ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΓΓΟΥ !!!

 



Οι νέες δουλειές της οικογένειας Στέγγου με τα «κόκκινα δάνεια»


Όταν δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ πάει ο Μωάμεθ στο βουνό.

Η Τεχνική Ολυμπιακή του κ. Στέγγου αφού δεν βρίσκει ακίνητα να διαχειριστεί αποφάσισε να συμμαχήσει με το … «Βουνό» για τη διαχείριση κόκκινων ενυπόθηκων δανείων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Όμιλος Mount Street είναι μια μεγάλη παγκόσμια εταιρεία εξυπηρέτησης δανείων και διαχείρισης πιστωτικών περιουσιακών στοιχείων από τρίτους.

Πήρε άδεια από τον Γιάννη Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδος για να συνάψει στρατηγική συνεργασία με την Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ως όμιλος ακινήτων, κατασκευών, ναυτιλίας και επενδύσεων.

Η νέα κοινοπραξία, θα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει ενσωματώσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ («NPL») μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας της.

Η συνεργασία, πραγματοποιείται μέσω της θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής, PFC Premier Finance Corporation Ltd (στην Κύπρο), έχει ως στόχο την από κοινού αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στα «κόκκινα» δάνεια στους τομείς των ακινήτων, της ναυτιλίας, των υποδομών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και ξενοδοχείων.

Στην πρώτη φάση η νέα κοινή εταιρεία Mount Street Hellas SAMRLC διαχειρίζεται μη εξυπηρετούμενα δάνεια με συνολική ακαθάριστη λογιστική αξία πάνω από 33 εκατ. ευρώ…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου