.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΙΩΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ !!!

ΡΩΤΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ
Για τον Στουρνάρα, σήμερα, η σιωπή είναι χρυσός. Όχι μόνο πολιτικά, αλλά και για να καλύψει τις δικές του ευθύνες, που ως διοικητής της ΤτΕ, με τις δικές του επιλογές (Κώδικας Δεοντολογίας, Συνεργάσιμος Δανειολήπτης, Μαζικοί Πλειστηριασμοί, Μαζικές Πωλήσεις σε Funds, Ειδικές Διαχειρίσεις, Τροποποίηση Νόμου Κατσέλη, κλπ ... κλπ...), οδήγησε το τραπεζικό σύστημα στο σημερινό αδιέξοδο της νέας, αναγκαστικής πλέον ανακεφαλαιοποίησης. Με τις ευθύνες της κυβέρνησης να είναι εξίσου μεγάλες, αφού, αντί να χαράξει μια δική της, βιώσιμη πολιτική για το τραπεζικό σύστημα, υποτάχθηκε δια του ανεκδιήγητου Υπουργού Οικονομίας Σταθάκη στην γραμμή Στουρνάρα και νομοθέτησε, ακόμη και το νέο ΚΠολΔ, καθ' υπαγόρευση ΤτΕ και Δανειστών. 
Σήμερα, απλά, ήρθε ο λογαριασμός της ανεπάρκειας όλων των εμπλεκομένων μερών !!!   



Καρφί Παπαδημούλη σε Στουρνάρα για τις τραπεζικές μετοχές: Γιατί σιωπά η Τράπεζα της Ελλάδος ;;;

«Η μεγάλη πτώση των τραπεζικών μετόχων οφείλεται σε οικονομική κερδοσκοπία» τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Δίπλα στο οικονομικό σορτάρισμα, παίζονται και πολιτικά παιχνίδια. Θα αποτύχουν και πάλι! Γιατί σιωπά η Τράπεζα της Ελλάδος;»

Ολόκληρη η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates