.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211062143328190&set=a.10203713518777169&type=3&theater

ΠΑΤΡΑ: ΣΠΙΤΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :























Πάτρα: Διαμέρισμα θα πουληθεί για... 250 ευρώ! Έτσι θησαυρίζουν τα "κοράκια" από τους πλειστηριασμούς!

Σπίτια αλλάζουν χέρια για ένα κομμάτι ψωμί...Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των νέων δεδομένων στο χώρο της εκποίησης σπιτιών στην Πάτρα έχει ήδη αρχίσει, όπως προκύπτει από το στοιχείο που φέρνει σήμερα στο προσκήνιο το patrastimes.gr

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πριν από λίγο καιρό, εκτιμητής που λειτουργούσε για λογαριασμό τραπέζης , έκανε αυτοψία σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα και απεφάνθη πως η αξία του, ως προς την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού του, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να γίνει τους πρώτους μήνες του 2017, είναι της τάξης των 2.182 ευρώ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 12ΕΤΙΑΣ !!!

ΝΕΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
Νέοι εξονυχιστικοί φορολογικοί έλεγχοι σε βάθος 12ετίας για φυσικά πρόσωπα που ήδη ελέγχθηκαν με λανθασμένο τρόπο για ποσά που έστειλαν στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011 και εντοπίζονται και στη λίστα-μαμούθ των 1,3 εκατομμυρίων καταθετών με συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή με εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ κατά την περίοδο 2000-2012 !!!

















Τη διενέργεια νέων ελέγχων σε φορολογούμενους οι οποίοι περιλαμβάνονταν στη λίστα των φυσικών προσώπων που έστειλαν εμβάσματα μεγάλων χρηματικών ποσών στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011 και οι οποίοι έχουν ήδη ελεγχθεί με λανθασμένες διαδικασίες επαληθεύσεων προγραμματίζουν οι φοροελεγκτικές υπηρεσίες που βρίσκονται υπό την εποπτεία των Οικονομικών Εισαγγελέων. Αφορμή για τη διενέργεια των νέων ελέγχων είναι ο εντοπισμός των ίδιων προσώπων και σε άλλη λίστα "υπόπτων" για φοροδιαφυγή για την οποία έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία διενέργειας ελέγχων. 

ΚΕΑΟ: 25.000.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

135.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 8ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016
Τσουνάμι κατασχετηρίων το επόμενο διάστημα για να πιαστούν οι στόχοι !!! 












Ακρως αποτελεσματική κρίνεται η διαδικασία δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών μέσω ηλεκτρονικών κατασχετηρίων από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), καθώς φαίνεται ότι και στην περίπτωση των οφειλών προς τα Ταμεία ισχύει η παροιμία «ο φόβος φιλάει τα έρημα». Στο 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2016 έχουν εισπραχθεί από δέσμευση περίπου 135.000 τραπεζικών λογαριασμών, που ανήκουν σε συνολικά 27.502 οφειλέτες, 25 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται, όμως, ότι άλλα 125 εκατ. ευρώ έχουν εισπραχθεί από την ένταξη όσων είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να δεσμεύονται στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.

Ουσιαστικά, αυτό είναι και το αποτέλεσμα της διαδικασίας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους και αφορά τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών. Οι οφειλέτες, για να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, σπεύδουν να ρυθμίσουν την οφειλή τους και να καταβάλουν τις αντίστοιχες μηνιαίες δόσεις μαζί με τις τρέχουσες καταβολές ασφαλιστικών εισφορών. Να σημειωθεί ότι, για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής δέσμευσης, πρέπει να προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή κατασχετηρίου.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΜΑΝΩΛΑΔΑ ;;;


ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΖΗΤΑ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟ ΑΙΜΑ
Το ΔΝΤ ενώ διαπιστώνει ότι οι μισοί Έλληνες φορολογούμενοι χρωστούν το 70% του ΑΕΠ σε εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία λέει όχι σε νέες ρυθμίσεις οφειλών !!!
Ενώ προβλέπει και διατήρηση της ανεργίας σε διψήφιο επίπεδο μέχρι...το 2050 !!!












Ολη η έκθεση-σοκ του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Την πρόβλεψη για διψήφια ανεργία ως τα μέσα του αιώνα αλλά και χαρακτηρισμούς όπως «δυσβάσταχτα υψηλές συντάξεις που παρέχονται στους υπάρχοντες συνταξιούχους» περιλαμβάνει η έκθεση του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία.

Εμφαση δίνει στην ανάγκη αλλαγής του φορολογικού μίγματος ενώ, ενόψει και των προσπαθειών και του αιτήματος της αγοράς για ρύθμιση χρεών κατά τα πρότυπα των 100 δόσεων, σημειώνει ότι «είναι ζωτικής σημασίας οι Αρχές να απέχουν από το να υιοθετούν περαιτέρω προγράμματα τμηματικών πληρωμών» και αντ’ αυτού προτείνει οι αρχές «να δρομολογήσουν ειδικές και διατηρήσιμες αναδιαρθρωτικές λύσεις για βιώσιμους οφειλέτες σύμφωνα με τις δυνατότητές τους για την καταβολή πληρωμών, να επικεντρώσουν τους ελέγχους σε μεγάλους φορολογούμενους και σε φορολογούμενους υψηλού πλούτου, και να συνεχίσουν να ενισχύουν τη χρήση εργαλείων επιβολής εναντίον εκείνων που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν το κάνουν».

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μανδαρίνοι των Βρυξελλών, ακόμη και ο Γιάννης Στουρνάρας, είδαν θετικά την σχετική πρόταση που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Νότης Μαριάς, ο ΥΠΟΙΚ Γιώργος Σταθάκης κατάφερε να νομοθετήσει ένα άθλιο πλαίσιο, κατά φαντασία προστασίας των δανειοληπτών, που στην πράξη, πριν τους δανειολήπτες, θα καταστρέψει τις ίδιες τις τράπεζες, προκειμένου μια συμμορία απατεώνων να θησαυρίσουν βάζοντας στο χέρι τα 56 Δις των συνολικών προβλέψεων του ελληνικού τραπεζικού συστήματος για τα κόκκινα δάνεια !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :   



Αναλυτικά η απάντηση Γιούνκερ:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ...ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Την ίδια ώρα αφήνει επί μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους του ΔΟΛ.Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
















Το ρητό «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ κ. Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος φέρεται να λειτουργεί πλέον υπό την σκιά μιας κατάρρευσης, η οποία τον οδηγεί σε κινήσεις που προκαλούν αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά...

Τους τελευταίους μήνες είναι πλέον κοινό μυστικό στον ΔΟΛ το περιστατικό με την σύζυγο του εκδότη κ. Χριστίνα Τσούτσουρα-Ψυχάρη, η οποία σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες «απολύθηκε» από τον ίδιο το σύζυγό της!

ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΟΜΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΜΕΕΠ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΓΔΕ
Δεν έπιασαν τους ποσοτικούς στόχους που τους είχαν τεθεί !!!














Τους επικεφαλής του Κέντρου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) και του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ) «καρατόμησε» ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, απευθύνοντας το μήνυμα στη φορολογική διοίκηση πως «ουδείς αναντικατάστατος» και πως όποιος χάνει τους στόχους θα απομακρύνεται.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!







































ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΟΡΟΥ ΜΕ ΕΝΦΙΑ !!!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ
Μέχρι και ραντεβού για τους συμψηφισμούς κλείνουν στις εφορίες !!!















Μπαράζ καταγγελιών φορολογούμενων προκάλεσε το χθεσινό ρεπορτάζ του Capital.gr αναφορικά με την ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες πολίτες στιβαζόμενοι στις εφορίες για έναν απλό συμψηφισμό επιστροφής φόρου με την υποχρέωση πληρωμής του ΕΝΦΙΑ.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και αναμένεται να κορυφωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, την ερχόμενη Παρασκευή δηλαδή, όταν και λήγει η πρώτη από τις πέντε δόσεις πληρωμής του φετινού ΕΝΦΙΑ.

ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Κατ΄εντολή SSM, σε υψηλές διαγραφές δανείων αναμένεται να προχωρήσουν εντός της φετινής χρονιάς οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες, με στόχο να διατηρήσουν στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά του τέλους της περασμένης χρονιάς το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων ως προς τις συνολικές χορηγήσεις !!!














Όπως σημειώνουν τραπεζικά στελέχη, οι υψηλές διαγραφές είναι αποτέλεσμα οδηγίας του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM), στο πλαίσιο των στόχων που έχουν τεθεί για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures - NPEs) κατά 41,9 δισ. ευρώ ως το τέλος του 2019.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Σύμφωνα με την εισήγηση μπορούν να υπαχθούν τα στεγαστικά δάνεια του ΟΕΚ αλλά όχι τα προσωπικά δάνεια εκτάκτων αναγκών που χορηγήθηκαν από τον οργανισμό προς εργαζόμενους, συνταξιούχους και υπαλλήλους !!!
















Την υπαγωγή των «κόκκινων» δανείων που έχουν χορηγηθεί σε δικαιούχους του ΟΕΚ στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του «νόμου Κατσέλη» εισηγήθηκε χθες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και ο αρεοπαγίτης Γιώργος Αναστασάκος.

ΟΟΣΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ 2015 !!!

ΜΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
Η Ελλάδα ήταν το 2015 η μοναδική χώρα μέλος του ΟΟΣΑ η οποία προχώρησε σε αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων, την ώρα που η γενικότερη τάση παγκοσμίως είναι η φορολόγηση να έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά !!!
Πληθώρα χωρών προχώρησαν και προχωρούν σε μείωση της φορολογίας !!!

















Εκθεση του ΟΟΣΑ για τη φορολογική πολιτική καταλήγει στο συμπέρασμα ότι την περίοδο της κρίσης (2010-2014), οι χώρες στην πλειονότητά τους (εξετάζονται 34 χώρες) αύξησαν τη φορολογία και συγκεκριμένα τα φορολογικά τους έσοδα ως προς το ΑΕΠ τους. Από πέρυσι, όμως, προκύπτει ότι οι χώρες του ΟΟΣΑ άλλαξαν πολιτική και στρέφουν πλέον τα φορολογικά τους μέτρα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αναπτυξιακών τους προοπτικών. Παράλληλα, ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του αναφέρεται και στη μεταρρύθμιση του ΦΠΑ στην Ελλάδα ενώ ο κ. Ντέιβιντ Μπράντμπουρι, αρμόδιος του τμήματος φορολογικών θεμάτων του ΟΟΣΑ ανέφερε ότι πρέπει να συγχαρούμε την Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις στο ΦΠΑ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν μπορεί ο «κατά τεκμήριο ακατάλληλος» κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας να αξιολογεί την καταλληλότητα των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών και των δανειακών τους χαρτοφυλακίων και, παράλληλα, να εκβιάζει την κυβέρνηση, διεκδικώντας, μετά τη δική του, και την ασυλία της συζύγου του, επισημαίνει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/09/blog-post_32.html



Αποκαλύψεις για Στουρνάρα: “Ξεχασμένα” στα συρτάρια 4 πορίσματα και έλεγχοι για τη σύζυγό του !!!
Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, οι οικονομικοί εισαγγελείς έκαναν έφοδο στο σπίτι του Γ. Στουρνάρα, στο πλαίσιο της έρευνας εναντίον της γυναίκας του, Σταυρούλας Νικολοπούλου, για την ανάθεση σ’ αυτή διαφημιστικής καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ATTICA BANK ΚΑΤ' ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΚΤ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Στόχος ο αποκλειστικός έλεγχος της προσφοράς και της κυκλοφορίας του χρήματος από το καρτέλ των συστημικών τραπεζών, προκειμένου έτσι να διασφαλίζεται η ομηρία των εθνικών κυβερνήσεων και η υπαγόρευση των εθνικών οικονομικών πολιτικών, από τις μαφίες των αγορών και των δανειστών !!!   


Ντράγκι: Η Ευρωζώνη έχει υπερβολικά πολλές τράπεζες !!!

Στο γεγονός ότι στην Ευρωζώνη υπάρχουν πάρα πολλές τράπεζες περισσότερο και όχι τόσο στη νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επέρριψε την ευθύνη για τα χαμηλά κέρδη των τραπεζών ο πρόεδρος της ΕΚΤ Mάριο Ντράγκι, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Μιλώντας σήμερα (22/9) σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συστημικού Κινδύνου στη Φρανκφούρτη, ο κ. Ντράγκι απάντησε στις κατηγορίες του τραπεζικού τομέα, ότι η πολιτική των αρνητικών επιτοκίων της ΕΚΤ φέρει την ευθύνη για τη συμπίεση των περιθωρίων της κερδοφορίας τους.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 350.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!

18 ΚΤΙΡΙΑ
Για αρκετά χρόνια, η Ελληνική Αστυνομία πλήρωνε 18 κτίρια αστυνομικών σταθμών που δεν λειτουργούσαν, με ετήσιο κόστος που άγγιζε τις 350.000 ευρώ !!!



Αυτό ανέφεραν κατά την παρουσίαση του νέου σχεδίου αναδιοργάνωσης των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Τόσκας αλλά και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβαλιάς με τον γ.γ του υπουργείου, Δημήτρη Ανανγνωστάκη.

ALLIANZ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ
Χωρίς τέλος η φτωχοποίηση των Ελλήνων !!!





Σύμφωνα με τα στοιχεία η κρίση που ξέσπασε το 2007 συρρίκνωσε την περιουσία των Ελλήνων σχεδόν 30%. Την ίδια ώρα στις άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης η θέση των νοικοκυριών ήταν καλύτερη το 2015 σε σχέση με το 2007.

Ενδεικτικό είναι πως στην έκθεση αναφέρεται πως «η κρίση άφησε μεγάλα σημάδια στην Ελλάδα, όπου ενώ σχεδόν ο μισός πληθυσμός της ανήκε στη μεσαία περιουσιακή τάξη του ευρώ, όταν καθιερώθηκε το νόμισμα, σήμερα ανήκει μόνο το 20%».

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ APPLE ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ MCDONALD' S !!!

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η AMAZON
H Κομισιόν βάζει στο στόχαστρο τη φορολογική συμφωνία των McDonald’s με το Λουξεμβούργο που γλίτωσε 500 εκατομμύρια δολάρια την εταιρεία !!!






Η McDonald’s ίσως είναι ο επόμενος αποδέκτης του «εκκαθαριστικού» με αναδρομική ισχύ που στέλνει σε εταιρείες η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).Η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ πριν από έναν μήνα διέταξε την Apple να πληρώσει 14 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθυστερούμενους φόρους στην Ιρλανδία, επειδή οι φορολογικές ρυθμίσεις με το Δουβλίνο ισοδυναμούν με παράνομη κρατική βοήθεια.

Η ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΔΙΗΥΘΥΝΕ...OFFSHORE ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Offshore στις Μπαχάμες διηύθυνε η Ολλανδή πρώην Επίτροπος Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Νίλι Κρόες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung,το οποίο αποτελεί συνέχεια των αποκαλύψεων των «Panama Papers» !!!

















Η Νίλι Κρόες ήταν διευθύντρια της εταιρείας Mint Holdings Limited, μεταξύ 2000 και 2009, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Στη νέα λίστα, η οποία δημοσιεύεται από τη γερμανική εφημερίδα, περιλαμβάνονται και πολλοί άλλοι πολιτικοί.
Σύμφωνα με την SZ, μεταξύ 1990 και 2016, ιδρύθηκαν 175.888 εξωχώριες εταιρείες και ιδρύματα στις Μπαχάμες. Η ύπαρξη τέτοιων εταιρειών δεν απαγορεύεται, εφόσον δεν χρησιμοποιούνται όμως για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή δεν παραβιάζεται το καθήκον γνωστοποίησης, όπως στην περίπτωση της Ολλανδής Επιτρόπου.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΑΠΟ 1/1/2017
Ανατροπές στις εισφορές που δίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα φέρει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τις εκκρεμότητες για τη δόση !!!



















Οι περισσότεροι χάνουν χρήματα, ειδικά οι νέοι επιστήμονες, ενώ στους χαμένους είναι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων που χάνουν το δικαίωμα να ασφαλίζονται στον ΟΓΑ και εντάσσονται πλέον στον ΟΑΕΕ.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ...ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΕΣΤΕΙΛΕ 56 ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 362.417 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤτΕ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ
Απευθείας σε δίκη οδηγείται ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου Γκίκας Χαρδούβελης για το αδίκημα της παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, όπως αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών !!!


















Συγκεκριμένα, με το υπ’ αριθμόν 1604/2016 βούλευμα που εξέδωσε σήμερα(σ.σ. χθες) Τετάρτη το Συμβούλιο, αποδέχεται ανάλογη πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου από τις αρχές Σεπτεμβρίου και παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών τον πρώην υπουργό. Ο Χαρδούβελης παραπέμπεται για τη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες τα οικονομικά έτη 2011 και 2012, όταν ήταν διευθυντής του γραφείου τού τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Παράθυρο Dombrovskis για τους Έλληνες δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο μετά από Γραπτή Ερώτηση του Νότη Μαριά !!!




Παράθυρο για τους Έλληνες δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο άνοιξε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Dombrvskis, απαντώντας σε σχετική Γραπτή Ερώτηση που είχε καταθέσει στην Ευρωβουλή στις 28 Μαΐου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Όπως επεσήμαινε ο Νότης Μαριάς στην Γραπτή Ερώτησή του, «σύμφωνα με την απόφαση 619/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, η υπογραφή και παραλαβή προδιατυπωμένων συμβάσεων και επιστολών για την ενημέρωση συναλλαγματικού κινδύνου δεν θεωρείται ορθή εκτέλεση των προσυμβατικών υποχρεώσεων για επαρκή πληροφόρηση εκ μέρους των τραπεζών, ενώ με την απόφαση 334/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Γενικός Όρος Συναλλαγών χορήγησης δανείων σε ελβετικό φράγκο κρίνεται αδιαφανής και υποχρεώνεται η τράπεζα να δέχεται εξόφληση του δανείου βάσει της ισοτιμίας € /CHF κατά τον χρόνο εκταμίευσης του δανείου».


ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ : ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ
Πώς χιλιάδες συνεπείς δανειολήπτες οδηγούνται εκτός τραπεζικού συστήματος:
Στη μαύρη λίστα του «Τειρεσία» και αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα έχουν βρεθεί χιλιάδες δανειολήπτες επειδή ρύθμισαν τα δάνειά τους που έως εκείνη την ώρα εξυπηρετούσαν κανονικά !!!



Πρόκειται για μια παραδοξότητα που δείχνει πόσο ανέτοιμο ήταν το τραπεζικό σύστημα να δώσει διέξοδο και να διευκολύνει δανειολήπτες που βρέθηκαν σε δυσχερή οικονομική θέση, αλλά ταυτόχρονα ήθελαν να συνεχίσουν να είναι συνεπείς. 

Το πρόβλημα έχει ως εξής: 

Ενήμεροι δανειολήπτες που έβλεπαν ότι σύντομα, λόγω της επιδείνωσης της οικονομικής τους κατάστασης, δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να αποπληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, απευθύνονταν στις τράπεζες για να ρυθμίσουν το δάνειό τους έγκαιρα, πριν δηλαδή καταστεί ληξιπρόθεσμο. Η απάντηση που έπαιρναν είναι ότι δεν μπορούν να τους εντάξουν σε ρύθμιση, εάν δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες δόσεις. Αυτό γιατί τα προϊόντα ρύθμισης ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να απευθύνονται σε αυτούς που είναι σε καθυστέρηση και όχι στους ενήμερους. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα τους καθοδηγούσαν στο να καθυστερήσουν κάποιες δόσεις, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσουν να τους εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα και να γίνει δυνατή η ρύθμιση της οφειλής.

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ: ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ !!!

ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ EUROBANK ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" !!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ EUROBANK, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 90% !!!
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html



Eurobank : Στρατηγικό χτύπημα κατά των δανειοληπτών, που βαφτίστηκαν σκόπιμα μπαταχτσήδες !!! 
Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί με στόχο 5.000 ετησίως !!!

Στόχος της EUROBANK αλλά και συνολικά του τραπεζικού συστήματος είναι σε ετήσια βάση να πλειστηριάζονται 5000 ακίνητα κυρίως επαγγελματικά και εξοχικές κατοικίες αρχικά.
Σε μια καίριας σημασίας απόφαση προχωράει η Eurobank με στόχο να χτυπήσει στην ρίζα του ένα βασικό πρόβλημα «εκείνη την ομάδα πολιτών που ενώ έχουν πάρει δάνειο και διαθέτουν οικονομική επιφάνεια, σκόπιμα εμπαίζουν τις τράπεζες και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους».

Η διοίκηση της Eurobank σε υπηρεσιακό σημείωμα που έστειλε σε όλο το δίκτυο υποκαταστημάτων ουσιαστικά διαχωρίζει σε δύο κατηγορίες τους δανειολήπτες
αυτούς που είναι συνεργάσιμοι και σε αυτούς που σκόπιμα εμπαίζουν την τράπεζα τους λεγόμενους στρατηγικούς κακοπληρωτές.
Μάλιστα αναφέρεται το εξής :

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!! 67 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html



ΣΥΝΟΛΟ 67 πλειστηριασμοί σε 15 ειρηνοδικεία της Αττικής :

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 24 πλειστηριασμοί
-Τράπεζα προς ιδιώτη 6 περιπτώσεις (εξ' ών οι 3 αφορούν την ίδια υπόθεση. Και οι 6 αφορούν διαμερίσματα για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ ανά περίπτωση).
-Τράπεζα προς επιχειρήσεις 11 περιπτώσεις
-Ιδιώτης προς ιδιώτη 7 περιπτώσεις (εξ' ών οι 5 αφορούν διαμερίσματα)

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5 πλειστηριασμοί

-Τράπεζα προς ιδιώτη 1 περίπτωση που αφορά αγρό.
-Τράπεζα προς επιχειρήσεις 2 περιπτώσεις
-Ιδιώτης προς ιδιώτη 2 περιπτώσεις (1 αφορά οικία και 1 αποθήκη)

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΜΑΜΟΥΘ 2,1 ΔΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ !!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, PSI, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΕΗ
Ελλειμμα 2,099 δισ. ευρώ θα εμφανίσει ως το τέλος του έτους το ΙΚΑ και γι' αυτό το Ταμείο αναμένεται να ζητήσει σπάσιμο του... κουμπαρά, του περίφημου ταμείου νέων γενεών (ΑΚΑΓΕ), για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην καταβολή των συντάξεων !!!

























Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) θα υπάρξει εισήγηση κατά την διάρκεια του ΔΣ του Ιδρύματος αύριο, όπου επισημαίνεται η ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης από το ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης των Γενεών), προκειμένου να καλύψει μέρος από το συνεχώς διευρυνόμενο έλλειμμά του.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!! ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ & ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ !!!


ΕΦΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Στην αυτόματη παρακράτηση των οφειλών θα προχωρεί η εφορία όταν οι φορολογούμενοι που έχουν χρέη προς το Δημόσιο ζητούν την έκδοση φορολογικής ενημερότητας !!!




















Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, στις περιπτώσεις που ο φορολογούμενος θέλει ενημερότητα είτε για να εισπράξει χρήματα από το Δημόσιο (εφάπαξ, κοινωνικές παροχές, αμοιβές για εκτέλεση έργου κ.ά.) είτε για να μεταβιβάσει ακίνητο, αλλά ταυτόχρονα έχει οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 30 ευρώ, τότε η εφορία θα παρακρατεί ποσό που θα ξεκινάει από το 10% και θα ανέρχεται ακόμα και στο 100% επί της είσπραξης και μέχρι του ύψους των βεβαιωμένων. Και αυτό θα ισχύει ακόμα κι αν ο φορολογούμενος έχει υπαχθεί σε ρύθμιση για τμηματική καταβολή των οφειλών του.

Με την εγκύκλιο του υπουργείου καθίσταται σαφές ότι:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

"ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μπορεί ο «κατά τεκμήριο ακατάλληλος» κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας να αξιολογεί την καταλληλότητα των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών και των δανειακών τους χαρτοφυλακίων και, παράλληλα, να εκβιάζει την κυβέρνηση, διεκδικώντας, μετά τη δική του, και την ασυλία της συζύγου του, ρωτά μεταξύ άλλων ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!




ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Αρ.Πρ.:8396/20.9.2016
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: «Μπορεί ο «κατά τεκμήριο ακατάλληλος» κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας να αξιολογεί την καταλληλότητα των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών και των δανειακών τους χαρτοφυλακίων και, παράλληλα, να εκβιάζει την κυβέρνηση, διεκδικώντας, μετά τη δική του, και την ασυλία της συζύγου του;»

Ένα προκλητικό power game φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Γιάννη Στουρνάρα, με «θύμα» την Attica Bank αλλά και με παράπλευρες απώλειες και με το κλίμα καχυποψίας να βρίσκεται στα ύψη.

Όμως, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, εκμεταλλευόμενος τον θεσμικό του ρόλο, απαιτεί, ένας επιβεβλημένος έλεγχος σε εταιρεία της συζύγου του, να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, αφού λίγες ώρες μετά τον εισαγγελικό έλεγχο στην εταιρεία της συζύγου του, επιχείρησε να εκβιάσει την κυβέρνηση, παγώνοντας τη λειτουργία της Attica Bank, εφευρίσκοντας ως αφορμή τη συγκρότηση και την καταλληλότητα του διοικητικού της συμβουλίου.

Αμφισβητεί δηλαδή την καταλληλότητα των προταθέντων μελών του ΔΣ της τράπεζας ο διοικητής της ΤτΕ, την ώρα που ο ίδιος είναι ο μόνος «κατά τεκμήριο» ακατάλληλος τραπεζίτης, που μετά την αποτυχημένη θητεία του στην Εμπορική Τράπεζα, της οποίας η χρεοκοπία φέρει και την δική του υπογραφή, αλλά και την καταστροφική του θητεία ως ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, κατά τη διάρκεια της οποίας διέλυσε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, εξαφάνισε όλες τις μη συστημικές τράπεζες και κατέστησε τη χρηματοδότηση και τη ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας όμηρο του Βερολίνου και των δανειστών, τελικά τιμήθηκε από την Τρόικα, εξαργυρώνοντας τα αργύρια της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας και του τραπεζικού μας συστήματος, με τον διορισμό του ως διοικητής της ΤτΕ.


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΓΔΕ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΝΕΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ
Τις νέες διατάξεις για τα εγκλήματα της Φοροδιαφυγής και νέες διευκρινίσεις περί αυτουργών και συνεργών κοινοποιεί με εγκύκλιό της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων !!!












Σύμφωνα με τις διατάξεις, έγκλημα φοροδιαφυγής στο φόρο εισοδήματος, στον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) ή στον ειδικό φόρο ακινήτων (Ε.Φ.Α.), διαπράττει όποιος με πρόθεση, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή των παραπάνω φόρων, αποκρύπτει από τα όργανα της Φορολογικής Διοίκησης, φορολογητέα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή ή περιουσιακά στοιχεία, ιδίως παραλείποντας να υποβάλει δήλωση ή υποβάλλοντας ανακριβή δήλωση ή καταχωρίζοντας στα λογιστικά αρχεία εικονικές (ολικά ή μερικά) δαπάνες ή επικαλούμενος στη φορολογική δήλωση τέτοιες δαπάνες, ώστε να μην εμφανίζεται φορολογητέα ύλη ή να εμφανίζεται αυτή μειωμένη. 

Τα ως άνω εγκλήματα φοροδιαφυγής τιμωρούνται, ανά είδος φόρου, ως εξής: 
SSL Certificates