.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ & Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Σήμερα, το τραπεζικό σύστημα δίνει την δυνατότητα μια κατάθεση να μπορεί να μοχλεύεται ημερησίως μέχρι και 90 φορές, ήτοι από 100.000€ πραγματικού χρήματος καταθέσεων να χορηγούνται μέχρι και 9.000.000€ δάνεια σε αέρα κοπανιστό !!!




Σήμερα που ο Ελληνικός λαός δέχεται και ανέχεται μια πολιτική υφαρπαγής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας το λιγότερο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να αποτυπώσουμε πλήρως την Τραπεζική απάτη και την υποτιθέμενη υπερχρέωση του. Για να γίνει όμως κατανοητό αυτό θα πρέπει να δούμε το κύκλο του χρήματος μέσα στην οικονομία και να αποτυπώσουμε πλήρως τον τρόπο διάθεσης και λειτουργίας του.

Βλέποντας το παραπάνω υποθετικό σχέδιο κάνουμε την εξής υπόθεση :

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
Τρεις αλλαγές στη διαχείριση των κόκκινων δανείων !!!





Το σημαντικότερο αίτημα είναι η παροχή δυνατότητας στις εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διαχείριση συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου δανείων να διαχειρίζονται και τα συνδεδεμένα με τα δάνεια ενυπόθηκα ακίνητα, εφόσον αυτά περιέρχονται στην κατοχή της τράπεζας, μέσω ρύθμισης ή πλειστηριασμού.

Σε νέα τροποποίηση του νόμου που διέπει την ίδρυση και λειτουργία των εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων θα υποχρεωθεί, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργηθεί αποτελεσματική δευτερογενής αγορά για τα κόκκινα δάνεια. Γράφει ο Χρίστος Κίτσιος στο euro2day.gr:


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τα Κόκκινα δάνεια των ξενοδοχείων πρώτα στις λίστες των funds για .... ξεκαθάρισμα !!!

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από ξένα funds και επενδυτές καθώς οι δραστηριότητες του τουριστικού κλάδου αποτελούν «χρυσή ευκαιρία».

Βόμβα στα θεμέλια των τραπεζών αποτελούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια άνω των 90 ημερών των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τα οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, ανέρχονται σε 4 δισ. ευρώ από συνολικό δανεισμό ύψους 10-12 δισ. ευρώ. 

Διαβάζουμε στο euro2day.gr, από την Αναστασία Παπαϊωάννου:

Το ζήτημα απασχολεί έντονα τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, με το βάρος να πέφτει, εξαιτίας του μεγέθους, στην Τράπεζα Πειραιώς. Ενθαρρυντικό, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, είναι το γεγονός ότι υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από ξένα funds και επενδυτές καθώς οι δραστηριότητες του τουριστικού κλάδου αποτελούν «χρυσή ευκαιρία».

Υπερδανεισμένοι οι ισχυροί

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΑΒ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Διοικούσε την ΕΑΒ με πλαστά πτυχία !!!


Hταν ο επικεφαλής των γενικών διευθυντών της ΕΑΒ, διετέλεσε μέλος θυγατρικών της αμυντικής βιομηχανίας από το 2005 μέχρι και σήμερα που έχει ακόμα την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και όλα αυτά με... πλαστό πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών.




Η υπόθεση του Αθανάσιου Χρονόπουλου για την οποία βοούσε η ΕΑΒ τα τελευταία χρόνια, αποκαλύφθηκε από έρευνα που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μετά από καταγγελίες.

Το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ που αποκαλύπτει σήμερα το «Eθνος της Κυριακής» επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην υψηλόβαθμη θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών τον Αθ. Χρονόπουλο, ο οποίος κατέθεσε τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια που τελικά ήταν πλαστός!!!

Από τις διάφορες θέσεις που τοποθετήθηκε στην ΕΑΒ είτε ως διευθυντικό στέλεχος είτε ως μέλος διοικητικών συμβουλίων ο Αθ. Χρονόπουλος εισέπραξε συνολικά από το 2004 μέχρι σήμερα 466.752,44 ευρώ, λόγω κυρίως των εξειδικευμένων σπουδών ως αεροναυπηγός μηχανικός και μηχανολόγος μηχανικός με πτυχία πανεπιστημίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ
Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι τα ονόματα «Παπανδρέου», «Παγκάλου» και «Γεννηματάς», με λατινικούς χαρακτήρες, είναι τρία από τα 475 που αποτελούν το δεύτερο αρχείο της λίστας Μπόγιαρνς !!!




Ο εισαγγελείς διερευνούν αν τα ονόματα έχουν σχέση με τις γνωστές πολιτικές οικογένειες. «Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΟΣΚ η οποία «καταθέτει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση» στο «Documento».
Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ 1/1/2017 !!!

ΕΩΣ 7%
Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και των λοιπών εναλλακτικών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας προκύπτουν από 1ης Ιανουαρίου 2017 σε εφαρμογή των αποφάσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με τις οποίες περιορίζονται οι χρεώσεις για τα τέλη δικτύου (μεταφοράς και διανομής) !!!



Τα ποσοστά των μειώσεων για τους οικιακούς καταναλωτές διαμορφώνονται ως 7% και εφαρμόζονται ομοιόμορφα από όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ και εναλλακτικούς), καθώς πρόκειται για τις λεγόμενες μονοπωλιακές χρεώσεις. Μικρότερες μειώσεις γίνονται επίσης για ορισμένες κατηγορίες στα τιμολόγια πολυτέκνων και στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟ ΦΑΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
Με το νέο ΚΠολΔ, οι δανειολήπτες με κόκκινα δάνεια που θα χάσουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς για  οφειλές στο δημόσιο, θα δουν τα χρήματα των πλειστηριασμών, τα λεγόμενα πλειστηριάσματα, να καταλήγουν τελικά στις τράπεζες, με αποτέλεσμα αυτοί να συνεχίσουν να μένουν χρεωμένοι στο δημόσιο και, έτσι, να κινδυνεύουν να βρεθούν και στη φυλακή, αφού οι οφειλές στο δημόσιο είναι ποινικοποιημένες. ΄Ετσι λοιπόν, σήμερα, είναι προτιμότερη η δωρεά του ακινήτου στην εφορία, αφού γλυτώνοντας με τη δωρεά ο οφειλέτης τον πλειστηριασμό του δημοσίου, πρώτον θα ξεχρεώσει την εφορια, δεύτερον δεν θα κινδυνέψει να βρεθεί στη φυλακή, αφού θα πληρώσει το δημόσιο και θα συνεχίσει  να χρωστάει μόνο στην τράπεζα, όπου οι οφειλές δεν είναι ποινικοποιημένες και, τρίτο και βασικότερο, δεν θα του πάρει η τράπεζα το σπίτι από το παράθυρο του νέου ΚΠολΔ !!!
Τέλος, για τις οφειλές στην τράπεζα ...... υπάρχει η ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΚΕΡ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΑ 45.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ !!!

ΑΝΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 26.000.000
Χάκερ διείσδυσαν σε λογαριασμούς στην κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ενός πελάτη της, και επιχείρησαν να κλέψουν 45 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζει η τράπεζα σε ανακοίνωση που εξέδωσε !!!



Η τράπεζα κατάφερε να ανακτήσει ένα μέρος του ποσού, 26 εκατομμύρια δολάρια. Δεν διευκρινίστηκε αν τα υπόλοιπα χρήματα χάθηκαν οριστικά.

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζονται οι δράστες. Σύμφωνα με την τράπεζα, κάποια στιγμή φέτος οι χάκερ μπήκαν σε ένα από τα συστήματά της που παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε λογαριασμούς ανταποκριτών.

ΒΟΜΒΑ ΔΝΤ !!! ΖΗΤΑΕΙ 4,2 ΔΙΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!!


ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!


ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΑ 1.200.000 ΑΦΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!! ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ & ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ !!!

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ολοκλήρωσε την ψηφιοποίηση των στοιχείων καταθέσεων για 1.270.047 φορολογουμένους και άρχισε ήδη από την περασμένη εβδομάδα να ξεχωρίζει την ήρα από το σιτάρι. Οι φορολογούμενοι με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις ανάμεσα σε καταθέσεις και δηλωθέντα εισοδήματα παίρνουν προτεραιότητα ελέγχου, ενώ θα αποσταλούν και συστημένες επιστολές !!!



Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα» ένας στους έξι φορολογουμένους είναι φακελωμένος όσον αφορά τις τραπεζικές του καταθέσεις και εφόσον η διασταύρωση με τα δηλωθέντα εισοδήματα, όπως έχουν αποτυπωθεί στις φορολογικές τους δηλώσεις, βγάλει σημαντικές αποκλίσεις, ο έλεγχος βρίσκεται πλέον προ των πυλών.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Γυναίκες και ανήλικοι στη Ρωσία νομιμοποιούνται να σκοτώνουν τους επίδοξους βιαστές τους, στα πλαίσια της νομοθεσίας περί αυτοάμυνας !!!




NEW LAW IN RUSSIA ALLOWS WOMEN TO KILL RAPIST IN SELF-DEFENSE

Yes, ladies, you’ve heard that right – all women in Russia, from now on, can kill their rapist in self-defense!
This means that all women won’t be responsible for their reaction, because it was in self-defense!
A few weeks ago, Putin has announced war against rapists and pedophiles, and he said that these criminals are doing acts, which is a disgrace for the Russian justice.



ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ MONTE DEI PASCHI !!!

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ 5 ΔΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Η Ιταλία συζητά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τους όρους διάσωσης της προβληματικής τράπεζας Monte dei Paschi, την οποία έχει ήδη ζητήσει και μπορεί να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, αν χρειασθεί, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera !!!



H τρίτη μεγαλύτερη ιταλική τράπεζα πρέπει να αντλήσει 5 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους για να καλύψει το έλλειμμα κεφαλαίων που διαπιστώθηκε από τις ασκήσεις αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), διαφορετικά θα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τεθεί σε εκκαθάριση. Επικαλούμενη πηγές με γνώση του θέματος, η Corriere ανέφερε ότι η Ιταλία έχει υποβάλει ήδη αίτημα για την έναρξη μίας δημόσιας ανακεφαλαιοποίησης της Monte dei Paschi, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα.

ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...ΦΟΡΟΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!


ΗΛΕΙΑ: ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ !!!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Χωρίς πετρέλαιο δεκάδες σχολεία στην Ελλάδα !!!



Με μπουφάν, κασκόλ, σκουφάκια και γάντια έκαναν μάθημα τις τελευταίες ημέρες οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στο Κούμανι, αφού οι δεξαμενές πετρελαίου ήταν άδειες και το καλοριφέρ δεν είχε δουλέψει ούτε μια ώρα.

Χθες, μη αντέχοντας το τσουχτερό κρύο μέσα στην τάξη, οι εκπαιδευτικοί με την παρότρυνση και των γονέων, έβγαλαν τα παιδιά στο προαύλιο για να…ζεσταθούν.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΙ Λ.ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ι.ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση προμηθεύτριας εταιρείας, η οποία υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε από τη διοίκηση της «Μαρινόπουλος», με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία !!!



Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση του κακουργήματος της απάτης έδωσαν, κατά πληροφορίες, προ δεκαπενθημέρου οι επικεφαλής της «Μαρινόπουλος», κ.κ. Λεωνίδας Μαρινόπουλος και Γιάννης Παντολέων.

Οι εξηγήσεις δόθηκαν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται αναφορικά με τις κινήσεις της «Μαρινόπουλος» λίγο πριν την κατάθεση αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 200.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΟ 2015 !!!

ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Σύμφωνα με έρευνα περίπου 200.000 άτομα διέκοψαν ή ανέστειλαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα το 2015.Eπτά στους δέκα δήλωσαν ως βασικότερο λόγο διακοπής της επιχείρησης την έλλειψη κερδοφορίας !!!




Επιχειρηματίες από ανάγκη, αν και σε λιγότερο βαθμό απ' ό,τι στο παρελθόν εξακολουθούν να γίνονται οι Έλληνες, παρότι η έναρξη επιχείρησης στη χώρα μας απαιτεί διπλάσιο αρχικό κεφάλαιο, περί τα 30.000 ευρώ σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, των 16.400 ευρώ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για την «Επιχειρηματικότητα 2015-16», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς ερευνητικής κοινοπραξίας GEM και παρουσιάστηκε χθες από την ηγεσία του ΙΟΒΕ.

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!


ΕΦΟΡΙΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Νέο πληροφοριακό σύστημα που θα ενεργοποιεί αυτόματα τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης των χρεών προς το Δημόσιο από την πρώτη στιγμή που αυτά θα καθίστανται ληξιπρόθεσμα σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία από το 2017 το υπουργείο Οικονομικών !!!




Ένα νέο, ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών παρακολούθησης και είσπραξης των οφειλών προς το Δημόσιο προγραμματίζει να εγκαταστήσει και να θέσει σε παραγωγική λειτουργία το υπουργείο Οικονομικών από το 2017. Μέσω του συστήματος αυτού οι διαδικασίες αποστολής των κατασχετηρίων και επιβολής κατασχέσεων σε καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία φορολογουμένων που δεν πληρώνουν εμπρόθεσμα τις οφειλές τους προς το Δημόσιο θα γίνονται μαζικά και αυτοματοποιημένα. Αμέσως μόλις μια οφειλή γίνεται ληξιπρόθεσμη, το σύστημα θα ενεργοποιεί αυτόματα τη διαδικασία ηλεκτρονικής αποστολής κατασχετηρίου σε όλες τις τράπεζες για την δέσμευση και την κατάσχεση του ποσού της οφειλής από τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών του οφειλέτη, ώστε το Δημόσιο να μην χάνει καθόλου χρόνο στη διεκδίκηση των οφειλών. Διαδικασίες-εξπρές θα δρομολογούνται και για πολύ μεγάλα χρέη για τα οποία απαιτούνται κατασχέσεις κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων. 

ΣΟΚ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ 240.000 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ
Μείωση-σοκ κατά 50% στο ΕΚΑΣ από 1/1/2017 προβλέπει το τελικό σχέδιο της απόφασης του υπουργείου Εργασίας !!!




Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, σχετικά με το περιεχόμενο της απόφασης, τα νέα ποσά του επιδόματος για τους 240.000 χαμηλοσυνταξιούχους που το λαμβάνουν διαμορφώνονται μετά το μεγάλο ψαλίδι, ως εξής:

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ
Τα ανύπαρκτα CHF που δάνειζε η τράπεζα και επιδικάζουν τα δικαστήρια, με το 291ΑΚ !!!




Οι τράπεζες δανείζουν μονίμως αέρα !!!
Αέρα δάνειζαν επί δραχμής, αέρα επί ευρώ, αέρας ήταν και τα ελβετικά φράγκα που πούλησαν ως δήθεν δάνεια στους δανειολήπτες, χωρίς ποτέ να τα διαθέτουν, ούτε σε φυσική, ούτε σε λογιστική μορφή !!!


Όπως και μετά την πρώτη Συλλογική Αγωγή (κατά της Eurobank, επί της οποίας εκδόθηκε η ΠολΠρωτΑθ 334/2016), έτσι και τώρα, μετά την εκδίκαση της δεύτερης Συλλογικής Αγωγής (κατά της Τράπεζας Πειραιώς) παραθέτω κάποια εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία, που είναι απολύτως κρίσιμα, αναφορικά με τα δάνεια σε CHF, τα οποία φέρεται να χορήγησε η συγκεκριμένη τράπεζα.
Για το λόγο αυτό επικαλούμαι έγγραφα της ίδιας της τράπεζας και αποσπάσματα μαρτυρικών καταθέσεων που η ίδια προσκόμισε και μεταχειρίστηκε στο δικαστήριο.

Η μαρτυρική κατάθεση

Κατά πρώτο λόγο, εξαιρετικά χρήσιμη θα μας φανεί ένα συγκεκριμένα απόσπασμα από τη μαρτυρική κατάθεση της μάρτυρος της τράπεζας η οποία έγινε, ακριβώς, για να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό μέσο στη διαδικασία της εκδίκασης της Συλλογικής Αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η μάρτυρας αυτή (τα στοιχεία της οποίας δεν αποκαλύπτω, όχι μόνο από σεβασμό στα προσωπικά της δεδομένα, αλλά κι επειδή ήμουν εκεί όταν έδινε την κατάθεσή της και μπορώ να βεβαιώσω ότι ήταν μια αξιοπρεπέστατη κυρία, η οποία είχε πράγματι την πεποίθηση, ότι το σημείωμα που της δόθηκε -άγνωστο από ποιον- ήταν αληθές και έγκυρο, με αποτέλεσμα να αναγνώσει ολόκληρο το σημείωμα ως μαρτυρική της κατάθεση! -ζήτω ο νέος ΚΠολΔ!) μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε επί λέξει ότι:


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!

ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο GAY FRIENDLY ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Κατσίκης των ΑΝΕΛ: Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός ;;; Ένας ομοφυλόφιλος μπέι-μπι σίστερ ;;;


Δείτε το βίντεο και αγνοήστε τους υπότιλους του gay friendly SKAI !!!

ΑΠΛΗΡΩΤΑ 35 ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!



ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ !!!

ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ
Βάσει νόμου από την 1/1/2018 οι πληροφορίες για κάθε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο κατέχει πρόσωπο που δεν είναι κάτοικος της Ανδόρας, θα διαβιβάζεται στη χώρα καταγωγής, όταν πρόκειται για πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!



Το κοινοβούλιο του πριγκιπάτου της Ανδόρας, χώρας που περιλαμβανόταν άλλοτε στην «γκρίζα» λίστα των φορολογικών παραδείσων, ενέκρινε την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μη κατοίκων από τον Ιανουάριο του 2018, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημη πηγή.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΩΤΙΑ: ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΜΕΙΚΤΑ
Νέο πλήγμα για χιλιάδες συνταξιούχους φέρνει η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας με την οποία μπαίνει αναδρομικός «κόφτη» στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ. Τα «ψαλίδι» θα εφαρμοστεί αναδρομικά από 1η Ιουνίου 2016 και θα ισχύσει ως τις 31/12/2018 !!!




Με την εγκύκλιο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Πετρόπουλoς, ανοίγει ο δρόμος για περικοπές στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ μεικτά (ατομική σύνταξη) και πάνω από 3.000 καθαρά στην περίπτωση δυο ή περισσότερων συντάξεων.

Για την εφαρμογή της ανωτέρω διάταξης ως καταβαλλόμενο ποσό ατομικής μηνιαίας κύριας σύνταξης, λαμβάνεται υπόψη το ακαθάριστο ποσό της ατομικής μηνιαίας κύριας σύνταξης συμπεριλαμβανομένων των πάσης φύσεως προσαυξήσεων (επίδομα τέκνων, συζύγου), επιδόματος απόλυτης αναπηρίας.

Αναλυτικά η εγκύκλιος με παραδείγματα αναφέρει τα εξής:

ΠΟΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΜΗ !!!

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Την αυτεπάγγελτη διαγραφή από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) επιχειρήσεων, των οποίων ο πραγματικός χρόνος παύσης εργασιών είναι προγενέστερος της 23ης Νοεμβρίου 2016, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας στο νομοσχέδιο για την απλοποίηση της αδειοδότησης επιχειρήσεων !!!



Μάλιστα, οι επιχειρήσεις αυτές θα απαλλάσσονται τόσο από τις οφειλές των επιμελητηριακών τελών και των τελών ΓΕΜΗ όσο και από υποχρεώσεις δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων που αφορούν σε έτη που έπονται του πραγματικού χρόνου παύσης εργασιών τους.

ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 27,3% ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΕ 650.000 ΑΓΡΟΤΕΣ !!!


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!!

ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Το πειθαρχικό συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επέβαλε την ανώτατη πειθαρχική ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε αιρετό !!!




Η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και η υπόσχεσή του στους δημότες του για κάθαρση, παίρνει σάρκα και οστά, αφού τίθενται σε αργία με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της αποκεντρωμένης διοίκησης, ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουϊζος και η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, Καλλιόπη Πατεράκη για δύο σκάνδαλα που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία του Μαραθώνα.

Αυτές είναι μόνο οι δύο υποθέσεις που κρίθηκαν από το πειθαρχικό συμβούλιο, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τις οποίες ασχολείται και η ποινική δικαιοσύνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποθέσεις αυτές βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2016 : ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ !!!



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 31/01/2019 ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ Η 01/12/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ήταν η ημερομηνία συζήτησης της 1ης Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην οποία συμμετέχουν 960 ενάγοντες δανειολήπτες, όπου οι Τράπεζες ζήτησαν έντρομες την αναβολή της συζήτησης για την 31/01/2019, επειδή δεν είναι έτοιμες να την αντικρούσουν και να δικάσουν !!!
Κυριάκος Τόμπρας : Οι τράπεζες δεν θα είναι έτοιμες όχι το 2019, αλλά ούτε το 2099 !!!



Πρέπει να γράφουμε προτάσεις και αντικρούσεις για 8 χρόνια !!!

Αυτό απάντησαν στον επικεφαλής δικηγόρο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ οι δικηγόροι των τραπεζών, όταν αυτός δήλωσε στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι έτοιμο να δικάσει και δεν ζητά καμμία αναβολή !!! 
Οι δικηγόροι των εναγομένων τραπεζών ομολόγησαν σήμερα στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ότι, επειδή όλες οι Ομαδικές Αγωγές του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με τους χιλιάδες ενάγοντες δανειολήπτες, είναι ορισμένες και πρέπει να συνεκδικαστούν, αφού έχουν κοινή ιστορική και νομική βάση και πανομοιότυπο αιτητικό, θα χρειαστούν πολλά χρόνια συγγραφής προτάσεων και αντικρούσεων μέχρι να είναι έτοιμοι να δικάσουν.

Δικαιώνεται για άλλη μια φορά το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!

ΠΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ
Δείτε τι αλλάζει στο νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα !!!




Tο σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει στη Βουλή πολύ σύντομα, πιθανόν και αύριοΜε μικρές αλλαγές παρέδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους θεσμούς το τελικό σχέδιο για την επέκταση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

Το σχετικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το «www.capital.gr» αναμένεται να έρθει στη Βουλή πολύ σύντομα, πιθανόν και αύριο. Πιο εύκολη γίνεται η παροχή του αφορολόγητου ορίου καθώς μειώνεται για όσους έχουν σημαντικό εισόδημα το ποσό των απαιτούμενων δαπανών με κάρτα, δημιουργούνται αντικίνητρα για όσες επιχειρήσεις δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν συσκευή ηλεκτρονικών πληρωμών POS ενώ σε κλοιό ηλεκτρονικού χρήματος μπαίνουν κλάδοι με υψηλή φοροδιαφυγή, όπως οι γιατροί.

Στόχος των αλλαγών που έγιναν τελευταία είναι να δοθούν επιπλέον κίνητρα για τη χρήση πλαστικού χρήματος προκειμένου να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή μέσω της καταγραφής συναλλαγών και εισοδημάτων επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο τραπεζικό σύστημα.

Ειδικότερα, οι αλλαγές που έχουν επέλθει σύμφωνα το «capital.gr» είναι οι εξής:



ΒΟΜΒΑ FM VOICE !!! Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΤΑ & ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ !!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ & ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ
Στη μνήμη μιας «κακιάς» αρχαιολόγου που έσωσε την παλιά πόλη του Ναυπλίου !!!



Του Πέτρου Κατσάκου
Η παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπως την γνωρίζουν σήμερα τόσο οι κάτοικοι όσο και τα εκατομμύρια των επισκεπτών της, αποτελεί από το 1962 ένα «ιστορικό διατηρητέο μνημείο» που κατάφερε να διασωθεί από την τσιμεντοποίηση, την αντιπαροχή και την ανεξέλεγκτη “ανάπτυξη” χάρη στον Νόμο και τους αγώνες μιας αρχαιολόγου.

Πρόκειται για την Ευαγγελία Πρωτονοτάριου Δεϊλάκη, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων, που δεν δίστασε να συγκρουσθεί με τοπικά, επιχειρηματικά αλλά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής προκειμένου να προστατεύσει αυτόν τον μικρό πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό θησαυρό από τη στρεβλή οικονομική και τουριστική ανάπτυξη που σάρωνε τη χώρα. 


ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ !!! Η GOODY'S ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ LEADER
Η μεγάλη μαγκιά των Goody’s: Η τρομερή επιχειρηματική κίνηση της εισόδου στην αγορά της Κίνας !!!




Έτοιμη να κάνει την είσοδο της στην αγορά της Κίνας είναι η η Goody’s, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG). Υστερα διαδικασία που διήρκεσε αρκετούς μήνες, καθώς μεταξύ άλλων η Goody’s είχε προσφύγει και στις αρμόδιες Αρχές για χρήση του εμπορικού σήματός της από τοπική επιχείρηση, πλέον όλα φαίνονται έτοιμα και -όπως ανέφερε σήμερα σε συνάντηση με δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της MIG και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, Θανάσης Παπανικολάου- μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται να υπογράφει συμφωνία συνεργασίας (Μaster Franchice Agreement) με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της Κίνας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 


Τα πρώτα καταστήματα στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής συμφωνίας προγραμματίζεται να ανοίξουν στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, σε τέσσερις πόλεις της Κίνας, όπου ο πληθυσμός ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια άτομα.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΡΙΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!!

8+11=40
Επειδή : 2+5=7+5=12, 3+6=9+12=21,
8+11=19+21=40 !!!


ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ !!!

http://lobbystas.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%B4%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B5%CE%B9-%CE%B1/

ΒΟΛΟΣ: ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟ ΚΡΥΟ & ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !!!

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ
Στην Ελλάδα των hot spots δεν μπορεί να υπάρξει και μια θέση για τους Έλληνες αστέγους ;;;



Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Βόλο, όταν ένας 47χρονος άστεγος αποπειράθηκε να κλέψει αυτοκίνητο και στη συνέχεια παραδόθηκε ο ίδιος στην Αστυνομία.Γιατί έκανε κάτι τέτοιο; Προκειμένου να φυλακισθεί και να σωθεί από το κρύο.

Το περιστατικό κατεγράφη από τους αστυνομικούς, όταν την νύχτα που πέρασε ο 47χρονος, με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου στην Νέα Ιωνία, δεν έκλεψε τίποτα και στις 3.00 τα ξημερώματα πήγε αυτοβούλως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και είπε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΤΛ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ
Χωρίς επίδομα θέρμανσης μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου θα μείνουν πάνω από 600.000 νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα και μικρής αξίας ακίνητη περιουσία που ήταν δικαιούχοι είσπραξης της συγκεκριμένης παροχής την προηγούμενη χειμερινή περίοδο !!!




Kι αυτό παρά το γεγονός ότι οι τιμές στις οποίες πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης είναι ακριβότερες κατά 7 – 10 λεπτά το λίτρο σε σύγκριση με την προηγούμενη χειμερινή περίοδο!

Το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων δεν έχουν καταφέρει ακόμη να οριστικοποιήσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής των αλλαγών που χρειάζεται να γίνουν στα γεωγραφικά κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι κάτοικοι ορεινών και άλλων περιοχών όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

ΦΟΡΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2017
Υπέρογκες επιβαρύνσεις κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν από το 2017 χιλιάδες αγρότες, λόγω της διάταξης για την αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 75% στο 100%!!!




Κι αυτό γιατί οι ισχύουσες διατάξεις επιτρέπουν στις υπηρεσίες της ΓΓΔΕ να υπολογίσουν την προκαταβολή επί του φόρου που αναλογεί στο ετήσιο εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την έκπτωση φόρου ύψους 1.900-2.100 ευρώ που δικαιούνται πλέον οι αγρότες ανάλογα με τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων καθώς αντιμετωπίζονται φορολογικά με την κλίμακα των μισθωτών και συνταξιούχων.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ: ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ STRESS TESTS H RBS !!!

ΕΝΩ ΣΕ BARCLAYS ΚΑΙ STANDARD CHARTERED ΤΑ STRESS TESTS ΕΔΕΙΞΑΝ  ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
Κόπηκε στα stress tests της BoE η RBS !!!



Επτά τράπεζες υπεβλήθησαν στα (πιο σκληρά στα χρονικά) stress tests της Τράπεζας της Αγγλίας (BoE), τρεις βρέθηκαν με ανεπάρκεια στα κεφάλαιά τους και μία απέτυχε: Ο λόγος για την RBS, η οποία και καλείται να λάβει μέτρα για την αύξηση του κεφαλαίου της.

Τα stress tests της BoE έδειξαν επίσης κεφαλαιακές ανεπάρκειες και για την Barclays και την Standard Chartered, αλλά τα εν λόγω ιδρύματα δεν θα χρειαστεί να προβούν σε μέτρα ενίσχυσης των κεφαλαίων τους, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Αγγλίας.


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ
Άλλος ένας δανειολήπτης του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ έσωσε την περιουσία του από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, αφού μετά την ακύρωση της διαταγής πληρωμής η τράπεζα χάνει τη δυνατότητα να προβεί σε εκτελέσεις!!!
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος μας που, έστω και με .... λίγη καθυστέρηση ..... συναίνεσε στη δημοσίευση της απόφασης που εκδόθηκε το 2015 !!!





ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ 31/12 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ
  • Χωρίς Προκαταβολή, σε 36 Δόσεις, ακόμη και μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.
  • Με 15% Προκαταβολή, σε 12 Δόσεις, στις περιπτώσεις αυθαίρετης επανασύνδεσης των κομμένων ηλεκτροδοτήσεων, χωρίς ρευματοκλοπή.



Το ΔΣ της ΔΕΗ λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη προσέλευση, με αμείωτο ρυθμό, των πελατών της Επιχείρησης
για να ενταχθούν στη ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή, αποφάσισε σήμερα την παράταση της ρύθμισης μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα διαφόρων φορέων δίνει την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους.

Τέλος, και εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης, σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους – εννοείται πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής – αποφάσισε η επανασύνδεση να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.


ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ 1.000.000 ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ !!!

ΟΤΑΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ REALITY KAI Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ 
Δεκαοχτάχρονη ζητά 1.000.000 ευρώ για να πουλήσει την παρθενιά της, ώστε να αγοράσει σπίτι στους γονείς της που, λόγω πλειστηριασμού, κινδυνεύουν με την έξωση να βρεθούν στο δρόμο !!!



Υποστήριξε ότι δεν θέλει να τους δει στο δρόμο, ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο !!!
Προσπαθούν υποσυνείδητα να μας περάσουν ακόμη και το μήνυμα της ηθικής νομιμοποίησης της πορνείας, στο βωμό της αποπληρωμής δανείων & καρτών στις τράπεζες !!!


Αμφιλεγόμενες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση μιας 18χρονης να βάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της προκειμένου να αγοράσει σπίτι στους γονείς της ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Aleexandra Khefren ζητά μάλιστα ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ ώστε να τους προστατεύσει από το να βρεθούν στο δρόμο.

Η ίδια σε συνέντευξη της στη βρετανική τηλεόραση υποστήριξε ότι είχε την ιδεά αφού είδε την ταινία Indecent Proposal στην οποία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρόσφερε στη Ντέμι Μουρ ενά παρόμοιο χρηματικό ποσό για να περάσει μια νύχτα μαζί της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι γονείς της δεν ξέρουν τίποτα για το σχέδιό της.



ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!


ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1932 !!! ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;;

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ, Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ & ΑΓΓΕΛΑΣ ΚΟΚΚΟΛΑ
Διαβάζοντας σήμερα, με απόσταση 20 ετών, τη διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, καταλαβαίνει και ο τελευταίος Έλληνας γιατί τον μίσησε η οικογένειά του και το σύστημα Σημίτη, ενώ ακόμη και σήμερα, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, συνεχίζουν να βιοπορίζονται χάρη στο όνομα και την πολιτική προίκα που τους χάρισε !!!
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου !!!   


ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ !!!

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ 
Είναι πραγματική ή εικαζόμενη ;;; 
Εκπόνηση Τεχνικής Εκθεσης Πραγματογνωμοσύνης με έλεγχο των φυσικών ευρημάτων του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) και της διαδικασίας με βαση την οποία πιστοποιήθηκε η ρευματοκλοπή : 
Μια έκθεση πραγματογνωμοσύνης προσδιορίζει επακριβώς εάν μία ρευματοκλοπή είναι πραγματική ή εικαζόμενη !!! 



Προσδιορισμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και σύγκριση με τις απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ. 

Τεχνική Εκθεση Πραγματογνωμοσύνης έρευνας ρευματοκλοπής

Εκπονούμε Τεχνική Εκθεση Πραγματογνωμοσύνης έρευνας ρευματοκλοπής ως εξής : 
- Έλεγχος των φυσικών ευρημάτων του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ)
- Έλεγχος της διαδικασίας με βαση την οποία πιστοποιήθηκε η ρευματοκλοπή - επακριβής προσδιορισμός εάν μία ρευματοκλοπή είναι πραγματική ή εικαζόμενη
- Έπακριβής προσδιορισμός της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και σύγκριση με τις απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ 
- Έελέτη και σχολιασμός της Ποινικής Δικογραφίας - συνεργασία με τον Δικηγόρο/Νομικό σας Σύμβουλο
- Υποστήριξη των απόψεών μας στο Δικαστήριο 

Η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ 


ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΒΟΜΒΑ !!! Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ 15% ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ
Απέκτησε το 15% των συνεταιριστικών μερίδων !!!




«Η νέα προσπάθεια όλων μας θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Παγκρήτιας Τράπεζας και θα διευρύνει τις προοπτικές της προς όφελος των συνεταίρων και των πελατών της» δήλωσε ο Μιχάλης Σάλλας. 


Συμφωνία για την εξαγορά του 15% της Παγκρήτιας Τράπεζας υπέγραψαν σήμερα ο κ. Μιχάλης Σάλλας και η διοίκηση της τράπεζας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Αύξησης Κεφαλαίου.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η Παγκρήτια Τράπεζα, σήμερα, Τρίτη 29/11/2016 υπεγράφη Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU), με τον Μιχάλη Σάλλα, στο οποίο ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!


ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΦΩΤΙΑ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΚΜΑΡΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017
Αναλυτικοί πίνακες με τα ποσά τεκμηρίων που θα ισχύσουν και το επόμενο έτος για κατοικίες, ΙΧ αυτοκίνητα κτλ. !!!


Ακόμη πιο επαχθές καθεστώς τεκμαρτής φορολόγησης θα ισχύσει το 2017 για εκατομμύρια φορολογούμενους. Οι παγίδες υπερφορολόγησης που κρύβουν οι διατάξεις για τα τεκμήρια της Εφορίας θα είναι πιο πολλές και σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν. 

Λόγω της σημαντικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων, την οποία έχει προκαλέσει η πολυετής οικονομική κρίση, πολλά φυσικά πρόσωπα θα φορολογηθούν και το 2017 όχι με βάση τα πολύ χαμηλά εισοδήματα που απέκτησαν το 2016 αλλά με βάση τα εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων που θα τούς προσδιορίσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) με βάση το σύστημα των τεκμηρίων ή αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης και των τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ). 

ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ ;;;

ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΟΛΙΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

SSL Certificates