.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ !!!




Εκλογές Δικαστών- Εισαγγελέων: Νίκη με μεγάλα ποσοστά και 8 έδρες για τον Χρ. Σεβαστίδη

Νίκη με μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του επι δυο θητείες προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορου Σεβαστίδη, έβγαλαν οι κάλπες που στήθηκαν επι δυο Κυριακές στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με 58 χρόνια λειτουργίας, περισσότερα από 3.000 μέλη, προερχόμενα από 277 ποινικά ανέδειξε τους επόμενους επικεφαλής της, δίδοντας σαφή εντολή στον κ. Σεβαστίδη.


Πόσες έδρες παίρνει κάθε ομάδα

Από τα αποτελέσματα προκύπτει:

Η ομάδα του Χριστ. Σεβαστίδη παίρνει 8 έδρες

Η ομάδα του Τάκη Λυμπερόπουλου 3 έδρες

Η ομάδα της Μαργαρίτας Στενιώτη 3 έδρες και

Η ομάδα του Χαράλαμπου Μαυρίδη 1 έδρα

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτοι σε σταυρούς κατατάσσονται 9 δικαστές από την ομάδα του πρώην προέδρου , με μοναδική υποψήφια που μπαίνει «σφήνα» ανάμεσά τους την (επισης πρώην πρόεδρο) εφέτη Μαργαρίτα Στενιώτη.

Επρόκειτο πάντως για μια εκλογική αναμέτρηση μεταξύ -μέχρι προ ημερών συνοδοιπόρων- στο Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων με βασικό χαρακτηριστικό την σφοδρή σύγκρουση που προηγήθηκε της προκήρυξης των εκλογών (με απόφαση του Πρωτοδικείου μάλιστα). Όταν δηλαδή διασπάστηκε το ενωτικό ψηφοδέλτιο υπο τους Χρ. Σεβαστίδη, Νικ. Σαλάτα και Παν. Λυμπερόπουλο, που διοίκησε υπο την προεδρία Σεβαστίδη επι 4 χρόνια και δυο θητείες.

Διάσπαση και διάσταση απόψεων που τελικά οδήγησε σε μια μετωπική σύγκρουση σφοδρή και κυρίως δημόσια και σε κοινή θέα, γεγονός προφανώς προβληματικό όταν αναφερόμαστε στο δημόσιο λόγο των δικαστών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:




ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates