.

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

1980 - 2016 !!!

9,99 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!!

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

12 ΤΟ ΝΕΡΟ + 36 ΤΟ ΨΩΜΙ = 48 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ
Αν τώρα θέλεις και να τσιμπήσεις κάτι, ρίξε μια ματιά στην ταμειακή και θα καταλάβεις !!!


ΝΔ VS ΣΥΡΙΖΑ : ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ !!!


ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA !!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ + ALPHA ΤΙΣ KAΤΗΓΓΕΙΛΑΝ
ΜEGA: Η Εθνική και η Eurobank δεν καταγγέλουν τις δανειακές συμβάσεις με το κανάλι !!!




Διαφορετική στάση από Πειραιώς και ALPHA


Προχτές η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλλε την δανειακή σύμβαση που είχε με την "Τηλέτυπος" ιδιοκτήρια εταιρεία του ΜEGA , ζητώντας να καταβληθούν τα 11 συν 1,5 εκατομμύρια προκειμένου να μην καταγγελθεί το δάνειο, δημιουργώντας ασφυκτικό τοπίο στο Μεγάλο κανάλι καθώς η συγκεκριμένη στάση δρομολογεί εξελίξεις για το μέλλον του καναλιού.

Το ποσό δεν καταβλήθηκε και, παρ’ ότι η «Τηλέτυπος» είχε ζητήσει από την τράπεζα παράταση έως τις 22 Απριλίου, η Πειραιώς προχώρησε σε καταγγελία της δανειακής σύμβασηςδρομολογώντας, ντε φάκτο, ταχύτατες πλέον εξελίξεις.

ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Εγκρίθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία που προστατεύει τις εταιρίες από αποκαλύψεις όπως τα Panama Papers και τα Luxleaks !!!



Ευρωπαϊκή οδηγία… αντι-Leaks, για την προστασία όλων των φοροφυγάδων και των διακινητών μαύρου χρήματος !!!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη των Panama Papers και ενώ ακόμα βρίσκεται στα δικαστήρια η υπόθεση των LuxLeaks το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πλειοψηφία 503 ευρωβουλευτών υπέρ και 131 κατά υπερψήφισε αυτή την εβδομάδα την προώθηση Κοινοτικής Οδηγίας σχετικά με την καταπολέμηση της οικονομικής κατασκοπείας που με διατάξεις της φέρεται να θωρακίζει τις πολυεθνικές επιχειρήσεις από τέτοιου είδους αποκαλύψεις.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αγορά αποφασίστηκε η επιβολή μηνιαίου τέλους σε όλους όσους έχουν σύνδεση ίντερνετ, είτε για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ, κινητών τηλεφώνων κτλ. !!!




















ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!

ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 
Πήγαν στη Βουλγαρία για να γλιτώσουν και το πιο πιθανό είναι να πληρώσουν φόρους Ελλάδας !!!




Λογιστές που πήγαν στη Βουλγαρία με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις εγχώριες επιχειρήσεις διαπίστωσαν ότι οι εκπλήξεις και μάλιστα οι δυσάρεστες είναι αρκετές, ενώ πολλές από αυτές είναι… κρυφές.


Η μετεγκατάσταση μιας επιχείρησης που παρουσιάζει νομικά κενά μπορεί να κοστίσει περισσότερο στον μέτοχο της εταιρείας ενώ η προσδοκία του ήταν να γλιτώσει φόρους.
Η ελληνική κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζητήσει δικαστική συνδρομή και να προχωρήσει σε έλεγχο των εταιρειών που βρίσκονται στην Βουλγαρία με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) κ. Βασίλης Καμπάνης είπε στο bankingnews ότι οι «παγίδες» είναι πολλές και καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε ανακοίνωση με την οποία να ενημερώνει τους επιχειρηματίες σε ποιες περιπτώσεις η επιχείρηση δεν θα πληρώσει φόρους με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗΣ ΕΚΤ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ
Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι αποφάσισε την ένταξη των ελληνικών τραπεζών στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, κάνοντας αποδεκτά ως ενέχυρα τα ομόλογα του EFSF, γεγονός που ισοδυναμεί με ενίσχυση της ρευστότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος κατά 18 Δις, καθώς πλέον οι εγχώριες τράπεζες μπορούν να πουλήσουν σταδιακά εντός της χρονιάς έως και το 50% των ομολόγων EFSF των χαρτοφυλακίων τους !!!


ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ 18 ΔΙΣ !!!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συμπεριέλαβε τους τίτλους του Eυρωπαϊκού Mηχανισμού Διάσωσης EFSF στην λίστα των προς απόκτηση επιλέξιμων χρεογράφων, είπε εκπρόσωπος της ΕΚΤ την Παρασκευή, εξηγώντας ότι εξαιτίας των υψηλών εγγυήσεων που διαθέτουν οι τίτλοι του EFSF καθίσταται δυνατή η ένταξή τους στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης (QE).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΦΟΡΟΥ !!!

ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ
Και ενώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο συνεχίζουν να αυξάνουν κάθε μήνα !!!














Το αφορολόγητο παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» της διαπραγμάτευσης, αναφέρει στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, που συμμετέχει στις συζητήσεις με τους επικεφαλής των θεσμών. Οπως σημειώνει ο ίδιος, ο σημαντικότερος λόγος της διακοπής των συνομιλιών ήταν η διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ύψος του αφορολόγητου ορίου, παρά τη συμβιβαστική πρόταση των Ευρωπαίων, η οποία επίσης απορρίφθηκε από την Αθήνα.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Απορρίπτουν όλες τις έως τώρα προτάσεις για εξαιρέσεις !!!















ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Από τη στιγμή που ανάψει το πράσινο φως για να επανεκκινήσουν οι συζητήσεις στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν μέχρι το τέλος σε ότι αφορά τη διαχείριση των δανείων καθώς ο κύβος για την πλήρη απελευθέρωση έχει ήδη ριφθεί. 

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ+ΡΑΧΗΛ !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
Δημοκρατία * Δικαιοσύνη * Διαφάνεια * Δικαιώματα * Διαγραφή Χρέους * Διεκδίκηση Γερμανικών Οφειλών


Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον.

Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά.

Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης.

Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες.

Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους.

Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας.

Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής
κυριαρχίας.

ΜΠΑΡΑΖ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 7,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ !!!

ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ
Τουλάχιστον 32 φορολογικά μέτρα μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες !!!












Φορολογικά μέτρα –τουλάχιστον 32 στον αριθμό- συνολικού ύψους άνω των 7,2 δις. ευρώ μέσα σε λιγότερους από 10 μήνες θα επιβάλλει η κυβέρνηση για να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές.

Η «επίθεση» που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 με τις μετατάξεις προϊόντων και υπηρεσιών από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στον κανονικό αλλά και σειρά άλλων φορολογικών μέτρων, θα κορυφωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο με τις αλλαγές στο κώδικα φορολογίας εισοδήματος όσο και με το «πακέτο» των αυξήσεων στην έμμεση φορολογία. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των μέτρων, θα εισπραχθεί μέσα στο 2016.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 20.04.2016
Πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους στις 19 και 20 Απριλίου !!!













Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!! ΚΑΙ Η ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΟΥΛΗ 
Τσιτσιολίνα : Εσείς ψηφίσατε τον Τσίπρα, πορευτείτε με την επιλογή σας !!!




Η διάσημη πορνοστάρ Τσιτσιολίνα- κατά κόσμο Ιλόνα Στάλερ- έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να κηρύξει την έναρξη του Erotic Festival στο γήπεδο του TAE KWON DO στο Φάληρο.

Η Τσιτσιολίνα δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως η Ελλάδα, αλλά η ατάκα που έκλεψε την παράσταση χθες στη συνέντευξη Τύπου ήταν για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα !!!

Απαντώντας σε ερώτηση για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας είπε: 
«Για εμένα δεν είναι το θέμα αν υπάρχει αριστερά, δεξιά, κέντρο, το θέμα είναι ότι όποιοι και αν είναι άσχετα αν εγώ ήμουν σε ένα κόμμα της αριστεράς, όποιοι και αν είναι πάνω, πρέπει να αγκαλιάσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε σχέση με την αριστερά στη χώρα σας. Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν ξέρω να σας πω, ζω μακριά, εσείς τον ψηφίζετε, εσείς είστε αυτοί που θα πείτε αν είναι κατάλληλος για τη θέση που είναι. Ήταν δική σας επιλογή αυτή η πολιτική και πρέπει να πορευτείτε με αυτή, εσείς ξέρετε καλύτερα».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROSTAT: ΤΟ 22% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ !!!

ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Σε κατάσταση ένδειας ζούσε το 22,2% του πληθυσμού της Ελλάδας το 2015, έναντι 8,2% του πληθυσμού της ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη !!!
Ενώ σύμφωνα με στοιχεία της ΓΣΕΕ 4 στους 10 Έλληνες ζουν σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας !!!




















Η Eurostat έδωσε στη δημοσιότητα το ποσοστό του πληθυσμού της ΕΕ που στερείται βασικών καταναλωτικών αγαθών ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις. Βάσει αυτών των στοιχείων, το 2015 στην Ελλάδα ζούσαν σε κατάσταση ένδειας περίπου 2,37 εκατομμύρια άνθρωποι και συνολικά στην ΕΕ, 41 εκατομμύρια άνθρωποι.

ΒΟΜΒΑ !!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ MEGA !!!

ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ
Η Τράπεζα της Ελλάδος έστειλε στο αρχείο τη δικαστική έρευνα για τα θαλασσοδάνεια του MEGA !!!

Τεράστιες οι ευθύνες της διοίκησης ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Δεν διαπίστωσε - λέει - παρατυπίες η ΤτΕ στην πιστοδοτική πολιτική και τις διαδικασίες που ακολούθησαν οι τράπεζες, ούτε κατά την ανάληψη του πιστωτικού κινδύνου του MEGA, ούτε κατά την παρακολούθησή του !!!

Έξι τράπεζες. Ένα πολυσυζητημένο ομολογιακό δάνειο-μαμούθ, ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ. Μια δικαστική έρευνα η οποία κατέληξε στο αρχείο χάρη στο πολυσέλιδο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, που δήθεν αδυνατούσε να διαπιστώσει παρατυπίες !!!

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το πόρισμα :


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΓAINEI ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ
Τόπε και τόκανε ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, που κατoρθώνει με το πείσμα και την επιμονή του να βγάλει από το αρχείο τη δικογραφία για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων !!!

Δείτε εδώ τις κλήσεις των μαρτύρων :




ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ !!!
Ένα ολόκληρο μήνα καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος ότι έμεινε θαμμένο το 2013 το πόρισμα Καλούδη στα συρτάρια της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, παρέχοντας έτσι όλο τον απαραίτητο χρόνο στους τραπεζικούς και κομματικούς μπατζιμάνηδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να οργανώσουν και να εκτελέσουν το έγκλημα της τροπολογίας 390/37/2013, που έστειλε τη δικογραφία στο αρχείο, από το οποίο όμως σήμερα βγαίνει, χάρη στο πείσμα και την επιμονή του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, με την πρόσφατη μήνυση που κατέθεσε στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ MEGA !!!

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ & ΑΠΙΣΤΙΑ (386 & 390 ΠΚ) ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ MEGA ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (259 ΠΚ) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/04/mega_7.html

Τα διοικητικά συμβούλια των πιστωτριών τραπεζών, τα στελέχη και οι υπάλληλοι που εμπλέκονται και συμμετέχουν στις εγκρίσεις, τις χορηγήσεις, τις εκταμιεύσεις, τις αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης επισφαλών δανείων και πιστώσεων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, που έχουν συναφθεί και συνομολογηθεί παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά περίπτωση υπογραφεισών, πιστωτικών συμβάσεων, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, κατ’ άρθρο 390 ΠΚ, ενώ, ταυτόχρονα, οι μεγαλομέτοχοι «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και «ΔΟΛ ΑΕ» της ανώνυμης εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι ασκούντες τη διοίκηση αυτής, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην κατ’ άρθρο 390 ΠΚ κακουργηματική απιστία των ανωτέρω διοικήσεων, των στελεχών και των υπαλλήλων των πιστωτριών τραπεζών της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.




ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ MEGA, ΠΟΥ OI METOXOI TOY ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΑ “ΜΗΔΕΝ” ΣΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!


Οι μεγαλομέτοχοι «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και «ΔΟΛ ΑΕ» της ανώνυμης εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι ασκούντες τη διοίκηση αυτής, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης, κατ’ άρθρο 386 ΠΚ, με άμεση ζημία της περιουσίας των πιστωτριών τραπεζών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ ενώ, ταυτόχρονα, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ανωτέρω πιστωτριών τραπεζών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα στελέχη και οι υπάλληλοι αυτών, που εμπλέκονται και συμμετέχουν στις εγκρίσεις, τις χορηγήσεις, τις εκταμιεύσεις, τις αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης επισφαλών δανείων και πιστώσεων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, που έχουν συναφθεί και συνομολογηθεί παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά περίπτωση υπογραφεισών, πιστωτικών συμβάσεων, δια της κατ’ άρθρο 390 ΠΚ απιστίας τους, έχουν διαπράξει το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην κατ’ άρθρο 386 ΠΚ απάτη των ανωτέρω μεγαλομετόχων, των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ασκούντων τη διοίκηση προσώπων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ !!! ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ 
Παρουσιάζονται οι παρανομίες που κατέδειξε η γνωμοδότηση των έγκριτων νομικών Μανιτάκη – Καϊδατζή, για τις εισφορές, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την άρνηση του ΟΑΕΕ να παρέχει τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις σε όσους οφείλουν κι άλλες έκνομες καταστάσεις !!!



Οι παρανομίες του ΟΑΕΕ φτάνουν για να γεμίσουν έναν τόμο, οπότε εδώ παρουσιάζονται κωδικοποιημένα τα δημοσιεύματα με συνοπτική περιγραφή. Σε κάθε δημοσίευμα υπάρχουν παραπομπές για τις επιμέρους παρανομίες καθώς και τα νομικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν τις παρανομίες του ΟΑΕΕ και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασφαλισμένοι.

Αντισυνταγματική η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών με απόφαση του ΣτΕ. Αντιδράστε : Στο άρθρο υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών, για οφειλές, αλλά και ο τρόπος που μπορούν να αντιδράσουν οι ασφαλισμένοι για να προστατευτούν.

Αντισυνταγματικές οι αναδρομικές χρεώσεις του ΟΑΕΕ : Στο άρθρο παρουσιάζεται νομική τεκμηρίωση για την αντισυνταγματικότητα της αναδρομικής χρέωσης σε όσους υποχρεωτικά υπήγαγαν στον ΟΑΕΕ ενώ ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ ή στο ΙΚΑ.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ & ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ 44 ΔΙΣ (15 ΤΡΙΣ ΔΡΧ.) ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΝΤΕΡ ;;;



Σε μια παρατεταμένη περίοδο σαπίλας, μίζας και διαφθοράς, φαγώθηκαν λεφτά, ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ με τα τσουβάλια. Μια περίοδος σαπίλας που ακόμα συνεχίζεται. 

Γράφει ο ΜπαρμπαΝίκος 

Δεν είναι έτσι απλά, μόνο ο Τσοχατζόπουλος και το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών... προγραμμάτων. Ένα από τα πολλά πακέτα της δήθεν σύγκλησης, τύποις και ουσία ΔΑΝΕΙΑ, ήταν και τα 15 τρισεκατομμύρια δραχμές (44,12 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ) του «πακέτου Σαντέρ» του 1999, για την εξαετία 2000 – 2006. 

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ !!!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ
Ο επικεφαλής των εισαγγελέων Παναγιώτης Αθανασίου, έχει δώσει εντολή και θα αποσταλούν αιτήματα δικαστικής συνδρομής στον Παναμά !!!













Έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι ελληνικής καταγωγής καταθέτες τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα περίφημα Panama Papers αναζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς οι οποίοι φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς στον Παναμά.

ΕΥΑΓΓΕΛΕ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΤΟ PSI+, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ;;;

ΤΟ PSI+ EKANE ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, διπλές σειρές ΜΑΤ, αστυνομικούς με πολιτικά σε όλους τους ορόφους και ανιχνευτές μετάλλων, στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε εκ νέου χθες, με λεκτικές ακροβασίες, να υπερασπιστεί το έγκλημα του PSI, από το οποίο έχασαν χιλιάδες Έλληνες επενδυτές τις αποταμιεύσεις τους, σε ποσοστό πάνω από 50% !!!



Έξω από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Μικροομολογιούχων κρατήθηκαν σε απόσταση από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρά τις εκκλήσεις τους προς τις αστυνομικές Αρχές να επιδώσουν το φυλλάδιο που είχαν τυπώσει με τίτλο «Το Ελληνικό Δημόσιο άρπαξε τις αποταμιεύσεις μας»!

«Δεν μας αφήνουν να πλησιάσουμε, ενώ εμείς επενδύσαμε τις αποταμιεύσεις μας, και μάλιστα την περίοδο της κρίσης, σε «χαρτιά» που είχαν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και δεν βγάλαμε τα χρήματά μας έξω, όπως μερικοί από αυτούς που τώρα βρίσκονται μέσα» δήλωσε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. 


ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΣΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΡΡΑΦΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ;;; Ή ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΒ ;;;
Και αν τελικά ενόχλησαν τα "ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ", και λίγα τους είπε, αφού η κανονική φράση είναι "ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ & ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!! 



Έχουν πλάκα όλοι αυτοί οι ξεφωνημένοι δημοσιογράφοι, που θησαυρίζουν επί χρόνια στα pay rolls φαρμακευτικών εταιρειών, που έστηναν μαϊμού ρεπορτάζ και δήθεν ενημερωτικές εκπομπές για τα άχρηστα και επικίνδυνα εμβόλια, που κόστισαν μια περιουσία στον προϋπολογισμό και στο χρέος.

Αυτοί λοιπόν οι τηλεπλασιέδες της διαπλοκής, που εκτός από τις τράπεζες τίναξαν στον αέρα ακόμη και την μπάνκα του ΚΕΛΠΝΟ, σήμερα διαμαρτύρονται για το στυλ και το ύφος του Πολάκη, αντί να απαντήσουν στη ουσία των καταγγελιών του.

ΥΓ

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/12/2016
Στην υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κατέληξαν σήμερα ΓΣΕΕ και εργοδοτικοί φορείς, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε η Συνομοσπονδία, με ομόφωνη εντολή του Συνεδρίου της και υπέγραψε με εξουσιοδότηση του Διοικητού της Συμβουλίου ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιάννης Παναγόπουλος !!!





Η Σύμβαση με ισχύ από 01/01/2016 έως και τις 31/12/2016 διασφαλίζει τη συνέχιση των θεσμικών όρων (επίδομα γάμου, μητρότητα) που θεσπίστηκαν με τις προηγούμενες ΕΓΣΣΕ, ενώ επαναβεβαιώνει την συμφωνία της ΓΣΕΕ και των Εθνικών Εργοδοτικών Οργανώσεων, στην περίπτωση που αρθούν οι διατάξεις παρέμβασης στην ΕΓΣΣΕ, να ξεκινήσουν άμεσες διαπραγματεύσεις για τον καθορισμό των μισθολογικών όρων της Σύμβασης (κατώτατος μισθός, ξεπάγωμα τριετιών κλπ.)

ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με τους όψιμους και όψιμες θρηνωδούς γιά την υπόθεση της Εταιρείας Ηλεκτρονικών Ειδών που έβαλε λουκέτο... Επειδή είμαι χρόοοονια στο χρηματιστηριακό κουρμπέτι... Μπορεί να μας πεί η Φορολογική Αρχή άν έχει ακούσει κάτι που φημολογείται......  ώστε η εταιρεία να μείνει κυριολεκτικά κουφάρι??? Εγώ ερωτήσεις υποβάλλω... Αντε γιατί τα πήρα πρωινιάτικα!



Αντε, και μη μασατε κουτόχορτο! Αυτοί δυστυχώς υπήρξαν πολλοί από τους "Επιχειρηματίες" που τάχα τους διώχνει το πράγματι άθλιο φορομπηχτικό και αντιεπιχειρηματικό περιβάλλον!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟ Ι!! Ρωτήστε και τους εργαζόμενους στο Λογιστήριο της επιχείρησης!

" Η φορολογική «καμπάνα» των 79,5 εκ. ευρώ

ΝΕΟ ΦΟΡΟΣΟΚ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΧ !!!

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
Πέρα από την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% που προτείνει η κυβέρνηση, η ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, εξετάζει όλες τις πιθανές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα στα κρατικά ταμεία από την αγορά αυτοκινήτων !!!















Προς την αναμόρφωση της φορολογίας αυτοκινήτων προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να βρει τα απαιτούμενα κεφάλαια που ζητούν οι δανειστές από το φορολογικό, ύψους 1,8 δισ. ευρώ.

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ !!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

ΠΡΟΣΟΧΗ :
ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!
Η πώληση (εκχώρηση) όλων των δανείων, κόκκινων και πράσινων, ήταν ανέκαθεν ελεύθερη, από ενάρξεως τραπεζικού κόσμου, χωρίς κανέναν περιορισμό !!!

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που η απαγόρευση που ισχύει από τις αρχές του έτους και παρατάθηκε πρόσφατα μέχρι την 15/05/2016, θεσπίστηκε και ανανεώνεται κάθε φορά με ειδική τροπολογία !!!
Αν η εκχώρηση δεν ήταν ελεύθερη, δεν θα χρειαζόταν καμία τροπολογία για να προστατευθούν οι δανειολήπτες από την πώληση των δανείων τους στα funds !!! 



Για να πωλήσεις κάτι, πρέπει να είναι δικό σου, να έχεις την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ.

ΠΩΛΗΣΗ : Άρθρο 513 Αστικού Κώδικα

Με τη σύμβαση της πώλησης ο πωλητής έχει την υποχρέωση να μεταβιβάσει την κυριότητα του πράγματος ή το δικαίωμα, που αποτελούν το αντικείμενο της πώλησης, και να παραδώσει το πράγμα και ο αγοραστής έχει την υποχρέωση να πληρώσει το τίμημα που συμφωνήθηκε.

Μπορούν λοιπόν οι Τράπεζες να πωλήσουν τα δάνεια ;;;

ΓΑΛΛΙΑ: 1 ΔΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ HSBC ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!



ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΕΠ !!!
Πρόστιμο 1 δις ευρώ στην HSBC για υποβοήθηση σε φοροδιαφυγή Γάλλων καταθετών έβαλε το Παρίσι! Να κάνει το ίδιο και για τις Ελληνικές Τράπεζες η κυβέρνηση !!!


Να τι έκανε η Γαλλία με την λίστα Falciani : 
Εριξε ένα ωραίο προστιματάκι 1 billion στην HSBC γιά την υποβοήθηση των πελατών της να αποκρύψουν φοροδιαφυγή, άρα διέπραξε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος !!! 

Μπείτε στο site και δείτε τι έκαναν οι Γάλλοι! Έριξαν πρόστιμα στις Ελβετικές Τράπεζες που βοήθησαν στο ξέπλυμα χρημάτων Γάλλων φοροφυγάδων.
Και πάμε τώρα και στα δικά μας, Αλήθεια, οι Ελληνικές Τράπεζες από τις οποίες διέρρευσαν δισεκατομμύρια ευρώ διεφθαρμένων πολιτικών και δημοσίων λειτουργών κάθε επιπέδου, δεν έχουν καμμία ευθύνη ;;;

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αν μια μικρή τράπεζα κλείσει, διότι δεν μπορεί να βρει, πχ, 2 Δις νέα κεφάλαια, τότε αφήνει τρύπα 30-40 Δις στο τραπεζικό σύστημα της χώρας. Δηλαδή η τρύπα 2 Δις σε μία τράπεζα οδηγεί σε τρύπα 40 Δις στις άλλες, αφού οι ευρωπαϊκές τράπεζες διαχειρίζονται κεφάλαια με μόχλευση μέχρι και 20 φορές και καταθέσεις στη βάση ενός πραγματικού κλασματικού αποθέματος μικρότερου του 5% !!!



Να τρώτε άφθονα σπαγγέτι και πίτσα. Μακριά όμως από ιταλικές τράπεζες !!!

Του Κωνσταντίνου Βέργου

Όταν πριν ένα περίπου μήνα αναφερόμασταν στην κρίση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πόσο γρήγορα θα χειροτέρευε η κατάσταση στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που, παρά τα τεράστια ποσά διάσωσης που διοχετεύονται με την "Ποσοτική Χαλάρωση" στις πλούσιες χώρες και τις τράπεζές τους, σχεδόν 70 δισ. ευρώ κάθε μήνα, όχι μόνο η γερμανική, αλλά τώρα και η ιταλική κυβέρνηση βρίσκονται σε "κατάσταση επιφυλακής" για τις τράπεζές τους! 

Οι ιταλικές αρχές, μάλιστα, έφτιαξαν προχτές και βάφτισαν το σχέδιο διάσωσης τραπεζών τους "Άτλας"! Θα μπορέσει όμως ο Ιταλός "Άτλας" να σώσει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, ή η πτώχευση ευρωπαϊκών τραπεζών είναι προ των πυλών;

Η MASTERCARD ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ & ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

http://filonoi.gr/2016/04/13/diafhmisis-diakinhseos-mayroy-xrhmatos/

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ FACEBOOK: ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΕΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Και με πρόσφατες έρευνες να δείχνουν ότι τουλάχιστον οι μισές ελληνικές επιχειρήσεις οδηγούνται σε λουκέτο ή μεταφορά έδρας στο εξωτερικό !!!














Ο Laurence Hartman δεν είναι ο τυπικός οινοπαραγωγός. Από τη μητέρα του Έλληνας, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ολλανδία, αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια μαζί με τη γυναίκα του να αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του και να γίνει οινοπαραγωγός. Για αυτό το σκοπό εκπαιδεύτηκε ως οινολόγος και αμπελουργός και το επόμενο βήμα ήταν να επιλέξει τον τόπο που θα εγκατασταθεί. Μεταξύ των επιλογών του ήταν περιοχές της Γερμανίας και της Αυστραλίας, ωστόσο τελικά αποφάσισε να επενδύσει στη Δυτική Μακεδονία και το Αμύνταιο.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ !!! 450 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Μετά από 66 χρόνια λειτουργίας κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης !!!














«Λουκέτο» μετά 66 χρόνια λειτουργίας βάζει η Ηλεκτρονική Αθηνών, μια από τις πλέον γνωστές αλυσίδες πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 267/13-4-2016 απόφασή του κήρυξε την εταιρεία σε κατάσταση πτώχευσης και από σήμερα τα 45 καταστήματα της αλυσίδας θα είναι κλειστά. Η εταιρεία αποδίδει το «λουκέτο» στο γεγονός ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης που περιελάμβανε και νέο τραπεζικό δανεισμό ακυρώθηκε μετά τις δραματικές εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού.

GAY RESTAURANTS !!!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ;;;

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΕΞΗ
Αν πούλαγε ακόμη το προϊόν, τότε θάχαν κάνει πρώτοι προκοπή στη Ρωσία οι ΚΚΕδες, που δεν περνάνε ούτε από τους ανιχνευτές στο αεροδρόμιο !!! 

ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΟΙ
Ο συγκεκριμένος όμως είναι και καθηγητής οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης !!!

Μη ρωτάτε λοιπόν γιατί τα πανεπιστήμια παράγουν αγράμματους, αφού είναι αγράμματοι οι ίδιοι οι καθηγητάδες, στους οποίους αναθέτουμε να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας !!!


ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ !!!

ΣΤΟ 15% ΑΠΟ 10% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων προβλέπει το φορολογικό πακέτο που προτίθεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα για τα μερίσματα προβλέπεται η θέσπιση αυτοτελούς φορολόγησής τους με συντελεστή 15% !!!


















Να σημειωθεί ότι πρόκειται για αύξηση της φορολόγησης των μερισμάτων καθώς σήμερα ο φορολογικός συντελεστής για τη συγκεκριμένη κατηγορία εισοδήματος είναι 10%.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ & ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ !!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ & ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Επιστολή αγωνίας και απόγνωσης στάλθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κο Διαμαντάρα, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κο Γ. Στουρνάρα, τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κο Γ. Σταθάκη, και στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκ. Τσακαλώτο !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Το πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια στην πόλη μας είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζουμε και απασχολεί τόσο απλούς πολίτες όσο και επιχειρηματίες.

Το ζήτημα θέτει επί τάπητος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας αυτήν την φορά, παρουσιάζοντάς το στις πραγματικές του διαστάσεις και ζητώντας λύσεις από τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Διαβάστε την επιστολή που στάλθηκε στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κο Γ. Στουρνάρα, τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κο Γ. Σταθάκη, και στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκ. Τσακαλώτο.

Αξιότιμε κε Διοικητή,

ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;;;

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΕΕ
Στο 25,9% τα λουκέτα στο κέντρο της Αθήνας τον Μάρτιο, 33,7% στον Πειραιά, 26,7% στη Θεσσαλονίκη και 22,4% στην Πάτρα !!!














Τα χιλιάδες λουκέτα εξακολουθούν να αποτελούν τον εφιάλτη των μμε σε ολόκληρη την επικράτεια, παρά τις μικρές αυξομειώσεις τους, κατά περίπτωση, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΠΑ ΣΤΟ 24% !!!

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ
Θα οδηγήσει σε αύξηση σε δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες !!!














Η πρόταση για αύξηση του υψηλού συντελεστή του ΦΠΑ από το 23% στο 24% μπορεί να είναι μικρή, ωστόσο θα προκαλέσει αύξηση σε δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες, προκαλώντας έμφραγμα στους καταναλωτές.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ !!! 150 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

117 ΔΙΣ ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤτΕ + 30 ΔΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΑ = 147 ΔΙΣ !!!
Δάνεια 30 Δις ευρώ στον προθάλαμο του κόκκινου !!!




Της Άννας Δόγα

Δάνεια ύψους 30 δισ. ευρώ που είναι στον προθάλαμο «του κόκκινου» επιδιώκουν να φρενάρουν οι τράπεζες, καθώς το μακροοικονομικό περιβάλλον και τα νέα υφεσιακά μέτρα των επόμενων μηνών αναμένεται να πιέσουν περαιτέρω τους ισολογισμούς του κλάδου.

Το απόθεμα των 30 δισ. ευρώ «σε κίνδυνο» είναι δάνεια που, είτε εμφανίζουν καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών και δεν περιλαμβάνονται έτσι στα NPLs είτε είναι ρυθμισμένα και άρα, έχουν επίσης ρίσκο να επανέλθουν σε καθυστέρηση, είτε εξυπηρετούνται μεν, αλλά αφορούν δανειολήπτη με άλλη έκθεση σε καθυστέρηση.

SSL Certificates