.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ "ΠΕΤΑΞΕ" ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΑ...4 ΔΙΣ !!!

 


Ο Πορτογάλος έχει κάνει δική του την πρωτιά παγκοσμίως στο Instagram, όπου με 298.859.815 followers, βλέπει την πλάτη μόνο του ίδιου του Instagram ( 390.752.447 followers) και έχει βάλει πλώρη να το ξεπεράσει κι αυτό.

Ο CR7 κάθισε λοιπόν στη θέση του και αφού κοίταξε κάπως προβληματισμένος τα δύο μπουκάλια Coca-Cola που βρίσκονταν μπροστά του, τα εξαφάνισε από το κάδρο, συνιστώντας σε όλους να πίνουν μόνο νερό. Και όταν λέμε σε όλους, το εννοούμε, μιας και η εν λόγω ενέργειά του έγινε το απόλυτο viral και έκανε τον γύρω του κόσμου. Μόνο που την ίδια στιγμή, η διάσημη εταιρεία αναψυκτικών κατάλαβε πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η δύναμη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος θεωρείται -δικαίως όπως φάνηκε- ο πιο διαδραστικός influencer του πλανήτη.

Ο Ρονάλντο έκανε την κίνηση μισή ώρα αφότου είχαν ανοίξει τα χρηματιστήρια στην ευρωπαϊκή αγορά. Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν, η μετοχή της coca cola κατρακύλησε (σ.σ.: σύμφωνα με την ισπανική “Marca”) αυτόματα και από τα 56,1 δολάρια ανά μετοχή, έπεσε στα 55,22. Ηταν μία βίαιη πτώση του 1,6% και που σε οικονομικούς όρους μεταφράζεται στην τεράστια απώλεια τεσσάρων δισ. δολαρίων, καθώς η αξία της εταιρείας έπεσε από τα 242 δισ. δολάρια, στα 238 δισ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates