.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές του χρόνου ότι αργά ή γρήγορα θα έφτανε η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και από τις τράπεζες, ενώ οι φασαρίες στα Ειρηνοδικεία και η αποχή των συμβολαιογράφων, το μόνο που πέτυχαν είναι να μεταθέσουν το πρόβλημα για τον Ιανουάριο του 2017 !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Αποφασισμένες να αγοράσουν ακίνητα από πλειστηριασμούς οι τράπεζες !!!

Αποφασισμένες να "φορτωθούν" ακίνητα από πλειστηριασμούς προκειμένου να δώσουν το σήμα ότι είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν σε αυτούς, είναι οι τράπεζες.

Υπό την πίεση του SSM και την κατάσταση που επικρατεί με το "μπλόκο" συλλογικοτήτων στις διαδικασίες πλειστηριασμών, τους προπηλακισμούς συμβολαιογράφων και την απόφαση για αποχή τους από τους πλειστηριασμούς, εντείνονται οι πιέσεις για την επιτάχυνση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν συναποφασίσει να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να μην καταστούν άγονοι οι πλειστηριασμοί, αγοράζοντας οι ίδιες τα ακίνητα που θα εκπλειστηριάσουν.

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!


Η SIEMENS ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ !!!

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ SIEMENS...ΜΗΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ
Τον συμβιβασμό οι Γερμανοί τον επικαλούνται μόνο για να μην πέσουν πρόστιμα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για το Καρτέλ των Εργολάβων που εμπλέκονται ;;;




H Siemens ετοιμάζεται να φύγει για Ιταλία

Παρά τις υποσχέσεις για την υλοποίηση επενδύσεων στήριξης της Ελλάδας μετά το σκάνδαλο και την υπογραφή συμφωνίας-συμβιβασμού, η γερμανική πολυεθνική ετοιμάζει βαλίτσες για το Μιλάνο - Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση, τη στιγμή μάλιστα που η εταιρεία εξακολουθεί να αναλαμβάνει έργα στο Ελληνικό Δημόσιο

Η Ιταλία της κρίσης, που μετεωρίζεται λόγω του επικείμενου δημοψηφίσματος για τη συνταγματική προοπτική της, παρά τα προβλήματα, πριν από έναν μήνα ανακοίνωσε μια μεγάλη επένδυση.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΩΝ 20-40%...ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΘΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ !!!


ΝΕΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΜΕ ΝΕΑ ΠΝΠ
Χαλαρώνουν απο σήμερα τα Capital controls !!!




Οι αλλαγές ισχύουν από σήμερα !!!

Δύο αλλαγές στα capital controls που ισχύουν στις ελληνικές τράπεζες φέρνει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων, αλλά και διευκολύνσεις για δανειολήπτες και καταθέτες φέρνουν οι προτάσεις που έχουν επεξεργαστεί η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος για τη χαλάρωση των capital controls και έχουν αποσταλεί προς έγκριση στους θεσμούς.

Οι νέες παρεμβάσεις που προτάθηκαν από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και οι οποίες ενσωματώνουν θέσεις που έχει μεταφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών στην Τράπεζα της Ελλάδος δίνουν βάρος στο να επιστρέψει στο τραπεζικό σύστημα χρήμα που βρίσκεται είτε σε τράπεζες του εξωτερικού είτε στα "στρώματα".

Ειδικότερα, τα νέα μέτρα χαλάρωσης περιλαμβάνουν:

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΔΙΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΗΝ AKTUA !!!

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Με χαρτοφυλάκιο δανείων ύψους 4 Δις ξεκινάει η λειτουργία της Aktua !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Πρόκειται για την κοινοπραξία διαχείρισης κόκκινων δανείων στην οποία συμμετέχει η Alpha Bank !!!

Με αρχικό υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο 4 δισ. ευρώ ξεκινάει η λειτουργία της Aktua, κοινοπραξίας στην οποία συμμετέχει η Alpha Bank για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.

Η νέα εταιρεία θα είναι η πρώτη που θα λειτουργήσει με το νέο καθεστώς που θεσμοθετήθηκε με βάση τον νόμο 4389 και η σχετική άδεια αναμένεται το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα, σηματοδοτώντας την πρώτη ουσιαστική προσπάθεια για την ενεργητική διαχείριση των δανείων σε καθυστέρηση με βάση και τις κατευθύνσεις του SSM.



ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ ;;;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Καταγγελία-σοκ στο δικαστήριο: «Έδωσα σε υπουργό 150 χιλιάρικα» !!!




Πασίγνωστη επιχειρηματίας έκανε προχθές στην Ευελπίδων, κατά την διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας, καταγγελία-σοκ: «Έδωσα σε υπουργό 150 χιλιάρικα σε βαλίτσα σε αίθουσα VIP». Ο πολιτικός αυτός ήταν υπουργός στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Σημίτη.

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

Βεβαίως, ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία. Δεν μπόρεσε, όμως, να αντικρούσει πειστικά την κατηγορία της βορειοελλαδίτισσας επιχειρηματία.

Ιδού οι καυτοί διάλογοι στη δικαστική αίθουσα:

ΕΞΑΛΗ Η ΧΙΛΑΡΙ !!! ΣΚΑΝΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ-ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!

ΠΗΓΗ
http://conservativefighters.com/news/breaking-clintons-finished-forever-dirty-picture-leaks-everyone-shocked/

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στους πλειστηριασμούς και την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
Το χωριό των 2.000 κατοίκων που έχουν 150.000 ευρώ ο καθένας στην τράπεζα !!!




Ποιο είναι το μοντέλο της κοινωνίας απόλυτης ευμάρειας ;;; 


Σε παλαιότερες δεκαετίες υπήρξαν πολιτικά συστήματα που επιχείρησαν να αποδείξουν ότι έχουν βρει τον τρόπο. Σοσιαλιστικά κινήματα επέβαλαν έναν τρόπο ζωής που θα οδηγούσε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η ιστορία απέδειξε -τουλάχιστον μέχρι τώρα - ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Όμως είναι; Διότι η κινεζική κυβέρνηση πραγματοποιεί ένα νέο κοινωνικό πείραμα, παρουσιάζοντας το «πλουσιότερο χωριό», όπως αποκαλείται. Ένα μέρος από 2.000 κατοίκους, οι οποίοι απολαμβάνουν όλα τα αγαθά, καθώς τους παρέχονται μετρητά, πολυτελές αυτοκίνητο και πολυτελή κατοικία, σε ένα πρότυπο σοσιαλιστικής κοινωνίας, στη σύγχρονη εκδοχή της. 

Υπάρχει όμως μία «παγίδα»...


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Πρόσφυγη πέντε δικαστικών ενώσεων στο ΣτΕ για να μην υποβάλλουν πόθεν έσχες !!!



Να μην υποβάλλουν ηλεκτρονικές δηλώσεις πόθεν έσχες ζητούν πέντε δικαστικές Ενώσεις με προσφυγή τους στο ΣτΕ !!!

Να μην υποβάλλουν ηλεκτρονικές δηλώσεις πόθεν έσχες ζητούν πέντε δικαστικές Ενώσεις με προσφυγή τους στο ΣτΕ. Oι Ενώσεις ζητούν το «πάγωμα» μέχρι την δημοσίευση από το ΣτΕ της απόφασης επί της κύριας προσφυγής που έχουν καταθέσει.

Οι πέντε Ενώσεις αντιδρούν στην ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων περιουσιακών καταστάσεων υποστηρίζοντας ότι η διαβίβαση των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης τους θα γίνει σε μία επιτροπή η οποία έχει συγκροτηθεί με τρόπο αντισυνταγματικό.



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ !!!

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΙΟΥΦΑ
Από το νέο έτος οι μαζικές μεταβιβάσεις των κόκκινων δανείων στα funds !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τι σημαίνει πρακτικά η απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΝΦΙΑ;




Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που έλαβε σχετικά μεγάλη δημοσιότητα, με την οποία κρίθηκε ως παράνομος ο τρόπος υπολογισμού των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε τέσσερις περιοχές της χώρας (Ψυχικό, Φιλοθέη, Νέο Βουτζά & Δελφούς) "κρούει ανοικτές θύρες".

Εξηγούμαι ευθύς αμέσως γι’αυτό: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ’ όταν δημοσιεύθηκε η απόφαση 86/2015, επί "πιλοτικής δίκης", σύμφωνα με την οποία "δεν αντίκειται στο Σύνταγμα η δυνατότητα που έχει ο φορολογούμενος να αμφισβητήσει με προσφυγή του στο διοικητικό δικαστήριο το ύψος της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου του που επιβαρύνεται με Φ.Α.Π.".

NEA ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!!

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Ακυρώνουν τις χρεώσεις μόνον όταν τις αντιληφθείτε και τους απειλήσετε με μήνυση !!!





ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Αν οι Έλληνες τραπεζίτες νοιάζονταν για τη κερδοφορία των τραπεζών, ούτε θα έδιναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και σε ημετέρους, ούτε θα συνέχιζαν να παρανομούν εις βάρος των δανειοληπτών και φυσικά ούτε θα έφταναν τις μετοχές των τραπεζών που διοικούν σε τιμές...πίτας από σουβλάκι !!!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ: 5,5 ΔΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΟ 2015 !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ
Εισόδημα 5,5 δισ. ευρώ έχασαν τα νοικοκυριά στην Ελλάδα το 2015 !!!



Ειδικότερα, μείωση κατά 5,5 δισ. ευρώ ή 4,5% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών τομέων οργανισμών που εξυπηρετούν νοικοκυριά το 2015 σε σχέση με το 2014 και διαμορφώθηκε σε 114,8 δισ. ευρώ από 120,3 δισ. ευρώ το 2014.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 !!!

ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΙΧ
Αμετάβλητα παραμένουν τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2017 καθώς το οικονομικό επιτελείο δεν πρόλαβε να τα αλλάξει και σύντομα θα αναρτηθούν στο Taxisnet !!!



Ωστόσο το οικονομικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία των δεδομένων για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π. χ με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας).

Με τον τρόπο αυτό:

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Συνήγορος του Καταναλωτή: Να δίνονται οι συμβάσεις στους δανειολήπτες προ της υπογραφής !!!




ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ !!!
Είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Συνήγορος του Καταναλωτή που είδαμε μέχρι σήμερα οι δανειολήπτες!!!

Φαινόμενα πλημμελούς προσυμβατικής ενημέρωσης των δανειοληπτών, επιχειρεί να ανακόψει σχέδιο διάταξης που προτείνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή στο πλαίσιο της κατάρτισης του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με την πρόταση του Συνηγόρου ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ, θα πρέπει η τράπεζα να δίνει την σύμβαση στον καταναλωτή, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος προ της υπογραφής.


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ BUNDESBANK ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΛΑΡΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Η γερμανική ομοσπονδιακή τράπεζα Bundesbank έστειλε «τελεσίγραφο» προς άλλες μεγάλες τράπεζες και τραπεζικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων και των αμερικανικών, απειλώντας πως θα εγκαταλείψει τις συνομιλίες για την πλήρη αναθεώρηση των κανονισμών που αφορούν στα τραπεζικά κεφάλαια, εκτός και εάν ικανοποιηθούν κάποιες βασικές απαιτήσεις της !!!




Πιο συγκεκριμένα, ο Andreas Dombret, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Bundesbank, δήλωσε την Τρίτη ότι «η Γερμανία δεν θα δεχθεί μια συμφωνία με οποιοδήποτε τίμημα. Έχουμε μια σειρά από αιτήματα, μεταξύ των οποίων δύο βασικοί τομείς δράσης, που θα τεθούν επί τάπητος στις συνομιλίες που έχουν προγραμματιστεί για αργότερα αυτό το μήνα από την Επιτροπή της Βασιλείας για την Τραπεζική Εποπτεία».

ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2014/56 ΤΗΣ ΕΕ
Στο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κινδυνεύει να παραπεμφθεί η Ελλάδα το επόμενο δίμηνο αν δεν προχωρήσει στην εφαρμογή της οδηγίας 2014/56 της ΕΕ για τους υποχρεωτικούς ελέγχους των ετήσιων και των ενοποιημένων λογαριασμών που προβλέπει αυστηρό πλαίσιο της λειτουργίας των ορκωτών ελεγκτών και σοβαρότατες κυρώσεις σε περίπτωση παραβάσεων !!!


Η εν λόγω οδηγία έπρεπε να έχει εφαρμοστεί από την 17η Ιουνίου του 2016 το αργότερο και τον Ιούλιο η ΕΕ έστειλε στις ελληνικές αρχές προειδοποιητική επιστολή ενώ πλέον η προειδοποιητική επιστολή έλαβε την μορφή αιτιολογημένης γνώμης γεγονός που απειλεί τη χώρα μας με παραπομπή στο δικαστήριο της ΕΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα συνεχή κρούσματα ελλιπών ελέγχων από ορκωτούς ελεγκτές των οικονομικών καταστάσεων στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο παραμένει ανεπαρκές ενώ και ο ελεγκτικός φορέας Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων που έχει συσταθεί εδώ και μια δεκαετία υπολειτουργεί και δεν έχει κοινοποιήσει πορίσματα ή κυρώσεις για σοβαρές υποθέσεις όπως για παράδειγμα αυτές του ομίλου Ασπίς και της Proton Bank. 

Στην οδηγία που καλείται άμεσα να εφαρμόσει η Ελλάδα προκειμένου να αποφύγει τις κυρώσεις περιλαμβάνονται σημαντικές διατάξεις που αλλάζουν το πλαίσιο λειτουργίας των ελεγκτικών εταιριών και γραφείων στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι προβλέπεται πως:

ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ;;; ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ !!!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 2 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Ή ΜΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
40% έχει μειωθεί η χρήση των μετρητών στη Σουηδία από το 2009 !!!



Η παλαιότερη κεντρική τράπεζα του κόσμου, η σουηδική Riksbank, η πρώτη που εξέδωσε χαρτονομίσματα πριν από 350 χρόνια, ενδέχεται να γίνει και η πρώτη κεντρική τράπεζα στον κόσμο που θα εκδώσει δικό της ψηφιακό νόμισμα και θα το διαθέτει σε ιδιώτες.

Κι αυτό, γιατί στη Σουηδία μειώνεται με ραγδαίο ρυθμό η χρήση των μετρητών και η κεντρική τράπεζα της χώρας προσπαθεί να επινοήσει νέα συστήματα πληρωμών που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ !!! 50 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ !!!


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ !!!

ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Μόνο στη Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως από 1.500 μερίδες που έδιναν το Δεκέμβριο του 2010 τώρα δίνουν 8.500 μερίδες.Δηλαδή αύξηση πάνω από 450% !!!




Τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση και κυρίως με την πνευματική κρίση, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε σε πάνω από 500 συνανθρώπους μας ημερησίως» αποκαλύπτει στον Alpha 96,5 & Alpha 989 ο πατέρας Αλέξανδρος, υπεύθυνος συσσιτίου του Ι.Ν. Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για τα στατιστικά της Eurostat με βάση τα οποία τέσσερα στα 10 Ελληνόπουλα αντιμετωπίζουν ακραία φτώχεια, ο πατέρας σχολιάζει πως «όταν ένας άνθρωπος χάνει την αξιοπρέπειά του, νομίζω πρέπει να σοκάρει όλη την κοινωνία» και εξηγεί ακολούθως «δεν νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας. Όταν κάποιος που έχει τα απαραίτητα αγαθά και κλείνεται στον εαυτό του, χωρίς να βλέπει τον διπλανό του, νομίζω είναι το κυριότερο πρόβλημα».

ΑΠΟ ΤΗΝ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1837 ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΣΥΝΔΡΟΜΟ SIEMENS ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ DEPUY !!!

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ
Δεν κλητεύθηκαν έγκαιρα οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι για την μεγάλη υπόθεση δωροδοκίας της Depuy !!!


Δεν έχουν τέλος οι αστοχίες στην δικαστική διερεύνηση μεγάλων υποθέσεων διαφθοράς και δωροδοκίας, καθώς σήμερα, λίγο διάστημα μετά το φιάσκο με το σκάνδαλο της επ’ αόριστον αναβολής της δίκης για τη Siemens, η εκδίκαση μιας ακόμη τέτοιου είδους υπόθεσης, οδηγήθηκε σε επ’ αόριστον αναβολή, καθώς οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι που εμπλέκονταν σε αυτή, δεν είχαν κλητευθεί έγκαιρα στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Πρόκειται για την μεγάλη υπόθεση δωροδοκίας της Depuy, με τους δικαστές που βρίσκονταν στην έδρα του δικαστηρίου να μην έχουν άλλη επιλογή από να αναβάλλουν την εκδίκαση της υπόθεσης επ’ αόριστον.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟ 2017 !!!

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥΣ
1.068 προγραμματισθέντες πλειστηριασμοί ήδη στη λίστα, την ώρα που καθημερινά προστίθενται τουλάχιστον 14 ακίνητα !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Ιδιαίτερα αυξημένοι το 2017 εν αντιθέσει με το 2015 και 2016 θα είναι οι πλειστηριασμοί ακινήτων που έχουν ήδη προγραμματιστεί και βρίσκονται σε αναμονή για τη διεξαγωγή τους τους ερχόμενους μήνες στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου του 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία των ακινήτων που καταχωρίζονται σε σχετική ιστοσελίδα πρόκειται να βγουν στο σφυρί (εάν φυσικά δεν αναβληθούν οι συνεδριάσεις από την παρουσία και τις αντιδράσεις των αλληλέγγυων ομάδων κατά των πλειστηριασμών) τουλάχιστον 1068 ακίνητα με επισπεύδουσες τράπεζες η ιδιώτες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ 4.900% ΜΕ ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Ζητούν 50 ευρώ για φωτοτυπίες που δεν κοστίζουν περισσότερο από 1 ευρώ, εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι η κατάθεση μήνυσης για αισχροκέρδεια - που συνεπάγεται την ποινική δίωξη των αρμόδιων τραπεζικών υπαλλήλων με την αυτόφωρη διαδικασία - σήμερα, ελέω μνημονίων, κοστίζει πολύ περισσότερο!!!  



Μείωσαν τα ποσά της αισχροκέρδειας - μετά τις αυτόφωρες συλλήψεις τραπεζικών που έγιναν κατόπιν μηνύσεων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ - από τα 200 - 300 ευρώ, στα 50 ευρώ !!!
Όμως, ακόμη και τα 50 ευρώ που χρεώνουν σήμερα οι τράπεζες, συνιστούν ειδεχθή αισχροκέρδεια ύψους 4.900%, την ώρα που το κόστος των σχετικών φωτοτυπιών σε οποιοδήποτε φωτοτυπάδικο δεν ξεπερνά το 1 ευρώ, στο οποίο μάλιστα ενσωματώνεται και το κέρδος της επιχείρησης !!!

Όταν λοιπόν πουλάς το 1 ευρώ - που περιλαμβάνει και τουλάχιστον 30% ποσοστό κέρδους -  για 50 ευρώ, εκμεταλλευόμενος την προστασία που σου προσφέρουν οι σχετικές με το κόστος της υποβολής μήνυσης-έγκλησης διατάξεις του ΚΠοινΔ και, ιδιαίτερα, εκμεταλλευόμενος τη δυσχερή θέση στην οποία εσύ ο ίδιος (η τράπεζα) οδήγησες με τις πρακτικές σου τον δανειολήπτη, τον οποίο εξαναγκάζεις ως κοινός νταβατζής να σου δώσει με το ζόρι το 50ρικο, επειδή εσύ ο ίδιος του έχεις αποκλείσει τη δυνατότητα να φωτοτυπήσει αλλού, με κόστος μόλις 1 ευρώ, την ίδια σύμβαση για την οποία εσύ τον χρεώνεις με 50 ευρώ, τότε το αδίκημα της αισχροκέρδειας που διαπράττεις είναι ιδιαζόντως ειδεχθές, αφού τα περιουσιακά σου ωφελήματα υπερβαίνουν κατά πολλές χιλιάδες τοις εκατό (%) την αξία της δικής σου παροχής και, έτσι, βρίσκονται σε προφανή δυσαναλογία προς αυτή.

Αλλά η παραβατική συμπεριφορά των τραπεζών δεν σταματά στο θέμα της αισχροκέρδειας.

Υπάρχει και σοβαρότατο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και, μάλιστα, ζήτημα φοροδιαφυγής, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος, διαβάζοντας την αιτιολογία της χρέωσης του 50ρικου στις σχετικές αποδείξεις που δίνουν οι τράπεζες στους δανειολήπτες.


EUROSTAT: ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 4 ΣΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Μόνο η Ρουμανία και η Βουλγαρία σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα στην παιδική φτώχεια σε ολόκληρη την ΕΕ !!!



Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν περίπου τέσσερα στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα και ένα στα τέσσερα παιδιά στην ΕΕ, δείχνουν στοιχεία του 2015 που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat.

Στην Ελλάδα το έτος 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 37,8% των παιδιών (περίπου 710.000 παιδιά), έναντι 28,7% το 2010.

ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ & ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!

Γράφει ο Δημήτρης Αλβανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΒΑΝΟΥ 
Πήγα με πελάτη μου σε ένα "εξειδικευμένο κέντρο διαχείρισης δανείων" συστημικής τράπεζας !!!


Οι εντυπώσεις μου:

Το κτίριο δεν είχε ταμπέλα τράπεζας και η "διαπραγμάτευση" έγινε σε κλειστό δωμάτιο σαν να γινόταν ανάκριση. Επί της ουσίας δεν μας δίνουν ούτε καν αντίγραφο της σύμβασης αν δεν υπογράψουμε πρώτα και, για να γίνει η όποια συμφωνία, πρέπει να παραιτηθούμε από τα δικαιώματα μας και να αναγνωρίσουμε πλήρως την οφειλή με όλες τις παράνομες χρεώσεις .....
Ο πελάτης μου κατέθεσε πρώτος αρνητική αναγνωριστική αγωγή πριν καταγγελθεί η σύμβαση και θα είναι τρελός αν τα τινάξει όλα στον αέρα και αποδεχθεί την οφειλή, την οποία η τράπεζα δεν θα εισπράξει στο επόμενο ιωβηλαίο. 

Συμπέρασμα: 

Επί της ουσίας η ίδια αλαζονεία, άγνοια, θρασύτητα και συνεχίζουν να ψάχνουν αφελείς !!!

ΕΦΟΡΙΑ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ 150.000 ΑΦΜ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΑΦΜ
Στις μισές περιπτώσεις οι αποκλίσεις ήταν έως 15%(και περνάνε σε δεύτερη μοίρα) ενώ στις άλλες μισές οι αποκλίσεις χτύπησαν κόκκινο αλλά και εκεί η εφορία θα χτυπήσει «επιλεκτικά» σε πρώτη φάση !!!



Σε περίπου 150.000 ΑΦΜ έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του το υπουργείο Οικονομικών, καθώς φαίνεται να εμπλέκονται σε εκτεταμένη και διαρκή φοροδιαφυγή τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι υποθέσεις θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό «δεμένες» με βάση τις διασταυρώσεις περιουσιακών στοιχείων και τις «λίστες» του εξωτερικού. Ωστόσο, στο υπουργείο θέλουν να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στους εμπλεκόμενους, μέσα από το επερχόμενο νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ 4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Σύμφωνα με το σκεπτικό του ΣτΕ, ο υπολογισμός του φόρου έγινε οριζόντια και χωρίς να προσμετρηθούν ειδικά στοιχεία που προβλέπει ο νόμος για τον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων !!!



Μη νόμιμη κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η επιβολή του ΕΝΦΙΑ σε τέσσερις περιοχές, καθώς το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε ότι ο υπολογισμός του πολυσυζητημένου φόρου έγινε οριζόντια και χωρίς να προσμετρηθούν ειδικά στοιχεία που προβλέπει ο νόμος για τον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση του Β΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με πρόεδρο την αντιπρόεδρο του Δικαστηρίου Μαίρη Σαρπ, ο ΕΝΦΙΑ κρίθηκε μη νόμιμος, και άρα ακυρώνεται ως έχει, στις περιοχές του Ψυχικού, της Φιλοθέης, του Νέου Βουτζά και των Δελφών.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΗΝ AKTUA HELLAS Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

10-12 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ AKTUA HELLAS
Στην Aktua(συμμετέχει στη κοινοπραξία μαζί με την Alpha Bank) που πρωταγωνίστησε στο κύμα βίαιων εξώσεων στην Ισπανία, η πρώτη άδεια διαχείρισης κόκκινων δανείων από την ΤτΕ !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Στην Aktua Hellas θα δοθεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη άδεια διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων από την Τράπεζα της Ελλάδος και η λειτουργία της πλατφόρμας εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Στην εταιρεία θα μεταφερθούν -από την Alpha Bank - συνολικά, σε βάθος 5ετίας, μη εξυπηρετούμενα δάνεια, στεγαστικά, ενυπόθηκα καταναλωτικά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αξίας 10-12 δισ. ευρώ, με στόχο την ενεργή διαχείρισή τους. Στο μετοχικό κεφάλαιο της Aktua Ηellas μετέχουν ο όμιλος της Alpha Βank με ποσοστό 55% και η ισπανική ομώνυμη εταιρεία, η οποία ελέγχει το 45%.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ
Απατεώνες υποκλέπτουν τμήματα της επικοινωνίας μεταξύ συναλλασσόμενων επαγγελματιών και εμπόρων με επιχειρήσεις του εξωτερικού και τους ζητούν να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, διαφορετικούς από αυτούς που είχαν αρχικά συμφωνηθεί !!!



Για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές απάτης, μέσω του διαδικτύου, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, ενημερώνει τους επαγγελματίες, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιτήδειοι με χρήση της μεθόδου «man in the middle», παρεμβαίνουν σε τμήματα της επικοινωνίας μεταξύ συναλλασσόμενων επαγγελματιών και εμπόρων με επιχειρήσεις του εξωτερικού και τους πείθουν να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, διαφορετικούς από αυτούς που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο επαγγελματίας επικοινωνεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την προμηθεύτρια εταιρεία του στο εξωτερικό και συμφωνεί για την πραγματοποίηση συναλλαγής, δηλαδή την πραγματοποίηση παραγγελίας και εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι δράστες υποκλέπτουν, με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού ή άλλες εξειδικευμένες τεχνικές - όπως καταγραφή δεδομένων επικοινωνίας μέσω μη ασφαλών συνδέσεων διαδικτύου ή αλίευση στοιχείων πρόσβασης στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τεχνικές «phishing» - το περιεχόμενο των συνομιλιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεταξύ του εμπόρου και του προμηθευτή.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ HSBC, CREDIT AGRICOLE KAI JP MORGAN !!!

ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ LIBOR KAI EURIBOR
Οι ευρωπαϊκές αντιμονοπωλιακές αρχές ετοιμάζονται να επιβάλουν πρόστιμα στην HSBC, την JPMorgan και την Credit Agricole μέχρι τα τέλη του έτους, για χειραγώγηση των χρηματοοικονομικών δεικτών αναφοράς Libor και Euribor που συνδέονται με το ευρώ, σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση και τις οποίες επικαλείται το Reuters !!!



Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν τον Μάιο του 2014 κατά των τριών τραπεζών, οι οποίες αρνήθηκαν οποιαδήποτε αδικοπραγία, τονίζει το πρακτορείο.

Οι πηγές ανέφεραν πως η Κομισιόν μπορεί να επιβάλει τα εν λόγω πρόστιμα τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, η απόφαση έχει αναβληθεί αρκετές φορές και ενδέχεται αυτό να συμβεί και πάλι.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Δεν θα διαγράφονται φόροι υπέρ τρίτων που έχουν παρακρατηθεί από την επιχείρηση, όπως ο ΦΠΑ και ο Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών !!!




Σχέδιο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση των ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών χρεών προβλέπει κλιμακωτή διαγραφή φόρων με εξαίρεση τους παρακρατούμενους -υπέρ τρίτων- στο πλαίσιο της λειτουργίας του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» τέθηκε χθες για ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας και των θεσμών, σε μια προσπάθεια να επιλυθεί ένα από τα ακανθώδη θέματα ώστε να λάβει την τελική του μορφή το νομοσχέδιο για τις fast track και εκτός δικαστικών αιθουσών διαδικασίες ρύθμισης των οφειλών που έχουν επιχειρήσεις σε τράπεζες, Δημόσιο και λοιπούς πιστωτές.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ή ΤΗΝ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί στις 16/11/2016 με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ !!!





Αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών πραγματοποιούν και σήμερα οι συμβολαιογράφοι.Καταγγέλλουν άδικες επιθέσεις εναντίον τους και μεθοδεύσεις, οι οποίες «καμία σχέση δεν έχουν με την προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ.

ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΕ ;;;

ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ
«Επιβεβαιώσαμε την επιφύλαξή μας σε ότι αφορά την αναθεώρηση του πολυετούς προϋπολογισμού της Ένωσης», τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Ιταλός υφυπουργός παρά την προεδρία της κυβέρνησης, Σάντρο Γκότζι !!!



«Η αναθεώρηση αυτή, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ιταλίας, δεν μπορεί να υιοθετηθεί, διότι χρειάζεται ομοφωνία», πρόσθεσε ο Ιταλός υφυπουργός αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!

2.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ
Κατηγορίες ότι εκβίασε για να δωροδοκηθεί απαγγέλθηκαν από τους ερευνητές σε βάρος του Ρώσου υπουργού Οικονομίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση στη διάρκεια της νύκτας, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή !!!



Σύμφωνα με τους ανακριτές, ο Ουλιουκάγεφ, ηλικίας 60 ετών και υπουργός από το 2013, "απαίτησε από τη διεύθυνση της Rosneft" δύο εκατομμύρια δολάρια για να δώσει ως αντάλλαγμα το πράσινο φως για την απόκτηση από τη γιγάντια ημικρατική ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft της πετρελαϊκής εταιρείας Bachneft, που ανήκει στο κράτος.

ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ATTICA BANK ΚΑΙ INTRALOT ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ MSCI !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ο MSCI αφαίρεσε τις μετοχές των Intralot και Attica Bank από το δείκτη MSCI Small Cap Greece !!!


Την εξαμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο MSCI.Ο MSCI αφαίρεσε τις μετοχές των Intralot και Attica Bank από το δείκτη MSCI Small Cap Greece ενώ δεν υπήρξαν αλλαγές στον MSCI Standard Greece.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ... ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 25% ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ 12/5/2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Μειώσεις έως 25% φέρνει το νέο Ασφαλιστικό για τις συντάξεις του Δημοσίου τις οποίες θα αιτηθούν ασφαλισμένοι μετά τις 12-5-2016 (σ.σ. ημερομηνία δημοσίευσης του νόμου Κατρούγκαλου), όπως προκύπτει από την εγκύκλιο την οποία εξέδωσε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης !!!



Η εγκύκλιος αυτή προβλέπει ότι:

* Οι συντάξεις όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν φτάσει τα απαιτούμενα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης κατά την 12η Μαΐου 2016 (σ.σ. ημερομηνία δημοσίευσης νέου Ασφαλιστικού), ακόμα και αν έχουν συμπληρώσει 15 χρόνια ασφάλισης ή έχουν θεμελιώσει τα απαιτούμενα χρόνια ασφάλισης, θα υπολογιστούν με τις διατάξεις του νέου Ασφαλιστικού.

* Η καταβολή της προσωρινής σύνταξης στους υπαλλήλους – λειτουργούς του Δημοσίου εξακολουθεί να διενεργείται με βάση τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος 169/2007, ανεξάρτητα εάν η λύση της υπαλληλικής σχέσης των προσώπων αυτών επήλθε πριν ή μετά την ισχύ του παραπάνω νόμου (σ.σ. πριν ή μετά της 12-5-2016). Έτσι δεν θα ισχύσει για τους δημοσίους υπαλλήλους ο,τι ισχύει για τους άλλους ασφαλισμένους (πχ για το ΙΚΑ η προσωρινή σύνταξη προκύπτει από το 50% των μέσων αποδοχών του τελευταίου 12μηνου απασχόλησης).

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΓΩ BREXIT !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΛΟΓΩ BREXIT
Διαρκώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο μεταφοράς των δραστηριοτήτων τους από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη, μετά την υλοποίηση της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση !!!





Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, Thomas Steffen, οι αποφάσεις αναφορικά με την μετεγκατάσταση των τραπεζών αναμένεται να ληφθούν εντός του προσεχούς έτους. Ο κ. Steffen υπογράμμισε πως οι τράπεζες που αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο ανησυχούν για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να πωλούν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Brexit.

ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ !!!

ΣΧΕΔΟΝ 60.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Το υπουργείο Εργασίας με ειδική έκθεση παραπέμπει το θέμα των οφειλών της ΕΛΠΑ στην Οικονομική Αστυνομία, στον Οικονομικό Εισαγγελέα και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών !!!



«Η αναταραχή και οι αντιδράσεις για το παραβατικό καθεστώς, που επικρατεί στην Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων (ΕΛΠΑ) συνεχίζονται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Εργασίας. Όπως αναφέρει, εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν καταλάβει (επισυνάπτεται ανακοίνωση) το λογιστήριο της ΕΛΠΑ, διαμαρτυρόμενοι για την αθέτηση όλων των συμφωνιών για τα χρωστούμενα, που ανέρχονται στο ύψος των 10.000.000 ευρώ.

500.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 2.273% ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ
Ο νταβατζής καθαριότητας που ειχαν βάλει οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ στη Βουλη, έπαιρνε κάθε χρόνο 478.000 ευρώ περισσότερα απο τις καθαρίστριες των 22.000 ευρώ, που έπρεπε να απολυθούν για να σωθεί δήθεν η οικονομία !!!


Εξοικονόμηση 478.000 ευρώ από τις δαπάνες για την καθαριότητα της Βουλής, λόγω του ξηλώματος των διαπλεκόμενων εργολάβων !!!

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ 31.000 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ;;;

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ 1.000 ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ
Να κυνηγήσουν ανεμόμυλους καλούνται οι ελληνικές τράπεζες, καθώς πιέζονται από τους θεσμούς να λύσουν μέσα σε μόλις έναν χρόνο τα προβλήματα που συσσώρευσαν στα δανειακά τους χαρτοφυλάκια επτά χρόνια απραξίας στο μέτωπο των κόκκινων δανείων !!!



ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Και η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Από τη Νένα Μαλλιάρα

Οι "θεσμοί" επιστρέφουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και τα τελευταία κρίσιμα ζητήματα για την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου διαχείρισης των "κόκκινων" δανείων (εξωδικαστικός συμβιβασμός και πτωχευτικός νόμος) μπαίνουν στην τελική ευθεία για την οριστική συμφωνία.

Συνδυαστικά, εξωδικαστικός συμβιβασμός και νέος πτωχευτικός νόμος θα "απελευθερώσουν" τις αναδιαρθρώσεις 400.000 δανείων μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, αποτελώντας τον κεντρικό άξονα του άθλου της δραστικής μείωσης των "κόκκινων" δανείων τον οποίο πρέπει να φέρουν εις πέρας οι τράπεζες μέχρι τα τέλη του 2019.

Εξωπραγματικές απαιτήσεις

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ !!!

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ 3ΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ
Η μάρτυρας φορούσε σετ διάφανων ρούχων και πέταξε έξω τα μάτια όλου του ακροατηρίου !!!



Τα πήρε στο κρανίο η Εισαγγελέας : Μα καλά, τι εμφάνιση είναι αυτή κυρία μάρτυς;;;

Στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα!  Και δικαιολογημένα! Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους! Κάποιοι μάλιστα… τα έτριβαν κιόλας!

Η κυρία που συμμετείχε στην ακροαματική διαδικασία ως μάρτυρας φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο και επίσης ένα διάφανο κολάν! Και όπως ήταν φυσικό φαινόντουσαν… όλα!

Μπήκε μέσα στην αίθουσα, και όταν ήρθε η σειρά της, σηκώθηκε με άνεση, περπάτησε μέχρι το βάθρο των μαρτύρων και κοίταξε προς το Προεδρείο! Αντί όμως να μιλήσει η Πρόεδρος, πήρε τον λόγο η Εισαγγελέας η οποία φαινόταν εξαγριωμένη: «Μα καλά τι εμφάνιση είναι αυτή»; την ρώτησε. 

ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ Η ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ;;;

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Φυλάκιση και βαριά πρόστιμα για ρατσιστικά σχόλια !!!




Με φυλάκιση ως και τρία χρόνια και βαριά χρηματικά πρόστιμα απειλούνται όσοι κάνουν διάκριση λόγω φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού και ασθένειας, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή !!!


Όπως αναφέρει το «Εθνος», το πολυνομοσχέδιο επιχειρεί να υπάρξει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση περιστατικών αυθαιρεσίας όπως βασανιστήρια που διαπράττονται από αστυνομικούς, λιμενικούς ή σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε η χώρα να αποφεύγει «ευρωκαταδίκες» και αποζημιώσεις. Ο Συνήγορος του Πολίτη θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την διερεύνηση τέτοιων περιστατικών.


ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ !!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ
Για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων και την εγγραφή τους στον κρατικό προϋπολογισμό !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://warreparations.eu/



Ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, παραμένοντας πιστός στη βασική του θέση για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων, διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία για τη συλλογή υπογραφών, ώστε να πιεστεί η Κυβέρνηση να εγγράψει επιτέλους τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στον κρατικό προϋπολογισμό.

Η διαδικτυακή αυτή ψηφοφορία, στόχο έχει να αναγκάσει την κυβέρνηση να αναλάβει πρακτικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικής διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και να θέσει την ελληνική Βουλή προ των ευθυνών της.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ !!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ !!!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Τοξικά ναυτιλιακά δάνεια «πνίγουν» το γερμανικό πιστωτικό σύστημα και η αντίστροφη μέτρηση για τη διάσωση τριών τραπεζών με «κούρεμα» χρέους ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάρος των Γερμανών φορολογουμένων μόλις ξεκίνησε !!!



Η παρατεταμένη κρίση στη γερμανική ναυτιλιακή βιομηχανία αποδεικνύεται πολύ ακριβή για τους πολίτες αυτής της χώρας. Τα γερμανικά πιστωτικά ιδρύματα Commerzbank, HSH Nordbank και Nord/LB χρηματοδότησαν τη ναυτιλία της χώρας τους με 100 δισεκατομμύρια ευρώ και, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Welt», σημαντικό μέρος των δανείων -περί τα 40 δισ. ευρώ- θα κουρευτούν με κόστος για τους Γερμανούς φορολογουμένους.

Οι τράπεζες στη Γερμανία έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση της εγχώριας ναυτιλίας τους και πλέον είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένες σε τοξικά ναυτιλιακά δάνεια.

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ: 3 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ 09/11/2016
Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλάει για την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ αλλά και για την αδικαιολόγητη πλέον καθυστέρηση των Οικονομικών Εισαγγελέων, που συνεχίζουν να κρατούν στα συρτάρια του αρχείου, τη δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων του πορίσματος Καλούδη !!!

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ !!! ΟΥΤΕ ΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

2 ΣΤΙΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Μειωμένες κατά 13,5% ήταν οι πωλήσεις των καταστημάτων λιανεμπορίου κατά το 10ήμερο εκπτώσεων, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας !!!



Έρευνα του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ έδειξε ότι συνολικά η εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου, όσον αφορά στις πωλήσεις, κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περυσινή για δύο στις τρεις επιχειρήσεις.
SSL Certificates