.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ !!!

ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου, βραβευμένου με αστέρι Michelin, απαγόρευσε την είσοδο στους τραπεζικούς για να εκδικηθεί αυτούς που δεν του χορήγησαν δάνειο !!!



Μπορεί παλιότερα οι τραπεζίτες να τύγχαναν ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής από τους ανθρώπους και τους μαγαζάτορες, όμως τα νέα δεδομένα που έφερε η οικονομική κρίση, τους έχουν ρίξει στο “πυρ το εξώτερο”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το “les ecuries de richelieu”, που βρίσκεται στη δυτική Γαλλία.

Ο ιδιοκτήτης του, Alexandre Callet, αγανακτισμένος με την τράπεζα που δεν του χορήγησε δάνειο ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, για να ανοίξει ένα δεύτερο εστιατόριο θέλησε με αυτή του την κίνηση να εκδικηθεί τους τραπεζίτες που όπως είπε του φέρθηκαν σαν να ήταν σκυλί.



Σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Figarο είπε χαρακτηριστικά :

Η ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ !!!

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΣΤΟ ΛΑΘΕΡΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
Ολιγοπωλιακή βιομηχανική γεωργία αποφασίστηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα !!!




Αν σας έλεγαν, ότι σε δέκα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη, που δεν συνεργαζόταν, θα λέγατε, ότι συνωμοσιολογούμε. 

Και αν σας παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014 ;;;

Για την υλοποίηση του σχεδίου, θα αντληθούν κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ 100 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΑ 40 ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Για κάθε 100 ευρώ εισοδήματος τα 39,9 ευρώ πηγαίνουν απευθείας στο ταμείο του Δημοσίου, χωρίς όμως να υπολογίζονται σ΄αυτό το ποσό παρακράτησης φόροι όπως ο ΕΝΦΙΑ,τα δημοτικά τέλη,τα τέλη κυκλοφορίας,έκτακτες εισφορές και ότι άλλο επιβαρύνει το εισόδημα !!!















Παράνοια με τους φόρους, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η οποία είναι «πρωταθλήτρια» στον συγκεκριμένο τομέα. Ερευνα – σοκ που δημοσιεύουν τα Νέα και η οποία εκπονήθηκε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι Ελληνες δίνουν δυσανάλογους φόρους σε σχέση με τα εισοδήματά τους.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ METRO
Τα καταστήματα θα μετονομαστούν σταδιακά σε My Market !!!
















Ήταν 1973 όταν η οικογένεια Βερόπουλου αποφάσιζε, έχοντας ήδη πολυετή εμπορική δραστηριότητα και με βάση την εμπειρία από την οργάνωση μικρών καταστημάτων με το σύστημα SPAR, να προχωρήσει στην δημιουργία δικών της καταστημάτων σούπερμάρκετ. Το πρώτο από αυτά με την επωνυμία "Βερόπουλος” ανοίγει τον Ιούλιο του 1973 στο Περιστέρι, με τη μετατροπή ενός παλαιού κινηματογράφου σε μια σύγχρονή, για τα δεδομένα της εποχής, υπερ-αγοράς.

ΛΕΠΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ;;;

ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΔΝΤ
Γιώργος Παπανδρέου: Οι Ευρωπαίοι δεν έβγαζαν ούτε selfie μαζί μου όταν ήμουν πρωθυπουργός, λες και ήμουν λεπρός !!!



Μετά τις αποκαλύψεις για τη νέα φάση της ζωής του και τις φωτογραφίες με την μεζονέτα στα Δικαστικά, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βρέθηκε σε ένα συνέδριο στις Βρυξέλλες με το παράξενο και μάλλον πρωτότυπο θέμα «Πώς να τραβήξεις την προσοχή ενός Πρωθυπουργού σε ένα πρόβλημα δημόσιας Υγείας, όπως η Ηπατίτιδα C».

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε σε πολλά περιστατικά από την πρωθυπουργική του θητεία, σημειώνοντας ότι στις πρώτες συναντήσεις με τα ηγετικά στελέχη της ΕΕ (Ρομπάϊ, Τρισέ, Γιούνκερ, Μπαρόζο, Μέρκελ) αισθανόταν σαν να ήταν «λεπρός».

ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
Πλέον ο ελεγκτής πρέπει να υπολογίζει το ΦΠΑ που αναλογεί σε κάθε είδος ή υπηρεσία και να επιβάλει πρόστιμο ίσο με το 50% αυτού του ΦΠΑ !!!
Έτσι θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή ;;;



















Σκηνή πρώτη. Συνεργείο της εφορίας έχει στήσει καρτέρι έξω από ιατρείο και περνάει από κόσκινο τους πελάτες- ασθενείς που εξέρχονται. Μετά από αναμονή τριών ωρών οι ελεγκτές διαπιστώνουν ότι κανείς από τους πελάτες του γιατρού δεν είχε πάρει απόδειξη. Μπαίνουν στο ιατρείο, ο γιατρός παραδέχεται την παράβαση αλλά οι εφοριακοί δεν μπορούν να του κόψουν πρόστιμο γιατί το νέο ποινολόγιο τους δένει τα χέρια.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΙΔΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ
Όλοι εσείς, οι κομπλεξικοί ψυχάκηδες των social media που παριστάνετε τους επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου, οι ψευτοδιανοούμενοι της τέχνης, που πίσω από το βολικό άλλοθι της ποιότητας κρύβετε τον φθόνο για την επιτυχία και τα μεροκάματα των συναδέλφων σας και οι κάθε λογής αγάμητοι μισέλληνες του μνημονιακού προτεσταντισμού, που για πέντε γαμημένα χιλιάρικα γαρύφαλα στην πίστα αρπάζετε καθημερινά την ευκαιρία να αναγορεύεστε σε αυτόκλητους κατήγορους ολόκληρου του ελληνικού λαού, σήμερα υποκρίνεστε πως δήθεν πενθείτε !!!
Άντε ρε γαμηθείτε ......




Ο διπρόσωπος Έλληνας…

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Οι τέσσερις τράπεζες μείωσαν σημαντικά τις δόσεις του Mega και μετέθεσαν την αποπληρωμή του δανείου για το 2021 !!!
















Να μειώσουν σημαντικά το ύψος των δόσεων του Mega αποφάσισαν οι τέσσερις δανείστριες τράπεζες, δίνοντάς του το «φιλί της ζωής», παρά την αντιπαράθεση των μετόχων για τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν και την εκκρεμότητα με τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι μια καίρια απόφαση, που δεν πρέπει να εφαρμοστεί μόνο στα media αλλά και σε όλη την κοινωνία, ώστε να ανακουφιστεί από το βάρος των δόσεων.

ΣΧΕΔΙΟ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 10% !!!

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Οι δανειστές ζητούν κατάργηση του αφορολόγητου για μισθωτούς - συνταξιούχους ή έστω δραστική μείωση του !!!















Νέες αλλαγές στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης με αύξηση του ανώτατου συντελεστή από το 8% στο 10% ζυμώνονται στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών οι οποίες συνεχίζονται εξ αποστάσεως αλλά με εντατικούς ρυθμούς.

ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΕΔΙΝΑΝ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ !!!

ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Απίστευτη καταγγελία Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους !!!



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ !!!

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Μητροπολίτη Κω καὶ Νισύρου Ναθαναήλ ότι ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους.

Ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, κατήγγειλε ότι «μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους». 

8-10 ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



8-10 οι «μνηστήρες» για τα κόκκινα δάνεια !!!
Την αποσαφήνιση του πλαισίου από την ΤτΕ αναμένουν οι εταιρείες που θα ζητήσουν άδεια για την ανάληψη της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων !!!

Των Αννας Δόγα και Σταμάτη Ζησίμου

Οκτώ έως δέκα εταιρείες αναμένεται να ζητήσουν άδεια για την ανάληψη της διαχείρισης «κόκκινων» δανείων κατά τη διαδικασία που θα «ανοίξει» μόλις αποσαφηνιστούν από την Τράπεζα της Ελλάδος, με διευκρινιστικές εγκυκλίους, οι όροι λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ HEINEKEN ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ !!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ HEINEKEN
Δήλωση – Πρόκληση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας για την Ελλάδα : 

Η Νιγηρία ασφαλέστερη χώρα από την Ελλάδα για την εταιρεία μας !!!



Το ότι η Νιγηρία κατασφάζεται από τους ισλαμιστές, φυσικά δεν ενοχλεί τις πολυεθνικές! Ίσως και να τις ευνοεί…
Οι αποικιοκράτες Ολλανδοί της Heineken δεν θα αλλάξουν ποτέ, ούτε φυσικά και τα παρακλάδια τους σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα … η Αθηναϊκή Ζυθοποιία. «Η Νιγηρία ασφαλέστερη χώρα από την Ελλάδα για την εταιρεία μας», έλεγε στο Davos ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής Jean-François van Boxmeer…

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΔΝΤ !!! Ή ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ FUNDS Ή ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΠΩΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ Ή ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Βόμβα ΔΝΤ: Nέα ανακεφαλαιοποίηση άν δεν πωληθούν τα Κόκκινα Δάνεια !!!




Βόμβα στη διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους Θεσμούς για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης βάζουν νέες διαρροές που αναφέρονται στη στάση του ΔΝΤ, τη στιγμή που ο έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες επιχειρώντας να «ξεμπλοκάρει» τις συζητήσεις.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, πηγές ανέφεραν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξακολουθούν να έχουν διαφωνίες για τη λύση που πρέπει να δοθεί στο θέμα του ελληνικού χρέους.

Η άποψη του ΔΝΤ για το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι πως πρέπει να να υπάρξει πλήρως απελευθέρωση της δυνατότητας πώλησής τους

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!

ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Oι κορυφαίοι δικηγόροι του Λονδίνου πληρώνονται 1.100 λίρες ανά ώρα !!!





Το κόστος πρόσληψης ενός κορυφαίου δικηγόρου στο Λονδίνο έχει φτάσει πάνω από τις 1.000 λίρες/ώρα, κάτι που σημαίνει πως μόνο οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους.

Ο μέσος όρος της ωριαίας χρέωσης για δικηγόρους των μεγαλύτερων γραφείων στο City του Λονδίνου το 2015 ήταν 850 λίρες, και έχει φτάσει σήμερα στις 1.100 λίρες, ή 18 λίρες ανά λεπτό, σύμφωνα με έρευνα του think tank Centre for Policy Studies. Το 2005, το αντίστοιχο ποσό βρισκόταν στις 674 λίρες ανά ώρα, προσαρμοσμένο για τον πληθωρισμό.

ΣΤΟ LIMIT UP Ο ΝΤΟΛΜΑΔΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΟΣΟ 23.000 EUROBANK !!!

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ UBS Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΜΕ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΚΛΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Ενώ έχουν βρει στις λίστες και 10 ονόματα πολιτικών !!!















Από τους οικονομικούς εισαγγελείς κλήθηκε η Έλλη Στάη προκειμένου να δικαιολογήσει κατάθεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΟΛΑ ΣΤΑ FUNDS : ΚΟΚΚΙΝΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ
Όχι μόνο τα κόκκινα, αλλά και τα πράσινα δάνεια θέλουν τώρα οι δανειστές να πωλούνται στα funds !!!



Σύμφωνα με το άρθρο 455 του ΑΚ, ο δανειστής μπορεί με σύμβαση να μεταβιβάσει στον άλλο την απαίτηση του χωρίς την συναίνεση του οφειλέτη.
Επίσης, ήδη από το 2003, υπάρχει ο νόμος 3156/2003, άρθρο 10 παράγραφος 13, που μιλά για την πώληση και τη μεταβίβαση απαιτήσεων από πιστώσεις, τόκους, κλπ.

Δεν ανακαλύφθηκε σήμερα η δυνατότητα πώλησης όλων των δανείων, κόκκινων και πράσινων, αφού ο νόμος την προβλέπει και την επιτρέπει εδώ και πολλά χρόνια !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ελπίδες ότι θα βρεθεί κοινός τόπος στη διαπραγμάτευση για το Ασφαλιστικό -εφόσον γίνουν αλλαγές στην ελληνική πρόταση- έχουν κυβερνητικές πηγές, αλλά βλέπουν αδιέξοδο στο θέμα των κόκκινων δανείων, καθώς οι δανειστές απαιτούν να απελευθερωθεί η πώληση ακόμα και για δάνεια που εξυπηρετούνται κανονικά.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΝΩ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Αποφάσισαν να αποκλείσουν εφορίες και τράπεζες και να παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι την λήξη του ωραρίου !!!















Όπως επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόθεσή τους είναι να κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες τους, ενώ συζητούν και το ενδεχόμενο να μεταβούν στην Αθήνα, την ημέρα που θα οριστεί η συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

ΝΤΡΟΠΗ !!! ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ 9 ΠΑΙΔΙΑ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 10ο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ
Η ΔΕΗ του ζήτησε 650 ευρώ για να μην προχωρήσει στη διακοπή !!!















Στην ανακοίνωση-καταπέλτη που εξέδωσε για το περιστατικό το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, καταγγέλλει τη διακοπή ρεύματος στην οικία της πολύτεκνης οικογένειας.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΕΟΣ !!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ;;;

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ !!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Στο εστιατόριο της Βουλής σερβίρουν...«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ» !!!

9 ευρώ σερβιρισμένα στο τραπέζι και 8,10 ευρώ πακέτο για το σπίτι του κου Βουλευτού !!!


Το προσφυγικό είναι στο «κόκκινο» το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι εικόνες με τα προσφυγόπουλα έχουν αγγίξει όλους τους Έλληνες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ !!!

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ενάντια στο προτεινόμενο από την κυβέρνηση ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών και φορέων των λογιστών-φοροτεχνικών, μετά από συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπό τον πρόεδρό του, Κωνσταντίνο Κόλλια !!!



















Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής:

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 
Η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών δέχεται καθημερινά καταγγελίες από μέλη της, για χρεώσεις υπέρογκων προμηθειών κατά τη διάρκεια των πάσης φύσεως συναλλαγών τους με τις τράπεζες !!!





















Την παρέμβαση της κυβέρνησης στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τις υψηλές τραπεζικές χρεώσεις ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ;;; ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ !!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών : Η νέα πλατφόρμα για τους καταναλωτές και τους εμπόρους !!!



H Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε μία νέα πλατφόρμα μέσω της οποίας οι καταναλωτές και οι έμποροι μπορούν να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους για αγορές που έγιναν στο διαδίκτυο.

Σε τι χρησιμεύει αυτός ο ιστότοπος ;;;

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε από την ΕΕ για να παρέχει βοήθεια σε καταναλωτές που δεν είναι ικανοποιημένοι. Μέσω αυτού μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με ένα αγαθό ή υπηρεσία που αγοράσατε μέσω του διαδικτύου και να βρείτε ένα ουδέτερο τρίτο μέρος («φορέα επίλυσης διαφορών») για τη διεκπεραίωση της καταγγελίας. 

Σε ορισμένες χώρες, και οι έμποροι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν καταγγελίες κατά καταναλωτών. Εάν αυτό ισχύει στη χώρα σας, θα μπορείτε, αν είστε έμπορος, να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα για να υποβάλλετε καταγγελίες κατά καταναλωτών.

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 11.500 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2016 !!!

11.454 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Ενώ μία στις δύο νέες προσλήψεις είναι μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης !!!





























Με την απώλεια 9.954 θέσεων μισθωτής εργασίας (+7,34% σε σχέση με τις θέσεις που είχαν χαθεί τον Ιανουάριο του 2015) ξεκίνησε το 2016. Με βάση τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη», τον πρώτο μήνα του 2016 έγιναν 110.490 προσλήψεις και αναγγέλθηκαν 120.444 αποχωρήσεις (54.786 οικειοθελείς και 65.658 από καταγγελίες ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου) με αρνητικό «καθαρό» αποτέλεσμα 9.954 θέσεων έναντι 9.273 που είχαν χαθεί τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Ο αριθμός των θέσεων που χάθηκαν, ωστόσο, φτάνουν τις 11.454, αν συνυπολογιστούν και οι 1.500 θέσεις που δηλώθηκαν χειρόγραφα στον ΟΑΕΔ.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ;;;

Καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Η HSBC ζητά εξουσιοδότηση για να επικοινωνήσει "με τον Δικηγόρο σας ή άλλο πρόσωπο της επιθυμίας σας" !!!




Δηλαδή ο Δικηγόρος, σύμφωνα με αυτούς τους τραπεζοϋπαλλήλους, που έχει απόρρητο και παρίσταται στον Άρειο Πάγο, στο ΣΔΟΕ, την Ασφάλεια, κλπ, έχει την ίδια θεσμική αποστολή με τον καθένα ;;;

Απορία : Τα ξέρουν αυτά οι Δικηγορικοί Σύλλογοι και  το Υπουργείο Δικαιοσύνης ;;;

ΝΤΡΟΠΗ !!! ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΚ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!!

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά και με εισοδήματα στο όριο της φτώχειας μένουν εκτός από το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας, επειδή στα κριτήρια υπολογισμού του εισοδήματός τους συνυπολογίζονται και τα επιδόματα τέκνων που λαμβάνουν από την πολιτεία !!!




















Το αποτέλεσμα είναι να απορρίπτονται σωρηδόν οι αιτήσεις τους, γιατί με το συνυπολογισμό των επιδομάτων που δικαιούνται ως τρίτεκνοι και πολύτεκνοι το συνολικό τους εισόδημα εμφανίζεται μεγαλύτερο από τα όρια που προβλέπει η σχετική απόφαση και χαρακτηρίζονται μη δικαιούχοι λόγω υπέρβασης κριτηρίων.

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!


Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΕΚΤ !!! ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ !!!

ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ
H EKT ανοίγει τον δρόμο ώστε να θεωρείται ποινικό αδίκημα για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα η χρέωση υπερβολικών επιτοκίων και η εφαρμογή καταχρηστικών όρων, που οδηγούν στην υπέρβαση του επιτοκίου αναφοράς !!!
Καθίσταται σαφές ότι η επιβολή ποινικών κυρώσεων σε περίπτωση τοκογλυφίας είναι ζήτημα εθνικής αρμοδιότητας και όχι αρμοδιότητας της ΕΕ !!!



ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ Yves Mersch, με επιστολή του προς την γενική διευθύντρια της Κυπριακής βουλής Βασιλική Αναστασιάδου, σημειώνει πως η επιβολή ποινικών κυρώσεων σε περίπτωση τοκογλυφίας είναι ζήτημα της εθνικής αρχής και όχι αρμοδιότητα της ΕΕ.

Η Κυπριακή βουλή είχε αποστείλει δύο φορές επιστολή στον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ζητώντας να διαβιβάσει τη γνώμη της για την πρόταση νόμου η οποία κατατέθηκε υπό τη μορφή του κατεπείγοντος τον Σεπτέμβριο του 2014.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή προς την Κυπριακή βουλή, η ΕΚΤ χαιρετίζει τις ενέργειες του κυπριακού κοινοβουλίου που σκοπό έχουν να την κρατούν ενήμερη σχετικά με νομοθετικές προτάσεις οι οποίες αφορούν στα πιστωτικά ιδρύματα.

ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Συνέχιση των κινητοποιήσεων και αποχή από αύριο 16/2/2016 έως και 18/2/2016 αποφάσισε η συντονιστική τους επιτροπή !!!

















Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΔΙΚΑΣΤΕΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΙΩΝΑ !!!

ΣΚΛΗΡΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Το κουδούνι του κινδύνου κρούουν στην Κυβέρνηση οι διοικητικοί δικαστές με ψήφισμά τους, μετά την γενική συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι «τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα» !!!























Οι διοικητικοί δικαστές σε σκληρό ψήφισμά τους που αφουγκράζεται και καταγράφει την πραγματική τραγική εικόνα που έχει περιέλθει ο Έλληνας πολίτης σε πολλαπλά επίπεδα (οικονομία, ασφαλιστικό, ανεργία, κ.α.) εκπέμπουν SOS προς τους κυβερνώντες και εκφράζουν «προς τον ελληνικό λαό τη βαθιά τους ανησυχία».

ΑΠΑΤΗ: ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 6.500 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Εξοφλημένο στεγαστικό δάνειο εμφανίζεται με υπόλοιπο οφειλής 2.500 ευρώ, το οποίο μετά από 5 χρόνια έχει γίνει σήμερα 6.700 ευρώ !!! 




«Ιστορία τραπεζικής τρέλας», όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, καταγγέλλει ο Χανιώτης Παύλος Μουρτζάκης, περιγράφοντας όσα ζει τους τελευταίους μήνες με αφορμή ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο αν και είχε εξοφλήσει παλαιότερα, φέρεται, πέντε χρόνια μετά, να χρωστά ποσό 2.500 ευρώ, που, με τις προσαυξήσεις, ανέρχεται, πλέον, σε 6.700 ευρώ.

Διαβάστε τι καταγγέλλει ο κ. Παύλος Μουρτζάκης:


«Μεσημέρι Οκτωβρίου του 2015. Βρίσκομαι στο γραφείο του ξενοδοχείου, στο οποίο είμαι διευθυντής. Χτυπάει το κινητό με άγνωστο σε μένα νούμερο Αθηνών. Η εφαρμογή αναγνώρισης με ενημερώνει ότι πρόκειται για δικηγορικό γραφείο. Απαντώ και μετά τις απαραίτητες «συστάσεις» και ενημερώσεις από την πλευρά της δικηγόρου, ενημερώνομαι ότι έχω στεγαστικό δάνειο στην τράπεζα Πειραιώς, το οποίο βρίσκεται σε καθυστέρηση.

ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ξεπαγώνουν από τον Μάρτιο οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες, με αρχικό κριτήριο το ύψος της οφειλής και την αξία του ακινήτου !!!






ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Το ύψος της ανεξόφλητης οφειλής στις τράπεζες θα είναι το κυριότερο κριτήριο με το οποίο θα συναρτάται η πώληση κόκκινων δανείων σε Εταιρείες Μεταβίβασης Απαιτήσεων.
«Εμπρός» παίρνουν και πάλι από τον επόμενο μήνα οι πλειστηριασμοί ακινήτων από την Εφορία που είχαν «παγώσει» εξαιτίας των capital controls, ενώ από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις δανείων που συνδέονται με την κύρια κατοικία των δανειοληπτών.
Το τοπίο με τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια θα ξεκαθαρίσει με την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα. 

ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
Nέος κύκλος πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη στην εφορία !!!




Το μέτρο των πλειστηριασμών ακινήτων, επαναφέρει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των εισπράξεων και συρρίκνωσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από πλειστηριασμούς, εξαιτίας των capital controls, η ΓΓΔΕ βγάζει στο σφυρί ένα αγροτεμάχιο και ένα διαμέρισμα, σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα με στόχο περισσότερο συμβολικό.

Η τιμή εκκίνησης, αθροιστικά και για τα δύο ακίνητα ίσα που ξεπερνά τα 66.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα έσοδα να είναι μηδαμινά μπροστά στα 85 δισ. ευρώ των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο.

ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ : ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ !!!

Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
Δημήτρης Νανόπουλος: Η τηλεμεταφορά θα είναι γεγονός, ήδη το κάνουν !!!



Τελικά οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας φαίνεται πως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και από τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ο διακεκριμένος διεθνώς Ελληνας φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος περιγράφει σκηνές από το μέλλον.

Οπως υποστήριξε, η τηλεμεταφορά θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός.

«Θα γίνει. Θα μπαίνουμε σε ένα σωλήνα, φαντάζομαι, δεν ξέρω πώς θα το κάνουν, και μετά θα βγαίνουμε στη Νέα Υόρκη κατευθείαν και θα μας ξαναφτιάχνουν. Θα γίνει, είμαι σίγουρος, ήδη το κάνουν», αποκάλυψε μιλώντας στον Βήμα FM.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!

ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ
Διαπλανητικό Κόμμα Ελλάδος : Το ίδρυσε το 1963 ο δικηγόρος Αλέξανδρος Γελενίδης, που έλεγε ότι επικοινωνούσε με εξωγήινους !!!
ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ;;;



Δεν είναι νέο το φαινόμενο στην Ελλάδα !!! Απατεώνες και ψεκασμένοι ταϊζουν χόρτο τους Έλληνες από τη δεκαετία του 60' !!!

Το 1963, έξι χρόνια προτού πατήσει ο άνθρωπος το πόδι του στη Σελήνη, ένας Έλληνας δικηγόρος υποστήριζε ότι είχε ήδη έρθει σε επαφή με εξωγήινους.  



Το όνομά του ήταν Αλέξανδρος Γελενίδης και στις 10 Οκτωβρίου του 1963 ίδρυσε το «Διαπλανητικό Κόμμα Ελλάδας». Είχε άδοξο τέλος όταν συνελήφθη για παρενόχληση μιας ζωγράφου στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των εφημερίδων, ο αρχηγός του κόμματος έδωσε συνέντευξη τύπου, όπου εξήγγειλε τους στόχους του. Αρχικά τόνισε τη σημασία της «επέκτασης, αξιοποίησης και σύσφιγξης των σχέσεων με τα οργανωμένα λογικά όντα πέραν της γης». 

ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ
Πόσα αντίστοιχα ιδιωτικά επενδυτικά σχήματα θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, με την πρωτοβουλία του ίδιου του αγροτικού κόσμου, που δυστυχώς έχει ταυτίσει τον πρωτογενή τομέα με τις επιδοτήσεις της ΕΕ, τα δανεικά της ΑΤΕ και τις απατεωνιές των αγροτικών συνεταιρισμών ;;; 



ΚΛΙΚ ΕΔΩ, μήπως έρθει σε κάποιον Έλληνα αγρότη καμιά ιδέα για να βγάλει δικά του λεφτά, πέρα από τα δανεικά των τραπεζών και την ελεημοσύνη των επιδοτήσεων :

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 6.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ !!!

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ
Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση και το κυνηγητό των δανειοληπτών από τις εισπρακτικές βάζει η δικαιοσύνη αναγνωρίζοντας δικαίωμα αποζημίωσης !!!
















Σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, το δικαίωμα αποζημίωσης «γεννιέται» και μόνο επειδή η τράπεζα στην οποία ο καταναλωτής χρωστά δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι σκοπεύει να δώσει σε εισπρακτική εταιρεία τα στοιχεία του (διεύθυνση, τηλέφωνο σπιτιού, εργασίας, κ.λπ.) και τα έγγραφα με τα προσωπικά του δεδομένα για το τι οφείλει! 


Ετσι, και μόνη η σχετική τηλεφωνική όχληση από την εταιρεία δημιουργεί ευθύνες για την τράπεζα που δεν γνωστοποίησε προηγουμένως στον πελάτη της ότι θα του ζητηθεί από εισπρακτικούς μηχανισμούς να πληρώσει, καθώς η σχετική οφειλή του μπορεί έτσι να γνωστοποιηθεί και σε τρίτα πρόσωπα (οικογένεια, εργασία κ.λπ.) που δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν, με συνέπεια να προκληθεί στον καταναλωτή ηθική βλάβη. Η αποζημίωση αυτή μπορεί να είναι βέβαια πολύ μεγαλύτερη και να στοιχειοθετείται ευθύνη της εισπρακτικής εταιρείας, εφόσον χρησιμοποίησε μέτρα ανεπίτρεπτα που προκάλεσαν προσβολή της προσωπικότητας.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Γράφει ο Πάνος Παναγιώτου

ΕΓΓΡΑΦΟ : Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Το σχέδιο, όπως και στην Ελλάδα, ήταν ο νόμος να δώσει περισσότερες εξουσίες στις τράπεζες, αφαιρώντας τες από τα δικαστήρια, με την ελπίδα ότι αυτή η στρατηγική θα καταργούσε μία σειρά γραφειοκρατικών ρυθμίσεων αναφορικά με τη ρύθμιση υπερήμερων στεγαστικών δανείων και ότι θα λειτουργούσε ως μία γέφυρα άμεσης και φιλικής επικοινωνίας μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης αδυναμίας πληρωμής ξεχωριστά !!!




Το πρόβλημα των κόκκινων δανείων στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο κράτος της ευρωζώνης και απειλεί να προκαλέσει ένα τσουνάμι ιδιωτικών πτωχεύσεων και κατασχέσεων κατοικιών, επιβαρύνοντας την, ήδη, αφόρητη οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα.

Η «λύση» που αναμένεται να εφαρμοστεί στη χώρα, βασίζεται στο λεγόμενο «Ιρλανδικό μοντέλο», το οποίο εκπονήθηκε στην Ιρλανδία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ταυτόχρονη απειλή πτώχευσης τραπεζών και ιδιωτών υπό το βάρος της ιστορικού μεγέθους της τραπεζοοικονομικής κρίσης που την είχε βάλλει, ήδη, από το 2008.

Ο νόμος έδινε (και δίνει) στις τράπεζες τρεις επιλογές για να αντιμετωπίσουν ένα κόκκινο δάνειο με την πρώτη να αφορά σε τρόπους αναδιάρθρωσης του, τη δεύτερη στην αναγνώριση της πτώχευσης του οφειλέτη και την τρίτη, η οποία προϋπέθετε την αποτυχία των πρώτων δύο, στη δυνατότητα εκκίνησης των νομικών διαδικασιών για την κατάσχεση των ενυπόθηκων ακινήτων του δανείου, στην περίπτωση που ο δανειολήπτης κρινόταν από την τράπεζα ως «μη συνεργάσιμος».
SSL Certificates