.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Επιτέλους, ακούστηκε μια ελληνική φωνή να στριμώχνει με σοβαρά επιχειρήματα τον κορυφαίο τραπεζίτη της ΕΕ και της Τρόικα, τον Διοικητή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι !!!




Και αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα επιχειρήματα στα οποία επιμένουμε εδώ και 4 χρόνια, όχι μόνο έχουν βάση αλλά δεν μπορούν ούτε να αντικρουστούν στις Βρυξέλλες !!!
Κάπως έτσι γίνεται η διαπραγμάτευση !!!
Ο Ντράγκι δεν μπορούσε ούτε να απαντήσει στο ζήτημα της κερδοσκοπίας με τα ομόλογα της ΕΚΤ και έλεγε άλλα γι' άλλα, προκειμένου να αποφύγει το σφυροκόπημα του Νότη Μαριά, που τον εξευτέλισε ακόμη περισσότερο με τη δευτερολογία του.
Σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί αν, από το 2010 μέχρι και σήμερα, όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές έκαναν ακριβώς το ίδιο.
Συντεταγμένα, ενιαία και οργανωμένα !!!
Θα είχαμε κουρέψει από τότε το χρέος, δεν θα ήμασταν σήμερα σε Μνημόνια, θα είχε εξασφαλιστεί η ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και η Ελλάδα θα είχε μπει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης και θα είχε αληθινά πρωτογενή πλεονάσματα.
Αντ' αυτού, συνεχίζουμε να συντηρούμε τη μιζέρια του αγράμματου, υποταγμένου και εξωνημένου πολιτικού προσωπικού που μας εκπροσωπεί εδώ και στις Βρυξέλλες και που έχει ως μοναδική του ατζέντα να τσεπώνει κάθε μήνα μισθούς, έξτρα, χαρτζιλίκια, μίζες και προνόμια.



Και καλά το ανεπαρκές ελληνικό πολιτικό προσωπικό, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από κακομαθημένους και ακριβοπληρωμένους δημόσιους υπάλληλους.
Σαν αυτούς που θέλει να απολύσει. 
Αυτούς που δεν καταλαβαίνω είναι οι τραπεζίτες !!!
Που σε λίγο καιρό η Τρόικα θα τους αφήσει χωρίς τράπεζες, δηλαδή χωρίς τη δυνατότητα να ελέγχουν την οικονομία, τις εσωτερικές ισορροπίες και το εγχώριο πολιτικό σύστημα και θα τους έχει φορτώσει με τόσες δικογραφίες, που την επόμενη μέρα θα τους προφυλακίζουν με πρωτοφανή ευκολία ακόμη και οι πιο δειλοί εισαγγελείς και ανακριτές, υπό το φόβο να μη κατηγορηθούν για συγκάλυψη.
Ακούω από σοβαρούς συμβούλους τους ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους να τους τα λένε, αλλά ότι αυτοί αρνούνται να τα ακούσουν, όπως επίσης αρνούνται να ακούσουν ότι δεν τους αρέσει ή οτιδήποτε τους ξεβολεύει από την ανέμελη προσωρινή ευδαιμονία που ζουν μέχρι την ημερομηνία λήξης που έχει ορίσει και γι' αυτούς η Τρόικα.
Έτσι, έχουν την αφέλεια να πιστεύουν ότι οι δικογραφίες τους θα τεθούν στο αρχείο.
Κοιμούνται όρθιοι.
Ζουν στον κόσμο τους, περισσότερο ακόμη και από τους υπουργούς της κυβέρνησης.
Τους εύχομαι, την ημέρα που θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα του κτιρίου 9 στην Ευελπίδων, να μπορέσουν να αντέξουν, ψυχικά και σωματικά, το μεγάλο φορτίο της προσωπικής τους αφέλειας, που θα κληθούν να σηκώσουν μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates