.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1220210204656621&set=a.223905204287131.67408.100000029590495&type=3&theater

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ !!!


ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! DEUTSCHE BANK !!!

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΙ Κος ΡΟΥΤΖΙΕΡΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ 2011
Με τις ίδιες ακριβώς καταγγελίες, ένα χρόνο πριν σχηματιστεί η ιταλική δικογραφία, οι Κυριάκος Τόμπρας και Γιώργος Νούλας, κατέθεσαν την ΑΠ 2744/09-04-2010 Μηνυτήρια Αναφορά για τη χειραγώγηση του ελληνικού χρέους από το 2009, με πρωταγωνίστρια και στην περίπτωση της Ελλάδας, ξανά την Deutsche Bank !!!



Οι αρμόδιοι όμως Έλληνες εισαγγελείς έκαναν ότι μπορούσαν για να μην προχωρήσει η ελληνική δικογραφία στην ανάκριση, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ προκαταρκτικής εξέτασης που, στη συγκεκριμένη υπόθεση, διαρκεί επί 6 ολόκληρα χρόνια και εξαντλείται σε άσκοπες και εξασφαλισμένα άνευ αποτελέσματος έρευνες, αντί να ερευνήσουν όσα επανειλημμένα τους υπέδειξαν οι μηνυτές, με 4 συμπληρωματικά υπομνήματα, 1 ανοικτή επιστολή στους εισαγγελείς κκ Πεπόνη και Μουζακίτη και με σωρεία προσωπικών τους επισκέψεων στο κτίριο 16 της Ευελπίδων !!!
Ολόκληρη η δικογραφία ΕΔΩ:

Το τραγικότερο όμως της υπόθεσης, που εξευτελίζει κυριολεκτικά την ελληνική δικαιοσύνη, καταρρίπτοντας τον μύθο της δήθεν ανεξαρτησίας της, είναι ότι οι Κ. Τόμπρας και Γ. Νούλας έχουν συνδράμει από το 2011 τις έρευνες της ιταλικής δικαιοσύνης ως ειδικοί μάρτυρες, ενημερώνοντας τους αρμόδιους ιταλούς εισαγγελείς σχετικά το περιεγχόμενο της ελληνικής δικογραφίας και, ειδικότερα, ως προς τη μεθοδολογία της χειραγώγησης που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του ελληνικού χρέους με το Τ+3, τα CDS, την ΕΛΣΤΑΤ και τις εκθέσεις των Οίκων Αξιολόγησης.

Αποτέλεσμα των στοιχείων που εισέφεραν στην ιταλική δικαιοσύνη οι Κ. Τόμπρας και Γ. Νούλας, ήταν να κατατεθούν ακόμη και ερωτήσεις στην ιταλική γερουσία, από τον γερουσιαστή κο Λανούτι, του κόμματος του ιταλού εισαγγελέα κου Ντι Πιέτρο, που έγινε πακοσμίως γνωστός με την επιχείρηση "Καθαρά Χέρια" κατά τη δεκαετία του 1990.

Σωρεία δημοσιευμάτων του ιταλικού τύπου έγραφαν το 2011 για τη συνάφεια της ιταλικής υπόθεσης με την αντίστοιχη ελληνική, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η κλήση των Κ. Τόμπρα και Γ. Νούλα, ως ειδικοί μάρτυρες, από τις αρμόδιες ιταλικές εισαγγελικές αρχές, θα ήταν καταλυτική για την ολοκλήρωση της αντίστοιχης ιταλικής προκαταρκτικής εξέτασης.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Οι ερωτήσεις του ιταλού γερουσιαστή κου Λανούτι, ΕΔΩ:

Οι ιταλοί εισαγγελείς τόλμησαν και, με τα ίδια στοιχεία, έστειλαν την Deutsche Bank στην ανάκριση, ενώ οι δικοί μας, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, ακόμη λιβανίζουν τη δικογραφία, ψάχνοντας μόνο τον τρόπο για να τη στείλουν στο αρχείο !!!

Διαβάζουμε σήμερα στον ιταλικό τύπο :

"Nel 2011 ha manipolato il mercato". La Deutsche Bank è indagata

Sotto indagine l'ex management del gruppo. Nel mirino la massiccia vendita di titoli di Stato italiani avvenuta nel 2011. I pm di Trani vogliono far luce sui fatti che hanno portato al golpe ordito da Napolitano e Merkel

La Deutsche Bank adesso è nei guai. La procura di Trani vuole vederci chiaro sulla spallata data all'Italia nel 2011.

ΕΞΤΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ
Στα 8.636 ευρώ το αφορολόγητο για φορολογούμενο χωρίς παιδιά, 8.863 ευρώ για φορολογούμενο με ένα παιδί, 9.100 ευρώ για φορολογούμενο με δύο παιδιά και 9.545 ευρώ για φορολογούμενους με τρία ή περισσότερα παιδιά !!!















Έξτρα φόρους φέρνει για τους περισσότερους φορολογούμενους η νέα φορολογική κλίμακα και το «ψαλίδισμα» του αφορολόγητου ορίου έως και τις 8.636 ευρώ από 9.545 ευρώ σήμερα ανάλογα με τον αριθμό των προστατευόμενων παιδιών του φορολογούμενου.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 04/05/2016 Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δείτε εδώ το βίντεο :




ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!
ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Δεν εξηγείται ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπισθούν δραστικά τα κόκκινα δάνεια, δλδ αν θα είναι κούρεμα, αναδιάρθρωση, ρύθμιση ή κάτι άλλο, δεν αναφέρεται τίποτα περί προστασίας από τους πλειστηριασμούς, δεν εξηγείται ποια θα είναι τα κίνητρα και οι κυρώσεις που θα αναγκάσουν τις τράπεζες να ανταποκριθούν, ούτε πως θα ξανασηκωθούν μετά την πτώχευση όσοι "έπεσαν", ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι με το ισχύον καθεστώς της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, δεν θα μπορέσουν όχι να σηκωθούν, αλλά ούτε να περάσουν έρποντας έξω από τράπεζα !!!

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !!!

ΑΠΟ 01/06/2016 ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τα σπίτια θα φεύγουν με ένα ΚΛΙΚ ακόμη και μέσα στη νύχτα !!! 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210075246621529&set=a.1556879605750.71467.1348025337&type=3&theater

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!

http://scoops.gr/dimarxos-sto-londino-o-pakistanos-santik-kan/

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

8.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2015
Άντε τώρα να πιστέψει κανείς ότι στις δίκες απέναντι στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ υπάρχει αντικειμενικότητα από πλευράς δικαστών και εισαγγελέων !!!



ΝΤΡΟΠΗ !!!
Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΩΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" !!!


Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!!

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/04/3_29.html




Θέμα: «Αποζημίωση 240.000 ευρώ σε 3 γιαγιάδες που έχασαν τα λεφτά τους όταν πείστηκαν να επενδύσουν σε ομόλογα υψηλού ρίσκου»

Αρ.Πρ.:5208/05.05.2016
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος , με σειρά παρεμβάσεων του , είχε επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχουν όσοι πείστηκαν να επενδύσουν σε ομόλογα υψηλού ρίσκου εξαπατημένοι ουσιαστικά από τραπεζικά στελέχη. Απόδειξη του γεγονός αυτού είναι , ότι το δρόμο σε χιλιάδες επενδυτές που έχασαν τα λεφτά τους, εξαπατημένοι ουσιαστικά από τα τραπεζικά στελέχη ανοίγουν δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δικαιώνουν πολίτες και τους αποζημιώνουν. 

Συγκεκριμένα το ιστολόγιο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε ανάρτηση του (http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/04/3_29.html ) αναφέρει τα εξής αποκαλυπτικά :

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Και παράλληλα, η ΕΚΤ έδωσε πράσινο φως στην ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει την εφαρμογή του ιταλικού μοντέλου για τα κόκκινα δάνεια και στην Ελλάδα, ανοίγοντας τον δρόμο στις τράπεζες να τα εκχωρήσουν στην ΕΚΤ για άντληση ρευστότητας !!! 

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο :



Δικαιώνονται από τις εξελίξεις οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που αντί να μείνουν καθηλωμένοι στους καναπέδες περιμένοντας τον πλειστηριασμό των σπιτιών τους, διεκδικούν το κούρεμα των δανείων τους μέσα από την ομαδική αγωγή του σωματείου !!!

Παράθυρο Ντράγκι για την προστασία των «κόκκινων δανείων» μετά από Ερώτηση του Νότη Μαριά
Παράθυρο για την προστασία των «κόκκινων δανείων» άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι απαντώντας σε Γραπτή Ερώτηση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ 14/05/2016 !!!

Παράταση αποχής Δικηγόρων έως 14.05.2016

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!! ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!

ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΛΕΙ ΟΧΙ
Κατά την τοποθέτησή του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το Ασφαλιστικό, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, ανέφερε τα ακόλουθα:




«Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν ψηφίζουμε το νέο σαρωτικό "πακέτο" μέτρων, με μειώσεις σε συντάξεις, μερίσματα, εφάπαξ, ΕΚΑΣ, κατώτατη σύνταξη και πλαφόν που περιλαμβάνει το νέο Ασφαλιστικό. Το νομοσχέδιο που συζητούμε σήμερα χαρακτηρίζεται τόσο από φανερές, όσο και από κρυφές μειώσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο μόνιμο μηχανισμό παρακολούθησης ελλειμμάτων και τον αυτόματο κόφτη.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2015 ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤ & ΤΟΥ ELA ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ
Κατάλαβες τώρα γιατί τα μπουκωμένα από την τραπεζική διαφήμιση στόματα των ΜΜΕ παραμένουν κλειστά μπροστά στο έγκλημα των μνημονίων και της διάσωσης των τραπεζών με τα δικά μας χρήματα ;;;
Και γιατί, όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, κάθονται στα 4 στις τράπεζες ;;;



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586542264836924&set=a.208196966004791.1073741825.100004434667425&type=3&theater

Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!

ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Deutsche Bank ερευνάται από την ιταλική εισαγγελία για τη πώληση 7.000.000.000 ευρώ ιταλικού χρέους την εποχή που η άρχισε η εκτόξευση των κρατικών ομολόγων και η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων στην πτώση της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι το 2011 !!!















Εισαγγελέας της Νότιας Ιταλίας ερευνά υπόθεση πώλησης 7 δισ. ιταλικού χρέους από την Deutsche Bank, την εποχή που η άρχισε η εκτόξευση των κρατικών ομολόγων η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων στην πτώση της κυβέρνησης Berlusconi στα τέλη του 2011, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 13.5.2016
Την παράταση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, κατά μία εβδομάδα έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου, αποφάσισαν οι λογιστές - φοροτεχνικοί σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος !!!
















Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, η απόφαση ελήφθη επειδή δεν έχουν αποσυρθεί οι διατάξεις που προβλέπουν τόσο την κατακόρυφη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους οικονομολόγους όσο και την εξαίρεση του κλάδου από τις εκπτώσεις για τα τέσσερα πρώτα χρόνια εφαρμογής του νόμου, και με δεδομένη την επιτυχία των κινητοποιήσεων μέχρι σήμερα αφού έχει υποβληθεί πολύ μικρός αριθμός δηλώσεων.

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!! ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ !!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ή ΟΧΙ
Πλέον με βάση την ΠΟΛ.1252/20.11.2015 προβλέπεται ότι επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με το 50% επί του ΦΠΑ που θα προέκυπτε από το μη εκδοθέν στοιχείο ή επί της διαφοράς !!!

















Οργιάζει η φοροδιαφυγή χάρη στο νομοθετικό πλαίσιο το οποίο από τη μία άκρη που ήταν με τα υψηλά πρόστιμα πήγε στην άλλη άκρη που δεν επιβάλλονται πρόστιμα.Οι ελεγκτές των εφοριών και γενικότερα ο ελεγκτικός μηχανισμός στη πράξη αρνείται να κάνει ελέγχους σε καταστήματα, έχοντας ως βασικό αντικείμενο ελέγχου την έκδοση απόδειξης από την ταμειακή μηχανή.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΔΕ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ΕΥΡΩ
Σχέδιο για 1.500 κατασχέσεις την ημέρα ακόμα και για χρέη των 500 ευρώ !!!














Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για να εξαπολύουν καθημερινά 40-50 κατασχέσεις βρίσκονται πλέον οι 30 πιο μεγάλες εφορίες της χώρας.

ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK !!!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Απίστευτη καταγγελία πελάτη της τράπεζας Αlpha bank.Του κράτησαν προμήθεια 30% !!!
Έγινε σήμερα σε κατάστημα της Αlpha Bank στην Ερυθραία.
Πελάτης της τράπεζας πήγε να καταθέσει σε πελάτη του το ποσό των 84 ευρώ και του κράτησαν προμήθεια 22 ευρώ.
Προμήθεια 30 % περίπου !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ :


ΠΗΓΗ
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/05/lpha-bank-30.html

ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ & ΜΟΙΡΑΣΕ 25.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ  ΟΙ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟ 2015 ΣΤΑ ΜΜΕ 55.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Ακόμη ρωτάς γιατί τα μπουκωμένα από την τραπεζική διαφήμιση στόματα των ΜΜΕ παραμένουν ραμένα και ερμητικά κλειστά, μπροστά στο έγκλημα των μνημονίων και της διάσωσης των τραπεζών με τα δικά μας χρήματα ;;;

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΟΙΡΑΣΕ 25.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟ 2015 !!!
Κατάλαβες τώρα γιατί όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, κάθονται στα 4 στις τράπεζες ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΣΥΣΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :



Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ
Γελάει όμως πάντα καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος !!! 



Νέοι όροι για τράπεζες και καταναλωτές στις συμβάσεις πιστώσεων για ακίνητα !!!

Με δύο χρόνια και τέσσερις μήνες καθυστέρηση παίρνει τον δρόμο της ενσωμάτωσης στην εθνική νομοθεσία η Κοινοτική Οδηγία 2014/17/ΕΕ μέσω της οποίας επιδιώκεται υψηλότερο επίπεδο προστασίας για τους καταναλωτές που συνάπτουν συμβάσεις πίστωσης για ακίνητα που προορίζονται για κατοικία. Στο σχέδιο νόμου που θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 24 Μαΐου, προβλέπεται η υποχρέωση να πραγματοποιείται αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας του καταναλωτή πριν από τη χορήγηση πίστωσης, καθιερώνονται συγκεκριμένες υποχρεώσεις για τους πιστωτικούς φορείς /μεσίτες πιστώσεων ενώ υπάρχει πρόνοια και για την εκπαίδευση των καταναλωτών σε ό,τι αφορά τον υπεύθυνο δανεισμό και τη διαχείριση χρέους.

Για τις περιπτώσεις συμβάσεων πίστωσης σε ξένο νόμισμα, αναφέρεται πως μπορεί είτε να μετατραπεί η σύμβαση σε εναλλακτικό νόμισμα τουλάχιστον όταν η διακύμανση της συναλλαγματικής ισοτιμίας υπερβαίνει το 20%, είτε η πίστωση θα συνοδεύεται με χρηματοπιστωτικό μέσο αντιστάθμισης του συναλλαγματικού κινδύνου. Παράλληλα εισάγεται η υποχρέωση διενέργειας εκτιμήσεων του ακινήτου ενώ καλούνται οι πιστωτικοί φορείς να επιδεικνύουν εύλογη ανοχή και να καταβάλλουν προσπάθεια για την επίτευξη λύσης πριν κινήσουν διαδικασίες κατάσχεσης.

Σημειώνεται πως το σχέδιο νόμου αφορά σε συμβάσεις πίστωσης που εξασφαλίζονται με εμπράγματη εξασφάλιση επί ακινήτου που προορίζεται για κατοικία, και σε συμβάσεις πίστωσης, σκοπός των οποίων είναι η απόκτηση ή η διατήρηση δικαιωμάτων κυριότητας επί εγγείου ιδιοκτησίας ή επί υπάρχοντος ή υπό κατασκευή κτιρίου.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει μεταξύ των άλλων τα εξής :

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Χ. ΖΩΗ ;;;

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟ Press-Gr.com ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ (ΑΚ)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.press-gr.com/2016/05/blog-post_539.html

Οι ΓΡΟΥΕΖΕΣ που κρύβονται πίσω από τον μπροστινό αρθρογράφο Μαυρογιαλούρο, επιχειρούν να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ με τους ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!



Ο Μαυρογιαλούρος κάνει ταμείο με τον φόβο των Γρουεζαίων που τρέμουν στην ιδέα, όχι απλά της υπουργοποίησης του Χρήστου Ζώη στο ΠΡΟ.ΠΟ., αλλά του τι θα σημάνει για τους ίδιους και για τους θαμμένους φακέλους του συγκεκριμένου υπουργείου που τους αφορούν, ο συνδυασμός του Χ. Ζώη στο ΠΡΟ.ΠΟ., με τον Δ. Παπαγγελόπουλο στη Διαφθορά και τον Π. Παυλόπουλο στην ΠτΔ,  με το Νίκο Νικολόπουλο να καταθέτει τις σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή και τις μηνυτήριες αναφορές στους Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, τον Κώστα Καραμανλή να στέλνει τον λογαριασμό στους νταβατζήδες και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να λύνει επί τέλους τα φλέγοντα προβλήματα του υπουργείου !!!

Και όλα αυτά τώρα που οι σχέσεις όλων αυτών μεταξύ τους ..........

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΕΦΕΡΕ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΦΚ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ !!!

ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ
Έξαρση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης προϊόντων οίνου διαπιστώνουν οι Έλληνες παραγωγοί τέσσερις μήνες μετά την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί !!!














Οι οινοπαραγωγοί προειδοποιούν για δημιουργία μιας νέας λαθραίας αγοράς και όπως επισημαίνουν τους προκαλεί κατάπληξη η επιμονή της Κυβέρνησης στην εφαρμογή του ΕΦΚ στο κρασί, καθώς έχει απόλυτη γνώση πλέον όπως δηλώνουν ότι «η καινοφανής και άδικη αυτή φορολόγηση φέρνει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα».

ΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη οι οφειλέτες μπορούν πλέον να απευθυνθούν στην Εφορία για να επανενταχθούν στη ρύθμιση !!!














Οι οφειλέτες προς το Δημόσιο που απεντάχθηκαν από τη ρύθμιση των 100 δόσεων χωρίς δική τους ευθύνη, αλλά εξαιτίας λάθους της τράπεζας, μπορούν να απευθυνθούν στην εφορία για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1980, ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩ !!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ & ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Δεν υπήρξε κανένα οικονομικό θαύμα επί δραχμής, ούτε παρήχθη κάποιο οικονομικό θαύμα με το ευρώ !!!

Οι ανεξέλεγκτες επιδοτήσεις με τη δραχμή και ο αλόγιστος τραπεζικός δανεισμός με το ευρώ, που τροφοδότησαν και στις δύο περιπτώσεις την κατανάλωση και τον πληθωρισμό, αντί για την παραγωγική οικονομία και την πραγματική ανάπτυξη, συνιστούν την κύρια αιτία της σωρρευτικής παραγωγής ελλειμμάτων από το 1981 μέχρι και σήμερα.


Γράφει ο Νικόλαος Καρατσώρης

Η βάση δεδομένων του IMF World Economic Outlook έχει στοιχεία και για την ελληνική οικονομία από το 1980 έως και σήμερα. Από το 1980 έως και το 1993 η χώρα δημιούργησε σωρευτικά ελλείμματα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών περίπου 26 δις δολ. ή μεσοσταθμικά 2,77% στο ΑΕΠ. Από το 1994 έως και το 2000 και πριν την εισαγωγή του ευρώ και στα μισά ακριβώς χρόνια από ότι στην πρώτη περίοδο δημιούργησε περίπου 15% επιπλέον σωρευτικό έλλειμμα ύψους 30,6 δις δολ. ή μεοσοσταθμικά 3,17% στο ΑΕΠ. 

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 8% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
Καίνε οι αυξημένες προκαταβολές φόρου !!!


























Αντιμέτωποι με «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά θα έρθουν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και όλοι όσοι κέρδισαν πέρυσι -και δήλωσαν- εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ !!! ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ 13% ΕΩΣ ΚΑΙ 27% !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 65.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Οι απώλειες ξεκινούν από 13,26% και φτάνουν ως και 27% για όσους αποχώρησαν με σύνταξη από 1/9/2013 και μετά. Λιγότερα θα χάσουν όσοι πρόλαβαν την έξοδο ως τις 31/12/2013, ενώ όσοι αποχώρησαν από 1/1/2014 και μετά, και κυρίως όσοι θα αποχωρούν στα επόμενα έτη (2016, 2017, 2018 κ.λπ.), θα έχουν μεγαλύτερες απώλειες !!!

















Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, σε λίστα αναμονής είναι περίπου 65.000 εργαζόμενοι, οι οποίοι περιμένουν το εφάπαξ ως και δυόμισι χρόνια. Οι νέες πληρωμές, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και κλείσει η αξιολόγηση, αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τον Σεπτέμβριο.

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;;

ΧΛΙΔΑ 15.000 ΕΥΡΩ !!! NEA, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 48 ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΑΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟΥΣ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ
Έχει ήδη 70 τέτοια κόκκινα δάνεια πρώην βουλευτών ο ΠτΒ στο συρτάρι του !!!
Πως να καταλάβει μετά ο κάθε βουλευτής τι συμβαίνει καθημερινά στην κοινωνία που υποφέρει και αυτοκτονεί ακόμη και για λιγότερα από τα 15.000 ευρώ του άτοκου βουλευτικού δανείου ;;;   

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ " Ο ΣΟΪΜΠΛΕ" !!!

ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟΝ Η EUROBANK. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 
Ποιοι μοιράστηκαν και πως τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ της τραπεζικής διαφήμισης και των χορηγιών των συστημικών τραπεζών μέσα στο 2015 !!!




ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ !!!

Πληροφόρηση για τις πληρωμές του 2015 σε επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης και τις δωρεές σε νομικά και φυσικά πρόσωπα δημοσιοποίησαν 4 Τράπεζες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 4374/2016 περί διαφάνειας στις σχέσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων με επιχειρήσεις μέσων ενημερώσεως και επιχορηγούμενα πρόσωπα.

Ακόμη ρωτάς γιατί τα μπουκωμένα από την τραπεζική διαφήμιση στόματα των ΜΜΕ παραμένουν ραμένα και ερμητικά κλειστά, μπροστά στο έγκλημα των μνημονίων και της διάσωσης των τραπεζών με τα δικά μας χρήματα ;;;

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ = 6.394.598,72 ευρώ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Οι γερμανικές τράπεζες βοηθούσαν πελάτες τους να αποφύγουν την φορολόγηση δισεκατομμυρίων ευρώ !!!












Το γερμανικό τραπεζικό σύστημα στις υπηρεσίες της φοροαποφυγής; Σύμφωνα με παγκόσμια δημοσιογραφική έρευνα, την οποία πραγματοποίησαν μεγάλα ΜΜΕ τόσο από τη Γερμανία, όσο και από άλλες χώρες, κυρίως δε από τις ΗΠΑ, γερμανικές τράπεζες, με προεξάχουσα την Commerzbank, βοήθησαν πελάτες τους να αποφύγουν μεγάλο ποσοστό των φόρων που τους αναλογούσαν, χρησιμοποιώντας διάφορα «παραθυράκια» του συστήματος.

KONTRA NEWS: ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ - ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!


ΒΟΜΒΑ !!! Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 11.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ 2015 Η EUROBANK ΣΤΑ ΜΜΕ !!!

11.000.000 ΕΥΡΩ ΜΟΙΡΑΣΕ Η EUROBANK ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟ 2015 
Ακόμη ρωτάς γιατί τα μπουκωμένα από την τραπεζική διαφήμιση στόματα των ΜΜΕ παραμένουν ραμένα και ερμητικά κλειστά, μπροστά στο έγκλημα των μνημονίων και της διάσωσης των τραπεζών με τα δικά μας χρήματα ;;;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ !!!


Η Eurobank δημοσιοποίησε τη λίστα των μέσων ενημέρωσης και των ποσών που έδωσε για διαφήμιση και χορηγίες το 2015 σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 4374/2016.

του Χρήστου Ιωάννου

Η Eurobank έδωσε 7,929 εκατ. ευρώ για διαφήμιση και 3,150 εκατ. ευρώ για χορηγίες. Επίσης έδωσε 734 χιλιάδες ευρώ σε 854 αριστούχους και 8 φυσικά πρόσωπα !!!


Τα μεγαλύτερα ποσά δόθηκαν σε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (σε ευρώ)
ANTENA TV: 509.574
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA CHANNEL): 492.859
ΑLPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ TV: 475.482
ΔΟΛ: 454.861 ευρώ,
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: 433.878
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (STAR TV): 271.582
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 271.496
REAL MEDIA 273.905
ΕΘΝΟΣ: 261.759
ΣΚΑΙ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε.): 238.744
ΑΥΓΗ 106.223

ΧΟΡΗΓΙΕΣ (σε ευρώ)


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ !!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ FUNDS ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 35%
Οι τράπεζες συνολικά εξετάζουν την παλιά δοκιμασμένη συνταγή των εταιρειών ειδικού σκοπού [SPV] για τα κόκκινα δάνεια !!!






ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html


Οι πωλήσεις δανείων σε distress funds εγκαταλείπονται καθώς οι τιμές που υποβάλλουν προσφορές για αγορά είναι εξευτελιστικές.
Την βέλτιστη λύση για την διαχείριση των NPLs αναζητούν οι ελληνικές τράπεζες που εμφανίζουν μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα 115,5 δισεκ. ευρώ. 


Οι τράπεζες μελετώντας όλες τις εναλλακτικές λύσεις συγκλίνουν στα εξής : 

ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΡΥΦΟ !!! ΟΙ ANONYMOUS ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

6 ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ SERVERS
Θύμα των Anonymous έπεσε η Τράπεζα της Ελλάδος οπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου !!!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr η «επίθεση» πραγματοποιήθηκε χθες και κράτησε για λίγα λεπτά καθώς οι άνθρωποι της ΤτΕ ήταν σε επιφυλακή και το αντιμετώπισαν άμεσα.

Η επίθεση έγινε τα τελευταία 24ωρα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι servers της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 ώρες.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μία από τις πρώτες Τράπεζες που φέρεται να στοχοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες, με επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS attack).

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ 500ΡΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ !!!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τέλος στην εκτύπωση νέων χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ βάζει η ΕΚΤ !!!




Το τέλος στην εκτύπωση χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ εξετάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για ένα χαρτονόμισμα που βοηθάει τις εγκληματικές ενέργειες και οργανώσεις.

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ REAL ESTATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ & Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
100 άδειες και 10 χρόνια αναμονής απαιτούνται για επενδύσεις σε ακίνητα !!!




Πάνω από 100 αδειοδοτήσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα απαιτούνται για την υλοποίηση ενός έργου ανάπτυξης ακινήτου στην Ελλάδα, γεγονός που εξηγεί τις αποτυχημένες προσπάθειες ξένων και εγχώριων επενδυτών να κοτορθώσουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Η γραφειοκρατία αυτή μεταφράζεται σε 5 έως 10 χρόνια αναμονής για την έκδοση μιας επενδυτικής άδειας.

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ*ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 27/04/2016
Όλες οι εξελίξεις της διαπραγμάτευσης μέσα από τις αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου και σε αποκλειστικότητα η είδηση ότι δεν θα συγκληθεί Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα !!!
Μοιράστηκε NON PAPER στους Ευρωβουλευτές !!!




ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο MARIO DRAGHI ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ CARDIFF ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ !!!

Ο MARIO DRAGHI ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ
Τι δουλειά έχει ένας κεντρικός τραπεζίτης και μάλιστα της ΕΚΤ, να ανακατεύεται, μαζί με στελέχη μεγάλων εμπορικών τραπεζών, σε εταιρείες που συνήθως στήνονται στη Μ. Βρετανία με μόλις 1 λίρα, με σκοπό τη νομότυπη φοροαποφυγή ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
file:///D:/Documents/Downloads/bracehart2.pdf




Δείτε στη συνέχεια τα έγγραφα απο το Μητρώο Εταιρειών του Cardiff που αποκάλυψε ο Πάνος Λελιάτσος :

ΒΟΜΒΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ FUNDS
Απάντηση Μ. Ντράγκι σε ερώτηση Νότη Μαριά : 
Οι ελληνικές τράπεζες θα αποφασίζουν μόνες τους πώς θα αντιμετωπίζουν τα κόκκινα δάνειά τους !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html

Επαφίεται στις ελληνικές τράπεζες να αποφασίζουν, με βάση καθαρά εμπορικά κριτήρια, ποια μέσα θα χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων τους, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.  Ο ίδιος προσθέτει ότι στο Μνημόνιο Συνεννόησης που έχει υπογραφεί με την Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ειδική απαίτηση, η οποία να υποχρεώνει τις ελληνικές τράπεζες να πωλούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά τους.

Ολόκληρη η απαντητική επιστολή του Μάριο Ντράγκι στο Νότη Μαριά :

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΖΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ 
Με βίαζαν στη Σελήνη ανθρωποειδή με ουρές. Με απήγαγαν εξωγήινοι με μορφή ερπετού και με πήγαν στο φεγγάρι για σεξ !!! 

Αυτός ο αδιανόητος ισχυρισμός ανήκει σε πρώην εργαζομένη των ραντάρ του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, η οποία, όπως λέει, τη δεκαετία του ’80 είχε ταξιδέψει πολλές φορές χωρίς τη θέλησή της στη Σελήνη, έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων πλασμάτων που δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας.


Το WHO IS WHO ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ψεκασμένων είναι ότι δημιουργούν ένα μύθο στον οποίο πιστεύουν πρώτα οι ίδιοι, προσπαθώντας έτσι να κάνουν τους άλλους να ασχολούνται μαζί τους, θετικά ή αρνητικά, τους είναι αδιάφορο, αναγάγοντας στον μεγαλύτερο τους εχθρό τον ίδιο τους τον πραγματικό εαυτό, τον οποίο κατά βάθος μισούν επειδή, χωρίς τον μύθο, είναι αδιάφορος ή ακόμη και απεχθής στο κοινωνικό σύνολο.
Η μαζική στρατολόγηση ψεκασμένων είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας περιθωριοποιούνται κατά τη διάρκεια οικονομικών κρίσεων.
Όσο πιο απίστευτος είναι ο μύθος, τόσο περισσότερους - επίσης ψεκασμένους - οπαδούς βρίσκουν οι ψεκασμένοι, αφού το μέγεθος του μύθου δημιουργεί, στους ίδιους και στους οπαδούς τους, τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση  ασφαλείας από τον πραγματικό τους εαυτό, από τον οποίο προσπαθούν να ξεφύγουν ακολουθώντας τον λάθος δρόμο.
Αυτόν του μύθου !!!

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΤΕΓΚΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΔΕΝΙΚΑ Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! 

Η 60χρονη σήμερα Νιάρα Τερέλα Ισλεϊ, σε συνέντευξή της στο Aquarian Radio, την οποία αναπαράγει η βρετανική εφημερίδα «Mirror», υποστηρίζει ότι, αφού υποβλήθηκε σε ύπνωση, θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που την είχαν αναγκάσει να βιώσει ανθρωποειδή πλάσματα με ουρά, σε μια μυστική βάση στον δορυφόρο της Γης.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ;;;


Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ !!!

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Μύκονος: Τζίρος εκατομμυρίων με τη διαφθορά της Πολεοδομίας !!!




Είναι ο δεύτερος προϊστάμενος που συλλαμβάνεται - Δύο δήμαρχοι έχουν εκπέσει των καθηκόντων τους - Πάνω από 700 καταγγελίες για αυθαίρετα, επιχειρηματίες που λαδώνουν χοντρά και ο άγνωστος πόλεμος με την ΑστυνομίαΗ ανώνυμη καταγγελία που εστάλη πριν από λίγες ημέρες στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ένα από τα μεγαλύτερα όργια διαφθοράς και πολεοδομικών παραβάσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Νησί των Ανέμων.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
Δεν εξηγείται ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπισθούν δραστικά τα κόκκινα δάνεια, δλδ αν θα είναι κούρεμα, αναδιάρθρωση, ρύθμιση ή κάτι άλλο, δεν αναφέρεται τίποτα περί προστασίας από τους πλειστηριασμούς, δεν εξηγείται ποια θα είναι τα κίνητρα και οι κυρώσεις που θα αναγκάσουν τις τράπεζες να ανταποκριθούν, ούτε πως θα ξανασηκωθούν μετά την πτώχευση όσοι "έπεσαν", ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι με το ισχύον καθεστώς της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, δεν θα μπορέσουν όχι να σηκωθούν, αλλά ούτε να περάσουν έρποντας έξω από τράπεζα !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ;;;

Όσο για την αναφορά στους λεγόμενους "στρατηγικούς κακοπληρωτές", δλδ στους λεγόμενους κατά τα κοινά "μπαταχτσήδες", δεν διευκρινίζεται σε ποιούς αναφέρεται :

Στους δανειολήπτες, που επειδή μπορεί να φοράνε ακόμη παπούτσια, δεν περπατούν ξυπόλυτοι για να δώσουν τα τελευταία ψιλά από τις τσέπες τους στις τράπεζες ;;;

Ή στα καταχρεωμένα κόμματα, τους επώνυμους μεγαλοφειλέτες και τα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η ίδια η υπερχρεωμένη με 195.000.000 ευρώ ΝΔ ...................


SSL Certificates