.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΠΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ !!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΓΑΙΑ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/03/blog-post_314.html



Το χρώμα του χρήματος δεν έχει πατρίδα, ψυχή και σώμα. Ετσι και η ΠΑΝΓΑΙΑ η θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας στην εκμετάλλευση ακινήτων, αγόρασε κτίριο στην Πάτρα για να το εκμεταλλευθεί ως φοιτητικές κατοικίες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία Αριστοτέλης Καρυτινός ανακοίνωσε την επέκταση της εταιρείας στους κλάδους των ξενοδοχείων πόλης και φοιτητικής στέγασης. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του 18ου Capital Link Invest in Greece Forum στη Νέα Υόρκη στις 12.12.2016.

Η ΠΑΝΓΑΙΑ προχώρησε πρόσφατα στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας για την απόκτηση δύο ακινήτων στην Πάτρα, τα οποία πρόκειται να εκμισθωθούν προκειμένου να διαμορφωθούν και να λειτουργήσουν, από τον μισθωτή, ως ξενοδοχειακή μονάδα κλασσικού τύπου 116 δωματίων το πρώτο και ως ξενοδοχειακή μονάδα 48 επιπλωμένων διαμερισμάτων απευθυνόμενων σε φοιτητές το δεύτερο.

Όπως ανέφερε ο Αρ. Καρυτινός, «τα ξενοδοχεία πόλης και η φοιτητική στέγαση
εντάσσονται απόλυτα στον αστικό χαρακτήρα του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρείας μας και, μέσω της επέκτασης της επενδυτικής μας πολιτικής και στους εν λόγω κλάδους, θα ενισχυθεί η περαιτέρω διαφοροποίηση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου και η διασπορά κινδύνου..".

Επίσης ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας για το 2017 είναι η άντληση κεφαλαίων από την αγορά το συντομότερο δυνατόν με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της και την επίτευξη των στόχων της, οι οποίοι περιλαμβάνουν τη διεύρυνση του υψηλής ποιότητας, χαρτοφυλακίου της, κυρίως στην Ελλάδα, με τελικό στόχο την εδραίωση της Εταιρείας ως ενός εκ των σημαντικότερων επενδυτικών οχημάτων ακίνητης περιουσίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, και, την ενίσχυση της διασποράς της μετοχικής βάσης της Εταιρείας (free float) και την διαπραγμάτευση των μετοχών της στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με στόχο την προσέλκυση θεσμικών επενδυτών και επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα και την τόνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.


πηγη: marketfair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates