.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ !!!

Μοναδική επιλογή για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας, 
η συμμετοχή μας στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/dailynewsgr-15102014.html



ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ !!!
Δεν θα κουρευτεί κανένα δάνειο αν δεν διεκδικήσει το κούρεμα ο ίδιος ο δανειολήπτης !!!

Τα ίδια και τα ίδια για τα επιχειρηματικά δάνεια, όπου αντί μιας ενιαίας και ομογενοποιημένης λύσης για όλες τις επιχειρήσεις, υιοθετείται η επιλεκτική επιλογή συγκεκριμένων μονο επιχειρήσεων, εφόσον κριθούν βιώσιμες από τις ίδιες τις τράπεζες.
Έτσι θα κουρευτούν τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων και των επιχειρήσεων συμφερόντων των μετόχων και των διοικήσεων των τραπεζών, ενώ τα υπόλοιπα, δηλαδή τα κόκκινα δάνεια των μη διαπλεκόμενων Ελλήνων, θα συνεχίσουν να απαιτούνται στο ακέραιο.
Ταυτόχρονα η ρύθμιση προωθείται στο πλαίσιο του ενιαίου λογαριασμού για χρέη σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, ποινικοποιώντας έτσι τις τραπεζικές οφειλές, παράλληλα με το νέο κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών και τον επαίσχθυντο θεσμό του συνεργάσιμου δανειολήπτη.
Δεν διευκρινίζεται ακόμη πόσο % θα είναι το κούρεμα ανά κατηγορία δανείων και αν αυτό θα αφορά και το κεφάλαιο ή μόνον τους τόκους, αφού οι τράπεζες διατυμπανίζουν ότι κούρεμα κεφαλαίου δανείων δεν πρόκειται να δεχθούν.
Ο ΥΠΑΝ Νίκος Δένδιας δεν απάντησε στην ουσία σε τίποτα, αφού έφαγε όλο τον τηλεοπτικό χρόνο με ευχολόγια, γενικόλογες προεκλογικές υποσχέσεις και επαναλαμβάνοντας ότι η Κυβέρνηση έχει καλές προεκλογικές προθέσεις, αλλά την απόφαση θα την πάρει τελικά η Τρόικα.






Το χιούμορ του Δένδια με το "κούρεμα" από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates