.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Ο ΔΣΑ !!!

Μπράβο στον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΣΑ) για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία !!!
Ο νέος ΚΠολΔ πρέπει να καταψηφιστεί από το σύνολο του νομικού κόσμου της χώρας, για να μην τολμήσουν ποτέ να περάσουν τις επέσχυντες τροποποιήσεις που ετοιμάζουν Κυβέρνηση και Τρόικα !!!


ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΠολΔ !
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΠΡΕΣ !
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

2-3/12/2014
                                               
  1. Το δημοψήφισμα για το σχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας  θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δ.Σ.Α. (Ακαδημίας 60) την Τρίτη 2.12.2014 και  Τετάρτη 3.12.2014 από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.
  2. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Δικηγόροι που είναι μέλη του Δ.Σ.Α. εγγεγραμμένοι στο Μητρώο μέχρι και την 28.11.2014,ανεξαρτήτως αν έχουν υποβάλει ετήσια δήλωση, είναι σε αναστολή ή άδεια κάθε είδους.
  3. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε είκοσι (20) εκλογικά τμήματα.
    • Τα δέκα (10) πρώτα θα είναι στον 1ο όροφο, στην μεγάλη αίθουσα (Α.Μ. 247 - 23447).
    • Τα επόμενα τρία (3) θα είναι στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου και στο γραφείο συμβούλων (νέο κτίριο, 1ος όροφος, είσοδος από τη στοά Ακαδημίας, δεξιά) (Α.Μ. 23448 - 27759).
    • Τα επόμενα επτά (7) στο 2ο όροφο (Α.Μ. 27760 - 36262).
    • Στο 20ο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν και οι Δικηγόροι από χώρες της Ε.Ε με Α.Μ. 90001 έως 90187.
  4. Θα υπάρχουν τρία (3) ψηφοδέλτια. Ένα με το ΝΑΙ στην αποδοχή του σχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ένα με το ΟΧΙστην αποδοχή του σχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το οποίο περιλαμβάνει και την επιλογή των μορφών κινητοποίησης (αποχή διαρκείας και αποχή στοχευμένη ή περιορισμένης διάρκειας) και λευκό ψηφοδέλτιο.
  5. Για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων, η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι από την οδό Ακαδημίας, και η ΕΞΟΔΟΣ από την οδό ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ, όπως θα δείχνουν οι σχετικές πινακίδες.
Για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας παρακαλούνται οι συνάδελφοι, αφού ψηφίσουν, να αποχωρούν αμέσως από τους χώρους ψηφοφορίας και τους διαδρόμους και να ακολουθούν τις οδηγίες των εφορευτικών επιτροπών και των εντεταλμένων υπαλλήλων.
  1. Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους τη δικηγορική ταυτότητα ή οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο, Ασφαλιστικό Βιβλιάριο κ.ά.).

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates