.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ !!!

Σε λιγότερο από 12 ώρες, οι ξένοι ξεκινούν ήδη να γλύφουν τον ΣΥΡΙΖΑ !!!

Ξεβρακώνονουν τους ΣαμαροΒενιζέλους, αποκαλύπτοντας το κουτόχορτο που τάιζαν τον ελληνικό λαό επί 3 ολόκληρα χρόνια !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_66.html



Σε άρθρο με τίτλο «Πώς να σωθεί τώρα η Ελλάδα», το πρακτορείο Bloomberg, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, καλεί τους γραφειοκράτες της Ε.Ε, να πάρουν στα σοβαρά τις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελάφρυνση των μέτρων σε βάρος της Ελλάδας ή να ρισκάρουν τη μετατροπή ενός πολιτικού δράματος σε μια οικονομική κρίση !!!

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΕΙ ΟΤΙ :
"Είναι μια τρομακτική λύση, καθώς το κόστος της διαγραφής θα καταλήξει τελικά στις πλάτες των ευρωπαίων φορολογουμένων, αλλά είναι η καλύτερη από κάθε άλλη εναλλακτική στον ορίζοντα !!!




Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, φέρνει ξανά την αναταραχή στην Ευρώπη. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αποτρέψει την πλήρη κρίση της ύπαρξης της αν αναγνωρίσει ότι ο οικονομικός "πόνος" της Ελλάδας είναι πραγματικός και όχι αυτοπροκαλούμενος καθώς και ότι η κόπωση από τη λιτότητα είναι θέμα που αγγίζει περισσότερα του ενός κράτη-μέλη".
Καλεί επίσης την ΕΕ να λάβει στα σοβαρά τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που είναι αυτός ο νικητής των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και να αναγνωρίσει ότι η δημοσιονομική υπαναχώρηση είναι προτιμότερη από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αλλά και να δεχθεί ότι η άσχημη λύση για το αβάσταχτο χρέος της χώρας είναι το κούρεμα μέρους του.
«Οι γραφειοκράτες της ΕΕ θα πρέπει να πάρουν στα σοβαρά τις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελάφρυνση των μέτρων σε βάρος της Ελλάδας ή να ρισκάρουν τη μετατροπή ενός πολιτικού δράματος σε μια οικονομική κρίση» προστίθεται στο άρθρο το οποίο καταλήγει: "Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση για το προσεχές μέλλον, η Τρόικα θα πρέπει να σβήσει ένα κομμάτι του ύψους 322 δισ. ευρώ χρέους. 


Είναι μια τρομακτική λύση, καθώς το κόστος της διαγραφής θα καταλήξει τελικά στις πλάτες των ευρωπαίων φορολογουμένων, αλλά είναι η καλύτερη από κάθε άλλη εναλλακτική στον ορίζοντα".
- See more at: http://www.usay.gr/article/70168/bloomberg_to_koyrema_toy_xreoys_tis_elladas_einai_kalyteri_lysi_apo.html?category_id=2794&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook#sthash.cOiwvmIG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates