.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Τα ΟΧΙ της Τρόικας και οι αλλαγές που ετοιμάζονται για να ξαναψηφιστούν από την παραδομένη άνευ όρων Κυβέρνηση, δεν αφήνουν τη Γενική Γραμματεία Εσόδων να εκδόσει τη σχετική εγκύκλιο !!!


Εμπαίζουν εκατομμύρια οφειλέτες: Ούτε σήμερα η εγκύκλιος για τις 100 δόσεις!

Εμπαίζουν εκατομμύρια οφειλέτες : Ούτε σήμερα η εγκύκλιος για τις 100 δόσεις !!!
Ταλαιπωρία δίχως τέλος !!! 
Αν δεν εκδοθεί ούτε την Παρασκευή, πάει για την ερχόμενη Δευτέρα !!!
Παράταση στην αγωνία για εκατομμύρια οφειλέτες, που αναμένουν να εκδοθεί η εγκύκλιος Σαββαΐδου, για να ξεκινήσει η ρύθμιση με τις 100 δόσεις.
Σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία, «η εγκύκλιος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο συλλογής υπογραφών» από αρμόδιους παράγοντες και στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης.
Έστω και για «γραφειοκρατικούς» λοιπόν λόγους, καθώς η ρύθμιση πιο εύκολα... γράφεται, παρά υπογράφεται, η νέα εγκύκλιος δεν προλαβαίνει πια να δημοσιευτεί σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κάτι όμως που, αν δεν συμβεί και την Παρασκευή, τότε... αναβάλλεται από Δευτέρα.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών πάντως καθησύχαζαν πως επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι στη ρύθμιση, πλέον των γνωστών ήδη εξαιρέσεων του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από τις 100 δόσεις.
ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/428266/ebaizoun-ekatommuria-ofeiletes-oute-simera-i-eguklios-gia-tis-100-doseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates