.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : 5 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ", 4 "ΝΑΙ", ΑΛΛΑ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!

Το ΧΩΝΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 
Η απόφαση-σκάνδαλο, που δημοσίευσε χριστουγεννιάτικα το Ελεγκτικό Συνέδριο !

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: 5 δικαστές είπαν «όχι» στον Λάτση, 4 «ναι» και... ο Λάτσης κέρδισε!
Πώς 4 δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου έριξαν «κάτω απ' το χαλί» 
τις αντιρρήσεις 5 δικαστών για το ξεπούληµα του Ελληνικού !!!

Την ανεκδιήγητη επιχειρηµατολογία του 6ου Τµήµατος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που επικύρωσε την πώληση του Ελληνικού, φέρνει στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ.
Πρόκειται για τη µέχρι πρότινος κρυφή απόφαση (υπ' αριθ. 3800/2014) που ελήφθη από το διαβόητο Τµήµα VI στις 10 Οκτωβρίου και η οποία αναιρεί εκείνη του Ζ' Κλιµακίου της 20ης Αυγούστου. Τότε, το Ζ' Κλιµάκιο, υπό την προεδρία της Αγγελικής Μαυρουδή, όριζε ότι «κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου σύµβασης του 100% των µετοχών της "ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε." από το ΤΑΪΠΕ∆», µε την αιτιολογία –µεταξύ άλλων- ότι δεν έγινε αποτίµηση της αξίας της εταιρείας και του ακινήτου, ότι παρεµποδίστηκε η συµµετοχή φυσικών προσώπων στο διαγωνισµό και ότι έγιναν σοβαρές τροποποιήσεις των όρων του τελευταίου στη δεύτερη φάση.
Αντίθετα, το Τµήµα VI καταρρίπτει µε παιδαριώδες σκεπτικό τις αντιρρήσεις των δικαστών του Κλιµακίου Ζ΄, που έκριναν ότι η υπόθεση του Ελληνικού αντίκειται στο δηµόσιο συµφέρον. 

Είναι το ίδιο ακριβώς Τµήµα, υπό την ίδια ακριβώς πρόεδρο, κυρία Σωτηρία Ντούνη, που έχει αναιρέσει τουλάχιστον 4 ακόµη αποφάσεις του Z' Kλιµακίου, οι οποίες εµπόδιζαν ζηµιογόνες εκποιήσεις δηµόσιας περιουσίας: το ακίνητο στο Παλιούρι Χαλκιδικής, το ακίνητο στην Αναγνωστοπούλου, τα περίφηµα 28 ακίνητα του ∆ηµοσίου και τα 4 µεταχειρισµένα Airbus της πρώην Ολυµπιακής.
ΠΗΓΗ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/34765-elliniko-5-dikastes-eipan-oxi-ston-latsi-4-nai-kai-o-latsis-kerdise

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates