.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ !!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Μία στις 13 κοπέλες στις ΗΠΑ το κάνουν από 16 χρονών και λένε ότι τους αρέσει !!!



ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Έλληνες το κάνουν καθημερινά και λένε ότι δεν τους αρέσει, αλλά συνεχίζουν να λένε ΝΑΙ σε Κυβέρνηση, Τράπεζες και Τρόικα !!! 

“Παιδιά να οργανωθούμε λίγο εεεε;”, έλεγε το γνωστό ανέκδοτο περί ομαδικού σeξ, αλλά από ότι φαίνεται στα στοιχεία μιας έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ, για το ομαδικό σeξ, οι νέες κοπέλες από τα 16 τους και μετά, δεν ζητούν καμία οργάνωση !!!
Και για να μην χαριτολογούμε σας λέμε ότι τα στοιχεία έρευνας που διενήργησαν 3 πανεπιστημιακές κλινικές και το πανεπιστήμιο της Βοστόνης, σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου, 1 στις 13 κοπέλες από τα 14 τους, μέχρι τα 20 τους έχει δοκιμάσει σeξ ταυτόχρονα, με περισσότερα από ένα άτομα.
Συνολικά στην έρευνα πήραν μέρος 330 κοπέλες. 

Το ανησυχητικό όμως, ήταν κάποιες επιμέρους απαντήσεις που έδωσαν . 
Για παράδειγμα το 47% των κοριτσιών απάντησε ότι στο ομαδικό σeξ στο οποίο συμμετείχε, τουλάχιστον ένας από τους άνδρες δεν φορούσε προφυλακτικό. 
Ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες. 
Είπαν ότι για να πάρουν μέρος, αναγκάστηκαν αφού έπεσαν θύματα εκφοβισμού και έντονης πίεσης. 
Σε ποσοστό που άγγιζε το 1/3 των γυναικών, απάντησαν ότι βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ή ναρκωτικών ουσιών.
Παρά το γεγονός ότι οι ερωτηθείσες ήταν σε ηλικία μεγαλύτερη των 20, απάντησαν στην πλειοψηφία τους, ότι είχαν την πρώτη εμπειρία από ομαδικό σeξ στα 15,6 τους, κατά μέσο όρο.
Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 65%, δήλωσαν ότι μετά την ταυτόχρονη ερωτική πράξη με πολλούς άνδρες, αρχικά το μετάνιωσαν αλλά στη συνέχεια είπαν ότι τους άρεσε και ότι υπό άλλες συνθήκες θα το επαναλάμβαναν !!!


ΠΗΓΗ
iatropedia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates