.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΕΤΣΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ FUNDS ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ: 30% ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΕΦΥΡΑ" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ DOVALUE !!!

ΤΑ FUNDS ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΕΦΥΡΑ"...
Μετά, μέσω του Νέου Πτωχευτικού, θα μαζέψουν και όλα τα ακίνητα των Ελλήνων !!!
Υπάρχει κάτι που δεν έχει καταλάβει ακόμα για την μπίζνα που έχει στηθεί στις πλάτες των Ελλήνων δανειοληπτών ;;;




Τι γράφει το capital.gr :

Μερίδιο 30% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα "γέφυρα" για την επιδότηση δανείων συνδεδεμένων με την πρώτη κατοικία δανειοληπτών που πλήττονται από τον κορονοϊό, κατέχει η doValue Greece.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, η doValue Greece διαχειρίζεται τις περιπτώσεις δανείων που εμπίπτουν στο πρόγραμμα και περιλαμβάνονται στα υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιά της.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το χαρτοφυλάκιο Cairo που ανήκει στην doValue καθώς και το χαρτοφυλάκιο Pillar που ανήκει στην Pimco, όπως επίσης και δάνεια της Eurobank.

Από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα "γέφυρα", περίπου το 1/3 αφορούν είτε δάνεια Eurobank είτε δάνεια των χαρτοφυλακίων που διαχειρίζεται η doValue Greece.

Η εταιρεία διαχείρισης προωθεί συστηματικά το πρόγραμμα "γέφυρα", ενημερώνοντας τους δικαιούχους πελάτες της μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, SMS και e-mail, ενώ λειτουργεί και ειδική υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης των πελατών.

Όπως αναφέρει στο Capital.gr o Τάσος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece, στόχος είναι οι πελάτες που ήταν μέχρι σήμερα ενήμεροι και πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού να συνεχίσουν να εξυπηρετούν ομαλά τα δάνειά τους, αλλά και οι δανειολήπτες με δάνεια σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών ή καταγγελμένα, να έχουν κίνητρο για τη ρύθμιση των δανείων τους.

Όπως έγραψε το Capital.gr, οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "γέφυρα" ξεπερνούν τις 32.000 στις πρώτες δύο εβδομάδες λειτουργίας του προγράμματος, ενώ σημαντικά μεγαλύτερος αναμένεται ο όγκος των αιτήσεων με την επιστροφή των δικαιούχων από τις θερινές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates