.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



0,89 Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1,295 !!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ή ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Στην Ιταλία της ΕΕ, του Ευρώ και του Συμφώνου Σταθερότητας !!!
Στην Αθήνα σήμερα η αμόλυβδη πωλείται κατά μέσο όρο στα 1,399 !!!
Γιατί ;;;

ΠΑΙΔΕΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Στην Ινδία, οι γονείς κρέμονται από τους τοίχους των κτιρίων στα εξεταστικά κέντρα, για να δώσουν σκονάκια στα παιδιά τους, αφού εκεί κατορθώνουν να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια μόνον οι άριστοι των αρίστων !!! 

Σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν τα παιδιά τους από τη φτώχεια, γονείς στην Ινδία σκαρφαλώνουν σε τοίχους και βοηθάνε τα παιδιά τους να αντιγράψουν, ώστε να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
H κάμερα δημοσιογράφων κατέγραψε τους γονείς στο κρατίδιο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας να σκαρφαλώνουν σαν αλλοτινοί Spiderman στα σχολεία, και να δίνουν στα παιδιά τους σκονάκια !!! 



Τέτοιες εικόνες είναι διαδεδομένες στην Ινδία ενώ αντίστοιχες καταγράφηκαν και σε άλλες πόλεις όπως στο Χατζιπούρ και στη Ναουάντα, όπου ένας γονιός δήλωσε πως υποχρεούται να βοηθήσει το παιδί του αφού οι καθηγητές δεν τους διδάσκουν τίποτα, κατηγορώντας τους παράλληλα πως τον περισσότερο καιρό λείπουν από το σχολείο. 

ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ !!!

ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ ΜΜΕ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE !!!



Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) διέγραψε από το ταμπλώ, απαγόρευσε τη διαπραγμάτευση, και ξεκίνησε διαδικασία για την εξαίρεση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας , κοινών και προνομιούχων, από τους δείκτες της, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του, από τις 27 Νοεμβρίου, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν την είδηση. Είναι καταπληκτική η επιτυχία κουκουλώματος της είδησης από όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αν και όλοι οι δημοσιογράφοι το γνώριζαν αφού μεταδώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ την είδηση δημοσίευσε ακαριαία και το Μπλούμπεργκ.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το NYSE αποφάσισε «ότι η εταιρεία δεν είναι επιλέξιμη για διαπραγμάτευση, λόγω ‘αφύσικα χαμηλών’ τιμών των μετοχών (American Depositary Shares) της τράπεζας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η αξία των μετοχών της Εθνικής στη Νέα Υόρκη μειώθηκε κατά 91% από την αρχή του έτους. Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Εθνικής ανεστάλη σήμερα , όταν η τιμή τους μειώθηκε στα 16 σεντς, σημειώνει το Bloomberg.

Η Εθνική Τράπεζα έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση κατά της απόφασης σε Επιτροπή του Συμβουλίου Διευθυντών του NYSE, στο μεταξύ ωστόσο η αρμόδια επιτροπή του NYSE θα αιτηθεί στην αμερικανική Επιτροπή Kεφαλαιαγοράς τη διαγραφή των τίτλων της ΕΤΕ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του NYSE στα αγγλικά έχει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

ΠΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 444,51 ΕΥΡΩ ;;;
Σήμερα ενας φίλος μου έδωσε να δω το φύλλο μισθοδοσίας από τη δουλειά του στη γνωστή επώνυμη αλυσίδα super market. Ένας νέος με πολλά όνειρα και ελπίδες που μετά από πολύ καιρό κατάφερε να βρει δουλειά !!! 


Με παραπονο στα ματια μου ειπε πως θελει να κανει οικογενεια και παιδια αλλα ρωτωντας με μου λεει πως να την κανω με αυτα τα χρηματα παλι καλα που ειναι και οι γονεις μου και με βοηθουν με αφησανε ενα σπιτι που δεν μπορω να το συντηρησω να πληρωσω την εφορια και τα χαρατσια.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΗΛΙΘΙΕ !!!

ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!



Αύγουστος 1943. Οι Γερμανοί εκτέλεσαν με απαγχονισμό 15 Έλληνες Πατριώτες στην Φλώρινα.


ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ + ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!

ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ. 02/2016
Κάποιοι τραπεζοραγιάδες γελούσαν όταν για πρώτη φορά η ΥΠΕΡΒΑΣΗ έθεσε μαζικά στα δικαστήρια το ζήτημα της αποζημίωσης των δανειοληπτών !!!
Α
ΕΚΔΟΘΗΚΕ H ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ, ΕΠΙΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ TOY !!!

Α
Ποιες θα ήταν κε Σταθάκη οι συνέπειες για τον συγκεκριμένο δανειολήπτη, αν είχε γίνει συνεργάσιμος με την τράπεζα που τον εξαπάτησε ;;;
Θα είχε ποτέ δικαιωθεί ή θα είχε πετύχει αποζημίωση ;;;

Θερμά συγχαρητήρια από το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ στον δικηγόρο κο ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΡΑΠΑ, που πέτυχε την έκδοση της μεγαλειώδους αυτής απόφασης !!! 



ΠΟΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ;;;

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
Ο Σουπερμαρκετάς που ετοιμάζει κανόνι εκατομμυρίων στην ελληνική αγορά !!!




Τρόμο έχει προκαλέσει, όχι μόνο στους εργαζόμενους και τους προμηθευτές αλλά και στα στελέχη του υπουργείου οικονομικών, το ενδεχόμενο του "κανονιού" που έρχεται από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Τα χρεή της συγκεκριμένης αλυσίδας στην εφορία έχουν χτυπήσει "κόκκινο" τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα προκαλεί έκπληξη ο ρυθμός αύξησης τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2014, οι οφειλές της προς τα δημόσια ταμεία, δεν ξεπερνούσαν τα 4εκατ. ευρώ, ωστόσο, από τα τέλη του ίδιου χρόνου, εκτινάχθηκαν στα περίπου 40εκατ. ευρώ(!). Η τακτική της επιχείρησης ήταν παγιωμένη. Σπάνια πλήρωνε ΦΠΑ και έκανε χρήση του δικαιώματος που της έδινε ο νόμος, τα ποσά που προορίζονται για τον ΦΠΑ να καθίστανται ληξιπρόθεσμα και τακτοποιούνται μέσω δόσεων. Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν και η επιχείρηση, με τον κλασικό εκβιασμό ότι θα αφήσει 15.000 εργαζόμενους στο δρόμο, άρχισε να "φουσκώνει" τις οφειλές της και να αφήνει τα δεκάδες εκατομμύρια χρέους να πολλάπλασιάζονται.

Η ΕΦΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠ 341/2015 (Πολ)
Δεν συνεπάγεται το απαράδεκτο έφεσης η μη εμπρόθεσμη κατάθεση του παραβόλου !!!




Δεν συνεπάγεται το απαράδεκτο άσκησης ενδίκου μέσου η μη εμπρόθεσμη κατάθεση του παραβόλου :

«Από τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 495 παρ.4 Κ.Πολ.Δ. (η οποία προστέθηκε με το άρθρο 12 παρ.2 ν.4055/2012 και συμπληρώθηκε με το άρθρο 93 παρ.1 ν.4139/2013) και 532 του ίδιου κώδικα, προκύπτει ότι εκείνος που ασκεί το ένδικο μέσο της εφέσεως υποχρεούται να καταθέσει παράβολο ποσού διακοσίων ευρώ, το οποίο επισυνάπτεται στην έκθεση που συντάσσει ο γραμματέας, καθώς και ότι σε περίπτωση που δεν κατατεθεί το παράβολο, το ένδικο αυτό μέσο απορρίπτεται από το δικαστήριο και αυτεπαγγέλτως ως απαράδεκτο. 

ΓΣΕΒΕΕ: ΟΚΤΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2015 !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 94,2% ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ
Πάνω από το 1/3 των ελληνικών νοικοκυριών ζει με λιγότερα από 10.000 ευρώ το χρόνο και περισσότερες από 1.000.000 οικογένειες έχουν τουλάχιστον έναν άνεργο !!!
Ενώ παραπάνω από τα μισά νοικοκυριά δηλώνουν ότι αδυνατούν να καλύψουν επαρκώς τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας τους και να εξασφαλίσουν ικανοποιητικό επίπεδο θέρμανσης !!!



















Το 94,2% των νοικοκυριών παρουσίασε σημαντική μείωση των εισοδημάτων μετά το ξέσπασμα της κρίσης, με σαφέστατη την τάση διεύρυνσης της ανισότητας υπέρ του 1% του πληθυσμού ενώ μείωση εισοδημάτων καταγράφηκε και μέσα στο 2015 για το 77,9% των νοικοκυριών σύμφωνα με την έρευνα που παρουσίασε η ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα.

ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΧΡΕΟΣ ΑΝΕΡΓΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ !!!

ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 30.000 ΕΥΡΩ
Το δικαστήριο έκρινε πως είχε πραγματική αδυναμία καταβολής ακόμη και  ελαχίστων χρηματικών ποσών !!!














Το χρέος που είχε μία άνεργη μητέρα τριών παιδιών διαγράφηκε μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων.

Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Δεν τους καλύπτει ο επανυπολογισμός των συντάξεων και θέλουν απευθείας τσεκούρωμα !!!










Δραστικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις ζητούν οι Θεσμοί, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εργασίας, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου Εργασίας με τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κάτι που διαψεύδουν με δηλώσεις τους κύκλοι του υπουργείου Εργασίας.

ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (SDR) : ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ !!!

ΤΟ ΔΝΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ
Τα SDR, δλδ τα λεγόμενα τραβηκτικά δικαιώματα !!!
Ένα παράλληλο στην πράξη νόμισμα, με το οποίο το ΔΝΤ εκταμιεύει τα δάνεια που χορηγεί, τα οποία όμως στη συνέχεια εισπράττει σε πραγματικό, επίσημο, νομισματοποιημένο χρήμα, δλδ σε δολάρια, ευρώ, κλπ !!!
Δανείζει σε SDR και αποπληρώνεται σε ευρώ !!!  
Μιλάμε για την ιδιοφυέστερη νομισματική απάτη όλων των εποχών.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΗΛΙΘΙΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Το ομολογεί το 2011 ο ίδιος ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε !!!



Και για να είμαστε στην Ευρώπη ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, οι Γερμανοί, προκειμένου να μην αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων Εταίρων, ασπάστηκαν το δόγμα της Νέας Τάξης περί κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών της ΕΕ, το οποίο αγωνίζονται να επιβάλλουν με το ζόρι και με όπλο τον σφετερισμό της οικονομικής κυριαρχίας των κρατών μελών, μέσα από το σύμφωνο σταθερότητας και τις εφαρμοζόμενες οικονομικές και νομισματικές πολιτικές.



Όσο και να μιλάς στο σύγχρονο Γερμανό για εθνική κυριαρχία και περηφάνια, δεν πρόκειται ποτέ να σε καταλάβει, επειδή απλά αδυνατεί να κατανοήσει την έννοια του όρου !!!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε ένοχος, ηττημένος, παραδομένος στους νικητές του πολέμου και, έτσι, υποτελής και ταπεινωμένος.  Και το μόνο του επίτευγμα, από το 1945 μέχρι και σήμερα, είναι ότι, σιγά-σιγά, σταθερά και μεθοδικά, κατέκτησε την ισότητα με όπλο του το μίσος απέναντι στους υπόλοιπους Λαούς της Ευρώπης, όχι επειδή έγινε και πάλι αυτός κυρίαρχος, αλλά επειδή οδήγησε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στην παγίδα της οικειοθελούς εκχώρησης και, έτσι, της απώλειας της δικής τους κυριαρχίας.
Πρώτα της οικονομικής και, κατά συνέπεια, της Εθνικής.

Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ !!!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ 1 ΣΤΟΥΣ 5 ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
3 στους 10 δεν έχει θέρμανση και ζεστό νερό ενώ 1 στους 4 που ζουν σε πολυκατοικία έχει να ανάψει καλοριφέρ από το 2010 !!!
Το 50% αντιμετώπισε δυσκολίες στην πληρωμή οφειλών στις τράπεζες !!!


















Την κοινωνική κατάσταση μετά από αρκετά χρόνια λιτότητας καταγράφει έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη που δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!


ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ COSCO ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΟΛΠ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
Έκλεισε το deal με την Cosco. Στους Κινέζους ανήκει πλέον ο ΟΛΠ !!!

Οριστικά στα χέρια των Κινέζων περνά πλέον το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και σε ποσοστό 67%, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ έκανε δεκτή τη νέα προσφορά της Cosco που έφτασε τα 368,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε αποδεκτή την από 20 Ιανουαρίου 2016 βελτιωτική προσφορά της Cosco Group (Hong Kong) Limited στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του 67% των μετοχών εκδόσεως της «Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.».

Τo ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε την παραπάνω εταιρεία πλειοδότη και την κάλεσε να υποβάλει τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να ανακηρυχθεί «Προτιμώμενος Επενδυτής», σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ !!!

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ & ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ
Καρφιά εκατέρωθεν αντάλλαξαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που βρέθηκαν σε πάνελ του Νταβός, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» !!!



Η Ευρώπη σήμερα είναι αντιμέτωπη με μια τριπλή κρίση. Την οικονομική κρίση από όπου η Γηραιά Ήπειρος δεν έχει καταφέρει ακόμη να απεγκλωβιστεί, την προσφυγική κρίση και την κρίση αστάθειας, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός. Η Ελλάδα είναι στην καρδιά των τριών παράλληλων κρίσεων και στόχος της κυβέρνησης είναι να μετατρέψουμε τη χώρα από κομμάτι της κρίσης σε τμήμα της λύσης. Είναι καιρός, η Ευρώπη να επιστρέψει στις ιδρυτικές της αξίες, τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή, πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ !!!

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Έδιωξαν με άσχημο τρόπο από την πορεία τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ !!!



Άσχημη τροπή πήρε η πορεία για το ασφαλιστικό μόλις έκανε την εμφάνισή του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.
Οι συγκεντρωμένη άρχισαν να προπηλακίζουν τον πρόεδρο, πετώντας του καφέδες και βρίζοντας τον, ζητώντας του να αποχωρήσει!

20 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΣΤΗΝ 81η ΘΕΣΗ
Σε χειρότερη θέση ακόμα και από χώρες όπως η Ρουάντα, η Μποτσουάνα, το Τατζικιστάν και η Ουκρανία !!!














Στην 81η θέση ανταγωνιστικότητας βρίσκεται η Ελλάδα στην σχετική έκθεση που έδωσε στην δημοσιότητα για την περίοδο 2015-2016 η Παγκόσμια Τράπεζα στο Νταβός.

FM VOICE : ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ) : ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!

Γράφει ο Αθανάσιος Μαυρέλης

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Θέμα: Ἡ σκανδαλώδης ἀθώωση τῶν κλεφτῶν δημάρχων τῆς Μυκόνου, ἀπό τό πουλημένο Ἐφετεῖο Αἰγαίου


Στίς 13 Νοεμβρίου παρελθόντος ἔτους, ἕνα πουλημένο δικαστήριο ἐφετῶν στήν Ἑρμούπολη τῆς Σύρου, ἀθώωσε πανηγυρικά, παράνομα καί καταχρηστικά τούς αἱρετούς ὑπεύθυνους τοῦ Δήμου Μυκόνου, πού ἐπί 20 χρόνια καί πλέον ληστεύαν ἀδίστακτα (ἀκριβῶς ἐπειδή εἴχανε δικαστική καί πολιτική κάλυψη καί τότε), τό δημόσιο ταμεῖο καί ἀπό τά ἔσοδα καί τά ἔξοδα τοῦ ἴδιου δήμου !!!




Ζητούμε την κατανόηση του καταγγέλοντος για τη λογοκρισία, που ήταν ομως απαραίτητη για να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε το θέμα.

Ὕστερα ἀπό πολλά χρόνια καταγγελιῶν ἀπό τήν ἐφημερίδα μου καί τήν ἐξώφθαλμη, τυχαία ἀποκάλυψη τοῦ συστήματος πού ἐξαργυρῶναν καί τσεπῶναν τίς ἐπιταγές πληρωμῶν τῶν ἐπαγγελματιῶν πρός τό δημοτικό ταμεῖο, καί μετά τήν βολική ἀργοπορία ἀπό τήν τοπική εἰσαγγελία, ὁ Ἀχρεῖος σας Πᾶγος κατάφερε τελικά νά ὁρίσει κάποτε ἐφέτρια-ἀνακρίτρια καί ὕστερα ἀπό ἄλλα τρία χρόνια, ἐπιτέλους ἀπαγγέλθηκαν κατηγορίες στά κλεφτρόνια!

Γιά νά παιχτεῖ γιά ἄλλα τρία χρόνια στή συνέχεια, τό θέατρο τἄχα τῶν χρηματικῶν ἐγγυήσεων (εἶχαν ἤδη τά κλεφτρόνια βουνά τό μετρητό) καί τῶν ἀπανωτῶν ἀναβολῶν στή δίκη, πού τά κλεφτρόνια καυχιόντουσαν ξεδιάντροπα καί δημόσια, ὅτι εἶχαν ἐξαγοράσει τούς δικαστές μέ 2-3 ἑκατομμύρια (εἶχαν κλέψει πάνω 20 ἑκατομμύρια κρατικό χρῆμα καί οἱ δικαστικοί τῆς Σύρου κἄναν οὐρά, γιά νά εἰσπράξουν κι’ αὐτοί καί νά ἐξυπηρετήσουν ὅσο μποροῦσαν)!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ !!! ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΙΤΑΝ !!!

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποχωρεί και η Τιτάν από την Ελλάδα !!! Σχεδιάζει να αλλάξει έδρα και να εισαχθεί σε ξένο χρηματιστήριο !!!




Η διοίκηση της Τιτάν θεωρεί ότι τα όρια της αντοχής έχουν εξαντληθεί !!!

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο μια ακόμα μεγάλη ελληνική εταιρία να αλλάξει έδρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο όμιλος Τιτάν βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική λήψη της απόφασης να αποχαιρετήσει την Ελλάδα σε επίπεδο έδρας επιδιώκοντας ταυτόχρονα και την εισαγωγή σε μεγάλο Χρηματιστήριο του εξωτερικού.
Οι σύμβουλοι στους οποίους έχει απευθυνθεί ο όμιλος θεωρούν ενδεδειγμένη μια τέτοια κίνηση.
Και ο βασικός λόγος δεν είναι το φορολογικό καθεστώς αλλά το γεγονός ότι ο όμιλος παρά την υγιή του χρηματοοικονομική διάρθρωση και τη διεθνή του παρουσία πληρώνει το λογαριασμό της διατήρησης της έδρας του σε μια χώρα πολύ υψηλό οικονομικό ρίσκο όπως είναι η Ελλάδα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Εργοδότης vs Εργαζόμενος : Επιτρεπτή η παρακολούθηση εργαζομένων με απόφαση του ΕΔΑΔ !!!

Με πρόσφατη απόφαση του (Barbulescu v Romania), το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), έκρινε ότι ένας εργοδότης έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τα προσωπικά μηνύματα των εργαζομένων του, τα οποία αποστέλλονται εν ώρα εργασίας, εφόσον αυτά δεν σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα.





Συγκεκριμένα, ο προσφεύγων Bogdan Mihai Bărbulescu απολύθηκε απο την εταιρία στην οποία εργαζόταν με την αιτιολογία ότι χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -που του είχε ζητηθεί να δημιουργήσει στο Υahoo Μessenger ώστε να απαντάει σε emails πελατών- για προσωπικούς του λόγους και κατά παράβαση των κανονισμών εσωτερικής λειτουργίας της εταιρίας. 

CAPITAL CONTROLS: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ  = ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!
Επιτρέπονται μόνον οι πράξεις που προσθέτουν νέο χρήμα στα βιβλία (προσοχή ... στα βιβλία, όχι στα ταμεία) των τραπεζών, οι αναδιαρθρώσεις δανείων στο όριο των ανεξόφλητων υπολοίπων και οι εξαλείψεις εμπράγματων εξασφαλίσεων στεγαστικών δανείων, προκειμένου να πωληθούν τα ακίνητα !!!





«8. Απαγορεύεται η πρόωρη, μερική ή ολική, εξόφληση δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα με εξαίρεση:

α) την αποπληρωμή με μετρητά ή έμβασμα από το εξωτερικό,

β) την αποπληρωμή μέσω χορήγησης νέου δανείου, με σκοπό την αναδιάρθρωση, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό του νέου δανείου είναι ίσο τουλάχιστον με το ποσό του ανεξόφλητου κεφαλαίου του αρχικού δανείου, και

γ) την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου με σκοπό την πώληση του ακινήτου, το οποίο προς εξασφάλιση του δανείου βαρύνεται με εμπράγματη ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα για την εξόφληση του δανείου συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του πωλητή ότι θα προσκομίσει στο πιστωτικό ίδρυμα το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας του ακινήτου το αργότερο εντός μηνός από την κατά τα ανωτέρω πρόωρη εξόφληση του δανείου.

Τυχόν απαιτούμενες λεπτομέρειες σχετικά με την ακολουθούμενη διαδικασία και τους επιμέρους, ειδικότερους όρους εφαρμογής της παρούσας διάταξης δύναται να καθορίζει με απόφαση της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».

Τί είναι η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών ;;;


2016-2017: ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ !!!

Η ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ 
Μπορεί να μην έχουμε πετρέλαιο να ζεσταθούμε, ΑΛΛΑ οι χρονιές 2016 και 2017 προεξοφλούμε ότι θα είναι χρονιές καλού Ελληνικού Κινηματογράφου !!!





Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, σας παραθέτουμε τα μελλούμενα όπως έχουν ήδη ψηφιστεί με το Νόμο 3905 (ΦΕΚ Α΄/219) της 23 Δεκεμβρίου 2010.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ως άνω Νόμο, οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, οι Εταιρείες Συνδρομητικής Τηλεόρασης, οι Εταιρείες Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Νέων Τεχνολογιών καθώς επίσης και η Ε.Ρ.Τ. υποχρεούνται να διαθέτουν ΚΑΘΕ χρόνο ένα ποσοστό επί χρημάτων για την παραγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

Ειδικότερα, κατά το άρθρο 8 ορίζεται ότι:

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΜΒΕΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΚΟΥΛΗ & ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !!!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Εκρηκτικός και αποκαλυπτικός όπως πάντα, χωρίς να μασήσει τα λόγια του, τους έστειλε και πάλι όλους αδιάβαστους !!!
Λαθρεμπόρους καυσίμων και καναλάρχες, τον Στεργιώτη, τον πρόεδρο Κούλη, τον προεδρικό παιδεραστή Γεωργιάδη, αλλά και το Μαξίμου που, ενώ έφαγε τα μούτρα του, συνεχίζει να μην ακούει !!!

Δείτε εδώ το βίντεο : 



Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» με τους Κ. Τόμπρα και Λ. Στάμο, στο Kontra channel, έκανε o Ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή κοινοβουλευτική του παρέμβαση για την διαφθορά που προκύπτει από την διακίνηση λαθραίων καυσίμων…

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του Κ. Τόμπρα τόνισε:

12.931 ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ !!!

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ 1.047.661 
Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία του ΟΑΕΔ, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2015, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων αυξήθηκε κατά 12.931 άτομα, πράγμα που σημαίνει πάνω από 400 νέοι άνεργοι την ημέρα !!!











Αύξηση του αριθμού των αναζητούντων εργασία ανέργων κατά 1,72% και των επιδοτούμενων ανέργων κατά 45,18% κατέγραψε ο ΟΑΕΔ με τη λήξη του 2015. 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ
Να απαξιώσει με κάθε τρόπο την εναλλακτική πρόταση για διαπραγμάτευση εντός Ευρώπης & Ευρώ, δικαιώνοντας ΓΑΠ, Παπαδήμο, Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Σκληρή επίθεση του Βενιζέλου σε Τσίπρα-Βαρουφάκη

«Η συνέντευξη του κ. Βαρουφάκη είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο, που δείχνει το μέγεθος της ιστορικής, πολιτικής και νομικής ευθύνης του κυρίου Τσίπρακαι της ομάδας του. Έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους και με τις ζωές των Ελληνίδων και των Ελλήνων, έπαιξαν όντας ανίκανοι και ταυτόχρονα κυνικοί τυχοδιώκτες», δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτώμενος για τις αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.

«Η διαφορά είναι ότι ο κύριος Τσίπρας ήθελε και θέλει το γάντζωμα στην εξουσία παραπλανώντας τον ελληνικό λαό, ήθελε να μας πάει στο τρίτο μνημόνιο κρύβοντάς το, ενώ ο κύριος Βαρουφάκης ήταν πιο φιλόδοξος, ήθελε να απειλήσει την Ευρωζώνη με διάλυση, χωρίς να καταλαβαίνει ποιο θα είναι το κόστος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες», πρόσθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΑΛΛΟΙ 1.000 ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΣΤΗ UBS ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ
Οι πρώτες κλήσεις στους καταθέτες για εξηγήσεις φτάνουν ήδη τις 300, ενώ αυτή η
πρώτη "φουρνιά" των κλήσεων αφορά σε εμβάσματα από 1.000.000 ευρώ και πάνω !!!






















Νέα πρόσωπα, τουλάχιστον χίλια, τίθενται υπό έρευνα απότους οικονομικούς εισαγγελείς για τους μεγαλοκαταθέτες της λίστας Μπόργιανς που είχαν τα χρήματά τους στην ελβετική UBS!

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ
Τις υπέρμετρες Τραπεζικές χρεώσεις των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, που βαρύνουν ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές, διαρκούντων και των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, στηλίτευσε με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 18 Ιανουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς !!!





Απαριθμώντας ενδεικτικά κάποιες χρεώσεις, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είπε ότι οι Έλληνες πληρώνουν:
- 2 έως και πάνω από 10 ευρώ για απλή ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων για ποσά μέχρι €1.000

- 1-1,25 ευρώ ως προμήθεια για πιστωτικές κάρτες

- 2-2,5% τραπεζική προμήθεια τα μικρά και μεσαία εμπορικά καταστήματα ενώ αντίθετα για τα πολύ μεγάλα καταστήματα η προμήθεια είναι μικρότερη του 1%.

«Και όλα αυτά, είπε ο Νότης Μαριάς, παρότι ο Κανονισμός 751 του 2015 προβλέπει μεταξύ άλλων μέγιστες χρεώσεις για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες 0,30 και 0,20 ευρώ αντίστοιχα».

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ;;;

ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ LOOK ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΑΚΚΑΚΙ & ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Σήμερα έπρεπε να φαίνεται σοβαρός, για να γίνει πιστευτός !!!
Όταν όμως εκπροσωπούσε την Ελλάδα, στη Βουλή, στις Βρυξέλλες και αλλού, κυκλοφορούσε με τα λαχούρια, ντυμένος Φλωρινιώτης, για να φαίνεται τόσο καραγκιόζης, όσο χρειαζόταν για να μην παίρνει κανείς στα σοβαρά την εναλλακτική ελληνική πρόταση για διαπραγμάτευση εντός Ευρώπης και εντός Ευρώ !!!
Αποτέλεσμα ;;;
Κατόρθωσε να κάνει ήρωα ακόμη και τον Γιάννη Στουρνάρα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ :
Μείωση 5,5% έως 19% στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων !!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ;;;





Σύμφωνα με το ανωτέρω διάγραμμα της Ενδιάμεσης Έκθεσης (Δεκέμβριος 2015, Κεφάλαιο IV, Ενότητα 1.3, Σελ. 62-63) της ΤτΕ και την ανάλυση αυτού, διαβάζουμε :


"Στην αγορά των κατοικιών, η μείωση των τιμών συνεχίστηκε και το 2015, αν και με πιο συγκρατημένους ρυθμούς. Ειδικότερα, τα στοιχεία που συλλέγονται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα δείχνουν ότι οι τιμές των διαμερισμάτων υποχώρησαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 5,0% τους πρώτους εννέα μήνες του 2015, έναντι μείωσης κατά 7,5% το 2014.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;; ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ALEXA.COM !!!

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
Δεν χαζεύουν, ούτε κάνουν την πλάκα τους στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ τα ανήλικα παιδιά των σχολείων (απόλυτο 0% audience) !!!



Υστερούμε όμως στο γυναικείο κοινό, για το οποίο πρέπει σίγουρα να κάνουμε κάτι καλύτερα !!!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ E.L.A. ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ELA, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Πρόσθετα έσοδα 1,15 δισ. ευρώ θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ). Πρόκειται για τμήματα των κερδών της ΤτΕ που μεταφέρονται υποχρεωτικά, βάσει του καταστατικού λειτουργίας της (ΆΡΘΡΟ 71), στο ελληνικό Δημόσιο !!!




Το ενδιαφέρον είναι ότι τα κέρδη αυτά οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στο υψηλό επιτόκιο του ELA, με το οποίο χρηματοδοτούνται οι εγχώριες τράπεζες από το ευρωσύστημα !!!

Το επιτόκιο του ELA διαμορφώνεται στο 1,55%, ενώ, αν οι συνθήκες στην Ελλάδα ήταν κανονικές και η οικονομία σε θετική πορεία, οι τράπεζες θα μπορούσαν να αντλούν κανονική ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που βαρύνεται με επιτόκιο 0,05%.

Τα κέρδη της ΤτΕ από το υψηλό επιτόκιο του ELA που μεταφέρονται στο Δημόσιο στην ουσία βαραίνουν τους δανειολήπτες: επιχειρήσεις και νοικοκυριά, τα οποία και πληρώνουν τα υψηλά επιτόκια !!!

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ακόμα φόρο, αθέατο, με τον οποίο το Δημόσιο επιβαρύνει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, αντλώντας πάνω από 1 δισ. ευρώ!

Οπως ανακοίνωσε η ΤτΕ στις 18 Ιανουαρίου, τα καθαρά κέρδη της για το 2015 ανήλθαν σε 1.162,8 εκατ. ευρώ, έναντι 654,5 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης. Με βάση το καταστατικό της, η μερίδα του λέοντος των κερδών, συνολικά 1.149,5 εκατ. ευρώ, θα μεταφερθούν στο ελληνικό Δημόσιο.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ένα δημοσίευμα σχετικά με πολιτικές πράξεις που ενδεχομένως να παραβιάζουν τις Αρχές του Κράτους Δικαίου, κάνοντας έτσι τη Ελλάδα απρόσφορη για τους επενδυτές !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kathimerini.gr/846259/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/ellada-kai-polwnia-paraviazoyn-tis-arxes-toy-kratoys-dikaioy


Ρεεεε, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;;;


ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΑΑ
Συνολικά 62.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν στις εισηγμένες από το 2008, που ξεκινά η ύφεση στην Ελλάδα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015, που υπάρχουν επίσημα στοιχεία μέσα από τις λογιστικές καταστάσεις των 232 εισηγμένων !!!

ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 0,19 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ !!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1,39 !!!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 0,19 ΜΈΧΡΙ ΤΟ 1,39 ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΡΟΙ + ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_81.html



Οι τιμές του αργού πετρελαίου μπορεί να έχουν μειωθεί περισσότερο από 70% το τελευταίο 6μηνο, ωστόσο στην χώρα μας ποτέ δεν είδαμε μια ανάλογη μείωση, αφού το ίδιο διάστημα η πτώση τιμών της βενζίνης έχει αγγίξει το μόλις 19%. Ένα από τα μεγάλα εμπόδια δεν είναι άλλο από την υπέρογκη φορολογία μέσω του σταθερού ΕΦΚ στα 0,670 ευρώ το λίτρο, συν Φ.Π.Α 23%. Με λίγα λόγια, στα 20 ευρώ βενζίνης τα περίπου 13 ευρώ είναι φόροι και δασμοί και τα υπόλοιπα η αξία του καυσίμου.

Σε κάποιες όμως ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη, οι πολίτες έχουν το προτέρημα να γεμίζουν τα αυτοκίνητά τους με λίγα ευρώ ή δολάρια. Μία από αυτές είναι και οι Η.Π.Α. όπου καταγράφηκε τιμή βενζίνης κάτω από 1 δολάριο το γαλόνι. 

BINTEO: H NEA ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Τι άλλο θα μας πεις ρε νούμερο ;;;
Τι είχες εξασφαλίσει και πως ;;;
Έχεις να μας δείξεις ένα έγγραφο ή τουλάχιστον ένα e mail που να επιβεβαιώνει την οποιαδήποτε είδους εκδήλωση ενδιαφέροντος των Κινέζων, έστω ακόμη και σε εγκυκλοπαιδικό επίπεδο, να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα ;;;
Όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι για την Κίνα, η οποιαδήποτε επένδυση και οικονομική δράση στην Ελλάδα, περνάει μέσω Βερολίνου !!!
Πως θα ήταν λοιπόν ποτέ δυνατό να σε χρηματοδοτήσουν οι Κινέζοι, χωρίς τη Γερμανική συγκατάθεση ;;;
Και πως θα τολμούσαν ποτέ οι Κινέζοι να κάνουν μια τέτοια πρόταση εν αγνοία των Γερμανών ;;;





Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ !!!
Εμφανίζεσαι τη Δευτέρα με το δελτίο του ΠΡΟΠΟ που κέρδισε την Κυριακή, ισχυριζόμενος ότι δεν το έπαιξες επειδή δεν σε άφησε η γυναίκα σου, προκειμένου να αποδείξεις ότι είσαι δήθεν παιχτούρα και ότι, σε κάθε περίπτωση, δεν ευθύνεσαι εσύ που xάθηκαν τα λεφτά !!!

Επάγγελμα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!! 

Σε νέες, αστείες αποκαλύψεις για την περίοδο της διαπραγμάτευσης προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 20/01/2016 !!!

ΤΟ 2015 ΤΡΙΒΑΜΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Το 2016 θα τα τρίβουμε κάθε Τετάρτη στα μούτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, για να τους υπενθυμίζουμε ότι το νομοθετικό πλαίσιο της δήθεν προστασίας των δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς, το οποίο ψήφισαν καθ' υπαγόρευση τραπεζών και δανειστών, απέχει έτη φωτός από το "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ" !!!   


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ - TABLET !!!

ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ
Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επιβαρύνει με ειδικό τέλος 2% επί της αξίας κάθε υπολογιστή και με 4% κάθε tablet που θα αγοράζουμε !!!













Έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια στο σύνολο του κλάδου της πληροφορικής στην Ελλάδα, ενός από τους πολλούς που έχουν βιώσει τις επιπτώσεις της εξαετούς ύφεσης, προκαλεί η πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει ειδικό τέλος σε κάθε νέο υπολογιστή και tablet που πωλείται, ως αντιστάθμισμα για τα πνευματικά δικαιώματα που χάνονται από την ηλεκτρονική "πειρατεία".

ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 28% ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ 70% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
Οι 10 αλήθειες για τη διαμόρφωση των τιμών καυσίμων στην Ελλάδα !!!




Διευκρινίσεις για τη διακύμανση των τιμών των καυσίμων στην Ελλάδα παρέχει ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε όλη την Ευρώπη οι τιμές λιανικής είχαν πτώση σε ποσοστά παρόμοια με αυτά της χώρας μας, δηλαδή από 17% έως 22%.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του και συγκεκριμένα ο ΣΕΕΠΕ αναφέρει ότι :

1. Η τιμή του αργού συμμετέχει σήμερα στη διαμόρφωση της τιμής (πχ της αμόλυβδης) κατά 23% προ ΦΠΑ ή κατά 28% μετά ΦΠΑ.

2. Οι λιανικές τιμές των βενζινών στις αντλίες αποτελούνται κατά περίπου 70% από σταθερούς φόρους σε ευρώ (ΕΦΚ, ΦΠΑ, κ.λπ).

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΝΕΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΤΟ 2016
Η εν λόγω πολυεθνική ήδη έχει περιορίσει την εν Ελλάδι παρουσία της πρόσφατα ενώ η κακή πορεία των πωλήσεων οδηγεί σε νέες περικοπές !!!
















Το κλείσιμο μέρους των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα με την τοποθέτηση λουκέτου σε ένα ακόμη σήμα της εξετάζει γνωστή πολυεθνική αλυσίδα με έμφαση στην ένδυση και δη τη γυναικεία.

DAILY MAIL: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ 250.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΜΠΗΚΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 480 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σύμφωνα με Daily Mail είναι προς πώληση ξενοδοχεία σε Μακεδονία, Κρήτη, Λέσβο και Ιόνια νησιά, ενώ οι τιμές αγοράς είναι τόσο χαμηλές, που ισοδυναμούν με την μισή τιμή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων στο Λονδίνο !!!












Περισσότερα από 480 ξενοδοχεία τέθηκαν προς πώληση στην Ελλάδα μόνο τον περασμένο μήνα, αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η βρετανική Daily Mail και ρωτά με χιούμορ τους αναγνώστες της, αν θέλουν να αποκτήσουν ένα ξενοδοχείο στην χώρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ξενοδοχεία είναι προς πώληση σε Μακεδονία, Κρήτη, Λέσβο και Ιόνια νησιά ενώ οι τιμές αγοράς είναι τόσο χαμηλές, που ισοδυναμούν με την μισή τιμή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων στο Λονδίνο!

SSL Certificates