.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΟΜΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΙΧ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!


Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση που εκδόθηκε υπέρ μέλους του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την οποία έχουμε ήδη δημοσιεύσει :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7083.html



ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΣ/Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

 Γράφει ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ__________________
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Του ………………………. του …………, κατοίκου …………………………………...
ΚΑΤΑ
Της εταιρείας με την επωνυμία «……………………………………………» που εδρεύει στο ………………. (οδός ……………………………………………) όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Καταβληθέντος του υπ’ αρ. _______________________________________ γραμματίου προκαταβολής εισφορών και αποϋλοποιημένων ενσήμων του υπογράφοντος το παρόν, νομίμως παρίσταμαι δια του πληρεξουσίου μου δικηγόρου ………………………………..

Συζητείται σήμερα, η με αριθμό κατάθεσης …………/…-…-….. αίτηση της καθ’ ης το παρόν σημείωμα, η οποία πρέπει να απορριφθεί στο σύνολό της ως ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ

ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ
Με το ως άνω περιεχόμενο η δικασθείσα αίτηση δεν είναι νόμιμη, πρωτίστως διότι σύμφωνα με όσα σε αυτήν αναφέρονται το τίμημα του αυτοκινήτου εξοφλήθηκε από το δάνειο που έλαβε ο καθ’ ου η αίτηση από την «Τράπεζα …………….» και, συνεπώς, με την εκπλήρωση της συμβατικής υποχρέωσης του αγοραστή, ήτοι της πληρωμής του τιμήματος προς την πωλήτρια, επήλθε αυτοδίκαια η οριστική μεταβίβαση της κυριότητας και συνακόλουθα της νομής του πωληθέντος πράγματος στον αγοραστή (βλ. Γεωργιάδη-Σταθόπουλου, ΑΚ, άρθρο 532 αριθμ 47) και δεν υφίστατο νομικό έρεισμα για να μεταβιβάσει η πωλήτρια προς την τράπεζα την νομή του πωληθέντος ή να εκχωρήσει δικαιώματα που δεν εκέκτητο εκ της πωλήσεως, όπως το διαπλαστικό δικαίωμα της υπαναχωρήσεως από τη σύμβαση της πώλησης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανατροπή των αποτελεσμάτων της σύμβασης πώλησης και την εντεύθεν αναζήτηση της νομής του πράγματος, υπό τις περαιτέρω προϋποθέσεις του ουσιαστικού δικαίου (984, 987ΑΚ) από την αιτούσα, η οποία και μπορεί να ασκήσει κατά του καθ’ ου μόνον τα ενοχικά δικαιώματά της που απορρέουν από τη σύμβαση του δανείου, ως εκδοχέας της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ …………………...». (ίδ. ΕιρΑθ 3885/2013, ΕιρΠειρ 8/2014 )

Επειδή το παρόν σημείωμά μας είναι νόμιμο, βάσιμο και αληθές.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας


ΑΙΤΟΥΜΑΙ


Να γίνει δεκτό το παρόν σημείωμά μου.
Να απορριφθεί η επίδικη αίτηση.
Να καταδικαστεί η αντίδικος στη δικαστική μας δαπάνη.
Αθήνα ………………………….
Ο/Η πληρεξούσιος/α Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates