.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LIDL ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

 



Τη δική της ναυτιλιακή εταιρεία για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων αποφάσισε να δημιουργήσει η Lidl με σκοπό να αποφύγει μελλοντικές δυσλειτουργίες της αλυσίδας Logistics. Η Tailwind Shipping Lines, όπως ονομάζεται ο νέος φορέας, θα της επιτρέψει να αναλάβει ένα σημαντικό μέρος των μεταφορικών της δραστηριοτήτων που διαχειρίζεται επί του παρόντος μέσω διαφορετικών ναυτιλιακών εταιρειών.

Στόχος είναι να μπορεί να διαχειρίζεται τον αυξανόμενο όγκο παραγωγής από όλες τις εγκαταστάσεις της με πιο ευέλικτο τρόπο μακροπρόθεσμα. Αν και στην αρχή σκέφτηκε να επενδύσει σε μια υπάρχουσα ναυτιλιακή εταιρεία, τελικά αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση και να αγοράσει τα δικά της πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, το αντικείμενο της νέας εταιρείας θα περιλαμβάνει τη μεταφορά εμπορευμάτων δια θαλάσσης και αέρος, καθώς και υπηρεσίες διακίνησης για εισαγωγή και εξαγωγή. Έτσι, η Lidl ακολουθεί λοιπόν τα βήματα της Amazon, της Ikea και της Walmart, που τον τελευταίο καιρό είχαν ναυλώσει πλοία για να μπορούν να μεταφέρουν τα φορτία τους από την Ασία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates