.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ Γ. ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
Άλλα έλεγε ο Γιώργος Βάμβουκας και άλλα του βάζανε στο στόμα !!!
Μόλις η κουβέντα πηγαίνει στις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου προς τις τράπεζες και στην απόκρυψη του πραγματικού χρέους, που προκύπτει από τη μεταφορά του τραπεζικού χρέους στο δημόσιο χρέος, γίνεται ο κακός χαμός σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ !!!

Είναι νομοτελειακό !!!
Τα κανάλια επιβιώνουν από την τραπεζική διαφήμιση !!!
Οι δημοσιογράφοι εκβιάζονται από το ΣΔΟΕ και την "ανεξάρτητη" ελληνική δικαιοσύνη, που έχει πολλά συρτάρια γεμάτα εκκρεμείς ποινικές "δημοσιογραφικές" δικογραφίες !!!
Οι περισσότεροι καθηγητές είναι εντεταγμένοι σε τραπεζικά και κομματικά pay roll !!!
Οι κάθε λογής Λυκουρέντζοι - Βουλευτές τρέμουν μην πέσει η Κυβέρνηση, επειδή γνωρίζουν ότι τη Βουλή δεν θα την ξαναδούν ούτε ζωγραφιστή και δεν αντέχουν στην ιδέα ότι θα χάσουν τα αφορολόγητα μισθά και τα προνόμια τους μια ώρα αρχίτερα !!!
Και, τέλος, υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι, τρέμουν στην ιδέα της απώλειας της εξουσίας και της ασυλίας τους, που θα σημάνει, εκτός από το πολιτικό τέλος και την ηθική τους απαξίωση, τον κίνδυνο της παραπομπής τους στη δικαιοσύνη της επόμενης μέρας, που θα υπακούει στο δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ  κατά το οποίο, επειδή δεν θα υπάρχει άρτος, θα δοθούν στο λαό θεάματα !!!
Πολλά θεάματα !!!
Με προτίμηση σε αυτά των ειδικών δικαστηρίων και των σωφρονιστικών ιδρυμάτων !!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates