.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ;;;

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΥΟ (2) ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ & ΠΩΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ !!!


Α) ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

Κατ' άρθρον 806 του Αστικού Κώδικα ορίζεται:

  • «Με τη σύμβαση του δανείου ο ένας από τους συμβαλλομένους μεταβιβάζει στον άλλον κατά κυριότητα χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα, και αυτός έχει υποχρέωση να αποδώσει άλλα πράγματα της ίδιας ποσότητας και ποιότητας»

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ !!!

ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ/ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ
Πότε ο αιτούμενος την υπαγωγή του στο Νόμο Κατσέλη για τη ρύθμιση των οφειλών του δανειολήπτης κρίνεται δόλιος οφειλέτης !!!



Είναι συνήθης στη δικαστηριακή πρακτική του ν. 3869/2010/ Νόμου Κατσέλη (ο "νόμος") ένσταση εκ μέρους των πιστωτών περί δόλιας περιέλευσης του αιτούντος σε κατάσταση αδυναμίας πληρωμής των ληξιπροθέσμων χρηματικών οφειλών του.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Μέσω της ιστοσελίδας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (www.sepe.gr) θα μπορούν να γίνονται επώνυμα ή και ανώνυμα καταγγελίες για ανασφάλιστη εργασία !!!














Η απόφαση δίνει προθεσμία έως τις 30 Σεπτεμβρίου στους εργοδότες να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα γίνονται όλες οι αναγγελίες αλλά και θα στέλνονται τα e mails με τα...πρόστιμα.

Άρθρο 1 Λειτουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΟΠΣ-ΣΕΠΕ)

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ,ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ
Τα προνοιακά επιδόματα χιλιάδων αναπήρων χαρακτηρίστηκαν φέτος από το υπουργείο Οικονομικών και την Γ.Γ.Δ.Ε. ως εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και επιβαρύνθηκαν με ειδική εισφορά αλληλεγγύης. Στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων που καταβλήθηκαν από τον ΟΓΑ στις 20 Ιουλίου επιβλήθηκε για πρώτη φορά τέλος χαρτοσήμου 3,6%. Πρόσφατα, εξάλλου, καταγγέλθηκε ότι πολλές Δ.Ο.Υ. απαιτούν από απολυμένους – συνταξιούχους του Εργοστασίου Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης την αναδρομική καταβολή φόρων εισοδήματος για τα επιδόματα ειδικής επιδότησης ανεργίας που έλαβαν από τον Ο.Α.Ε.Δ. !!!

















Οι περιπτώσεις άδικης και παράνομης φορολόγησης κοινωνικών επιδομάτων, τα οποία είτε δεν θεωρούνται καν εισόδημα είτε απλώς δεν υπάγονται στα φορολογούμενα εισοδήματα, πληθαίνουν επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό, καταδεικνύοντας μια τάση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και της Γ.Γ.Δ.Ε. να επιβάλλουν αυθαίρετα "χαράτσια" για να αυξήσουν τα φορολογικά έσοδα. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, μία προς μία, τις περιπτώσεις άδικης και παράνομης φορολόγησης κοινωνικών επιδομάτων: 

ΓΓΔΕ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Με λουκέτο έως 30 μέρες απειλούνται οι επιχειρήσεις που θα εμποδίσουν με άσκηση βίας ή απειλές τους ελεγκτές, μετά το έντονο κύμα αντιδράσεων στους φοροελέγχους !!!


















Μέχρι και 30 ημέρες θα κλείνουν καταστήματα και επιχειρήσεις σε περίπτωση άσκησης βίας από φορολογούμενους κατά των ελεγκτών.

Την ίδια ώρα πέραν των χρηματικών προστίμων θα επιβάλλεται άμεσα από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε ΔΟΥ 48ωρο σφράγισμα σε περίπτωση μη έκδοσης αποδείξεων καθώς και όταν διαπιστώνεται η χρήση POS που στέλνουν τα χρήματα κατευθείαν στο εξωτερικό ή δεν είναι συνδεδεμένα με τις ταμειακές μηχανές και έτσι οι επιτηδευματίες αποκρύπτουν τον τζίρο από την Εφορία.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
Σύμφωνα με στοιχεία της επιθεώρησης εργασίας, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η καταβολή μισθού καθυστερεί ακόμη και έξι μήνες. Έχουν διαπιστωθεί επίσης και αρκετές περιπτώσεις όπου οι εργαζόμενοι υφίστανται τις συνέπειες από ένα ξαφνικό λουκέτο της επιχείρησής τους, μένοντας απλήρωτοι, χωρίς εργασία, ενώ δεν λογίζονται ως άνεργοι, με συνέπεια να χάνουν τις όποιες, περιορισμένες, παροχές προσφέρει το κοινωνικό σύστημα ασφάλισης της χώρας !!!
















Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τους ελεγχους που διενεργούν τα στελέχη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), οι συνηθέστερες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας, αφορούν την ανασφαλιστη εργασια, την μη καταβολή δεδουλευμένων και την παραβιαση του ωραριου εργασιας. 

ΕΦΟΡΙΑ: ΜΑΖΙΚΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) σε όλους όσους δεν προέβησαν ως τις 29 Ιουλίου στην καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος έστειλε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων !!!















Με τα μηνύματα ζητείται με "ευγενικό" τρόπο από τους οφειλέτες του Δημοσίου να πληρώσουν τις οφειλές τους.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
Εκτός «νόμου Κατσέλη» βγάζουν τα δικαστήρια οφειλές ιδιωτών προς ιδιώτες παρότι έχουν περιέλθει σε αδυναμία πληρωμής, κρίνοντας αντισυνταγματική τροπολογία που ψηφίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι και δίνει τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν στα υπό ρύθμιση χρέη και αυτά προς ασφαλιστικά ταμεία !!!



















Με βασικό επιχείρημα ότι μια πιθανή διαγραφή χρεών ή έστω ρύθμιση σε βάθος χρόνου και σε πολλές δόσεις στερεί από τον οφειλέτη ασφαλιστικό χρόνο και κατά συνέπεια του κλείνει την πόρτα προς τη συνταξιοδότηση, τα δικαστήρια απορρίπτουν αιτήματα ρύθμισης οφειλών κατά τις διατάξεις του ν. 3869/2010 που έμεινε γνωστός ως νόμος Κατσέλη.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ 3 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ SIEMENS
Ευθύνες αποδίδει η Εισαγγελέας του ΑΠ Ξένη Δημητρίου σε τρεις εισαγγελικούς λειτουργούς για την επ' αόριστον αναβολή της Siemens !!!

























Πειθαρχική δίωξη κατά τριών εισαγγελικών λειτουργών για την υπόθεση αναβολής της Siemens, άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΝΕΑ ΕΜΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ 6% ΥΠΕΡ ΕΟΠΥΥ !!!

ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΚΑΣ
Σε κάθε σύνταξη χωριστά και σε όλες τις καταβαλλόμενες αθροιστικά συντάξεις των συνταξιούχων καθώς και στις αμοιβές τους, εφόσον απασχολούνται, επιβάλλεται η εισφορά 6% για παροχές ασθενείας υπέρ ΕΟΠΥΥ. Ωστόσο, την εισφορά γλιτώνουν έως τις 31/12/2016 όσοι έχασαν πάνω από 30 ευρώ του ΕΚΑΣ, οι οποίοι, επιπλέον, απαλλάσσονται, όπως και όσοι χάνουν το επίδομα, έως την 1/1/2020 και από τη συμμετοχή τους 10% στην αγορά φαρμάκων !!!






















Το σήμα για τις παρακρατήσεις της εισφοράς από τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, πριν και μετά τον επανυπολογισμό τους καθώς και τις απαλλαγές, προβλέπει εγκύκλιος που απέστειλε στα Ταμεία ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τ. Πετρόπουλος. Η εγκύκλιος διατηρεί πάντως τις μνημονιακές κρατήσεις αφού αναφέρει ότι αυτές θα αφαιρούνται από τα ποσά των συντάξεων.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ποσά άνω των 50.000.000 ευρώ !!!














Τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου διέταξε νωρίτερα σήμερα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Αυγής.

ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ
Και με τις οφειλές σε Ασφαλιστικά ταμεία και εφορία να έχουν εκτοξευθεί συνολικά πάνω από τα 110.000.000.000 ευρώ !!!
Δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμα ότι η πολιτική των μνημονίων έχει οδηγήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο σημείο μηδέν ;;;


















Το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, "σκάνε" με ιλιγγιώδη ταχύτητα οι ρυθμίσεις οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Τα προσωρινά στοιχεία δείχνουν οτι φορολογούμενοι και ασφαλισμένοι που είχαν καταφύγει στις ρυθμίσεις αδυνατούν να τις εξυπηρετήσουν και ο αριθμός τους αυξάνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς εκτοξεύοντας κατακόρυφα τις αντίστοιχες οφειλές με άγνωστες προς το παρόν συνέπειες και στα δύο μέτωπα.

ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Εδώ αναλυτικά όλη η εγκύκλιος:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/08/blog-post_9.html











Για χρέη άνω των 20.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ κόβεται η προσωρινή σύνταξη.
Σύμφωνα με εγκύκλιο όσοι χρωστούν πάνω το συγκεκριμένο ποσό στο ταμείο, ακόμη και αν αυτά περιλαμβάνουν και τις προσαυξήσεις δεν θα μπορούν να λάβουν την προσωρινή σύνταξη.

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2000-2010 !!!

ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 202.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Άρχισε η συγκομιδή εισπράξεων από ΜΚΟ που είχαν χρηματοδοτηθεί για προγράμματα που δεν υλοποίησαν. Δεκάδες παραπομπές από το υπουργείο Εξωτερικών στην Εισαγγελία Διαφθοράς και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών !!!
Πως χρηματοδοτούσαν ΜΚΟ επί χρόνια για προγράμματα, αλλά ποτέ δεν έλεγχαν αν τα υλοποιούσαν ;;;

















Με 202.000 ευρώ άρχισε η «συγκομιδή» των εισπράξεων από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που είχαν χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών για προγράμματα που δεν υλοποίησαν.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΞΑΝΑ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

ΑΣΚΗΣΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ
Αναίρεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία ακυρώθηκε το κλητήριο θέσπισμα για τον επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη και αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του, άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου !!!
















Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο εσφαλμένα εφάρμοσε τις σχετικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και του νόμου 3213/2003 περί δηλώσεων πόθεν έσχες και εσφαλμένα ακύρωσε το κλητήριο θέσπισμα το οποίο είχε επιδοθεί νόμιμα στον επικεφαλής του εκδοτικού συγκροτήματος.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ
Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις στις κοινοπραξίες παραχώρησης επειδή δεν λειτουργούν οι σταθμοί διοδίων που προβλέπουν οι συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων !!!












Επιβαρύνεται, με βάση τη νέα αναθεώρηση των συμβάσεων παραχώρησης, για την οποία υπήρξε σφοδρή κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή λόγω των καθυστερήσεων σε απαλλοτριώσεις, μεταφορά δημοσίων δικτύων, αρχαιολογικά, αλλά και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, είτε δεν παραδίδονται εγκαίρως τμήματα των οδικών αξόνων ώστε να λειτουργήσουν και οι αντίστοιχοι σταθμοί διοδίων, είτε δεν αδειοδοτούνται οι προβλεπόμενοι σταθμοί διοδίων σε τμήματα που λειτουργούν.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 25 ΔΙΣ !!!

ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Στάση πληρωμών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν ούτε και στις δόσεις των ρυθμίσεων !!!















Νέο σύστημα δόσεων και εξυπηρέτησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προτίθεται να διαπραγματευτεί κατά τον νέο γύρο των συζητήσεων του Σεπτεμβρίου η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας με τους εκπροσώπους των θεσμών, καθώς διαπιστώνει καθημερινά ότι τα χρέη προς τα Ταμεία αυξάνονται ανεξέλεγκτα, αγγίζοντας πλέον τα 25 δισ. ευρώ. Πρόκειται για μια ακόμη δύσκολη πτυχή της επικείμενης διαπραγμάτευσης του φθινοπώρου, που έρχεται να προστεθεί στα ανοικτά ζητήματα των εργασιακών αλλά και τα... υπόλοιπα του ασφαλιστικού. Οι εκπρόσωποι των θεσμών έχουν άλλωστε ξεκαθαρίσει στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι μετά και τη θεσμοθέτηση της ρύθμισης των 100 δόσεων, στόχος είναι η αυστηροποίηση των διαδικασιών. Είναι ενδεικτικό ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά, θα θεωρείται ληξιπρόθεσμη η μη καταβολή των τρεχουσών εισφορών και φόρων, μετά την πάροδο μιας και μόνο μέρας από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!! ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΓΓΔΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Την εντατικοποίηση των μερικών επιτόπιων ελέγχων πρόληψης για τη διαπίστωση της εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων προς τις ΔΟΥ ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής με εγκύκλιο που απηύθυνε προς τις εφορίες !!!












Στην εγκύκλιο αναφέρεται πως το υπουργείο Οικονομικών παγίως δίνει πρωταρχική σημασία και προτεραιότητα στη διενέργεια φορολογικών ελέγχων, οι οποίοι αποσκοπούν τόσο στη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και στη βελτίωση της συμμόρφωσης, όσο και στην αύξηση των δημοσίων εσόδων.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΑΕΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ
Τους όρους και προϋποθέσεις για την καταβολή προσωρινής σύνταξης αποσαφηνίζει εγκύκλιος του ΟΑΕΕ η οποία θα κυμαίνεται στο 50% από 80% της εικαζόμενης σύνταξης σήμερα !!!














Εκτιμάται ότι οι προσωρινές συντάξεις θα είναι μειωμένες κατά 20% με 38% ενώ ανώτατο όριο για την καταβαλλόμενη προσωρινή σύνταξη είναι τα 768 ευρώ.

Δικαιούχοι της προσωρινής σύνταξης είναι: 

ΗΠΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ BARCLAYS ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ LIBOR !!!

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΗΠΑ-BARCLAYS
100.000.000 δολάρια θα πληρώσει η Barclays για τη χειραγώγηση του διατραπεζικού επιτοκίου Libor !!!















Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με το αμερικανικό δημόσιο, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, ήλθε η Barclays, στον απόηχο της υπόθεσης του επιτοκίου Libor.

DEUTSCHE BANK: 7.000 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ & ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Εκτός Stoxx 50, απώλεια 90% της αξίας της μετοχής, ξεπούλημα επενδύσεων, χαμηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένα δικαστικά έξοδα και πρόστιμα που προκαλούν ζημιές δισεκατομμυρίων  !!!













Παλαιότερα οι τραπεζίτες έκλειναν μεγάλες συμφωνίες διά χειραψίας, ο λόγος τους ήταν συμβόλαιο. Οι δουλειές βασίζονταν κυρίως στις προσωπικές επαφές και όχι στα τελευταία αποτελέσματα τριμήνου. Ένας τραπεζίτης απολάμβανε υψηλό κύρος, όπως και ένας καθηγητής ή ένας διευθυντής πανεπιστημιακής κλινικής.


Η Deutsche Bank ήταν θεσμός επιφανής, σχεδόν ιερός. Εως ότου συνέβη αυτό που η ZEIT Online είχε χαρακτηρίσει κάποτε "τραπεζική ληστεία εκ των έσω". Μία "ληστεία" που άρχισε το 1989, όταν το διοικητικό συμβούλιο της Deutsche Bank, υπό τον τότε επικεφαλής Άλφρεντ Χέρχαουζεν, εξαγόρασε τη βρετανική επενδυτική τράπεζα Morgan Greenfell. Ακολούθησε η αγορά της αμερικανικής Bankers Trust το 1999. Μέσα σε δέκα χρόνια η Deutsche Bank είχε αναδειχθεί μεγαλύτερη τράπεζα παγκοσμίως.

ΕΞΑΘΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ POS !!!

ΠΑΡΕΚΑΜΠΤΑΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ CAPITAL CONTROLS
Έγιναν οι πρώτες 24 συλλήψεις, ενώ έχουν πωληθεί σε επιχειρήσεις τουλάχιστον 1.195 τέτοια μηχανήματα !!!











Το κόλπο σατανικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό: προμηθεύτρια εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο διακινούσε μέσω Βουλγαρίας ειδικά POS, με τα οποία όλες οι συναλλαγές που έκαναν οι επιχειρήσεις που τα χρησιμοποιούσαν, εκκαθαρίζονταν σε τράπεζα της Μάλτας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Όπως τόνισαν ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων και ο Επικεφαλής της Οικονομικής Αστυνομίας σε κοινή συνέντευξη Τύπου, πρόκειται κατ’ αρχάς για καραμπινάτη περίπτωση παραβίασης των capital controls, ενώ είναι προφανές ότι όσοι χρησιμοποίησαν αυτά τα POS το έκαναν και για να αποκρύψουν εισοδήματα.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 500.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Ομόλογα τριετούς διάρκειας και συνολικής αξίας έως 3 δισ. δολ., τα οποία θα έχουν μηδενικό επιτόκιο και ομόλογα αξίας έως 5 δισ. δολ. που θα λήγουν το 2023 και θα έχουν επιτόκιο 1% θα εκδώσει η Αργεντινή και θα προσφέρονται μόνο σε φοροφυγάδες με αδήλωτα εισοδήματα στο εξωτερικό !!!

















Σε ένα εγχείρημα που ομοιάζει με αυτά που κατά καιρούς έχουν σχεδιάσει οι ελληνικές αρχές η κυβέρνηση της Αργεντινης προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους της χώρας με κρυμμένα κεφάλαια στο εξωτερικό να τα ξαναφέρουν πίσω προσφέροντας τους φορολογικά κίνητρα.

Συγκεκριμένα η Αργεντινή σχεδιάζει να πουλήσει κρατικά ομόλογα αξίας έως 8 δισ. δολαρίων με μηδενικό επιτόκιο σε όσους έχουν κρύψει κεφάλαια στο εξωτερικό και θέλουν τώρα να τα φέρουν πίσω στη χώρα.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ & ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Μας είπαν ότι είναι δήθεν κλεμμένο, ότι δεν είναι κατοχυρωμένο και ότι πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουμε και για αυτό στη δικαιοσύνη !!!
Για να μην κουράζεστε λοιπόν ηλίθιοι να το ψάχνετε από μόνοι σας, δημοσιεύουμε την απόφαση κατοχύρωσης του σήματος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ εμείς οι ίδιοι.
Μέχρι να ανακαλύψετε την επόμενη συνομωσία, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Φιλάκια .... νούμερα !!!



ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ
Δεν μπορείς να αλλοιώσεις την αλήθεια Γιώργο Παπανδρέου, επειδή σε καίνε τα πραγματικά γεγονότα, τα έγγραφα που φέρουν τις υπογραφές της συμμορίας σου και οι ίδιοι οι συνεργοί σου, που ένας-ένας σε δίνουν. Στο τέλος θα σε δώσει και ο ίδιος ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ, για να εξασφαλίσει τη δική του ευμενή ποινική μεταχείριση !!! 
Οι Εισαγγελείς τα έχουν όλα στα χέρια τους από τον Απρίλιο του 2010, πριν ακόμη μας βάλεις στο 1ο Μνημόνιο !!!



Περισσότερα ΕΔΩ :
https://www.scribd.com/collections/3477124/%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9D-CRIMINAL-COMPLAINT-AGAINST-FRAUDULENT-SPECULATORS-OF-GREEK-SOVEREIGN-DEBT

Άγρια επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Καραμανλής φέρεται ικανοποιημένος από την απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπεμφθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης αναφορικά με την υπόθεση του «διογκωμένου ελλείμματος» του 2009, που είχε ως αποτέλεσμα να μπει η Ελλάδα στον χορό των μνημονίων.


ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ !!! ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 450 ΕΥΡΩ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;
Μισθούς πείνας κατέδειξε η έρευνα που δημοσιεύει το intrajobs.com για τους μισθούς στην Ελλάδα !!!















Ερευνα για τους μισθούς που παίρνουν στην Ελλάδα ακόμη κι όσοι έχουν πτυχίο, δημοσιεύει το intrajobs.com. Στην έρευνα συμμετείχαν άτομα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα η μεγάλη πλειοψηφία έχει Πτυχίο ΑΕΙ και ΤΕΙ (33,55%) και τίτλο Μεταπτυχιακό (38,03%), ακολουθούν όσοι έχουν Απολυτήριο Λυκείου (15,92%) και Μεταλυκειακή Εκπαίδευση (11,45%), ενώ μικρότερη ήταν η συμμετοχή όσων έχουν οι Διδακτορικοί Τίτλοι (0,53%), όσοι είναι Απόφοιτοι Γυμνασίου (0,39%) και όσοι δήλωσαν «Άλλο» (0,13%).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ !!!

ΚΑΤ΄ΑΠΟΚΟΠΗΝ ΦΟΡΟΣ 3%
Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ειδικός κωδικός στη φορολογική δήλωση, στον οποίο θα πρέπει να δηλώνονται τα εισοδήματα από τις βραχυχρόνιες ιντερνετικές μισθώσεις κατοικιών τα οποία θα προσμετρώνται στα εισοδήματα από ενοίκια του ιδιοκτήτη και θα φορολογούνται με βάσει την κλίμακα ενοικίων, δηλαδή 15% έως 45% ανάλογα το ύψος του εισοδήματος !!!


















Ρύθμιση με την οποία θα επιβάλλεται κατ’ αποκοπήν φόρος 3% στο εισόδημα από βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών μέσω ιστοσελίδων, αναμένεται να καταθέσουν σύντομα στη βουλή τα υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας.

ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όσοι οφειλέτες έχουν απολέσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων μπορούν να τη συνεχίσουν εφόσον καταβάλλουν τις δόσεις που θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί αν η ρύθμιση δεν είχε απολεσθεί !!!













Στην αποσαφήνιση πως οι οφειλέτες που έχουν απολέσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων (Ν. 4321/2015) λόγω μη καταβολής ασφαλιστικών οφειλών δεν θεωρούνται έκπτωτοι και δύνανται να τη συνεχίσουν, εφόσον καταβάλλουν τις δόσεις που θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί αν η ρύθμιση δεν είχε απολεσθεί προχώρησε ο υφυπουργός Εργασίας Θανάσης Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Πετρόπουλος ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του Ν.4321/2015, προβλέφθηκε η δυνατότητα καταβολής των οφειλών σε έως 100 δόσεις, με έκπτωση σε ποσοστό έως 100% επί των προσαυξήσεων, τελών καθυστέρησης και λοιπών επιβαρύνσεων, αναλόγως με το σχήμα των δόσεων που είχε επιλεχθεί και επιτόκιο αποπληρωμής 3%.

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΑ 22 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ NEOSET !!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΣΗΜΑ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 3845/2016 ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Πρόκειται για 22 καταστήματα που έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο Franchising και χρησιμοποιούν παράνομα, από το 2013, το σήμα της επιπλοβιομηχανίας που πτώχευσε τον Μάρτιο του 2014 !!!
















Σε άμεση παύση της χρήσης των σημάτων της πτωχευμένης Neosetυποχρεούνται να προχωρήσουν 22 καταστήματα Neoset, σύμφωνα με την απόφαση 3845/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποκλειστικά παρουσιάζει σήμερα το Capital.gr, με πρόεδρο την Πρόεδρο Πρωτοδικών Ιωάννα Μάμαλη.

Πρόκειται για 22 καταστήματα που έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο Franchising και χρησιμοποιούν παράνομα, από το 2013, το σήμα της επιπλοβιομηχανίας που πτώχευσε τον Μάρτιο του 2014. Πίσω από το δίκτυο αυτό καταστημάτων, όπως έχει αποκαλύψει το Capital.gr, βρίσκεται η Furniture New Line ΕΠΕ που ως μητρική και μοναδική μέτοχο έχει την κυπριακή Hazarezo Limited. Πλέον, τα 22 καταστήματα του δικτύου Hazarezo θα πρέπει άμεσα να αφαιρέσουν τα σήματα, κατεβάζοντας, ουσιαστικά, ρολά. Και αυτό δεδομένου ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσουν στηρίζεται στη χρήση των brands της Neoset.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

7 ΦΑΚΕΛΟΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ
Στο επίκεντρων των ελεγκτών βρίσκονται υποθέσεις παράνομων επιδοτήσεων που δόθηκαν σε επιχειρήσεις από εθνικά και κοινοτικά κονδύλια, υποθέσεις διαφθοράς και απάτης που συνδέονται με ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκίας, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών αλλά και διαχειριστικοί έλεγχοι σε αθλητικά σωματεία και δημόσιους λειτουργούς !!!


















To ΣΔΟΕ... επανέρχεται. Με νέους στόχους και αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ξεκινά φοροελεγκτική επίθεση σε επτά «μέτωπα» για την αποκάλυψη μεγάλων υποθέσεων διαφθοράς, ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος και μεγάλης φοροδιαφυγής.

Οι 200 ελεγκτές που έχουν απομείνει στο Σώμα, μετά την μετακίνηση 500 υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, αναλαμβάνουν δράση «ανοίγοντας» φακέλους για 5.000 υποθέσεις που υπάρχουν στα συρτάρια του ΣΔΟΕ.
SSL Certificates