.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η DOVALUE ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ TOP ΑΓΟΡΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PQH ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

 


Από το newmoney.gr


Υψηλές αφίξεις είχαμε στην Αθήνα, καθώς μας επισκέφθηκε ο CEO του DoValue Group, Αndrea Mangoni. Το μεγάλο αφεντικό της DoValue ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας και στην τριήμερη επίσκεψή του (έφυγε χθες) εκτός φυσικά από τον Θ. Καλαντώνη και τα άλλα top στελέχη της ελληνικής DoValue, είχε συναντήσεις με τον Διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα, τη Διοίκηση Καραβία στην Εurobank και τη διοίκηση Μυλωνά στην Εθνική Τράπεζα. Η επίσκεψη έγινε επειδή η DoValue βλέπει την Ελλάδα ως σημαντική αγορά για τον όμιλο, είναι happy μετά και την απόκτηση και του Frontier, ενώ δόθηκαν αρμοδίως διαβεβαιώσεις ότι έχουν πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της σοβαρότητας με την οποία καλούνται να διαχειριστούν τις καταστάσεις καθώς, λόγω μεγέθους της, η DoValue είναι πλέον συστημικός παίκτης στην αγορά των NΡΕs στη χώρα μας. Α… μην ξεχάσω και το πιο σημαντικό: Τους ενδιαφέρει πολύ το πακέτο Αριάδνη της PQH, δηλαδή τα κόκκινα δάνεια των bad banks.

Με την ευκαιρία αυτή σημειώστε ότι το ιερό δισκοπότηρο των κόκκινων δανείων, η συναλλαγή Αριάδνη της PQH, σύμφωνα με τα τελευταία νέα θα βγει στην αγορά για πώληση τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Ιερό δισκοπότηρο επειδή είναι το μοναδικό (και τελευταίο) μεγάλο πακέτο NPΕs που βγαίνει στην αγορά χωρίς να είναι προκαθορισμένο πού θα καταλήξει. Όλα τα υπόλοιπα τα ξέρουμε, της Πειραιώς στην Intrum κοκ.

Ένα από τα ενδιαφέροντα ακίνητα, ιδιοκτησίας της ΒΑΙΝ Capital, έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες στην αγορά από μεγάλο γραφείο συμβούλων ακινήτων. Πρόκειται για ακίνητο που έχει περιέλθει στην BΑΙΝ από κόκκινα δάνεια και στο οποίο τώρα έχει αναρτηθεί πωλητήριο. Το οικόπεδο άνω των 4 στρεμμάτων βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών 114 και Ιφιγενείας, μόλις 200 μέτρα από το Χρηματιστήριο και χτίζει πάνω από 13.000 τ.μ. σε μια περιοχή όπου, όπως λέγεται, είναι ήδη πιάτσα με γραφεία των ΟΠΑΠ, Αlpha Βank, Εθνικής, Wind, Καρέλια κ.ά. ενώ έχει κοντά μετρό και επιπλέον θα ωφεληθεί από τη Διπλή Ανάπλαση. Η πιάτσα υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο ακίνητο απευθύνεται σε σοβαρούς παίκτες του real estate που μπορούν να ποντάρουν στις μελλοντικές εξελίξεις της εγχώριας αγοράς. Οι εκτιμήσεις είναι ότι το τίμημα θα κινηθεί άνω των 4 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates