ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Οι Τράπεζες, αντί να εφαρμόσουν τον Κώδικα Δεοντολογίας,   υποχρεώνουν τους δανειολήπτες, εντελώς παράνομα και καταχρηστικά, να παραιτούνται από το δικαίωμα στην ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής !!!



Μην πιστεύετε στις προτάσεις τους !!!

Θέλουν μόνο να σας παγιδέψουν και να σας οδηγήσουν στην παραίτηση από συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά σας !!!

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, παραμένει η μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών, ιδιαίτερα όσο δεν προστατεύεται νομοθετικά κατά 100% η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι τράπεζες, αφού πρώτα τρομοκρατούν τους δανειολήπτες, στέλνοντας τους διαταγές πληρωμής για το σύνολο της οφειλής, στη συνέχεια τους προτείνουν ρύθμιση για την οφειλή αυτή η οποία περιλαμβάνει πλήθος παράνομων και καταχρηστικών όρων, πυρπολώντας την τραπεζική και συναλλακτική πίστη, αυτή την οποία επικαλείται βέβαια για να ζητήσει τη συνεργασία του δανειολήπτη.
Δεν είναι ούτε μόνο ένα, ούτε το μοναδικό παράδειγμα αλλά σίγουρα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα υπαλλήλων μιας εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της χώρας, που συνεχίζουν να λειτουργούν παράνομα σε βάρος των δανειοληπτών. Πόσο συνεργάσιμες είναι τελικά οι τράπεζες, που απαιτούν τη συνεργασία από τους δανειολήπτες;

Συνεργασία αλλά με ποιος όρους προτείνει σε οφειλέτες η τράπεζα, που ενώ εξέδωσε και επέδωσε την Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείο Γρεβενών, ζητώντας τους συνολικά 43.147,07 ευρώ, αμέσως μετά τους πρότεινε να υπογράψουν μία νέα Σύμβαση πίστωσης Αλληλόχρεου Λογαριασμού με οφειλέτη και εγγυητή, η οποία πέρα από πλήθος παράνομων και καταχρηστικών όρων που περιέχει, τους απαγορεύει και αυτό το δικαίωμα της Ανακοπής σε περίπτωση εκδόσεως Διαταγής Πληρωμής, δικαίωμα που είναι Αναγκαστικού Δικαίου, άρα και απαραβίαστο.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σύμβαση, ο υπογράφων δηλώνει ότι παραιτείται από το δικόγραφο και το δικαίωμα της ανακοπής, και ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση εντός δύο μηνών να προβεί σε όλες τις απαραίτητες δικονομικές ενέργειες που προβλέπει ο νόμος, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η παραίτηση.

Επιπλέον, στη σύμβαση του αλληλόχρεου λογαριασμού που προτείνει η τράπεζα, με στόχο υποτίθεται τη ρύθμιση των οφειλών των δανειοληπτών, προβλέπεται ο υπολογισμός του τόκου με βάση έτος 360 ημερών αντί του νόμιμου υπολογισμού του τόκου με βάση έτος 365 ημερών (ή 366 ημερών αν το έτος είναι δίσεκτο).

Διαβάστε σχετικά στην προτεινόμενη δανειακή σύμβαση:






ΠΗΓΗ
http://danioliptes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7204:%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CF%84%CE%B7&catid=37:category1&Itemid=3