.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ;;;

Έχετε ποτε αναρωτηθεί ποτέ που κοιμούνται οι αεροσυνοδοί κατά τη διάρκεια της πτήσης ;;;


unnamed
Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες…
Δεν είναι μόνο οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που χρειάζονται στιγμές ξεκούρασης κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού.
Την ίδια ανάγκη -ίσως και μεγαλύτερη- έχουν τα μέλη του πληρώματος των αεροπλάνων.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι εντός των αεροπλάνων που προσφέρουν σχετικές ανέσεις ώστε το πλήρωμα να μπορεί να ξεκουράζεται.
Οι χώροι αυτοί ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο του αεροπλάνου και την αεροπορική εταιρεία τόσο στο στυλ, όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς κάποιες εταιρείες, προσφέρουν ακόμα και πιτζάμες στους υπαλλήλους τους
Οι χώροι ξεκούρασης είναι συνήθως κρυμμένοι στο πάνω μέρος του αεροσκάφους, ή αποτελούν ένα ξεχωριστό μέρος της ίδιας της καμπίνας των επιβατών.
Τα κρεβάτια χωρίζονται από βαριές κουρτίνες έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος μεταξύ των αεροσυνοδών που ξεκουράζονται.
Στο τεραστίου μεγέθους Boeing 787 ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη καμπίνα των επιβατών και έχει χώρο για πέντε άτομα.
Ωστόσο στο Airbus A350 ο χώρος βρισκόταν κάτω από το πιλοτήριο, όμως το άλλαξαν θέση στη πορεία για αυξηθεί η χωρητικότητά του για τα εμπορεύματα.

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)
ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates