.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ ;;;

Εκτός από τους αγράμματους, που δεν γνωρίζουν τι είναι και πως λειτουργεί το ευρωσύστημα, υπάρχουν και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ !!!


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ;;;
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ GREXIT ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;; 
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ;;;


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάστε τα σχετικά δημοσιεύματα στον Γερμανικό τύπο !!!

Η Ιρλανδία τύπωσε μονη της Ευρώ !!!
The Daily Bell, 18.01.2011

Η Ιταλία-Banca d’Italia βρήκε παραθυράκι και τύπωσε ευρώ !!!
Repubblica, 28.02.2014


Κάποιοι δεν θέλουν να μάθουν, άλλοι δεν θέλουν να ξέρουν και άλλοι δεν θέλουν να ξέρει ο Πολίτης !!!
Italiens Zentralbank trickst EZB aus und druckt frische Euros

Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 28.02.14, 16:16 Uhr | 97 Kommentare
Die italienischen Banken haben einen neuen Weg gefunden Geld zu drucken: Die italienische Zentralbank hat ohne ersichtlichen Grund erklärt, dass sie sich selbst neu bewerten muss. Von den Maßnahmen profitieren die Großbanken: Sie sind die Eigentümer der Notenbank. Die Iren machen offenbar dasselbe. Damit wird die EZB umgangen. Dies ist Staatsfinanzierung durch die Notenpresse - also Weimar in Mailand und Dublin.


ΠΗΓΗ
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/02/28/es-geht-auch-ohne-ezb-italiens-zentralbank-druckt-frische-euros/

Irlands riskantes Spiel
18. Januar 2011
Bild vergrößern
IrlandQuelle: dpa
von Elke Pickartz
Irlands Notenbank greift den heimischen Banken immer stärker unter die Arme - ein riskantes Spiel.
Der Irish Independent berichtete am Wochenende, dass die irische Zentralbank ihre Kredithilfen an die heimischen Geschäftsbanken aufgestockt hat – um 6 auf 51 Milliarden Euro. Dieses Kredithilfeprogramm namens ELA (Emergency Lending Assistance) ist nicht neu, es läuft schon seit Monaten und es ist legal. Jede nationale Zentralbank des Eurosystems darf in einer außergewöhnlichen Notsituation ihren Banken unter die Arme greifen. Die irische Zentralbank verleiht also nicht Geld an sich selbst, sondern an ihre Geschäftsbanken, um sie vor Zahlungsengpässen zu bewahren. Doch es gibt einige Haken an der Sache:

ΠΗΓΗ
http://www.wiwo.de/politik/ausland/euro-krise-irlands-riskantes-spiel/5233570.htmlΚουίζ: Ποια μνημονιακή χώρα, εντός ευρωζώνης, έχει ήδη τυπώσει μόνη της ευρώ ;;;

Οι καθεστωτικοί παπαγάλοι της τραπεζομιντιακής δικτατορίας που περιμένουν στη γωνία για να προβοκάρουν, αλλοιώσουν, χλευάσουν, μοντάρουν, τρολάρουν και την παραμικρή δήλωση βουλευτών του αντιμνημονιακού μπλοκ και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στην ξεκάθαρη αγωνία τους μήπως και μπορέσουν να ψαλιδίσουν τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ως την ημέρα των εκλογών, έπεσαν αυτή τη φορά σύσσωμοι πάνω στη Ραχήλ Μακρή και στις δηλώσεις της περί "κοψίματος" νομίσματος.

Όπως δήλωσε η Μακρή «Μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδας μέχρι 100 δις, ... Δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης», (http://tvxs.gr/news/ellada/anakoinosi-nd-gia-tis-diloseis-raxil-makri-pos-tha-kopsoyme-monoi-mas-eyro).

Η αλήθεια που φρόντισαν να κρύψουν επιμελώς, ή έστω, να περάσουν "στα ψιλά", τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, μέσα στα πέντε τελευταία χρόνια ανελέητης διαστρέβλωσης και βομβαρδισμού προπαγάνδας, είναι ότι το τύπωμα χρήματος έχει ήδη συμβεί από την επίσης μνημονιακή και εντός ευρωζώνης, Ιρλανδία.

Σύμφωνα με άρθρο της Ιρλανδικής Independent με ημερομηνία 15/01/2011, η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας διοχέτευσε εκτάκτως 51 δισ. ευρώ στο τραπεζικό σύστημα, τυπώνοντας μόνη της καινούργιο χρήμα. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), δήλωσε ότι η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας δημιουργεί μόνη της χρήμα για να το δανείσει στις τράπεζες και δεν το δανείζεται από την ΕΚΤ. Επίσης, είπε ότι η κεντρική τράπεζα μπορεί να δημιουργήσει δικά της κεφάλαια, εφόσον το κρίνει απαραίτητο, αρκεί να ενημερώσει την ΕΚΤ. (http://www.independent.ie/business/irish/central-bank-steps-up-its-cash-support-to-irish-banks-financed-by-institution-printing-own-money-26614131.html)

Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Guardian με ημερομηνία 26 Σεπ. 2011, κυκλοφορούσαν έντονες φήμες στην Ιρλανδική πρωτεύουσα, ότι η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας είχε προχωρήσει ήδη στη διαδικασία τυπώματος του παλιού νομίσματος, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ. (http://www.theguardian.com/business/ireland-business-blog-with-lisa-ocarroll/2011/sep/26/eurozone-crisis-ireland-euro-punt)

Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα, ένα ισότιμο μέλος της ευρωζώνης και εντός μνημονίου, όπως η Ιρλανδία, δεν μπορεί να τυπώσει το δικό της ευρώ, ή λένε ψέματα, ή, πρέπει να απαντήσουν ξεκάθαρα, ποιοι και για ποιο λόγο δεν επέτρεψαν στη χώρα να τυπώσει εκτάκτως συγκεκριμένη ποσότητα χρήματος, παρά να είναι απόλυτα εξαρτημένη από την αγορά κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ και τις αποφάσεις του κάθε Ντράγκι. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, την απάντηση την ξέρουμε ήδη: επειδή η Ελλάδα επιλέχθηκε να είναι το πειραματόζωο των βάρβαρων πολιτικών και επειδή το πείραμα πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία για να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη.
Επειδή όμως και το Ιρλανδικό πολιτικό σύστημα ήταν έρμαιο των τραπεζιτών, τροφοδοτώντας μια μαύρη τρύπα με δισεκατομμύρια, όπως στην περίπτωση του μεγάλου σκανδάλου της Αγγλο-Ιρλανδικής τράπεζας (http://failedevolution.blogspot.gr/2013/07/banksters-ecofin.html), όλα αυτά αποδεικνύουν ότι είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης για μια κυβέρνηση να επιλέξει να σταθεί δίπλα στην κοινωνία, αντί να σώζει με δισεκατομμύρια τους τραπεζίτες. Όλοι ξέρουμε τι επέλεξε το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα, μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ
http://www.freepen.gr/2015/01/blog-post_550.html
SSL Certificates