.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΟΚ !!! ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ 
ΤΟ ΕΠΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ !!!

Στη Θεσσαλονικη η Κτηματικη Υπηρεσία του ΥΠΟΙΚ ξεκίνησε ξαφνικά σαφάρι υφαρπαγής της ακίνητης περιουσίας των Πολιτών.




Έχει ή συμβεί σε μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ από τη Θεσσαλονίκη που μας το καταγγέλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΟΥ :

Αρχικά στελνει ενα εγγραφο οτι διεκδικει x μετρα απο τον πολιτη, οτι εχει κανει δηθεν καταπατηση,οτι εκει που εχει το σπιτι ή το μαγαζι του υπηρχε παλια δημοσιος δρομος κλπ.
Σε πολλες περιπτωσεις μιλαμε για προπολεμικους τιτλους,ή τιτλους επι τουρκικης κατοχης της πολης!
Δηλαδή αυτα που εχει αγορασει ο πολιτης με νομιμους τιτλους, πληρωνοντας κανονικα το τιμημα,το φορο που αναλογουσε τοτε,το ΕΤΑΚ, το ΦΑΠ και καμμια τριανταρια αλλους φορους,ουτε τωρα μπορει να πει με σιγουρια οτι ειναι δικα του!!!
Το κτηματολογιο-σαν ΝΠΙΔ- γνωμοδοτει συνηθως(εκτος φυσικα αν μιλαμε για πολυ μπερδεμενες περιπτωσεις) υπερ του πολιτη.Ομως αυτο ειναι απλα ενα επιχειρημα που μπορει να χρησιμοποιησει ο τελευταιος στην ακροαση(θα μπορουσα να το χαρακτηρισω γνωμοδοτικη εκδικαση) που ακολουθει,η οποια ειναι το δευτερο βημα.Εκει το δημοσιο παρουσιαζεται μεσω μιας ανεξαρτητης επιτροπης(με ή χωρις εισαγωγικα,οπως το βλεπει κανεις), η οποια αποτελειται απο 2 δικηγορους διορισμενους απο το δικηγορικο συλλογο και ενα τοπογραφο.
Εκει ο πολιτης προσκομιζει τους τιτλους(γνωριζω περιπτωση οπου ο πολιτης κατεφυγε στο τουρκικο κτηματολογιο για να βρει ακρη!) και το δημοσιο, κατα την κριση του, αν δε ικανοποιηθει μπορει να προχωρησει σε αγωγη κατα του πολιτη(ή των πολιτων,γιατι γνωριζω περιπτωσεις οπου ολοκληρες πολυκατοικιες αντιμετωπιζουν προβλημα),διεκδικωντας αποζημιωσεις. Φανταζομαι δηλαδη,γιατι δε νομιζω να φτασει σε κατασχεσεις. Ή μηπως οχι;
Αλλο ενα δειγμα των διαθεσεων του μνημονιακου κρατιδιου απεναντι στους ηδη βομβαρδισμενους απο καλα υπολογισμενες δοσεις τρομου,φορους,περικοπες και χαρατσια πολιτες. Το κρατιδιο εχει λαβει εντολη να αρπαξει ο,τι μπορει απο τον πολιτη και να ειναι stand by για να το ξεπουλησει όποτε του πουν.Ο πολιτης αντιμετωπιζεται για μια ακομη φορα ως υπηκοος, ως "αναγκαστικα φιλοξενουμενος" ενος εχθρικου και απολυταρχικου καθεστωτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates