.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ Η GOLDMAN SACHS, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;

Εξωδικαστικός συμβιβασμός $1.200.000.000 για τη Goldman Sachs !!!
Καταρρίπτεται καθημερινά πλέον ο μύθος των ανίκητων τραπεζών, σε ολόκληρο τον πλανήτη !!!


Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ απομυθοποιεί τις τράπεζες και στην Ελλάδα, με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/3.html

H Goldman Sachs ήρθε σε συμφωνία ύψους 1,2 δις. δολαρίων, μετά τους ισχυρισμούς ελεγκτικής αρχής των ΗΠΑ, ότι προέβη σε πώληση επισφαλών ενυπόθηκων ομολόγων στις Fannie Mae και Freddie Mac, σύμφωνα με το Reuters.
Η συμφωνία της τράπεζας με τη Federal Housing Finance Agency (FHFA), της ρυθμιστικής αρχής που έχει υπό την εποπτεία του, της δύο κυβερνητικά ελεγχόμενες (πλέον) εταιρίες χορήγησης ενυπόθηκων δανείων, ορίζει ότι η Goldman Sachs θα πληρώσει 3,15 δις. δολάρια για την επαναγορά των ενυπόθηκων τίτλων, από την Fannie Mae (1 δις. δολάρια) και την Freddie Mac (2,15 δις. δολάρια).
Η FHFA εκτίμησε τη συμφωνία στα 1,2 δις. δολάρια, τα οποία θα πληρώσει η Goldman Sachs - ποσό που προκύπτει αν αφαιρεθεί από τα 3,15 δις. της συμφωνίας η εκτιμώμενη τρέχουσα αξία των τίτλων.
Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, καθώς στις 29 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου θα εκδικαζόντουσαν οι μηνύσεις κατά της Goldman Sachs, τις οποίες κατέθεσε η FHFA, με τις οποίες επιδίωκε αποζημιώσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για ομόλογα που είχαν πουλήσει στις Fannie Mae και Freddie Mac.
Μέχρι στιγμής η FHFA έχει επιλύσει 15 από τις 18 σχετικές υποθέσεις που διαχειρίζεται, επανακτώντας 17,3 δις. δολάρια από την Bank of America, την Deutsche Bank και την Morgan Stanley.
Από την πλευρά της η Goldman Sachs αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρά την συμφωνία δεν παραδέχθηκε αδικοπραγία.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates