.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!! ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !!!

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ
Ευρωεκλογές 2014, Α' Εθνικές Εκλογές 2015, Δημοψήφισμα, Β΄Εθνικές Εκλογές 2015, και έπεται λένε και συνέχεια !!!
Γέμισαν λεφτά τα ταμεία των επιστημόνων του ψεύδους, που ενώ μονίμως αποτυγχάνουν στις προβλέψεις τους, συνεχίζουν να μαδάνε τα ίδια και τα ίδια πελατάκια !!!




Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο !!!
Αφού πληρώνει, του λες ΜΟΝΟ αυτό που θέλει να ακούσει και που τον κάνει ευτυχισμένο !!!

Έτσι εξηγούνται οι δημοσκοπικές προβλέψεις που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα ούτε στην στατιστική επιστήμη, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα αποτελέσματα της Κυριακής των εκλογών και των δημοψηφισμάτων !!!

Έλεγε μια φορά ένας φίλος ντεντέκτιβ .......
Σε βάζει κάποιος να ερευνήσεις αν τον απατά η γυναίκα του.......
Σε 2-3 μέρες την έχεις πιάσει την κυρία....... με ντοκουμέντα, βίντεο και φωτογραφίες.
Και τι κάνεις λοιπόν ;;;
Το σερβίρεις έτσι στο πελατάκι σου ;;;
ΟΧΙ !!!
Το τραβάς 2-3 εβδομάδες ..... επί 500 ευρώ την ημέρα.
Έτσι ... με κόστος 1.500 ευρώ, εισπράττεις τουλάχιστον 10.000.....
Και μετά ..... φυσικά και δεν του αποκαλύπτεις ποτέ την πραγματικότητα και την ωμή αλήθεια.
Του λες ότι ψάξαμε, την παρακολουθήσαμε, 3 βδομάδες τώρα ...... μας έβγαλε την ψυχή η κυρία ........ αλλά δεν βρήκαμε ρε μεγάλε κάτι ύποπτο.
Να την κάνουμε τη γυναίκα καριόλα με το ζόρι ;;;  Δεν γίνεται......
Αν κάτι υπήρχε ........ θα το είχαμε βρεί...... δεν υπάρχει περίπτωση.
Πετάει από τη χαρά του ο κερατάς που η γυναίκα του δεν τον απατάει και, έτσι, εκτός από τα 10.000, δίνει και 3.000 πουρμπουάρ !!!
Αν λοιπόν του πεις την αλήθεια, φεύγεις με 1.500.
Αν όμως τον παραμυθιάσεις, φεύγεις με 13.000 και τον κάνεις και ευτυχισμένο, ενώ στην πραγματικότητα τον έχεις εξαπατήσει και του έχεις πηδήξει και τη γυναίκα, αφού όταν την πιάσεις της εξηγείς το όνειρο πως αν δεν σου κάτσει θα την αποκαλύψεις.

Κάπως έτσι είναι και οι δημοσκοπήσεις.
Ψαχτείτε λοιπόν μέσα στα κόμματα, ποιοι πληρώνουν και ποιοι πηδιούνται, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσετε να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα και να δείτε την ωμή αλήθεια, πίσω από τα ψεύτικα, αλλά ομολογουμένως ωραία γραφήματα των απατεώνων-δημοσκόπων !!!


ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ 
Ο αρχαίος Ναός του Επικούριου Απόλλωνα που περιστρέφεται !!!



Ναός Πυξίδα - Το θαύμα των αρχαίων επιστημών. Περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του κατά 50,2 δευτερόλεπτα της μοίρας.


Στην Φιγαλεία, στα σύνορα μεταξύ Αρκαδίας και Μεσσηνίας, υψώνεται σε υψόμετρο 1130 μέτρων ο επιβλητικός ναός του Επικούριου Απόλλωνα, ο οποίος χτίστηκε τον... 5ο π.Χ αιώνα και ως αρχιτέκτονας του ναού αναφέρεται από τον Παυσανία ο Ικτίνος.

Είναι ένα απ΄τα καλύτερα διατηρημένα στον χρόνο μνημεία της αρχαίας Ελλάδας και είναι θεμελιωμένος πάνω στο βράχο του όρους Κωτιλίου, όπου βρισκόταν η αρχαία πόλη Βάσσες. Όλα καλά ως εδώ, αλλά ο ναός περιστρέφεται και αυτό ελάχιστα το διδάσκουν, για να μην πω καθόλου, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ναός Πυξίδα - Το θαύμα των αρχαίων επιστημών.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η φούσκα του παγκόσμιου χρέους έχει φτάσει τα 199 ΤΡΙΣ δολάρια !!!
Αυξήθηκε κατά 57 ΤΡΙΣ από το 2007, αγγίζει το 286% του παγκόσμιου ΑΕΠ και δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο !!!



ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!
Το χρέος θα σκάσει και το ντόμινο που θα προκαλέσει θα οδηγήσει σε παγκόσμια στάση πληρωμών !!!
Αυτό προσπαθούν να προλάβουν στην Ευρώπη με τα Μνημόνια και τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής, μεταφέροντας τη ζημιά της φούσκας χρέους στους φορολογούμενους και εξασφαλίζοντας σε πιστωτές και δανειστές, ως αντάλλαγμα για τη ζημιά που θα υποστούν από το σκάσιμο της φούσκας, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία κρατών και πολιτών !!!
Ας ξυπνήσουμε λοιπόν από μόνοι μας, πριν μας ξυπνήσει το μπαμ από το σκάσιμο της φούσκας, γιατί τότε θα είναι αργά.

Την τελευταία επταετία το παγκόσμιο χρέος έχει αυξηθεί κατά 57 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με μελέτη της McKinsey Global Institute.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα της συγκεκριμένης μελέτης, το παγκόσμιο χρέος έχει αυξηθεί κατά 57 τρισ. δολάρια δηλαδή 17% του παγκοσμίου ΑΕΠ σε σχέση με το 2007.

Πλέον, το παγκόσμιο χρέος έχει φτάσει τα 199 τρισ. δολάρια και ισοδυναμεί με 286% του παγκοσμίου ΑΕΠ.

Το παγκόσμιο δημόσιο χρέος την τελευταία επταετία αυξήθηκε κατά 5 τρισ. δολάρια.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ, Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
Πόσο μεγάλη μπίζνα είναι τελικά η διακίνηση και η διαχείριση του μεταναστευτικού κύματος, όταν κανείς δεν θέλει στην πράξη να βάλει τέλος στο μείζον σήμερα αυτό κοινωνικό πρόβλημα της ΕΕ ;;;  




Γιατί καμία ελληνική κυβέρνηση, αλλά ούτε ο ίδιος ο Έλληνας Επίτροπος, δεν θέλησαν ποτέ να επενδύσουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το μεταναστευτικό στην ΠΡΟΛΗΨΗ ;;;
Ποιοί κονομάνε από την κατασκευή καταυλισμών, στρατοπέδων, από τα πλοία, τα συσσίτια, κλπ... κλπ.... ;;;
Γιατί δεν προχώρησε από καμία μέχρι σήμερα κυβέρνηση το σχέδιο πρόληψης για την πάταξη της διακίνησης προσφύγων και μεταναστών, με τον δορυφορικό εντοπισμό των δουλεμπορικών καραβανιών - όσο ακόμη περπατάνε προς τα παράλια Τουρκίας & Αφρικής - πολύ πριν εισέλθουν σε Ελλάδα & Ιταλία ;;;
Γιατί ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ πετάς και πάλι τα χρήματα των Ευρωπαίων Φορολογουμένων στην επιδότηση της παράνομης διακίνησης μεταναστών και στην εκμετάλλευση της δυστυχίας των προσφύγων ;;;


Δ. Αβραμόπουλος: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στην Αθήνα 445.000.000 για τους πρόσφυγες !!!


Την αντίθεσή του στην Ευρώπη - φρούριο εκφράζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στο euronews, ενώ αποκαλύπτει ότι οι Βρυξέλλες είναι έτοιμες να διαθέσουν στην Αθήνα 445 εκατ. ευρώ για τους πρόσφυγες και προαναγγέλλει αλλαγές στο Δουβλίνο ΙΙ.

«Κανείς δεν φταίει αλλά και όλοι μαζί έχουν την ευθύνη. Το γεγονός ότι κάποιες χώρες δεν εφαρμόζουν την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι μία από τις αιτίες που βλέπουμε αυτές τις εικόνες», σχολιάζει αρχικά ο ευρωπαίος επίτροποςΜετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, και σημειώνει: «Είμαστε έτοιμοι να διαθέσουμε 445 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, φτάνει με την σειρά της η Ελλάδα να τηρήσει όσα έχουμε συμφωνήσει».

LAGARDE : ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ !!!

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ
Μια μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους, μάλλον, παρά μια καθαρή διαγραφή, θα μπορούσε να επιτρέψει στην Ελλάδα να διαχειριστεί το μη βιώσιμο χρέος της, δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε ελβετική εφημερίδα !!!




Μια μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους, μάλλον, παρά μια καθαρή διαγραφή θα μπορούσε να επιτρέψει στην Ελλάδα να διαχειριστεί το μη βιώσιμο χρέος της, δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε ελβετική εφημερίδα.

Το ΔΝΤ δεν έχει καταστήσει ακόμα σαφές αν θα συμμετάσχει στο τρίτο διεθνές πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας, ύψους 86 δισεκ. ευρώ, που υπογράφτηκε στις αρχές Αυγούστου, αφού έχει ταχθεί υπέρ μιας μερικής διαγραφής ενός χρέους το οποίο θεωρεί μη βιώσιμο στην παρούσα μορφή του.

Οι πιστωτές της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ιδίως η Γερμανία, έχουν αποκλείσει μια διαγραφή του χρέους αλλά είναι πρόθυμες να συζητήσουν άλλες μορφές αναδιάρθρωσης όπως η επιμήκυνση των ωριμάνσεων.

Όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές αυτές, η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάνρντ δήλωσε στη σαββατιάτικη έκδοση της Le Temps: «Η συζήτηση για διαγραφή του χρέους δεν ήταν ποτέ ανοικτή, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να την ανοίξουμε αν τα πράγματα πάνε καλά...».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ (;;;) FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html




Διευρύνεται η συνεργασία των ελληνικών τραπεζών με τα funds για τις επισφάλειες !!!


Επιχειρηματικά δάνεια στον κλάδο της ναυτιλίας, αλλά και πακέτα μη εξυπηρετούμενων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο οι τράπεζες με ξένα funds, στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν σε ενεργότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων. 

Οι συζητήσεις θα πληθύνουν το επόμενο διάστημα, καθώς στην ελληνική αγορά στοιχίζονται δέκα τουλάχιστον funds που συζητούν με τις εγχώριες τράπεζες για τις δυνατότητες διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, που προσεγγίζουν ήδη τα 80 δισ. ευρώ. Μεταξύ αυτών η αμερικανική Marathon, η Fortress η σουηδική Hoist, η ισπανική Aktua, η Monarch κ.ά.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS !!!

Απόφαση της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών
Χαλαρώνουν και άλλο τα capital controls!!!




Στα 30,8 εκατ. αυξήθηκε το ποσό ημερήσιας έγκρισης τραπεζικών συναλλαγών«Χαλαρώνουν» κι άλλο τα capital controls με απόφαση της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Με βάση τις σχετικές αποφάσεις, στα 30,8 εκατ. ευρώ αυξάνεται το ποσό συναλλαγών που μπορούν να εγκρίνουν σε ημερήσια βάση οι ειδικές υποεπιτροπές των τραπεζών, σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση στις ελληνικές τράπεζες και οι συναλλασσόμενες επιχειρήσεις.

Ακόμη, τίθεται και όριο 500 ευρώ ανά μήνα για τη μεταφορά χρημάτων από φυσικά πρόσωπα.

Η κατανομή των 30,8 εκατ. ευρώ στις τράπεζες γίνεται ως εξής:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 120 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

3+1 ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3+1 ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ
Αναλυτικά οι μεταβολές που επέρχονται στις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών με τις διατάξεις του νέου νόμου 4336/2015 !!!




Θέμα χρόνου μπορεί να θεωρείται πλέον να χάσουν τις 100 δόσεις που ήδη συμφώνησαν και πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, ενώ σφίγγει και άλλο η ρύθμιση για όσους δεν πρόλαβαν ακόμη να ενταχθούν σε αυτήν.

Μετά τις ανατροπές που επήλθαν με το τρίτο μνημόνιο (Ν. 4336/2015), η ρύθμιση των 100 δόσεων γίνεται ασανσέρ, αλλά στα μέτρα που θέλει η Εφορία, αφού το υπουργείο Οικονομικών κατά το δοκούν θα μειώνει τον αριθμό των συμφωνημένων δόσεων συνεχώς τα επόμενα 2-8 χρόνια που μπορεί να διαρκεί ο διακανονισμός.

Το μέτρο αυτό αναμένεται να ενεργοποιηθεί τον Νοέμβριο και τότε θα τινάξει στον αέρα τον οικογενειακό -και όχι μόνο- προϋπολογισμό του κάθε οφειλέτη, που θα δει ξαφνικά ότι η Εφορία διαμορφώνει από μόνη της νέα δεδομένα για... λογαριασμό του.

Αναλυτικά οι μεταβολές που επέρχονται στις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών με τις διατάξεις του νέου νόμου 4336/2015 προβλέπουν:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
Έτσι χαρακτηρίζει η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ το δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την εμφανίζει ως δήθεν ανεπιθύμητη από την ΛΑΕ Κοζάνης και την τοπική βουλευτή κα Ουζουνίδου.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_82.html#more




Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά sites, από όπου και το αντλήσαμε και, έτσι, πέσαμε και εμείς στην παγίδα, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τη ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ απέναντι στην ανύπαρκτη όπως αποδείχθηκε υπονόμευσή της.

Ζητούμε συγνώμη για το λάθος μας προς όλους όσους θεωρούν ότι θίχτηκαν από τη σχετική μας ανάρτηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

27/8/2015 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ διαψεύδουν κατηγορηματικά σχετικό δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο επιστολή που συνυπογράφουν τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνης και απευθύνεται προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Στάθη Λεουτσάκο, χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την Ραχήλ Μακρή. Συνιστούμε σε μια τόσο πυκνή και σύνθετη προεκλογική περίοδο συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μάλιστα από τις πιο διαφημισμένες να σταματήσουν να εξυπηρετούν «σκοτεινά δώματα εξουσίας».


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ !!!

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ !!! 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !!!

Είμαστε υπερήφανοι που το μέλος της επιστημονικής μας ομάδας, ο μαχόμενος δικηγόρος ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, που στήριξε τους δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του, προτάθηκε από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο - δηλαδή από τον Κώστα Καραμανλή - ως υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας !!!




Με τη βεβαιότητα ότι θα αντιμετωπίσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα από τους προκατόχους του το φλέγον εθνικό ζήτημα του μεταναστευτικού, επιδεικνύοντας την ίδια υπευθυνότητα που τον διακρίνει σε όλη του την επαγγελματική και πολιτική πορεία, του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!


Στις 12 αύριο Παρασκευή ορκίζεται η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι η εξής :

Πρωθυπουργός: Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ "Κ.Ο.Λ.Ο.Σ." !!!

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBΟOK ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα τους http: //kommakolos.blogspot.gr/ :

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και φίλοι μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις η κεντρική επιτροπή του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία Κ.Ο.Λ.Ο.Σ συμφώνησε ομόφωνα να συμπράξει με την Ένωση Κεντρώων της οποίας ηγείτε ο Βασίλης Λεβέντης και να συμετάσχει μαζί τους στις επερχόμενες εκλογές.
Η πρώτη υποψήφια στη ψηφοδέλτιο της Α΄ ΑΘΗΝΩΝ είναι η φίλη και συναγωνίστρια ΝΑΚΥ ΑΓΑΘΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ....!
ΨΗΦΙΖΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.....!
ΨΗΦΙΖΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.....!





Όλα όμως τα λεφτά είναι το  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ !!!




ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Οι Ελληνίδες της καθημερινότητας, εμείς που συναντηθήκαμε στο διαδίκτυο, τις πλατείες, τα σούπερ μάρκετ, τις λαϊκές, τη δουλειά, τα κλαμπ, τα καφέ και τα γυμναστήρια, στημένες μονίμως στα 4, μέσα κι’ έξω από τα σπίτια και τη δουλειά μας, όμηροι της φαλλοκρατικής δομής της ανδροκρατούμενης κοινωνίας μας και των θεσμών της, που μας θέλουν απλά σκλάβες του νοικοκυριού, του σεξ και της κάθε λογής σωματικής και πνευματικής ανωμαλίας συζύγων και εραστών, εργοδοτών και κυβερνήσεων, δανειστών, τροϊκανών και τραπεζιτών, βιώσαμε την εθνική ταπείνωση και τη βίαιη οικονομική, κοινωνική και ηθική επίθεση κατά της ατομικής και οικογενειακής μας υπόστασης και κατά της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της αξιοπρέπειάς μας.



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
PwC: Οι ευρωτράπεζες «απαλλάσσονται» από δάνεια 150 Δις !!!
Στα 100 Δις τα ελληνικά NPLs !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Από τα ανεπιθύμητα χαρτοφυλάκιά τους «απαλλάσσονται» οι ευρωπαϊκές τράπεζες !!!
Σύμφωνα με έρευνα της PwC για τα ευρωπαϊκά Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, οι συναλλαγές που είναι σε εξέλιξη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή εκτοξεύουν τη συνολική αξία σε 84 δισ. ευρώ, ενώ με το πλήθος των νέων συναλλαγών που αναμένεται να διεξαχθούν μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου οι συνολικές πωλήσεις της χρονιάς αναμένεται να αγγίξουν τα 150 δισ. ευρώ -σε σχέση με τα 91 δισ. ευρώ της περσινής χρονιάς.

Φέτος το Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι θα καταλάβει την κορυφή του πίνακα συναλλαγών, με συνολικό όγκο συναλλαγών που ξεπερνά τα 60 δισ. ευρώ.


ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ !!!

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Υποβολή δηλώσεων έως τις 4 Σεπτεμβρίου χωρίς πρόστιμα !!!




Μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούν να υποβάλλονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων χωρίς την επιβολή του προστίμου εκπρόθεσμης καταβολής. Παράλληλα μέχρι και την ίδια ημερομηνία παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, για το χρονικό διάστημα από 31.08.2015 μέχρι 4.9.2015 για τα νομικά πρόσωπα και από 01.09.2015 μέχρι 4.9.2015 για τα φυσικά πρόσωπα, αποφασίστηκε να γίνεται χωρίς την επιβολή των αυτοτελών προστίμων του άρθρου 54 του ν.4174/13. Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να επιβάλλεται ο τόκος εκπρόθεσμης καταβολής 0,73% του άρθρου 53 του ίδιου νόμου.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ !!!

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ !!!

ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΣΚΟΥΡΙΕΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ !!!

ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ELDORADO GOLD ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Το ΣτΕ ακυρώνει την απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές !!!




Το ΣτΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε δεκτή, με την απόφαση 3191, την αίτηση κατά του υπουργείου της Ελληνικός Χρυσός, δηλαδή, σύμφωνα με ερμηνείες νομικών κύκλων, αναγνωρίζει ότι πράγματι το αρμόδιο υπουργείο επέδειξε κωλυσιεργία ως προς την έγκριση των προσαρτημάτων των τεχνικών μελετών της μεταλλουργίας χαλκού, χρυσού και του νέου εργοστασίου εμπλουτισμού στην περιοχή του Μαντέμ Λάκκου που είχε καταθέσει η εταιρεία.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τα προσαρτήματα των τεχνικών μελετών που κατά τον κ. Σκουρλέτη η Ελληνικός Χρυσός δεν προσκόμισε, οδηγώντας τον ΥΠΑΠΕΝ να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες του έργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιοσύνη δέχεται την αίτηση ακύρωσης και αναθέτει την υπόθεση στη Διοίκηση προς νέα νόμιμη κρίση κατά την εκφορά της οποίας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι απαντήσεις της αιτούσας- δηλαδή της Ελληνικός Χρυσός- ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή των τεχνικών μεθόδων. 

Αλλά και ότι η επιστροφή φακέλου -κάτι που έκανε ο τέως ΥΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης- προβλέπεται μόνο εάν εντοπιστούν ανακρίβειες ή ανεπάρκειες και όχι επειδή άλλαξε η πολιτική θεώρηση της νέας κυβέρνησης.

Η υπόθεση :

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ;;;

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ DOUBLE SCORE ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ
Ανεπιθύμητη η Ραχήλ Μακρή από τη Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης !!!




Μήπως φταίει που η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει διαρκώς το λαθρεμπόριο καυσίμων, τους νταβατζήδες και τα ΜΜΕ, που στηρίζουν αναφανδόν τη ΛΑΕ, προσφέροντας καθημερινά απεριόριστο χρόνο στα πάνελ της διαπλοκής σε όσα μέλη της κατηγορούν για τα πάντα όλα τον Αλέξη Τσίπρα ;;;

Μήπως φταίει που η Ραχήλ Μακρή δεν ανήκει στο ψεκασμένο λόμπυ της δραχμής, που έχει αναλάβει την αποστολή να πείσει τους Έλληνες ότι η μόνη λύση εκτός μνημονίων είναι η αυτή της εξόδου από την ΕΕ, προκειμένου έτσι να γίνουν αποδεκτά τα μνημόνια ;;;

Τι ρόλο παίζει τελικά η ΛΑΕ ;;; 

«Ανεπιθύμητη» φαίνεται πως είναι η Ραχήλ Μακρή για την Λαϊκή Ενότητα στην Κοζάνη! Αυτό τουλάχιστον δείχνει επιστολή στελεχών του κόμματος από την περιοχή, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε ήδη στα χέρια του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Στάθη Λεουτσάκου, που είναι υπεύθυνος για τα οργανωτικά.


ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 320.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

320.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!
Από που τα έπαιρνε χοντρά η κόρη της πρώην Υπουργού ;;;




Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Αιχμή αυτής της σχέσης υπήρξε η διαφημιστική προβολή του ετήσιου Πανελληνίου Εράνου του Ερυθρού Σταυρού, έργο για το οποίο η επιχειρηματίας έλαβε μόνο κατά τη χρονιά του 2009 το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το υστέρημα των πολιτών!
Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, για το οποίο είναι ενήμερη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σε σχέση με τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαρτίνη, αναφορικά με τη διενέργεια του Πανελληνίου Εράνου και τη διαχείριση των εσόδων.

ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 219 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ !!!

219 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ
Αυτή είναι η λίστα με τα 219 βενζινάδικα που κλέβουν τον κόσμο με νοθευμένα καύσιμα !!!


Δες ΕΔΩ ποιος είναι ο κλέφτης στην περιοχή σου !!!



Tώρα ξέρετε…Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα, ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ & ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ
Ποια είναι τα θύματα της εσωτερικής στάσης πληρωμών ;;;




Αποκαλυπτικά είναι τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το ποιος πλήρωσε την «εσωτερική» στάση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου μέχρι και τον Ιούλιο όταν καλύπτονταν μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις.

Το πρώτο θύμα που αναδεικνύουν τα στοιχεία του γενικού λογιστηρίου του κράτους είναι τα δημοσία νοσοκομεία και οι φορείς πρωτοβάθμιας υγείας (ΥΔΕ και ΠΕΔΥ).

Το διάστημα Ιανουαρίου Ιουλίου από το συνολικό 1,1 δις ευρώ είχαν πάρει μόνο τα 256 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 1,15 δις ευρώ που έχει δεσμεύσει για φέτος ο προϋπολογισμός.

Χαμηλά βρίσκονται οι δαπάνες περίθαλψης οι οποίες παρά το ότι είναι μικρό ποσό (μόλις 58 εκ ευρώ) έχει διατεθεί μόνο το 36% δηλαδή 21 εκατ. ευρώ.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΕ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!

ΑΡΘΡΟ 392 ΠΚ : ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΟΧΩΝ
Όποιος με πρόθεση να μην καταβάλλει αντίτιμο παίρνει για άμεση κατανάλωση τρόφιμα ή ποτά ή δέχεται την παροχή καταλύματος ή υπηρεσιών, των οποίων το αντίτιμο είναι άμεσα πληρωτέο κατά τις συνήθειες των συναλλαγών, τιμωρείται με χρηματική ποινή ή φυλάκιση μέχρι τριών μηνών, με την ποινική δίωξη να ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση.





ΠΟΤΕ &  ΠΩΣ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

Όχι σπάνιο δυστυχώς φαινόμενο στην Αγορά κάθε είδους παρεχόμενων Υπηρεσιών ήταν ανέκαθεν, και εξακολουθεί δυστυχώς να είναι, η απόληψή τους από τον καταναλωτή ή εν πάσει περιπτώσει τον αντισυμβαλλόμενο του παρόχου τους, χωρίς αυτός να καταβάλλει το αναλογούν συμφωνημένο αντίτιμο.

Το ανωτέρω φαινόμενο υφίσταται φυσικά και σε επίπεδο πώλησης προϊόντων, όπου όμως η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη, ιδίως στις περιπτώσεις της πώλησης αγαθών με άμεση καταβολή του τιμήματος.

Ωστόσο, στην περίπτωση της παροχής Υπηρεσιών, το τοπίο είναι αν μη τι άλλο περισσότερο θολό, καθώς ενδέχεται να συμφωνείται η παροχή μιας υπηρεσίας κάθε είδους (παροχή υπηρεσιών εστιατορίου, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, παροχή τουριστικού καταλύματος, διδασκαλία μαθημάτων, παροχή Υπηρεσιών Διαδικτύου, παροχή υπηρεσιών μηχανικού κ.λπ.), έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ήτοι αμοιβής, και στην συνέχεια, ο λήπτης της Υπηρεσίας, έχοντας απολάβει αυτήν, να μην συμμορφώνεται δόλια στην καταβολή της ανωτέρω αμοιβής παρόλο που την γνωρίζει και είναι απαιτητή κατά τις συνήθειες των συναλλαγών ή την ειδικότερη συμφωνία που έχει κάνει με τον πάροχο της Υπηρεσίας.

10-11 ΔΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΟΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ
Στα 10-11 Δις από 12-14, προσδιορίζονται οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών !!! Στα 4,5 Δις η συμμετοχή των ιδιωτών !!!



Με 10-11 δισ ανάγκες σε κεφάλαια θα πρέπει να επενδύσουν 4,5 με 4,95 Δις οι ιδιώτες και το ΤΧΣ 5,5 με 6 Δις !!!
Η καταστροφή φαίνεται ότι αποτρέπεται στο τραπεζικό σύστημα καθώς υπάρχουν νεότερες ενδείξεις ότι στο δυσμενές σενάριο οι κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών στα stress tests θα διαμορφωθούν στα 10-11 δισεκ. και όχι 12-14 δισεκ. που αρχικώς είχε εκτιμηθεί.
Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική – αν και ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει κλειδώσει το τελικό ύψος των κεφαλαιακών αναγκών - .
Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε από ένα εύρος 9 δισεκ. στο βασικό και 16 δισεκ. στο δυσμενές σενάριο, εν συνεχεία το δυσμενές σενάριο των stress tests αναπροσαρμόστηκε χαμηλότερα στα 12-14 δισεκ. και εσχάτως υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνεται ο πήχης των κεφαλαιακών αναγκών στο adverse scenario στα 10 με 11 δισεκ. ευρώ. 

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ: ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ !!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
Τα αγύριστα δάνεια της ΑΤΕ δεν δίνονταν σε τυχαία πρόσωπα !!!




Σύμφωνα με τον κ. Νικολούδη (φωτ. αρχείου), τα δάνεια -τα δανεικά και αγύριστα- δεν δίνονταν σε τυχαία πρόσωπα. Δίνονταν σε επιλεγμένα πρόσωπα και φορείς, εξυπηρετούσαν συγκεκριμένες πολιτικές επιδιώξεις.

Ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους» χαρακτήρισε την υπόθεση της πρώην ΑΤΕ ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε, επιμένει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό δεδομένου του οικονομικού ύψους της υπόθεσης, που ανέρχεται σε περίπου 5 δισ. ευρώ.

«Μιλάμε για πέντε δισεκατομμύρια ευρώ κατ’ ελάχιστο, γιατί αν υπολογιστούν και κάποιες άλλες ζημιές ξεπερνάει τα έξι δισεκατομμύρια και αν σκεφτεί κανένας ότι σε ένα ανάλογο σκάνδαλο το περίφημο σκάνδαλο του Κοσκωτά και της Τράπεζας Κρήτης τα ποσά ήταν πολύ μικρά σε σχέση με αυτό. Δηλαδή, αν υπολογίσουμε σε ευρώ, έφτανε τα 60 εκατομμύρια», τόνισε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ: ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ & ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ !!!

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας


ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΣΤΟΕΣ
Δικαστικά-Μασονικά σκάνδαλα στο προσκήνιο !!!






Η χώρα μας εγκαλείται συνεχώς και αδιαλλείπτως επί πολλά χρόνια για την καθυστέρηση στην απονομή Δικαιοσύνης,η οποία φτάνει σχεδόν μέχρι την αρνησιδικία .Eπίσης για μεροληπτική απονομή Δικαιοσύνης, η οποία ουσιαστικά καθιστά την Δικαιοσύνη προνόμιο ισχυρών και επωνύμων και όνειρο απραγματοποίητο για τους απλούς πολίτες.

Ιδού κραυγαλέα παραδείγματα:

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ !!! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ MEGA CHANNEL !!!

3.400 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ !!!
Σαφάρι από τον ΔΕΔΔΗΕ για τον εντοπισμό όσων κλέβουν ρεύμα !!!





Συνεχίζονται από τα συνεργεία του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών, με το σύνολο των κλοπών να ανέρχονται μόνο το πρώτο εξάμηνο φέτος, στα 3.400 περιστατικά.

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη πρακτική παραβιάσεων μετρητών και παράνομων συνδέσεων, ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί για μία ακόμη φορά πως τέτοιου είδους ενέργειες εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.

Το σύνολο των ρευματοκλοπών για το πρώτο εξάμηνο του 2015 ανέρχεται σε περίπου 3.400 περιστατικά, ενώ, απολογιστικά για το 2014, ο αριθμός αυτός έφτασε τις 6.650 περιπτώσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις διαπιστωμένων ρευματοκλοπών, υποβάλλονται μηνύσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ : ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ Η/Υ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!!

ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Αναλφάβητοι οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι !!!
Δεν χρησιμοποιούν email, δεν ξέρουν αγγλικά !!!
Σε άλλη εποχή φαίνεται πως βρίσκεται η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων παρά την πρόοδο της τεχνολογίας. Για να ακριβολογούμε λοιπόν, έξι στους 10 δεν χρησιμοποιεί email....  Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενούν Τα Νέα που επικαλούνται στοιχεία που προκύπτουν από το μητρώο μισθοδοτούμενων σε δημόσιους φορείς, το 64% των δημοσίων υπαλλήλων επικοινωνεί με χαρτί και μολύβι. Την ίδια στιγμή, τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι μόλις ένας στους τέσσερις έχει γνώση αγγλικών. Γαλλικά δηλώνει ότι μιλάει το 5,3%, ενώ γερμανικά το 3,3%.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε, μιλώντας στο MEGA, πως το προφίλ των υπαλλήλων δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και πρόσθεσε πως επόμενος στόχος είναι να γίνει το ελληνικό Δημόσιο πιο αποτελεσματικό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΚΟ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Διεθνείς ΜΚΟ: Όργανα μυστικών υπηρεσιών ή χορηγοί και επόπτες διακίνησης λαθρομεταναστών ;;;



Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος:

Mε αφορμή λοιπόν δημοσίευματα τα οποία ασχολήθηκαν με την λαθρομετανάστευση και τον ύποπτο ρόλο της Τουρκίας σε αυτό το φλέγον για την Ελλάδα ζήτημα, διαπιστώνουμε πως ο ρόλος των ΜΚΟ με τις μυστικές υπηρεσίες, «αποστολές πολλαπλών ρόλων» ή την διακίνηση των λαθρομεταναστών είναι κάτι περισσότερο από αυταπόδεικτος, ενώ καταγράφεται –ίσως για πρώτη φορά- η σύνδεση της χρηματοδότησης μεταφοράς των λαθρομεταναστών από τις πατρίδες τους προς την Ευρώπη.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση που θα δώσουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα:

H ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝΕΙ OFF SHORE ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Την ώρα που η Ελλάδα φορολογεί μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε οι Έλληνες, η Τουρκία ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ελληνικό & ευρωπαϊκό πλούτο με το προνόμιο του "αφορολόγητου" !!! 
Η Τουρκία μετατρέπει τον Τσεσμέ σε αφορολόγητη ζώνη !!!




Η Τουρκία δημιουργεί στα τουρκικά παράλια “Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες”, όπου μαρίνες, ξενοδοχεία, χώροι διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα θα έχουν μηδενική φορολογία, με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών, ειδικά από το χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

Το πρόγραμμα εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας Nihat Zeybekci, με δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Habertürk. Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι οι “Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες” να δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον σε τουριστικά θέρετρα όπως η Κρήνη (Çeşme), που βρίσκεται απέναντι από τη Χίο, τα Δίδυμα (Didim) απέναντι από τη Σάμο, η Αλικαρνασσός (Bodrum) απέναντι από την Κω, η Μαρμαρίδα (Marmaris), απέναντι από τη Ρόδο και άλλες περιοχές δυτικά της Αττάλειας (Antalya).

ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ 2016 : Η ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΑ
Στο στόχαστρο της εφορίας έχουν μπει τα περίπου 30 Δις που σήκωσαν τα τελευταία πέντε χρόνια από τις τράπεζες οι φορολογούμενοι και τα έβαλαν σε τραπεζικές θυρίδες και κάτω από το στρώμα !!!




Στο πλαίσιο της εφαρμογής του περιουσιολογίου οι φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν και αυτά τα ποσά καθώς αν δεν το κάνουν δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την κάλυψη του πόθεν έσχες και τεκμηρίων διαβίωσης. Μάλιστα για να αναγνωριστούν από την εφορία για την κάλυψη τεκμηρίων θα πρέπει προηγουμένως να κατατεθούν στην τράπεζα προκειμένου να καταγραφεί ο καταθέτης.

Όπως τονίζουν στο Capital.gr αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο «σπορ» όσων βγάζουν αφορολόγητο χρήμα είναι να το αποθησαυρίζουν σε θυρίδες και στα σπίτια τους. Μέχρι και την άρση του τραπεζικού απορρήτου, δηλαδή έως και το 2011 ακόμη και οι φοροφυγάδες δεν είχαν το φόβο της εφορίας και κατέθεταν κανονικά και το μαύρο χρήμα στην τράπεζα. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΑ, ΠΙΠΕΣ & GAY ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Μύκονος, κόκα, gay όργια και βίζιτες: Ποιος είναι ο υπουργός που εμπλέκεται ;;;




Το παιχνίδι της βιτρίνας και της δηθενιάς στο κουνιστό νησί είναι η χρυσόσκονη που απλώνεται πάνω απο τα στέκια του και θ΄απλώνεται για πολλά χρόνια ακόμη. Είναι αυτό άλλωστε που κάνει πολλούς ξένους τουρίστες αλλά και Έλληνες έχοντες να επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.

«Ότι θέλεις το έχεις». Η γνωστή τακτική που εφήρμοσαν πρώτοι οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας και έκαναν επιστήμη χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Λιμενικός μαζί με τον κολλητό του που σήμερα έχουν τρυφερό «τετ α τετ» με τον ανακριτή διοχέτευαν κοκαΐνη αλλά και βίζιτες σε κροίσους.

Απέναντί τους πέρα από τον ανακριτή θα δουν πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών αλλά και φωτογραφιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν… δικαιολογήσουν… υπερκεράσουν.

Κάτι πολύ δύσκολο αφού η ηλεκτρονική παρακολούθησε σε συνάρτηση με την φυσική… δείχνουν καθαρά τον τρόπο που το κύκλωμα λειτουργούσε. Οι διάλογοι από τη Δικογραφία είναι για γέλια και για κλάματα. Από τις πρώτες σελίδες της δικογραφίας ξεχωρίζει το όνομα κορυφαίου πρώην υπουργού για τον οποίο λέει ο συλληφθείς: 

«Είμαι εδώ με τον …(όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου πάρει μια πίπα και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί», ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;



Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος


Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ (ή προστατευόμενης) ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ 
του διοικουμένου είναι η αρχή που επιβάλλει να λαμβάνονται υπόψη πριν από την άρση ή τη μεταβολή μιας συγκεκριμένης πράξεως ή πρακτικής της διοικήσεως, ή γενικότερα μιας κρατούσης νομικής κατάστασης, η εύλογη πεποίθηση του διοικουμένου ότι η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει. 

Η εμπιστοσύνη συνεπώς είναι η πεποίθηση του πολίτη, ότι ορισμένες νομικές καταστάσεις ή συμπεριφορές της διοικήσεως τον προστατεύουν. 

Εμπιστεύεται, λοιπόν, ο διοικούμενος τη συμπεριφορά της διοικήσεως και η εμπιστοσύνη συνδέεται προς τη συμπεριφορά αυτή με τη λογική σχέση αιτίου και αποτελέσματος.

Η αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης επιβάλει στη δημόσια διοίκηση να μην επικαλείται δικές της παραλείψεις, για τις οποίες ο διοικούμενος δεν φέρει καμία ευθύνη.


Τις δε ΑΡΧΕΣ:
α) ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
β) ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ
γ) ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και
δ) ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, 
τις κάνανε μάλιστα και Νόμο του Κράτους

ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΝΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ;;;;

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ & ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 3,6 ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ !!!

ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Οι 400 πιο πλούσιοι στον κόσμο έχασαν χθες πάνω από 124 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε 3,6 Δις δολάρια σε μία ημέρα !!!





Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Γουάνκ Τζιαλίν είναι το μεγαλύτερο θύμα της χθεσινής «μαύρης Δευτέρας» των χρηματιστηρίων, καθώς απώλεσε περίπου 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια (του μένουν όμως άλλα 31,2...)Πρόκειται για τον 17ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που έχει στην Κίνα και σε άλλα μέρη του πλανήτη, διαθέτει και το 20% της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η περιουσία του ξεπερνά ακόμα και μετά την χθεσινή ημέρα τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όμως η 24η Αυγούστου του 2015 ήταν σίγουρα η χειρότερη της ζωής του, καθώς οι δύο μεγαλύτερες εταιρίες του στην Κίνα, η Dalian Wanda Commercial Properties Και η Wanda Cimena Line έχασαν 17% και 10% αντίστοιχα μέσα σε μία ημέρα. Ποσοστά που αντιστοιχούν ούτε λίγο ούτε πολύ σε 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ή περίπου το 10% της συνολικής του περιουσίας που είχε πριν ανοίξουν τα κινέζικα χρηματιστήρια.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ & ΜΑΪΜΟΥ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ !!!

ΜΕ 23% ΦΠΑ + 29% ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ + 100% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ, Η ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, Η ΑΠΑΤΗ Ή ΤΟ ΞΥΛΟ
Η αριθμητική σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!
Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουν Κυβερνήσεις & Βρυξέλλες !!!
Προπηλάκισαν εφοριακούς στη Μύκονο - Αδήλωτες ταμειακές μηχανές στη Λακωνία !!!




Βίαιη συμπεριφορά αντιμετώπισαν δύο εφοριακοί κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ξενοδοχείο-εστιατόριο στη Μύκονο !!!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, κατά τη διενέργεια ελέγχου, στις 24.08.2015, από την Δ.Ο.Υ. Μυκόνου, σε επιχείρηση δραστηριότητας ξενοδοχείο-εστιατόριο στη Μύκονο, αρμόδιο συνεργείο αποτελούμενο από δύο υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής των παραβάσεων που διαπίστωσε, βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους των ιδιοκτητών της επιχείρησης, η οποία συνίστατο σε έντονες φωνές καθώς και βίαιη αρπαγή των υπό σύνταξη και σχετικών με τον έλεγχο δημοσίων εγγράφων μέσα από τα χέρια των ελεγκτών καθώς και την εξαφάνιση και καταστροφή τους.

Έπειτα από κλήση των ελεγκτών στο χώρο κατέφθασαν η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. και η Αστυνομία, χωρίς τελικώς να αποδοθούν τα διερρηγμένα δημόσια έγγραφα. Στη συνέχεια οι υπάλληλοι συνοδεία των αστυνομικών μαζί με την Προϊσταμένη μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν σχετικές καταθέσεις. Για τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας αναζητούνται.

Παράλληλα, ύστερα από προληπτικό έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, στις 21.08.2015, στην περιοχή του δήμουΑνατολικής Μάνης, διαπιστώθηκε ότι επιχείρηση (ταβέρνα) στην περιοχή«Κοκκινόγεια Λάγια» Λακωνίας κατείχε και χρησιμοποιούσε αδήλωτη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή, η οποία όφειλε να είχε δηλωθεί από το έτος 2001, καθώς και ότι σε επιχείρηση (ταβέρνα) στην περιοχή «Πύργος Δυρού»,διαπιστώθηκε περίπτωση μη εγκεκριμένης Φορολογικής Ταμειακής Μηχανής.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ !!!

CAPITAL CONTROLS: ΠΟΥ, ΠΩΣ & ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ
Πώς, πόσο και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κάρτες σε Ελλάδα και εξωτερικό !!!




Με περιορισμούς στις συναλλαγές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό εξακολουθούν να λειτουργούν οι κάρτες εκδόσεως ελληνικών τραπεζών. 

Μία σειρά από συναλλαγές που μέχρι πρότινος ήταν αυτονόητα δυνατές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, ενώ για αυτές που επιτρέπονται ισχύουν περιορισμοί και όρια.

Αναλυτικότερα, ανά τύπο συναλλαγής ισχύουν τα ακόλουθα:

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ 1,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Επειδή όμως είναι πολύ μικρό, διατηρεί το πλεονέκτημα της δυνατότητας εξεύρεσης αναίμακτης λύσης !!!




Χάθηκαν 400 Δις ευρώ σε μια ημέρα στις παγκόσμιες αγορές !!!

Περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια ευρώ εξανεμίστηκαν τη Δευτέρα στις ευρωαγορές, ποσόν που αφορά τη χρηματιστηριακή αξία των μετοχών των οποίων η αξία καταποντίστηκε.

Δεν είναι τυχαίο ότι στους διεθνής traders η εν λόγω ημέρα επαναφέρει μνήμες της κατάρρευσης της Lehman Brothers, με τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών να έχει υποχωρήσει κατά 10,5%.

Επίσης, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 βρέθηκε να υποχωρεί πάνω από 6% λίγο πριν ολοκληρωθούν οι συναλλαγές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τον αντίστοιχο δείκτη φόβου Stoxx Volatility, να καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο από το Νοέμβριο του 2011.

ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΩΡΑ !!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ
«ΟΧΙ» Στουρνάρα στην Ζωή: Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά θα έρθω μετά τις εκλογές !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_40.html



Τώρα η Πρόεδρος της Βουλής είναι υποχρεωμένη να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του.
Αν δεν το τολμήσει, θα καταγραφεί ως γραφική και η όλη κίνηση της κλήσης Στουρνάρα θα περάσει ως μια ακόμη επιχείρηση αυτοπροβολής της !!!

Την πρόθεσή του να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να παραβρεθεί στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, την οποία κατά τη γνωστή διαδικασία, συγκαλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστοποιεί με επιστολή του ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού ευχαριστεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρόσκληση, της εξηγεί ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί καθότι η πρόσκληση του εστάλη μια μόνο ημέρα πριν τη συνεδρίαση καθιστώντας αδύνατη την ακύρωση συναντήσεων που είχε ήδη προγραμματίσει. Επίσης, της είχε γνωστοποιήσει επτά ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο που μπορούσε να παραβρεθεί στη Βουλή αλλά η πρόεδρος της Βουλής δεν τον κάλεσε.

Τέλος, ο κ. Στουρνάρας αναφέρει ότι θα είναι στη διάθεση της Βουλής οποτεδήποτε μετά τις εκλογές, σημειώνοντας ότι «είναι κοινώς γνωστό και προκύπτει και από τις έως τώρα συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής μετά την παραίτηση της Κυβέρνησης και την κατ’ ουσία δρομολόγηση της προεκλογικής περιόδου, ότι στις συνεδριάσεις αυτές δεν μετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και των βουλευτών τους, ώστε να έχει νόημα η δική μου παρουσία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Στουρνάρα που δημοσιεύσει ο ιστότοπος imerisia.gr έχει ως εξής:

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΒΙΝΤΕΟ : ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΛΠΕ 35.000.000 ΕΥΡΩ & ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ !!!

ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Νέος ΕΘΝΑΡΧΗΣ και καλό παιδί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λέει ο εκπρόσωπος της ΝΔ στο πάνελ !!!




Τις έχω παντρέψει τις αδελφές μου απαντά ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Τι να τον κάνω που είναι καλό παιδί ;;;

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!!

ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Δεν έχει προσαχθεί βιαίως ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΑ Κεντρικός Τραπεζίτης από δικαστικές ή κοινοβουλευτικές ανακριτικές αρχές - όπως εν προκειμένω η αρμόδια επιτροπή της βουλής !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
              


Νέα κλήση Στουρνάρα από την Κωνσταντοπούλου
Η ΠτΒ απηύθυνε νέα επιστολή στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, καλώντας τον για εξέταση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Το έγγραφό της προς τον Γ. Στουρνάρα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 
«Καλείσθε την Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 και ώρα 14.00΄ (Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου»- 150), στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέτασή σας από τα μέλη της Επιτροπής, σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens».

Το ΒΗΜΑ πάντως αναφέρει ότι η ο κύριος Στουρνάρας δεν σκοπεύει να προσέλθει στην επιτροπή και ότι βρίσκεται ήδη για διακοπές στη Σύρο. 

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΘΕΜΟ Ο ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!

ΟΤΑΝ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε μια μίνι κρουαζιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στα νησιά του Αργοσαρωνικού με το πολυτελές σκάφος του "Grady White Freedom 375", επιστρέφοντας στην Αττική χθες το απόγευμα, όπου έχει το αγκυροβόλι του στη μαρίνα της Βουλιαγμένης  γράφει στην φυλλάδα του ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ !!!
Και με αυτή τη γελοία φωτογραφία επιχειρεί να πείσει τους αναγνώστες του ότι το εικονιζόμενο στη φωτό καρυδότσουφλο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών σκαφών !!!


Έτσι είναι τα πολυτελή σκάφη Θέμο Αναστασιάδη ;;;
Ή μήπως δεν ξέρεις εσύ - ειδικά εσύ -  από πολυτελή σκάφη ;;;

Ξέρεις, αυτά όπου ..... πηγαίνουν νυχτερινές επισκέψεις στις μαρίνες της Αττικής οι βιζιτοπούλες των τηλεοπτικών εκπομπών του καναλιού σου ........ και μαζεύονται κάτι φιλαράκια σου που ρουφάνε την πούδρα με τα μπουριά ......... γιατί αλλιώς δεν τους κάνει κούκου ........ ούτε με τις μπλε "μέντες" όπως τις λέτε ........  κλπ.... κλπ.......
Σε τέτοιους σκυλοπνίχτες μαζεύεστε ρε μεγάλε ;;;
Ή με τέτοιες "σκαφάρες" πάτε κρουαζιέρες στη Μύκονο γκέηδες & παληκάρια, για να γίνετε μαλιά κουβάρια ;;;

Υπάρχουν πολλές αφορμές για να κάνει κανείς πραγματική και σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο που, τουλάχιστον στα λάθη και στις αφορμές για κριτική, ακόμη και για ξεκατίνιασμα, είναι αποδεδειγμένα γενναιόδωρος !!!
Μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες στους πάντες !!!
Αλλά από αυτό, μέχρι το να πουλιέται επικοινωνιακά ως η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς, ένα σκαφάκι της πλάκας με μηχανές εξωλέμβιες ....... το χάσμα είναι τεράστιο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΚΕ & ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ !!!

ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ !!! 3,5 ΔΙΣ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 400 ΔΙΣ & ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 25 ΔΙΣ !!!

ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ 400 ΔΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Καταστροφή !!!  Οι ελληνικές τράπεζες με περιουσία 345 Δις & κόστος διάσωσης 400 Δις, έχουν σήμερα αποτίμηση μόλις 3,5 Δις, ενώ πολύ σύντομα όλες μαζί θα αξίζουν 1,5 Δις !!!



Αυτό σημαίνει bail in οι μετοχές των τραπεζών να αξίζουν μηδέν !!!

Πραγματική εθνική καταστροφή !!!
Δεν υπάρχει κανένα ιστορικό προηγούμενο καταστροφής στο ελληνικό χρηματιστήριο !!!
Οι μετοχές των τραπεζών έχουν καταρρεύσει.
Σήμερα 24 Αυγούστου του 2015 οι τράπεζες καταγράφουν ιστορικά χαμηλά.
Η Εθνική στα 0,4010 ευρώ ιστορικό χαμηλό
Η Alpha bank 0,072 ευρώ ιστορικό χαμηλό
Η Eurobank 0,035 ευρώ ιστορικό χαμηλό
Η Πειραιώς 0,0820 ευρώ ιστορικό χαμηλό.
Συνολικά ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος που διαθέτει 345 δισεκ. ενεργητικό έχει αξία 3,5 δισεκ.
Η αγορά αποτιμά στο μηδέν τις τράπεζες γιατί δεν πιστεύει ότι διαθέτουν 26,5 δισεκ. κεφάλαια αλλά 3 δισεκ.


SSL Certificates