.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ-GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΔΣ ΤΑ....ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ !!!

 


Τις ευθύνες και υποχρεώσεις, του φορέα (Αττική Οδός) που έχει την αρμοδιότητα συντήρησης δικτύου, για απομάκρυνση οχημάτων-Παροχή κουβερτών & γευμάτων σε εγκλωβισμένους...
ανέλαβε ο Στρατός. Γιατί ;

Οι φώτο είναι απόσπασμα του ισχύοντος σχεδίου (12/12/2019) του Χαρδαλιά..."Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό"...

Μπάμπης Παπασπύρος







Ο Μπουλούτας και η λέξη ντροπή


Ντροπή.

Έως τώρα έχει παραιτηθεί μόνο ο επικεφαλής της Αττικής Οδού.


Το ΔΣ παραμένει ακόμα στην θέση του. Φυσικά.

Αφού θα μοιραστούν τους υπερμισθούς τους, εξαιτίας των σούπερ κερδών του 2021.


Χαζοί είναι να φύγουν.

Απλά διαβάστε τα παρακάτω.

H Αττική Οδός αποτελεί μία «κότα που γεννά χρυσά αυγά» ή, αλλιώς, όπως λέγεται στις αγορές, μία «cash cow».

“Σε ό,τι αφορά το ίδιο το προμέρισμα, η διοίκηση της Αττικής Οδού ανακοίνωσε στις 29 Οκτωβρίου του 2021 ότι θα διανείμει ποσό συνολικού ύψους 39,3 εκατ. ευρώ.

Η αξία του προμερίσματος για το 2021 κινείται σε προ πανδημίας επίπεδα και μάλιστα απέχει ελάχιστα από εκείνο του 2019 (40 εκατ. ευρώ), χρονιά κατά την οποία δεν υπήρχαν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις που έφερε εν συνεχεία η πανδημία.

Γεγονός που σημαίνει πως το μέρισμα του 2021 μπορεί να ξεπεράσει εκείνο του 2019 (92,6 εκατ. ευρώ), «κλείνοντας» στη δεύτερη υψηλότερη θέση μεταξύ των μερισματικών καταβολών της εταιρείας, με το μέρισμα του 2014 να κρατά τα ηνία με 114,9 εκατ. ευρώ.”

Μπορεί η Αττική Οδός να παρουσίασε σούπερ κέρδη το 2021, όμως οι ευθύνες της διοίκησης και του ΔΣ για ότι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, είναι τεράστιες.

Και μπορεί ο κ. Μπουλούτας να διορίστηκε προ ημέρων πρόεδρος στην Αττική ΟΔΟ ΑΕ, και να μην φταίει, όμως πρέπει να απολύσει άμεσα ολόκληρο το ΔΣ.

Αιδώς…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates