.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ !!!

4 ΕΩΣ 5%
Αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος φέρνει η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων στα ενεργειακά !!!













Η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων στα ενεργειακά, για την πρώτη αξιολόγηση, φέρνει αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος της τάξης του 4%-5%. Οι αυξήσεις προκύπτουν από την αναγκαία αναπροσαρμογή του τέλους για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ), με στόχο τον μηδενισμό του ελλείμματος του λογαριασμού για τις ΑΠΕ (ανανεώσιμες πηγές).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΤΩΧΩΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!


ΡΗΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 6ΜΗΝΟΥ !!!


ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017 !!!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Κληρώσεις αυτοκινήτων, ακινήτων και δωρεάν αγορών ως κίνητρο για τη χρήση πλαστικού χρήματος !!!
























Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που κάνουν αγορές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ή μέσω e-banking θα προβλέπεται ετήσια έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ευρώ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Επιπλέον, για όλους τους φορολογούμενους που κάνουν αγορές με «πλαστικό» χρήμα θα γίνονται κληρώσεις στις οποίες θα μετέχουν αυτόματα, με έπαθλο δωρεάν ψώνια, αυτοκίνητα, ακόμη και ακίνητα.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

NIKOΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ & ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με βάση όσα κατέθεσε ενόρκως στην εξεταστική επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος !!! 





Από τα αποσπάσματα των πρακτικών της εξεταστικής επιτροπής που εμπεριέχονται στην μηνυτήρια αναφορά ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά να διερευνηθεί η περίπτωση ψευδομαρτυρίας και ψευδορκίας καθώς και της ενδεχόμενης διαπραχθήσας απάτης εις βάρος του Δημοσίου

ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΑΘΗΜΑ

ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΑΕΡΑΣ, ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ & ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ !!!


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Κας ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ
Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ !!!
Κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία !!!















Οι οικονομικοί εισαγγελείς πέρασαν το κατώφλι της εισόδου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα. Εκεί ήλεγξαν και πήραν μαζί τους έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από τους υπολογιστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν περίπου στις 5 και μισή τα χαράματα. Οπως έχει γίνει γνωστό κατασχέθηκαν έγγραφα, σκληροί δίσκοι, αλλά και αλληλογραφία. Η σχετική εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου. 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΕΛΠΝΟ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΔΟΕ & ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Κριτής της καταλληλότητας των διοικήσεων, ο κατά τεκμήριο πλέον ακατάλληλος διοικητής της ΤτΕ, που μαζί με τον προηγούμενο, χρεοκόπησαν την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!



Να διωχθεί για κακουργηματική απιστία ο Στουρνάρας !!!

Για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου θα πρέπει να διωχθεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, τα οποία κάνουν εμμέσως λόγο για εκβιασμό.
Όπως λένε πηγές από το Μαξίμου «ο Γιάννης Στουρνάρας επιδίδεται σε άσχημο παιχνίδι το οποίο θα έχει συνέπειες στην ελληνική Οικονομία, ενώ η παρέμβασή του στη λειτουργία της Attica Bank, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα προσωπικό παιχνίδι στο οποίο επιδίδεται ώστε να υποκύψει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα που αφορά το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη σύζυγό του». 

Οι ίδιες πηγές, κατηγορούν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «γνώριζε εξ αρχής για τις έρευνες σε βάρος της συζύγου του και γι’ αυτόν τον λόγο κινήθηκε έτσι, όπως επίσης γνώριζε ότι σε βάρος της δεν εκκρεμεί μόνο η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και
η απόκρυψη μιας έρευνας του ΣΔΟΕ από το 2012 !!!


ΠΡΟΣΤΙΜΟ 14 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ DEUTSCHE BANK !!! ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
Βουλιάζει χθες και σήμερα η μετοχή των Γερμανών !!!














Την έντονη δυσφορία της για την πρόθεση των ΗΠΑ να της επιβάλλουν πρόστιμο, ύψους 14 δισ. δολαρίων, εκφράζει η Deutsche Bank, στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού για την υπόθεση των ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων, η οποία πυροδότησε την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008.

Σε ανακοίνωσή της, η γερμανική τράπεζα καθιστά σαφές ότι «δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε έναν τέτοιον συμβιβασμό», καθώς το μέγεθος του προστίμου είναι δυσθεώρητο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΜΕ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!


ΠΑΤΡΑ: ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από το Παμπελοποννησιακό Γήπεδο στην Πάτρα, από ανθρώπους που δικαιούνται και θα πάρουν μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα. !!!






















Πρόκειται για μέλη των 6.000 οικογενειών δικαιούχους του προγράμματος για παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας.

Τη διανομή κάνει ο Κοινωνικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα.

ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ 0,18 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΕΗ...ΤΟΥ 1968 ΣΤΟ ΙΚΑ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ 1968
Το ΚΕΑΟ μπλόκαρε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς που είχαν μέσα 0,75 και 0,18 ευρώ !!!















Έστειλαν κατασχετήριο σε κληρονόμους οφειλέτη για χρέη στο ΙΚΑ ύψους 7.335 ευρώ σήμερα, με τη διαφορά ότι η οφειλή αυτή χρονολογείται από το 1968!

Οταν ο κληρονόμος δεν ανταποκρίθηκε, το αρμόδιο περιφερειακό Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) του Πειραιά μπλόκαρε τους λογαριασμούς του και από το χρέος των 7.335 ευρώ κατάφερε να εισπράξει το... τεράστιο ποσό των 0,18 ευρώ (18 λεπτά)!

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

100.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΞΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Το 1/4 των συνολικών δανείων στις ναυτιλιακές εταιρείες έχουν χορηγηθεί από γερμανικές τράπεζες !!!
















Δραματικές συνέπειες έχει στις γερμανικές τράπεζες η παγκόσμια ύφεση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς έχουν χορηγήσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ως δάνεια σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Σύμφωνα με το Reuters οι γερμανικές τράπεζες είναι πίσω από το 1/4 των συνολικών δανείων 400 δισ. δολ. που έχουν λάβει οι ναυτιλιακές εταιρείες.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι οι περισσότερες εκτεθειμένες από τις τράπεζες σε οποιαδήποτε άλλη μεμονωμένη χώρα, από την άποψη των εκκρεμών χρεών.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ 1.207.047 ΥΠΟΠΤΑ ΑΦΜ !!!

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
Μία λίστα με 1.207.047 ονόματα φορολογουμένων, που περιλαμβάνονταν σε όλες τις λίστες φοροδιαφυγής, από τη λίστα Λαγκάρντ έως αυτή με τους διοικητές και τους υποδιοικητές του ΕΣΥ που ελέγχονται, έχει συντάξει η Ειδική Γραμματεία του ΣΔΟΕ !!!















Η λίστα αυτή αποτελεί πλέον τον οδηγό για τη διενέργεια των ελέγχων, οι οποίοι σύμφωνα με τον απολογισμό δράσης της του ΣΔΟΕ επιταχύνθηκαν κατά το 2015 έως και σήμερα.

Ο συγκεκριμένος κατάλογος με τα 1.207.047 ΑΦΜ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ
Οι εισαγγελείς κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων !!! 













Εισαγγελείς διαφθοράς στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας που κάνουν για τη διαφθορά έκαναν έφοδο στο κοινό σπίτι τού Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου - Στουρνάρα μετά από στοιχεία που είχαν συλλέξει για το πώς είχε χρησιμοποιηθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι εισαγγελείς κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που αφορούν την περίοδο κατά την οποία η σύζυγος Στουρνάρα εισέπραττε ποσά από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την εταιρία της και για διαφημιστικές δαπάνες που αμφισβητούνται από τους εισαγγελείς. Την ίδια περίοδο ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών.

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΥΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ
Το καρτέλ των εργολάβων που προκάλεσε ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο θέλει να πληρώσει όσο τον δυνατόν μικρότερα πρόστιμα, να εξασφαλιστούν ότι δεν θα επιστρέψουν κοινοτικά κονδύλια και ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα  τα δημόσια έργα που έχουν αναλάβει !!!


















Ολες οι μεγάλες τεχνικές εταιρείες καθώς και σχεδόν όλοι οι ξένοι όμιλοι που εμπλέκονται κατά την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην υπόθεση των επίμαχων διαγωνισμών δημόσιων έργων έχουν προσφύγει στη διαδικασία διευθέτησης, με στόχο την επίτευξη συμβιβασμού με την ανεξάρτητη αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ο πρώτος από τους τρεις κύκλους συναντήσεων (με κάθε τεχνική εταιρεία ξεχωριστά) με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΣΤΙΣ 2.112 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 102.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΠΙΤΑΓΗ
Στα 615.000.000 ευρώ έχουν φτάσει συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές το πρώτο 8μηνο του 2016 !!! 

















Εκτινάχθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές μέσα στον Αύγουστο, καθώς σημείωσαν καθαρή αύξηση κατά 220 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας»,στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2016 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν συνολικά στα 615 εκατ. ευρώ, έναντι 175 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!

ΣΤΟ 72,2% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Με 7 στους 10 ανέργους χωρίς δουλειά για περισσότερους από 12 μήνες και χωρίς επίδομα ανεργίας(αφού αν έπαιρναν η διάρκεια του είναι έως 12 μήνες), ενδιαφέρονται πολιτεία και κόμματα πως επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι ;;;

















Στο 23,1% υποχώρησε το ποσοστό ανεργίας στο β’ τρίμηνο του 2016, από 24,6% που ήταν στο ίδιο περσινό τρίμηνο.

Παρά την αποκλιμάκωση της ανεργίας όμως, παραμένει στα ύψη το ποσοστό της μακροχρόνιας ανεργίας.

ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ !!!

ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τέλος εποχής ύστερα από πάνω από 100 χρόνια λειτουργίας στο χώρο !!!















Η εταιρεία ωστόσο αναμένεται να επανεμφανιστεί με νέα επιχειρηματικά σχέδια, εφόσον αλλάξει το επενδυτικό κλίμα, ενώ σημειώνεται ότι ο ιστότοπος του Ελευθερουδάκη, books.gr, συνεχίζει να λειτουργεί.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ !!! ΤΑ 3 ΟΧΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!


ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
Δικαιώνεται καθημερινά η στρατηγική μας στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας, αφού δεν υπάρχει ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ όταν ακυρώνεται η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Άνω του 90% η συνολική επιτυχία μας πρωτόδικα !!!
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον επικεφαλής δικηγόρο των δράσεων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των τραπεζών, ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!




ΤΑ 58 ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & FUNDS ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ 58 ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ
Στα 12,7 Δις ευρώ οι προβλέψεις των τραπεζών για "κόκκινα" δάνεια το 2015 !!!




Της Νένας Μαλλιάρα

Προβλέψεις – μαμούθ, ύψους 12,7 δισ. ευρώ, σχημάτισαν το 2015 οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, ενώ το ύψος των συσσωρευμένων προβλέψεών τους ανέρχεται στα 58 δισ. ευρώ.

Αναλυτικά, από τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων 2015 που ολοκληρώθηκαν χθες, για το ύψος των προβλέψεων, το ποσοστό κάλυψης των μη εξυπηρετούμενων δανείων από αυτές και την εικόνα των δανείων σε καθυστέρηση, προκύπτουν τα εξής ανά τράπεζα (με τη σειρά που ανακοίνωσαν αποτελέσματα):



ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ 96/2016 ΕιρΑθ
Αποζημίωση από Τράπεζα για παράνομη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε εισπρακτική εταιρία !!!




Ακόμα μια απόφαση, αυτή την φορά η υπ’αριθ. 96/2016 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, αποζημιώνει δανειολήπτη και καταδικάζει την τράπεζα στην καταβολή του ποσού των 6.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική του βλάβη για την διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε Εισπρακτική Εταιρία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτη.

Ο συγκεκριμένος οφειλέτης είχε αιτηθεί το 2008 την χορήγηση πιστωτικής κάρτας από την Τράπεζα και γνωστοποίησε στην τελευταία τα απλά προσωπικά δεδομένα του, που ήταν αναγκαία για την κατάρτιση της αντίστοιχης σύμβασης, ήτοι το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό δελτίου ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου και επάγγελμα.



3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ BAD BANK ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Η BAD BANK ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Υπάρχει σχέδιο που η ΕΕ απορρίπτει την bad bank στην Ελλάδα !!!

Πως προσπάθησαν 3 φορές τράπεζες & ΤΧΣ, αλλά απέτυχαν και τις 3 φορές !!!



Υπήρξαν 3 αποτυχημένες απόπειρες στην Ελλάδα ώστε να βρεθεί μια συλλογική λύση για τα προβληματικά δάνεια μέσω bad bank.

Το κείμενο που θα διαβάσετε δεν είναι ένα σενάριο συνωμοσίας. 
Δεν έχει σκοπό να πλάσει μια φανταστική ιστορία δολοπλοκίας και παρασκηνίου αλλά να αποτυπώσει τα πραγματικά γεγονότα…

Γιατί η bad bank που είναι η μόνη βιώσιμη λύση για το πρόβλημα των ελληνικών τραπεζών δεν ευδοκίμησε ;;; 


ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
Ουσιαστικά με αυτά που ζητάει η τρόικα κανείς «εθελοντής» δεν θα υπάρξει και δεν θα επιστρέψει ούτε ευρώ πίσω !!! 
Τελικά τι φοβούνται πιο πολύ οι δανειστές, να μην αδικηθούν οι συνεπείς φορολογούμενοι ή να μη χάσουν οι τράπεζες τους καταθέσεις δεκάδων δις Ελλήνων φοροφυγάδων ;;;
























Σε μία εποχή που το Κράτος πραγματικά «καίγεται» για έσοδα, περίπου 5.000 Έλληνες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αποκαλύψουν τις αδήλωτες καταθέσεις τους, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν χειρότερες συνέπειες (δηλαδή ποινικές ευθύνες, που μπορεί να σημαίνουν ακόμα και φυλάκιση), αλλά… δεν μπορούν! Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό.

Ο λόγος για το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θα αφορά στην εθελοντική αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, μία ρύθμιση που έχει από πολλούς χαρακτηριστεί «χαριστική» προς τους κατ’ εξακολούθηση φοροφυγάδες και άδικη για τους συνεπείς φορολογούμενους, ωστόσο εκτιμάται ότι θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία του Δημοσίου, αποτελώντας ένα ισχυρό «όπλο» στα χέρια της κυβέρνησης.

ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!! ΣΤΑ 208 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ 107 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΤτΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Κάτω από 10% τα εξυπηρετούμενα δάνεια, με το ιδιωτικό χρέος να εκτινάσσεται στα 320 Δις, ήτοι στο 100% του δημοσίου χρέους.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Δημόσιο Χρέος  + Ιδιωτικό Χρέος + Χρέος Τραπεζών = 1 ΤΡΙΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ SSM !!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html




Κούρεμα κόκκινων δανείων 10-12 Δις ευρώ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις !!!

«Κούρεμα» ύψους 10 - 12 δισ. ευρώ δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις ετοιμάζονται να κάνουν οι τράπεζες στα προσεχή τρία χρόνια. Το «κούρεμα» θα γίνει στο πλαίσιο ρυθμίσεων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για μείωση των «κόκκινων» δανείων κατά 40% έως τα τέλη του 2019.

Ο στόχος για μείωση των «κόκκινων» δανείων έχει τεθεί από τον SSM και μεταφράζεται σε μείωση των «κόκκινων» δανείων κατά 40 δισ. ευρώ έως το τέλος της τριετίας. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις εποπτικές αρχές, η μείωση θα προέλθει ως εξής:



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ;;;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Τελικά σε αυτόν τον τόπο δεν αλλάζει τίποτα. Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε για τα χρέη και τα δάνεια των κομμάτων, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν αυτά τα δάνεια, όπως προκύπτει μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παίρνουν πάλι δάνεια και κανείς πολίτης δεν διαμαρτύρεται !!!




Όλα γίνονται εύκολα όταν μετατρέπεις τη παρανομία σε νομιμότητα και την ακολουθείς πιστά. Αυτό που έγινε όμως εδώ είναι εντελώς διαφορετικό με τη πραγματικότητα. Γιατί οι εγγυήσεις που «νόμιμα» έδωσαν τα κόμματα και «νόμιμα» δέχτηκαν οι τράπεζες, δεν ήταν τίποτε άλλο από αέρα κοπανιστό.
Γιατί αν ήταν χειροπιαστές και υπαρκτές οι εγγυήσεις, τότε τα κόμματα θα μπορούσαν να αποπληρώνουν τα δάνειά τους και δεν θα δημιουργούνταν η μαύρη τρύπα στα ταμεία των τραπεζών, που έπνιξαν ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα, το οποίο, ακριβώς γι αυτό το λόγο, θα καταλήξει να πουληθεί εντελώς τζάμπα στα ξένα funds.
Φυσικά αυτοί επικαλούνται (διότι έτσι τους βολεύει)  ότι τις παρανομίες, τις έκαναν οι εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που δεν μπορούν τώρα να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, τα οποία μετατράπηκαν σε κοκκινα δανεια.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις 2-3 βασικά πράγματα, για τις παράνομες δανειοδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων και συγκεκριμένα, για την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ
Το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας έκρινε ότι θα πρέπει να δοθούν στις ολλανδικές αρχές τα στοιχεία Ολλανδού πολίτη που έχει λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα UBS. Η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου αναμένεται να αποτελέσει δεδικασμένο και να ανοίξει τον δρόμο για την παροχή στοιχείων σε φορολογικές αρχές και άλλων χωρών !!!


















Νέο πλήγμα δέχθηκε χθες το τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το οποίο έκρινε ότι πρέπει να δοθούν στις ολλανδικές αρχές τα στοιχεία Ολλανδού που έχει λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα UBS. Η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου αναμένεται να αποτελέσει δεδικασμένο και να ανοίξει τον δρόμο για την παροχή στοιχείων και σε φορολογικές αρχές άλλων χωρών.

ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ !!!


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 5.000 ΕΥΡΩ !!!

ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Κατασχέσεις-εξπρές για περισσότερους από 500.000 μικροοφειλέτες των Ταμείων με χρέη ως 5.000 ευρώ έρχονται από την 1/1/2017, καθώς τα χρέη τους θα μεταφερθούν από τους ασφαλιστικούς φορείς που είναι σήμερα στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), μέχρι τις 31/12/2016 !!!

















Το μέτρο αυτό περιλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου και μάλιστα χωρίς να υπάρχει -μέχρι στιγμής- τυχόν παράταση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK !!!



ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΠΙ !!!

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί στις 12 Δεκεμβρίου η Κριστίν Λαγκάρντ, για τον ρόλο της στην υπόθεση της αποζημίωσης ύψους 400 εκατ. ευρώ στον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, την περίοδο που η ίδια κατείχε τη θέση της υπουργού Οικονομικών της χώρας το 2008 !!!














Η δίκη θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα και πρόκειται να είναι μόλις η πέμπτη στην δικαστική ιστορία, που το σώμα θα αποτελείται από τρεις δικαστές και έξι βουλευτές και από την Κάτω και από την Ανω βουλή.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ !!!

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!
Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά του Γεωργίου Παπανδρέου, κατέθεσαν σήμερα το πρωί στις 11:00 ο Βουλευτής και Πρόεδρος του ΧΡΙΚΕ Νίκος Νικολόπουλος και ο Λεωνίδας Στάμος, Δικηγόρος Αθηνών - Ειδικός Γραμματέας του Κινήματος Υπέρβαση. Τους μηνυτές συνόδευσαν μέλη της Επιστημονικής ομάδας του Κινήματος Υπέρβαση καθώς και ο Γενικός Γραμματέας αυτού, κ. Γεώργιος Κοντός !!!

Ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: ''ο ΓΑΠ ως πορτιέρης των διεθνών τοκογλύφων, με δουλοπρέπεια, άνοιξε συνειδητά την κερκόπορτα & έφερε τον όλεθρο. Ήλθε η ώρα να πληρώσει !''.

Δείτε στη συνέχεια τα βίντεο με τις δηλώσεις και το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ :


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ !!!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Η αρχή θα γίνει από τις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (ΙΚΕ) και σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθούσουν και οι επιχειρήσεις άλλων μορφών !!!















Στην πλήρη ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών μιας Στάσης για τις επιχειρήσεις προχώρα το υπουργείο Οικονομίας το οποίο αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή σχετικό νομοσχέδιο το επόμενο διάστημα.

Το νομοσχέδιο το οποίο έχει επεξεργαστεί η Γενική Γραμματεία Εμπορίου άφορα στο θεσμικό πλαίσιο για την εξ αποστάσεως σύσταση επιχειρήσεων. Στόχος είναι κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας από το γραφείο να μπορεί να συστήσει μια επιχείρηση πραγματοποιώντας ηλεκτρονικά όλα τα στάδια. Η αρχή θα γίνει από τις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (ΙΚΕ)και σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθούσουν και οι επιχειρήσεις άλλων μορφών.

ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ & ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

6,95% ΑΠΟ 1/1/2017 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Νέο χτύπημα για την ελληνική παραγωγή !!!


Ταχύρυθμο θα είναι το σοκ για τους αγρότες και τους νέους επαγγελματίες από την αύξηση των εισφορών υγείας που συμφωνήθηκε στο τρίτο Μνημόνιο καθώς αντί για το 2019 θα κληθούν να πληρώσουν τις εισφορές τους με αύξηση κατα 6,95% από το 2017.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ NIELSEN
Ενώ 8 στους 10 Έλληνες προσπαθούν να κόβουν σε σταθερή βάση από τα έξοδα του νοικοκυριού τους !!!
Σαρώνει στις αρνητικές πρωτιές η Ελλάδα των μνημονίων !!!
























«Την πρώτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών καταλαμβάνει η Ελλάδα αναφορικά με την εργασιακή ανασφάλεια». Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από την έρευνα Consumer Confidence της Nielsen για το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Συγκεκριμένα 4 στους 10 Έλληνες ανησυχούν για την εργασία τους, ενώ για την οικονομία το 34% των Ελλήνων. Σημαντική ήταν η αύξηση που σημειώθηκε στις ανησυχίες για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας (13% έναντι 5%), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό ανησυχιών για τη μετανάστευση και τον πόλεμο επέστρεψαν στα περσινά επίπεδα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ !!! ΜΕΙΩΣΗ 21,7% ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Σε 1.072 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 222,9 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 940,1 χιλιάδες m3 όγκου ανήλθε τον Ιούνιο το μέγεθος της Συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας (Ιδιωτικής-Δημόσιας) στο σύνολο της Χώρας, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή !!!


















Παρουσίασε, δηλαδή, μείωση 21,7% στον αριθµό των οικοδοµικών αδειών, 15,3% στην επιφάνεια και 22,7% στον όγκο, σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2015.

Οι εκδοθείσες άδειες Ιδιωτικής Οικοδοµικής Δραστηριότητας, στο σύνολο της Χώρας, κατά το µήνα Ιούνιο 2016 ανήλθαν σε 1.072 οικοδοµικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 213,4 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 891,9 χιλιάδες m3 όγκου, παρουσιάζοντας µείωση κατά 21,3% στον αριθµό των οικοδοµικών αδειών, κατά 18,0% στην επιφάνεια και κατά 26,1% στον όγκο, σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2015.

ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΠΑΓΩΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2018 ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Ενώ για τις παγωμένες οφειλές σχεδιάζεται νέα ρύθμιση που θα στηρίζεται στην εισφοροδοτική δυνατότητα και στο συνολικό προφίλ του οφειλέτη !!!






















«Πάγωμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών, για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες που θα επιδείξουν συνέπεια στην πληρωμή των τρεχουσών εισφορών εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Στόχος να ενισχυθούν τα έσοδα των Ταμείων και να πάρουν ανάσα οι ασφαλισμένοι που χρωστούν.

Ένας στους δύο οφειλέτες του ΟΑΕΕ έχασε τη ρύθμιση των 100 δόσεων ενώ την ίδια ώρα αδυνατεί να ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, με αποτέλεσμα οι τραπεζικοί λογαριασμοί να δεσμεύονται. Οφειλές προς το ΕΤΑΑ έχει και το 60% των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων. Οι οφειλές προς τα ταμεία συνολικά έχουν φτάσει στο ύψος μαμούθ των 25 δισ ευρώ.
SSL Certificates