.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΑΪΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΔΙ ΣΟΥ ΣΤΑ McDonalds ;;;

Με τι κρέατα ταΐζουν τα McDonalds τους πελάτες τους ανά την υφήλιο ;;;

Σοβαρά προβλήματα καλείται να επιλύσει η αμερικάνικη εταιρεία φαστ φουντ «McDonald’s» βλέποντας τις διεθνείς πωλήσεις της να πέφτουν κατακόρυφα το τρέχον διάστημα. Οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρείας μειώθηκαν κατά 2,5% τον περασμένο Ιούλιο μόνο στην αμερικανική αγορά υπό την σκιά του διατροφικού σκανδάλου που σημειώθηκε στα εργοστάσια συσκευασίας κρεάτων στην Κίνα και που προορίζονταν για τα δημοφιλή ταχυφαγία της εταιρείας σε όλο τον πλανήτη.
Η εταρεία «McDonald’s» χρησιμοποιούσε στα γνωστά της μπέργκερ κρέας προερχόμενο από τα εργοστάσια που διατηρεί στη Σανγκάη με το καταναλωτικό κοινό να είναι απολύτως απληροφόρητο για την προέλευση του κρέατος. Οι δε Αμερικάνοι είχαν εσφαλμένα όπως αποδείχτηκε την εντύπωση ότι το σήμα κατετεθέν της αμερικανικής κουλτούρας, το χάμπουργκερ, ήταν 100% αμερικάνικο προϊόν. Όμως, βίντεο που διέρρευσε στα τηλεοπτικά μέσα της χώρας καταδείκνυε ότι όχι μόνο το βασικό συστατικό του αγαπημένου εδέσματος των αμερικανών προέρχεται από την Κίνα, αλλά και ότι οι εργάτες στο εργοστάσιο συσκευασίας που διατηρεί η γνωστή αλυσίδα στη χώρα της ανατολής συσκεύαζαν και απέστειλαν σάπια κρέατα στα εστιατόρια ανά τον κόσμο!
Μετά από αυτή την ανακάλυψη επηρρεάστηκαν και οι πωλήσεις των McDonald’s σε Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική σημειώνοντας πτώση της τάξεως του 7,3%. Το χαλασμένο κρέας χρησιμοποιούταν για την παραγωγή δυο εκ των αγαπημένων επιλογών των πελατών της αλυσίδας ταχυφαγείων, Big Macs και Chicken McNuggets.
ΠΗΓΗ
http://www.hellasforce.com/blog/me-ti-kreata-ta%CE%90zoun-ta-mcdonalds-tous-pelates-tous-ana-tin-ifilio/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates