.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

BINTEO : ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ακούστε τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς το καλοκαίρι του 2011 στη Βουλή, τότε που οι κολαούζοι του ΓΑΠ διέδιδαν τα ίδια τρομοκρατικά σενάρια που διαδίδουν σήμερα από τα εξωνημένα ΜΜΕ οι παπαγάλοι της Τρόικα, της Κυβέρνησης και των Τραπεζών, για να βγάλουν με το ζόρι Πρόεδρο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




«Μας λένε κάποιοι ότι το ερώτημα σήμερα είναι μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία. Αυτό μας είχανε πει και πέρσι το Μάιο. Μνημόνιο ή χρεοκοπία; Όπως αποδείχτηκε το Μνημόνιο μας έφερε πιο κοντά στη χρεοκοπία. Και το μεσοπρόθεσμο δεν θα την είχε αποτρέψει.  Θα μας βυθίσει ακόμη περισσότερο στην παράλυση που φέρνει τη χρεοκοπία ακόμη πιο κοντά. Κάποιοι μας απείλησαν τελευταία και με διλήμματα του τύπου: Μεσοπρόθεσμο ή τανκς. Κάποιοι άλλοι πριν ένα μήνα είχαν απειλήσει: «Μεσοπρόθεσμο ή δραχμή»... σας θυμίζω. Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου, η οποία δεν πείθει κανέναν. Απλώς δημιουργεί πανικό στην αγορά και αποσταθεροποιεί την οικονομία. Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες, το μόνο δυστυχώς που γίνεται είναι να υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες κι είναι τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης. Όμως ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται πλέον απλώς και μόνο η αγορά κακοποιείται. Ας το καταλάβουν και ας σταματήσουν αυτά τα πυροτεχνήματα».




Μην πιστεύετε στους μύθους του Δόγματος του Σοκ !!!
ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!

Το άθλιο επιχείρημα περί κλεισίματος των τραπεζών, λόγω της πιθανής διακοπής της τροφοδότησής τους με λογιστική μόνο ρευστότητα από την ΕΚΤ, προκειμένου να ανανεώνονται στη λήξη τους τα εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο δάνειά τους στην ίδια την ΕΚΤ, δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πραγατικής ρευστότητας στις τράπεζες και στις συναλλαγές των Πολιτών, αφού όπως ομολόγησε  ο Μιχάλης Μασουράκης, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, οι ελληνικές τράπεζες μπορούν να τροφοδοτηθούν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με ρευστότητα από τον ELA της Τράπεζας της Ελλάδος, που μπορεί να χορηγήσει στο σύστημα μέχρι και 100 Δις !!!
Το ποσό δε αυτό είναι τουλάχιστον 10πλάσιο αυτού που χρειάζεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα για να εξυπηρετήσει τις συναλλαγές και τις καταθέσεις, αφού σήμερα τα 165 Δις των καταθέσεων εξυπηρετούνται με 8-10 μόλις Δις συνολικής ρευστότητας κερμάτων και τραπεζογραμματίων στα ταμεία όλων μαζί των ελληνικών τραπεζών.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ, ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!! 
  
Επιστράτευσαν από τις ΗΠΑ μέχρι και τον Γιάννη Βαρουφάκη,  για να τρομοκρατήσει τους Έλληνες στη βάση του σκεπτικού ότι αν δεν βγει πρόεδρος και πάμε σε εκλογές, τις οποίες είναι αυτονόητο ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε :

  • Θα πτωχεύσουμε
  • Θα πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων
  • Θα μας βγάλουν από το ευρώ και θα γυρίσουμε στη δραχμή
  • Θα ξεμείνουν από λεφτά τα ΑΤΜ και θα κλείσουν οι τράπεζες
  • Θα κουρευτούν οι καταθέσεις
  • Θα ξεμείνουμε από φάρμακα, καύσιμα και τρόφιμα
  • Δεν θα ξαναπληρωθούν μισθοί και συντάξεις
  • Δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν Σχολεία και Νοσοκομεία
  • Δεν θα μπορούμε να συντηρήσουμε την Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις
  • Οι πόλεις θα καταληφθούν από εγκληματίες, αναρχικούς και τρομοκράτες
  • Οι Τούρκοι θα καταλάβουν το μισό τουλάχιστον Αιγαίο και την υπόλοιπη Κύπρο
SSL Certificates