.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!! ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ : Ο 180ος ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ !!!

Ο σχιζοφρενής βουλευτής, κρατικοδίαιτος συγγραφέας και ψεκασμένος αρχιτεμπέλης ΒΥΡΩΝ, χτύπησε ξανά σήμερα με νέα δήλωση φωτιά !!!
Θα μπορούσε, λέει, να είναι ο 180ος !!!

polydoras

Τι μας είπες πάλι ρε πολιτικέ γίγαντα Βύρωνα, που από μόνος σου δεν είσαι ικανός να μαζέψεις ούτε 3.000 σταυρούς στη Β' Αθηνών, αφού στις ευροεκλογές τις ψήφους στην κόρη σου τις πήρες με τα σοκολατάκια του Πανίκα !!!
Τι σημαίνει ο 180ος ρε μεγάλε ;;;
Ότι πηγαίνεις πάλι για το κασέρι ;;;
Σου λέει λοιπόν ο Βύρων ότι, αφού βρεθούν όλοι οι υπόλοιποι μαλάκες που θα φτιάξουν, άλλοι τζάμπα και άλλοι με τίποτα ψιλά το 179, θα εμφανιστώ στο τέλος ΕΓΩ, ο γίγαντας της ελληνικής πολιτικής σκηνής και σωτήρας της δεξιάς πολυκατοικίας και με το μεγάλο πολιτικό μου εκτόπισμα των 3.000 σταυρών, θα προσδώσω στο νέο ΠτΔ και την κυβέρνηση του Σαμαρά, από την οποία και καλά παραιτήθηκα σκίζοντας το καλτσόν μου, τη νομιμοποίηση που χρειάζονται για τη διάσωση της Πατρίδας από τους κομμουνιστές του Σύριζα, που μπορεί να πάρουν τα κατασχεμένα σπίτια μας από τους τραπεζίτες !!!
Και φυσικά - σου λέει πάλι ο γίγαντας - ως 180ος, θα πάρω ΕΓΩ όλο το κασέρι !!!
Το 180 την κάνει τη διαφορά, αφού με το 179 δεν πάει κανείς ταμείο αλλά πάμε όλοι σε εκλογές για να κάνουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη !!!
Πάλι πρώτος θέλει να είναι ο ηγέτης !!!
Όπως στις ευροεκλογές, τότε που κατέστρεψε πολιτικά με την παρουσία του τον Ζώη και το Νικολόπουλο, αφού ο αρχιτεμπέλης δεν βγήκε από το σπίτι του ούτε για να κάνει μια ομιλία.
Και όσες φορές μίλησε, ήταν σα να άκουγες τον Κάτμαν να εξηγεί στην Ανίτα Πάνια, στην καθαρεύουσα, το εθνικό παρατράγουδο του Μνημονίου και της εισαγωγής στο Δαφνί !!!
Γελάγανε και τα τσιμέντα με τις μαλακίες που έλεγε !!!
Πρώτος λοιπόν στο ναυάγιο των ευροεκλογών, πρώτος και στο κασέρι της προεδρίας !!!
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα Βύρωνα........ λέει μέσα του ο Σαμαράς.
Σιγά να μην το δώσουμε το κασέρι σε σένα !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates