.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ: ΚΑΘΕΙΡΞΗ 8 ΕΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ "ΑΛΛΑΞΕ"...ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...
Η καταδικασθείσα είναι μητέρα 13 παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι σήμερα ανήλικα, ενώ προέβη σε αυτή τη πράξη προκειμένου να να προσληφθεί σε θέση κατώτερου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.




Στις 5 Μαρτίου στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων εκδικάζεται η έφεση της Δ.Κ. που καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Το …έγκλημα της κατηγορούμενης ήταν ότι η ίδια πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και «διόρθωσε» τον χρόνο αποφοίτησης σε 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το αληθές.

Εν συνεχεία προσκόμισε το χαρτί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού. Η καταδικασθείσα, που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας, είναι μητέρα 13 παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr που επικαλείται «ιδία άποψη» επί του θέματος πίσω από την κατηγορία αυτή κρύβεται μια κοινωνική τραγωδία «ισάξια» με την περίπτωση της καθαρίστριας από το Βόλο. Το τοπικό μέσο αναφέρει πως η πολύτεκνη μητέρα προχώρησε στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει –στο μέτρο του δυνατού- τη στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της.

Σημειώνεται δε στο δημοσίευμα ότι η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο του πρώτου βαθμού οφειλόταν στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» και πως είχε προσκομίσει ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και έτσι δικάστηκε ερήμην.

Την υπόθεση στο εφετείο την έχει αναλάβει γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πρέβεζας και η εκδίκασή της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Πηγή lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates