.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΕΚΤΑΣΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΠΗΔΑΕΙ GREEK ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!!

exofilo-savvatou

Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΓΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΗ !!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ !!!

Της Βασιλείας Φραγκάκη
Αν δεν πετύχει η πλαστική ...... αυτά είναι τα αποτελέσματα !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 100%
Δεν βρίσκουν τις συμβάσεις μας οι τράπεζες !!!

Ένας ακόμη λόγος για να μην εισπράξουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ και να δικαιωθεί ο αγώνας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

Δεν έχεις σύμβαση τραπεζίτη ;;;
ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ & ΚΑΡΤΑΣ 100% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ : ΕΝΑ ΝΕΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

Τα αιολικά δεν είναι επενδύσεις 
Είναι νέο, αναγκαστικό, εξωλογιστικό Κατοχικό Χρέος !!!Κάθε 1 δις δάνειο για αιολικά, μας αναγκάζει να δανειστούμε άλλα τόσα για εφεδρείες για αιολικά... Και τα αιολικά δεν εξοικονομούν καν αέριο... Και όταν συνυπάρχουν με αέριο, επιβάλλουν επιδότηση και στο αέριο (μέσω ΜΑΜΚ, ΑΔΙ, cost recovery, κλπ) !!!



Για το μεν Κατοχικό Δάνειο, μπορείτε να ενημερωθείτε. Βασικά, το 1942 υποχρεωθήκαμε να δανείσουμε εμείς τους Γερμανούς, κατά την διάρκεια της Κατοχής, για τα ...έξοδά τους.

Για τα αιολικά (και τις ΑΠΕ γενικότερα), να σας το ξαναπώ: Πρόκειται για αναγκαστικό δάνειο που αποπληρώνουμε υποχρεωτικά εμείς, χωρίς να παίρνουμε κάτι σε αντάλλαγμα. Είναι μερική υποκατάσταση συμβατικών δανείων (που αποπληρώνουμε από φόρους) με νέα δάνεια που αποπληρώνουμε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ (με γενναία ποσοστά στους διαμεσολαβητές- "επιχειρηματίες").

1. Αναγκαστικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα βάζουμε στα πλαίσια κάποιας Ευρωπαϊκής ντιρεκτίβας (που είναι όμως αρκετά ασαφής ως προς την ερμηνεία της ή την εφαρμογή της), εάν δηλαδή είναι 20-20-20 έτσι, ή αλλιώς, εάν τα υδροηλεκτρικά μετράνε, κλπ. 
Πιο πολύ ενδιαφέρονται η Ένερκον ή η EDF (και οι εδώ πλασιέ τους) να βάλουμε αιολικά, παρά το ΔΝΤ ή η ΕΚΤ
Απεναντίας, έχω ακούσει με τα αυτιά μου άνθρωπο του ΔΝΤ να λέει "ώπα, σιγά με τις πολλές ΑΠΕ". ...

FAST TRACK ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΖΟΥΡΑΡΙ !!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!!

Daily Telegraph
Το ΔΝΤ πρόδωσε την αποστολή του στην Ελλάδα !!!

Η αποστολή του ΔΝΤ είναι να σώζει τις χώρες. 'Οχι τα νομίσματα ή τις τράπεζες και στα σίγουρα δεν θα πρέπει να κάνει βρωμοδουλειές για μία πλούσια νομισματική ένωση, η οποία είναι απολύτως ικανή να τα βγάλει μόνη της πέρα με τις υποθέσεις της αλλά αρνείται να το πράξει για πολιτικούς λόγους ........ γράφει η βρετανική εφημερίδα.




Με τίτλο «Το ΔΝΤ πρόδωσε την αποστολή του στην Ελλάδα, αιχμάλωτο στους πιστωτές της ΟΝΕ» και υπότιτλο «Το προπατορικό αμάρτημα του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν το ότι άφησε τον Ντομινίκ Στρος - Καν να επιβληθεί στον οργανισμό για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες και το ευρώ όταν ξέσπασε η κρίση, καταδικάζοντας σε καταστροφή την Ελλάδα» η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph φιλοξενεί σήμερα άρθρο του δημοσιογράφου της, Αμπρόζ Ίβανς-Πρίτσαρντ.


Άρχισαν τα όργανα !!!
Ξεκίνησαν να τρώγονται μεταξύ τους οι χαρτογιακάδες των χρηματοσυμμοριτών, φορτώνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.
Μέσα έπεσε ο γίγαντας Ζουράρις, όταν πριν λίγες μόνο ώρες έλεγε ότι 
......... οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς !!!


«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκεται σε δεινή θέση. Η κατάσταση έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο στην Ελλάδα, όπου η ίδια η αξιοπιστία και η μελλοντική επιβίωση του ΔΝΤ διακυβεύονται» ξεκινά το άρθρο του ο δημοσιογράφος.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ : ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ 4 !!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ;;;




Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ 11 ΔΙΣ
Η γέφυρα των 11 Δις είναι ήδη χρεωμένη στον Ελληνικό Λαό και απαγορεύεται να ξαναχορηγηθεί ως δάνειο !!!



Τι θα μας δανείσουν δηλαδή ;;;
Τα δάνεια ή τις απαιτήσεις μας ;;; 
Τα 11 Δις από το υπόλοιπο του ΤΧΣ ή τα 11 Δις των απαιτήσεων μας από την επαναγορά των ομολόγων του Δεκεμβρίου 2012 ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/11-2012.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_72.html#more
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_45.html

ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ !!!

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ

Μειώστε KWh & Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις και πληρώστε λιγότερα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού !!!

Μετά από τη δυσάρεστη εμπειρία να πληρώσω 472 ευρώ σε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ που το ρεύμα ήταν 172 ευρώ και από τα υπόλοιπα 300 ευρώ, τα 100 ευρώ ΦΠΑ, ΕΡΤ, Δήμος και 200 ευρώ ρυθμιζόμενες χρεώσεις...και αφού στη ΔΕΗ που πήγα σε έξαλλη κατάσταση δεν μπόρεσε να με κατατοπίσει κανείς, μου είπαν απλά, αυτό είναι, τόσο καταναλώσατε, αποφάσισα να το ψάξω μόνη μου.

Βρήκα λοιπόν το εξής:

ΒΙΝΤΕΟ : Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ & Β. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ON CAMERA !!!

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Άκης και Βίκυ σπάνε τη σιωπή τους μπροστά στην κάμερα !!!



Πρεμιέρα την Τρίτη για το Checkpoint Alpha !!!

Το ρεπορτάζ επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τον κωδικό Checkpoint Alpha. 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Γιάννας Παπαδάκου και του Πέτρου Κουσουλού, Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη μιλούν για πρώτη φορά, μπροστά από την κάμερα για τον μαραθώνιο δικαστικό για τα εξοπλιστικά και την οικογένειά τους.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάει, για πρώτη φορά, και ο κρατούμενος Γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.



ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΝΤ & ΕΥΡΩΖΩΝΗ !!!

ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ
Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία !!!



«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».
Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ): ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ
ΣτΕ: Δεν επιτρέπει την ανάπλαση και πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου !!!



Δεκτή έγινε η προσφυγή του τέως προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ιωάννη ΑλαβάνουΔεν μπορεί να υλοποιηθεί η ανάπλαση και πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου, την οποία προωθεί το Ίδρυμα Ωνάση και αυτό γιατί η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 2152/2015 απόφασή της έκανε δεκτή την προσφυγή του τέως προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ιωάννη Αλαβάνου και άλλων Αθηναίων, που στρέφονταν κατά της πεζοδρόμησης της οδού Πανεπιστημίου.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν ως μη νόμιμη την από 12.2.2014 απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για «την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου και την επέκταση του τραμ σε συναφείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κέντρο της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου».

ΟΔΗΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΕ !!! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΜΕ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΕΕ
Κατάσχεση της περιουσίας του Δημοσίου με διαταγή πληρωμής για οφειλές σε ιδιώτες !!!



ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/120.html

Φωτιές έχει ανάψει στην κυβέρνηση και στο οικονομικό επιτελείο νομοθέτημα-βόμβα, που έχει έτοιμο το υπουργείο Δικαιοσύνης σε υποχρεωτική εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας. Προβλέπει, για πρώτη φορά, έκδοση διαταγής πληρωμής κατά του Δημοσίου και κατασχέσεις της περιουσίας του αν δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του σε ιδιώτες.

Το σχέδιο νόμου

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει 12 άρθρα δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρωστάει το Δημόσιο, να στραφούν για την είσπραξη των απαιτήσεών τους κατά του Δημοσίου με δικαστική απόφαση (διαταγή πληρωμής) που εκτελείται εδώ και τώρα! Δηλαδή άμεσα, ενώ σε περίπτωση μη είσπραξης των οφειλόμενων, δρομολογείται διαδικασία κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΟΨΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ & ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ GAY PARADE
Στη χώρα αυτή, επειδή είναι πολύ μικρή, γνωριζόμαστε όλοι. Και μάλιστα καλά !!!

Ας το βουλώσουν λοιπόν οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες και οι απόγονοι δοσιλόγων, συνεργατών των γερμανικών στρατευμάτων και ταγματασφαλιτών της Κατοχής, αυλικών του Παλατιού και αποστατών του 65,  ρουφιάνων, συνεργατών και βασανιστών της Χούντας των Συνταγματαρχών, που σήμερα έχουν το θράσος να παριστάνουν τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς, επειδή, απλά, ανέβασαν στα social media μια selfie που γράφει από κάτω "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" !!! 


Όσοι λοιπόν γνωρίζουν τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ξέρουν καλά ότι όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ ακροδεξιός, αλλά, αντιθέτως, ήταν επί χρόνια φακελωμένος στην Ασφάλεια ως αριστερός, λόγω της αντιδικτατορικής του δράσης και της σύλληψης του στο Πολυτεχνείο της Πάτρας το 1973.

Αυτό άλλωστε είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σπουδάσει στην ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, λόγω αριστερού Πιστοποιητικού Κοινωνικών Φρονημάτων.

Οι νέωτεροι αυτά δεν τα γνωρίζετε, αλλά καλό είναι να μάθετε ότι, πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες αντιφασίστες και αντιστασιακοί ήταν φακελωμένοι ως αριστεροί ενώ, οι αριστεροί, ήταν φακελωμένοι ως κομμουνιστές οπλισμένοι με κονσερβοκούτια !!!

Σήμερα όλα αυτά ακούγονται κάπως γραφικά.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΓΟΡΕΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΝΤ ΗΤΑΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ;;;


ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΗΣ SHOWBIZ !!! ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ !!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ
Ντρέπομαι που τους ψήφιζα !!!
Πού είναι το πιστωτικό γεγονός που μας έλεγαν ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Όλα ξεκίνησαν όταν η εκπομπή θέλησε να ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την μη καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ και η συνεργάτιδα της Μενεγάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, εξέφρασε την απορία της ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μας είχαν πει ότι αν δεν καταβληθεί η δόση στο ΔΝΤ ότι θα δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός. 

Μέσα σε αυτό όμως δήλωσε εκνευρισμένη ότι ντρέπεται για τον εαυτό της που στήριζε τόσα χρόνια τις προηγούμενες κυβερνήσεις..



Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΛΠ. ΧΑΖΟΘΕΜΑΤΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ !!!

Ειρ. Αλεξ. 69/2015 * Ασφαλιστικά Μέτρα
Παροχή νομικών υπηρεσιών μόνο από Δικηγόρους !!!
Απαγόρευση παροχής νομικών υπηρεσιών από ιδιωτική εταιρεία, καθώς και για την προβολή και διαφήμιση αυτών !!!




Μπαίνει τέλος στην αντιποίηση του δικηγορικού επαγγέλματος από τους διάφορους τσαρλατάνους, που παίρνουν στον λαιμό τους ανίδεους, ευκολόπιστους και απελπισμένους Πολίτες !!! 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τις δηλώσεις κτηματογράφησης των κτηματικών περιοχών οικισμών του Δήμου Αλεξ/πολης, του Δήμου Σουφλίου και του Δήμου Σαμοθράκης, το Ειρηνοδικείο Αλεξανδρουπόλεως με την υπ.αρ.69/2015 απόφασή του, δέχθηκε εν μέρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ 2 του νόμου 4194/2013 (Νέος Κώδικας Δικηγόρων) κατά ομόρρυθμης εταιρίας, με καταστατικό σκοπό τη συλλογή και διαχείριση κτηματολογικών δεδομένων ή άλλων χωρικών δεδομένων που προχώρησε στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί.

ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ !!! ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Έχει σημάνει συναγερμός στις εφορίες
Πανικός στο ΥΠΟΙΚ: 
Ιδιώτης με εντολή κατάσχεσης μπούκαρε σε εφορία με δικαστικό επιμελητή, απαιτώντας να πληρωθεί τα χρεωστούμενα !!!



Μπήκε με δικηγόρους στην Α' ΔΟΥ Αθηνών ζητώντας να του καταβληθούν τα χρεωστούμενα - Οι υπάλληλοι «ταμπουρώθηκαν» στα γκισέΑνάστατοι είναι στο υπουργείο Οικονομικών από το πρωί της Παρασκευής εξαιτίας μίας πρωτοφανούς, όσο και τραγελαφικής υπόθεσης: Ιδιώτης, που έχει απαιτήσεις κάποιων χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό δημόσιο και πέτυχε δικαστική απόφαση για κατασχέσεις σε βάρος του, πήγε συνοδευόμενος από δικαστικό επιμελητή και δικηγόρους (μαζί με σχετική εισαγγελική εντολή) στην Α' ΔΟΥ της Αθήνας, ζητώντας το χρηματικό ποσό που του αναγνωρίστηκε. 
Απαίτησε δε να... ανοίξει το ταμείο της ΔΟΥ και να του καταβληθούν αμέσως τα χρήματα !!! 

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!!

ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
Τι ανακάλυψε ;;;
Νέα λίστα με μαύρο χρήμα από φοροδιαφυγή !!!



Από τραπεζικές θυρίδες μέχρι και τραπεζικό λογαριασμό εκατομμυριούχου… νεκρού στην Κρήτη άνοιξε το ΣΔΟΕ βγάζοντας για άλλη μια φορά λαβράκια κατά από τους κλασικούς ελέγχους της διασταύρωσης φορολογικών δηλώσεων- καταθέσεων.

Στη νέα λίστα της φοροδιαφυγής συμπεριλαμβάνονται τρανταχτές περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων από επιχειρήσεις, δικηγόρους, γιατρούς μέχρι συνταξιούχους και αγρότες με δεκάδες εκατομμύρια που είχαν φροντίσει να κρύψουν από το «αδιάκριτο» βλέμμα της εφορίας.

Αναλυτικά η λίστα :

ΧΑΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΟΦΕΙΛΩΝ & ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ HOT DOG
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, παντός καιρού και… ρυθμίσεων !!!
Καπνοβιομήχανος χρωστά στο ΙΚΑ 7.000.000, ενώ η σύζυγός του είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος του ιδρύματος !!!

Το HOT DOC αποκαλύπτει μια σειρά από υποθέσεις διαφθοράς μέσα στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπό την ηγεσία του … Ροβέρτου Σπυρόπουλου. 

Με ενέργειές του σε κάποιες περιπτώσεις και με την αδράνεια που έχει επιδείξει σε άλλες, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ έχει συνεισφέρει στην αναπαραγωγή της διαφθοράς και της ατιμωρησίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση καπνοβιομήχανου που χρωστά κοντά στα 7.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ, ενώ η σύζυγός του είναι ανώτατο στέλεχος του Ιδρύματος και στενή συνεργάτης του Σπυρόπουλου. 

ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ !!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ & ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Τράκαρα με ανασφάλιστο !!! Τι πρέπει να κάνω ;;; Τι πρέπει να ξέρω ;;;
Λόγω του αυξημένου αριθμού ανασφάλιστων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους οι πιθανότητες να προκληθεί ένα τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα είναι αυξημένες.



Έτσι, χρήσιμο για κάθε οδηγό είναι να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που έχει τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

Τι πρέπει να κάνω:
Πρώτο και βασικό μέλημα του είναι να καλέσει αμέσως την τροχαία, να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που έχει εμπλακεί στο ατύχημα και δεν είναι ασφαλισμένο, επιπλέον να καλέσει την φροντίδα ατυχήματος της εταιρίας που είναι ασφαλισμένος.

ΕΡΕΥΝΑ: Ο ΒΙΟΣ & Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΧΛΩΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ" Κου ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!!

ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ : ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο Βίος και Πολιτεία 
του κρατικοδίαιτου τραπεζοελλαδίτη 
και πολιτικού γυμνοσάλιαγκα 
κου ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!! 
























Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Παπαδημητρίου, ο βραδινός απρόσκλητος προπαγανδιστής του ΔΝΤ, ήταν και παραμένει γνωστός με το προσωνύμιο «Χλωμό Πρόσωπο».
Ο άνθρωπος παντός καιρού για κάθε αφεντικό, βασιλικότερος του βασιλέως που προκειμένου να σώσει το τομάρι του δεν διστάζει να καρφώσει, να διαστρεβλώσει, να συκοφαντήσει, να ρίξει λάσπη.

Ο επί πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος αλλά… ανεξάρτητος «δημοσιογράφος», που δεν έγινε ποτέ μέλος της Ενωσης Συντακτών, ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 από το Γραφείο Τύπου του τότε αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Βαΐτσου, παρέμεινε για λίγο καιρό στο υπουργείο επί Κώστα Σημίτη και μετακόμισε στη συνέχεια στην Εμπορική Τράπεζα, σε οργανική θέση και επί διοικήσεως Αδαμάντιου Πεπελάση προήχθη στον βαθμό του διευθυντή.



ΔΕΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΕΗ
Καταστροφική πιθανή αύξηση του ΦΠΑ στο ρεύμα !!!



Του Χάρη Φλουδόπουλου

Φόβους ότι πιθανή νέα αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με οδυνηρές επιπτώσεις τόσο για τα οικονομικά της ΔΕΗ όσο και συνολικά για την οικονομία εκφράζει η εταιρεία. Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης. “Θα μας γονατίσει καθώς θα μειώσει την εισπραξιμότητά μας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και οι συνεπείς να γίνουν ασυνεπείς”.

BLOOMBERG : ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 80' !!!

Financial Times: Η Ελλάδα δείχνει περιφρόνηση
Bloomberg: Η πρώτη χώρα που δεν πληρώνει το ΔΝΤ από το '80 η Ελλάδα !!!
Πρώτο θέμα σήμερα στον ξένο Τύπο η Ελλάδα !!!



Μέχρι τα ξημερώματα, τα βλέμματα όλων των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων ήταν στραμμένα στις εξελίξεις.

Με επιθέσεις, αυστηρή κριτική και έντονη κινδυνολογία τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία και ο ξένος Τύπος, σχολιάζουν το θέμα της Ελλάδος και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, καθώς οι συντάξεις, οι μισθοί και το ασφαλιστικό εξακολουθούν να αποτελούν τα «αγκάθια» της συμφωνίας.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ & PERPETUAL BONDS Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Σε ξεχωριστό κείμενο που εστάλη στους δανειστές
FT: Κούρεμα αλλά και «perpetual bonds» περιλαμβάνει το σχέδιο της Αθήνας για το χρέος !!!



Σε επτά σελίδες η Αθήνα αναπτύσσει το σχέδιο της.
Προβλέπει μείωση στο 93% του ΑΕΠ του χρέους μέχρι το 2020 και στο 60% μέχρι το 2030.
Το αναλυτικό σχέδιο για τη μείωση του χρέους που κατέθεσε στους δανειστές η Αθήνα και με το οποίο εκτιμά ότι θα μειωθεί στο 93% του ΑΕΠ έως το 2020 και στο 60% του ΑΕΠ έως το 2030 φέρνει στο φως ο ανταποκριτής των Financial TImes Πίτερ Σπίγκελ και αναδημοσιεύει το euro2day.gr.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΚ : ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Από 280 έως 340 Δις οι γερμανικές οφειλές σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους !!!



Από τα 280 δισ. έως τα 340 δισ. κυμαίνεται ο υπολογισμός των γερμανικών οφειλών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής της Βουλής από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών (Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) που συνέταξε την Έκθεση για τον «Προσδιορισμό Αξιώσεων από τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο».

Όπως είπαν τα στελέχη του ΓΛΚ Παναγιώτης Καρακούσης, Στέλιος Μαραβελάκης, Βασίλης Κατριβέσης, Βασίλης Μανεσιώτης και Δημήτρης Τσάκωνας οι υπολογισμοί έγιναν με ένα μέσο επιτόκιο της τάξης του 6%.

ΑΓΩΓΗ COCA COLA ΚΑΤΑ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!! 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ
Στα δικαστήρια πάει η Coca Cola τους εργαζόμενους απεργούς της, ζητώντας αποζημιωση 1.000.000 ευρώ !!!




Στα δικαστήρια την Πέμπτη η πολυεθνική Coca Cola, όπου εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε κατά απεργών της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Απεργών που βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση εδώ και 613 ημέρες.

Με την αγωγή της η πολυεθνική στοχεύει 28 απεργούς και τους ζητά 1 εκατομμύριο
ευρώ «ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης» την οποία προκάλεσε η καμπάνια για το μποϊκοτάζ των προϊόντων της 3Ε.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ !!! ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ & ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ !!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ
NTOY ME ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ 
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ !!! 


ΒΙΝΤΕΟ - ΛΑΤΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ !!! 
Η ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !!!
Χαμός έγινε στην Εκάλη, όταν 20 άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Λάτση.
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές με σφυριά και βαριοπούλες στην πόρτα και τον μαντρότοιχο του σπιτιού και έγραψαν συνθήματα, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν για τους νεκρούς των ΕΛΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα εμφανίστηκαν πέντε μηχανές, με διπλούς αναβάτες, οι οποίοι προκάλεσαν τις φθορές και αμέως μετά ακολούθησαν άλλες πέντε μηχανές με 10 άτομα που πέταξαν τα φέιγ βολάν.
Παρά την άμεση κινητοποίηση δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Δείτε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Indymedia

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, 

ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 
έκανε την εξής αποκάλυψη : 

"Ενημερώνομαι από εξαιρετικά έγκυρη πηγή ότι για όποιο μέτρο λέει όχι η ΑΘήνα, τους επανέλαβαν πριν από λίγες ώρες από τις Βρυξέλλες ότι θα πρέπει να προτείνουν ισοδύναμα. Ότι δηλαδή ο τελικός λογαριασμός πρέπει να έχει το ίδιο αποτέλεσμα".



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Star :





ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ;;;
Υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ να τους προτείνει ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!


Είναι πλέον κοινός τόπος και γενικά παραδεκτό, εντός και εκτός Ελλάδος, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους χρηματοδότησε υπερτιμολογήσεις έργων, σκάνδαλα και μίζες.

Τα  περισσότερα δε από τα ποσά αυτά είναι ήδη γνωστά, ενώ τα υπόλοιπα θα προκύψουν από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, εφόσον αυτή κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν καταστεί μια ακόμη επικοινωνιακή φούσκα συγκάλυψης ευθυνών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.  

Όλα λοιπόν αυτά τα ποσά, μπορούν, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και, ειδικότερα, την φορολογική, να καταλογιστούν, δηλαδή να χρεωθούν, στα υπαίτια φυσικά και νομικά πρόσωπα που το δημιούργησαν, με πρώτες τις εταιρείες εθνικών νταβατζήδων, ευρωπαίων εταίρων, πιστωτών και δανειστών, που συμμετείχαν στο party, καταβροχθίζοντας έτσι το χρήμα που, ενώ φορτώθηκε στον ελληνικό λαό ως δημόσιο χρέος, στην πραγματικότητα κατέληξε στα δικά τους ταμεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αρχικά με την εξόφληση των φουσκομένων τιμολογίων των υπερτιμολογημένων έργων και, στη συνέχεια, με τις πάσης φύσης λίστες Λαγκάρντ, Λιχνεστάιν, κλπ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ !!!

Το σχόλιο μας
ΧΥΣΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΩ !!!

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Ένας γάμος , 10 μηνύματα ...
Ο τάδε Έλληνας ηθοποιός...παντρεύεται έναν νεαρό στη Νέα Υόρκη γιατί όπου βασιλεύουν οι περιούσιοι ...βασιλεύει και η Νέα Τάξη.
Κουμπάρα μία αστρολόγος που φοράει και χριστιανικό σταυρό ...
Διαβάζει τους γαλαξίες και σου λέει τη μοίρα σου η κουμπάρα του σοβαρού αυτού του ηθοποιού που απασχολεί την επικαιρότητα.
Και μαζί με την προβολή της gay ατζέντας ... να μην δώσουμε κι ένα καλό χτύπημα στη θρησκεία;
Ο γαμπρός έχει και πνευματικό στο Άγιο Όρος ...και θα πάει να πάρει την ευχή του!
Ποιος είναι αυτός ο πνευματικός άραγε που δεν τον ενημέρωσε για την άποψη της Χριστιανικής θρησκείας για την ομοφυλοφιλία ...και ποιος είναι αυτός ο πνευματικός που θα δώσει τη ευχή του σ' έναν γάμο με κουμπάρα αστρολόγο ή χαρτορίχτρα ή καφετζού;





Η μεγάλη αυτή προσωπικότητα, που δεν θυμόμασταν ότι υπήρχε. ... μπόρεσε να απασχολήσει την επικαιρότητα μ' έναν γάμο, υποτίθεται μία ιδιωτική του υπόθεση, που δεν ανακοίνωσε στους δικούς του ανθρώπους αλλά κατευθείαν στους δημοσιογράφους ... για να συνεισφέρει κι αυτός στην ατζέντα της Νέας Τάξης. 

ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 47 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

H ελληνική πρόταση των 47 σελίδων
Πρωτογενές πλεόνασμα 0,6% για το 2015, 1,5% για το 2016 και 2,5% για το 2017 !!!



Διαβάστε εδώ το προσχέδιο συμφωνίας που απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές την Δευτέρα 1η Ιουνίου.




Όλη η πρόταση της Ελλάδας προς τους δανειστές
έχει συνοπτικά ως εξής :

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 23% Ο ΦΠΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΦΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ 
Γιάνης Βαρουφάκης : Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το ρεύμα στο 23% !!!




«Υπάρχει διαπραγμάτευση» απάντησε δις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν, προσερχόμενος το πρωί στο υπουργείο, ρωτήθηκε εάν υπάρχει ρήξη με τους δανειστές. Παράλληλα, δήλωσε ότι «το 23% ΦΠΑ δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί».

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ !!!
Ραχήλ Μακρή: Να μην πληρωθούν οι δόσεις στους δανειστές !!!



Υπέρ της μη καταβολής των δόσεων στους δανειστές τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή !!!

«Ο κ. Μηλιός προτείνει καθυστέρηση πληρωμών. Είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Πρώτα προηγείται ο λαός και μετά οι άλλοι. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετείται ο λαός και οι υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στον λαό» τόνισε η κ. Μακρή, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΑΛΕΞΗ, ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !!!

Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
Guardian: Το ΔΝΤ δεν λέει όχι σε «ενοποίηση» των δόσεων στο τέλος Ιουνίου !!!




Έχει διαμηνύσει ότι «δεν το πειράζει» αν η Ελλάδα δεν καταβάλει τη δόση της Παρασκευής, μεταδίδει η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας.

Στο ενδεχόμενο «ενοποίησης» των δόσεων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα Guardian στη «ζωντανή μετάδοση» των εξελίξεων για την υπόθεση της Ελλάδας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΛΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΒΙΝΤΕΟ : Δείτε την εκπομπή 
του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ
της Τετάρτης 03/06/2015 στο ΕΞΤΡΑ3 !!!



ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ !!!


Χιλιάδες Κόκκινοι Δανειολήπτες, ακόμη και μέλη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, διερωτάστε καθημερινά αν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος, πέρα από την προσφυγή στην Δικαιοσύνη, για να προστατέψετε την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Η απάντηση που επιμένουμε να δίνουμε στον καθένα σας, εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια, είναι μια, μοναδική και οριζόντια..... 

Μη ρωτάς μόνον εμάς. Μη ρωτάς συγγενείς και φίλους. Ρώτα πρώτα τον Δικηγόρο σου!!!

Ο ρόλος του Δικηγόρου είναι να αποτελεί τον έμπιστο σύμβουλο και εκπρόσωπο του πελάτη, τον επαγγελματία που χαίρει εκτίμησης από τρίτους και τον απαραίτητο κρίκο στην απονομή δικαιοσύνης. Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, ο Δικηγόρος, ο οποίος υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του πελάτη του και προστατεύει τα δικαιώματά του, ανταποκρίνεται επίσης στα καθήκοντα του έναντι της κοινωνίας, δηλαδή την πρόληψη και αποφυγή των συγκρούσεων, τη διασφάλιση ότι οι συγκρούσεις επιλύονται σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες αρχές του αστικού, δημοσίου ή ποινικού δικαίου και λαμβάνοντας πλήρως υπόψη τα δικαιώματα και τα συμφέροντα, την περαιτέρω ανάπτυξη του δικαίου και την υπεράσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου. 
Αν, λοιπόν, ζητάς μια υπέυθυνη και αξιόπιστη απάντηση, μην χάνεις τον χρόνο σου ρωτώντας άλλους. Ρώτα πρώτα τον Δικηγόρο σου !!!   


ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ KATA ΤΩΝ SERVICERS 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

STOP SERVICERS & FUNDS

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ








ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!! ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ !!!


Δηλώσεις Τσίπρα μετά τη συνάντηση

«Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, μόνο η δική μας πρόταση είναι ρεαλιστική» - Μίλησε για εποικοδομητική διάθεση από την πλευρά της Κομισιόν - «Δεν υπάρχει πρόταση τελεσιγραφικού χαρακτήρα» - Ντάισελμπλουμ: Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν σε λίγες μέρες - Κομισιόν: Σημειώθηκε πρόοδος, η εντατική δουλειά θα συνεχιστεί«Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά παραμένει η μόνη ρεαλιστική και εποικοδομητική πρόταση στο τραπέζι» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία, καθώς οι προτάσεις που άκουσε ο πρωθυπουργός διά στόματος Γιούνκερ «πάγωσαν» την ελληνική πλευρά. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των θεσμών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μ'ονο από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπάρχει εποικοδομητική διάθεση για την επίτευξη συμφωνίας.

ΣΚΗΝΙΚΟ ΡΗΞΗΣ ΒΛΕΠΕΙ Η FM VOICE !!!

ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙ !!! ΕΣΚΑΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ !!!

On Telecoms
Ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παροχή υπηρεσιών !!!



Διακόπτει την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της η εταιρεία τηλεπικοινωνιών On Telecoms.

H εταιρεία γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της ότι οι υπηρεσίες θα σταματήσουν να παρέχονται από το τέλος του μήνα. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής :
Με την παρούσα, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εξυγίανση της εταιρείας μας On Telecoms εν μέσω μιας ιδιαίτερα δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, θα είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και τις λοιπές ηλεκτρονικές επικοινωνίες που απολαμβάνετε μέσω της σύνδεσής σας στο δίκτυό μας έως την 30.6.2015.
Ως εκ τούτου, σας γνωρίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα, με σχετικό αίτημά σας, να αποχωρήσετε από το δίκτυo της On Telecoms αζημίως (δηλαδή χωρίς την καταβολή τέλους απενεργοποίησης – αποσύνδεσης) και χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό, με την αυτονόητη υποχρέωση εξόφλησης τυχόν οφειλόμενων τελών χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας μας".

Τι πρέπει να κάνουν οι συνδρομητές

ΒΟΜΒΑ !!! ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΝΔ !!!
Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κόμματος για χρέη !!!

Κλαίνε οι απλήρωτοι υπάλληλοι της Συγγρού, που χάνουν οριστικά τα λεφτά τους !!!



Οδυνηρή έκπληξη δοκίμασαν οι υπεύθυνοι του λογιστηρίου της Νέας Δημοκρατίας όταν συνειδητοποίησαν ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους«δέσμευσε» και τα ταμειακά 
διαθέσιμα του κόμματος, τα οποία προέρχονται και από το 10% του μισθού των βουλευτών 
που παρακρατείται κάθε χρόνο και πηγαίνει στο κόμμα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται 

αυτόματα μέσω τράπεζας.

Οι βουλευτές έχουν πληρωθεί κανονικά τον προηγούμενο μήνα, αλλά το παρακρατημένο 10%
δεν έχει μπει ακόμα στα ταμεία του κόμματος εδώ και μία εβδομάδα.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του κόμματος, που επικοινώνησαν με το Γενικό Λογιστήριο, 
ενημερώθηκαν αρμοδίως ότι ούτε για τις προσεχείς ημέρες προβλέπεται να τους αποδοθούν 
τα χρήματα.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΜΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ & ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ = 1.997,47 ΕΥΡΩ !!!

ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!
Πάλι καλά που δεν έβαλαν ως τεκμήριο εισοδήματος το ρεύμα, το νερό και τα κοινόχρηστα που χρωστάει ο άνεργος, μαζί με την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τις δόσεις του δανείου για την γκαρσονιέρα !!!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ !!!

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ !!!
Αυτά φώναζαν οι δημοσιογράφοι που ήταν στην αίθουσα, αναγκάζοντάς την να το βάλει στα πόδια !!!




Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Άνγκελα Μέρκελ και του Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι, όταν δημοσιογράφος άρχισε να φωνάζει στον πρόεδρο της Αιγύπτου: «Είναι δολοφόνος, είναι ναζί. Κάτω η στρατιωτική κυριαρχία».

Άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να την απομακρύνουν. Η δημοσιογράφος συνέχιζε να φωνάζει ενώ και άλλα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα έλεγαν «Ζήτω η Αίγυπτος». Ο Αλ-Σίσι πρωτοστάτησε στο πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Μοχάμεντ Μόρσι και στη συνέχεια, εκλέχθηκε πρόεδρος της χώρας με συντριπτική πλειοψηφία. Η συνέντευξη τύπου στην Καγκελαρία διακόπηκε και οι δύο ηγέτες, συνοδεία των ανδρών ασφαλείας, αποχώρησαν.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

skai_cover

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι ο Α. Σαμαράς κάλεσε τον Γιούνκερ να μην δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα χωρίς ανταλλάγματα, σήμερα βγήκε από το λαγούμι του ΣΚΑΪ ο αρχιρουφιάνος της Τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού, 
ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 
που κάλεσε με τη σειρά του το ΔΝΤ να μην κάνει πίσω στο ζήτημα των εργασιακών !!! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_398.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_108.html



Ελπίζω το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει απέναντι στην Ελλάδα !!!

Στο πλευρό του ΔΝΤ τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βασικός αναλυτής του ομίλου Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση για τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Καθώς οι ελπίδες για τη δημιουργία μιας συγκυβέρνησης με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής – που είχε προτείνει ο ίδιος υπάλληλος του ΣΚΑΙ – εξανεμίζονται προς το παρόν, τελευταία ελπίδα του συγκροτήματος φαίνεται πως είναι πλέον η επικράτηση των θέσεων των δανειστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΚΑΙ ήταν η πρώτη επιχείρηση στο χώρο των ΜΜΕ που είχε προχωρήσει σε περικοπές και καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας πριν ζητηθεί από τους δανειστές και την ελληνική τότε κυβέρνηση.


SSL Certificates