.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ !!!

Κανονική απάτη !!!
Η καθηγήτρια ΑΝΤΟΓΙΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, γνωστή τηλεπαπαγάλος Κυβέρνησης, Τρόικα και Αγορών, ανέβασε φωτογραφία από σούπερ μάρκετ στη Φουκουσίμα, την εποχή του πυρηνικού ατυχήματος, επιχειρώντας να εξαπατήσει τους ακόλουθους της στο twitter ότι πρόκειται δήθεν για φωτογραφία από σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, μετά την επίθεση που δέχθηκε η χώρα από τις αγορές !!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ !!!



Η κ.Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος του ΔΣ της γνωστής ΜΚΟ στην action aid στην οποία προεδρεύει η αδελφή της Ντόρας Μπακογιάννη Αλεξάνδρα. Tην action aid , να σημειώσουμε ότι είχε εμπλέξει σύμφωνα με τα όσα είχε καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της βουλής η γνωστή δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου στο σκάνδαλο της siemens λέγοντας ότι κ μέσω αυτής διοχετεύτηκαν χρήματα προς υπηρεσιακούς παράγοντες και πολιτικούς . "Ο κος Χριστοφοράκος, τόνισε η δημοσιογράφος, συνέχισε αναλαμβάνοντας την εταιρεία μια πρακτική δεκαετιών με πληρωμές υπηρεσιακών παραγόντων και πολιτικών την ίδια περίοδο που υπογράφονταν συμβάσεις με διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου.
Κατά τη μάρτυρα τα χρήματα δίδονταν με τη μορφή χορηγιών, προς διαφημιστές δημοσιογράφους, το Μέγαρο Μουσικής και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «Αλληλεγγύη» και την “Action Aid” επικεφαλής της οποίας είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη." γράφει χαρακτηριστικά ανάρτηση στο προσωπικό blog του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Καββαθά.

Ενδιαφέρον ,επίσης , είναι ότι η κ.Λυμπεράκη είναι ανηψιά του Κώνσταντίνου Μητσοτάκη (κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας,, Αρτεμισίας Λυμπεράκη.) όπως αποκάλυψε χθες το parapolitika.gr

ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2014/12/24/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%B3%CF%85%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates