.

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΒΟΜΒΑ !!! ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!

ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Με τη νέα ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, που θα ψηφιστεί μέχρι την 15/05/2017, οι ποινικές διώξεις κατά τραπεζικών στελεχών για αναδιαρθρώσεις, κουρέματα και διαγραφές δανείων, θα προϋποθέτουν την έγκριση της ΤτΕ, στην οποία πρέπει εφεξής να παραπέμπονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλες οι σχετικές καταγγελίες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/bomba.html



Τζάμπα έγινε η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ !!!
Ούτε πολιτικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν, ούτε το πόρισμα Καλούδη βγήκε από το αρχείο και, τελικά, θα απαλλαγούν ακόμη και οι τραπεζίτες κατά των οποίων έχουν συνταχθεί κατηγορητήρια και εκκρεμούν εναντίον τους ποινικές δίκες !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 
Οι ευεργετικές διατάξεις υπέρ των κατηγορουμένων σε ποινικές δίκες έχουν πάντα αναδρομική ισχύ και άμεση εφαρμογή σε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει από προσχέδια του νόμου, θα προβλέπεται ότι όσοι από το νόμο ή από δικαιοπραξία έχουν την επιμέλεια ή με οποιοδήποτε τρόπο διαχείριση περιουσίας πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος (ολική ή μερική ή μόνο για ορισμένη πράξη), δεν υπέχουν ποινική και αστική ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τις οποίες τέλεσαν για την εξυπηρέτηση της αναδιάρθρωσης ή διαγραφής χρεών κατά τα οριζόμενα στον Πτωχευτικό Κώδικα ή στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ή στα άρθρα 2 και 3 Ν. 4354/2015 (νόμος για εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων) ή βάσει διμερούς συμφωνίας μεταξύ πιστωτικού ιδρύματος και οφειλέτη.

Οι προϋποθέσεις :



  1. Οι πράξεις ή παραλείψεις να τελούνται με σκοπό είτε την είσπραξη μέρους τουλάχιστον της απαίτησης είτε, αν πρόκειται για επιχειρηματικά δάνεια, τη συνέχιση της δραστηριότητας επιχείρησης με βάση συμφωνία εξυγίανσης ή σχέδιο αναδιοργάνωσης και διάσωσης αυτής και να αποβλέπουν μέσω αυτής, στην εξασφάλιση είσπραξης, τουλάχιστον μέρους της απαίτησης.
  2. Να μην παραβιάζονται οι σχετικές κανονιστικές πράξεις της Τράπεζας της Ελλάδος.
  3. Να υφίστανται αποφάσεις των θεσμοθετημένων εγκριτικών επιτροπών ή οργάνων κάθε πιστωτικού και χρηματοδοτικού ιδρύματος, που κρίνουν αιτιολογημένα ότι προβλέπεται ανέφικτη η είσπραξη του συνόλου της απαίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates