.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΔΙΑΠΛΟΚΗ & ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ & ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ
Την ώρα που όλοι μαζί οι Έλληνες λένε ΟΧΙ σε αγροτικό, ασφαλιστικό & φορολογικό, οι δανειστές αυξάνουν τις στροφές της δυσαρέσκειας κατά της κυβέρνησης, ζητώντας επιπροσθέτως την ταυτόχρονη μείωση των μισθών και των συντάξεων !!!

 

Τράπεζες, διαπλοκή και δανειστές παίζουν τα ρέστα τους στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης και της απαξίωσης του 6ετούς αντιμνημονιακού αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της κυβέρνησης να αντισταθεί, να διαπραγματευθεί και να διεκδικήσει ακόμη και τα αυτονόητα.


Ο ΤΑΣΟΣ ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου με τα μνημόνια που, ενώ όλοι, Έλληνες και ξένοι, γνωρίζουν ότι οδηγούν την Ελλάδα στον γκρεμό, συνεχίζουν να επιμένουν στην εφαρμογή τους, μέχρι να εξοντωθεί και η τελευταία ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση !!!  




ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΕ-ΙΚΑ !!!

26 ΔΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 13 ΔΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2009 - 2014
"Μαύρα" τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων (ΠΟΣΕ) ΙΚΑ !!!















Δραματική μείωση εισφορών κατά 5 δισεκ ευρώ μόνο στο ΙΚΑ και κατά 13 δισεκ ευρώ συνολικά στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, προέκυψε το διάστημα 2009 - 2014. Μάλιστα, οι απώλειες για τους εργαζόμενους στα χρόνια της κρίσης έφτασαν τα 26 δισεκ ευρώ, από τα οποία μόνο για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ, οι απώλειες είναι στα 10, 5 δισεκ ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ;;;

1.200.000 ΕΥΡΩ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥ & ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Πανηγυρίζει η διαπλοκή που συνεχίζει να τρέφεται από τις τσέπες των φορολογουμένων, εις βάρος του προϋπολογισμού, των ελλειμμάτων και του χρέους !!!




ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ SHELL ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ
Κλοπή κατ' εξακολούθηση από το πρατήριο SHELL στα διόδια Αφιδνών !!!



Αναλυτική περιγραφή του φαινομένου στην καταγγελία που ακολουθεί:
Κύριοι,
Είναι η 3η φορά που καταγγέλλω κλοπή ποσότητας πετρελαίου κίνησης από το πρατήριό σας στις SHELL στα διόδια Αφίδνών (Αντλία 6).
Το αυτοκίνητό μου (Citroen C3 Diesel 2013) έχει χωρητικότητα δεξαμενής κατά τον κατασκευαστή 46 λίτρα. Μέχρι σήμερα έχω διανύσει 130.000km που σημαίνει ότι έχω γεμίσει το ντεπόζιτο περίπου 200 φορές. Σε κανένα πρατήριο εκτός του παραπάνω δεν έχω δει ποτέ ποσότητα πάνω από 46,5 λίτρα, ακόμη και 2 φορές που έμεινα από πετρέλαιο. Μόνο στο παραπάνω πρατήριο μου έχουν βάλει μέχρι και 52 λίτρα (σήμερα 50, χωρίς να έχει ανάψει ακόμα το λαμπάκι).

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ
Την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν υποστήριξε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 27/01/2016 στον Κυριάκο Τόμπρα και τον Λεωνίδα Στάμο, στην εκπομπή ΥΠΕΡΒΑΣΗ, στο ΚΟΝΤRΑ CHANNEL !!!



«Στην καρδιά της Ευρώπης διενεργούνται ήδη διαβατηριακοί έλεγχοι ακόμα και σε Ευρωβουλευτές» είπε ο Νότης Μαριάς μεταφέροντας την εμπειρία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, ενώ υποστήριξε ότι η Συνθήκη Σένγκεν δεν ισχύει ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Γαλλία, ούτε στην Αυστρία, ούτε στη Σουηδία ενώ και η Δανία ανέστειλε πρόσφατα την εφαρμογή της Συνθήκης.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 261.906 ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,ΟΓΑ ΚΑΙ ΕΤΑΑ
Μόλις το 1/3 των ληξιπρόθεσμων χρεών είναι σε ρύθμιση !!!

















Αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με την 4η έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ). Έτσι, στο τέλος του 2015 οι βεβαιωμένες προς είσπραξη οφειλές έφτασαν τα 15,3 δισ. ευρώ, από 14,3 δισ. ευρώ τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ & ΤΗΛΕΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΥ
Στη Ναταλία Γερμανού, στην Τατιάνα Στεφανίδου, στους Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλο, δλδ παντού, σε κάθε κανάλι, σε όλες τις εκπομπές !!!




Γυναίκα τηλεθεάτρια κερδίζει σε όλες τις ελληνικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. 
Και τι δεν έχει πάρει σε δώρα !!! Τι τηλέφωνα, τι ταξίδια, τι κουζίνες, τι τραπεζαρίες…. Ολόκληρο νοικοκυριό στήνει και κάτι παραπάνω.

ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΚΡΥΟ ΚΑΙ .... ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ !!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Μετά την ποινικοποίηση της γραβάτας και το νέο δόγμα Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό των δικηγόρων, με ζιβάγκο εμφανίστηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΩΗΣ στην "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" !!!




Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑ 23% ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2015 !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σχεδόν 37 δις καταθέσεις χάθηκαν σε έναν μόλις χρόνο !!!

















Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το σύνολο των καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκε στα 123,4 δισ.ευρω απο 120,9 δισ.ευρω που ήταν στο τέλος Νοεμβρίου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ
Πιτέλα: Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα για τη διάσωση χιλιάδων προσφύγων !!!

















«Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα που συνεχίζει να σώζει χιλιάδες πρόσφυγες σε καθημερινή βάση παρά τις δύσκολες οικονομικές προοπτικές της», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στο Euractiv.

BBC: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ, ΤΟ BBC ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Δημοσιογράφος του BBC ακολούθησε συνταξιούχο στην Κρήτη που μαζεύει χόρτα για να επιβιώσει αυτός και η οικογένεια του !!!

















Με ένα διαφορετικό τρόπο το βρετανικό δίκτυο ΒΒC σε άρθρο του με τίτλο «Why some Greek pensioners may have to forage to survive» παρουσιάζει το πώς μπορεί να εξελιχθεί, κατά τον αρθρογράφο του, η κατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης... μετά και το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ !!!

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 
Στο Μητρώο Πολιτών θα έχουν πρόσβαση όλες οι υπηρεσίες, οι οποίες θα μπορούν να αντλούν στοιχεία και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πιστοποιητικά, φορολογικές ενημερότητες και λοιπές πληροφορίες !!!


















Σε ένα ενιαίο "Μητρώο Πολιτών ενοποιούνται όλα τα Μητρώα που διατηρούν τώρα δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί και ασφαλιστικοί φορείς. Ετσι κάθε πολίτης θα έχει έναν και μοναδικό αριθμό για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα, δημοτολόγιο και ΑΣΜ (στρατιωτικό μητρώο). Στο σύστημα θα ενταχθούν μελλοντικά και οι επιχειρήσεις. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την βελτίωση της αποδοτικότητας των δημοσίων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ 14.218 ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 20 ΔΙΣ
Έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για διάστημα μεγαλύτερο των 4 μηνών από την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών !!!















Με βαριές καμπάνες από την Εφορία, όπως ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης, θα έρθουν αντιμέτωποι σε σύντομο χρονικό διάστημα 14.218 φορολογούμενοι για μη εμπρόθεσμη καταβολή χρεών προς το δημόσιο. 

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΑΝ ΕΙΧΕ 5 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ 50%
Νίκος Νικολόπουλος: Η πρεμιέρα Μητσοτάκη στη Βουλή έδειξε ότι θα ηγηθεί μιας αντιπολίτευσης light !!!

Στην πρώτη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», στο Kontra Channel !!!




Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε, με την «παρθενική» του εμφάνιση ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθαρά το στίγμα του. Χθες έδειξε με ποιους θα συμπαραταχθεί και ποιους θα εγκαταλείψει…
Η «γλυκανάλατη» τοποθέτηση του, παρά τα «κακαρίσματα» κατέστησε σαφές ότι θα ακολουθήσει μια αντιπολίτευση light», ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος.
«ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»
«Η γραμμή της αντιπαράθεσης με τον ‘’κατά Μητσοτάκη’’ λαϊκισμό, τον οδήγησε να γυρίσει την πλάτη στο μέτωπο της κοινωνικής διαμαρτυρίας των αγωνιζομένων στους δρόμους –εμπερίστατων φτωχοποιημένων Ελλήνων και αρνήθηκε να γίνει ο εκφραστής τους και να μεταφέρει τις θέσεις τους μέσα στο Κοινοβούλιο.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ: Η ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΝΥΦΟΣ ;;;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ;;;
Έπρεπε να αποκαταστήσουν τον φαγωμένο προικοθήρα του Μαξίμου, για νάναι καλοφάγωτη η προίκα ;;; 
Αν αληθεύει, ευχόμαστε στους νεόνυμφους να κανελώσουν καλά το ριζόγαλο και καλούς απογόνους !!!
6 χρόνια αντιμνημονιακού αγώνα τώρα δικαιώνονται !!!   





Ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι, για αποκατασταθούν οι σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων αλλά και οι διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο, μετά από αφόρητες πιέσεις του Πάνου Καμμένου, ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ δέχθηκε τελικά να γίνει κουμπάρος, μαζί με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου !!! 

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ :

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ !!! ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 50 ΤΟΝΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Το γύρο του κόσμου μέσω του Reuters κάνουν οι συγκλονιστικές εικόνες από τη χθεσινή διανομή φρούτων και λαχανικών στον Κολωνό !!!















Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα(σσ χθες) στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Επιδαύρου όπου παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών έστησαν πάγκους διαμαρτυρίας και μοίρασαν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!






























ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ !!!

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 3 ΔΙΣ
Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 7 δισ. ευρώ που είναι τα συσσωρευμένα χρέη του δημοσίου προς τους προμηθευτές, το 40% αφορά στο χώρο της Υγείας !!!















Βούλιαξαν στα χρέη δημόσια νοσοκομεία και ΕΟΠΥΥ. Οι συνολικές οφειλές τόσο προς τους προμηθευτές, όσο και προς τις επιχειρήσεις - παρόχους που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του Οργανισμού, όπως παραδέχεται και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, έχουν πλέον εκτοξευτεί στα 3 δισ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, μόνο τα νοσοκομεία χρωστούν προς τους προμηθευτές υγειονομικού υλικού και τις φαρμακευτικές εταιρείες 1,3 δισ. ευρώ, ενώ από την άλλη τα χρέη του ΕΟΠΥΥ, παλιά και νέα, προς τις επιχειρήσεις με τις οποίες είναι συμβεβλημένος, έχουν εκτοξευτεί στα 1,8 δισ. ευρώ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως από τα 7 δισ. που είναι τα συσσωρευμένα χρέη του δημοσίου προς τους προμηθευτές, το 40% αφορά στο χώρο της Υγείας.

ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Ενώ η ΕΕ ζητάει και νέα μέτρα για να καλυφθεί δημοσιονομικό κενό ύψους 2,9 δισεκατομμυρίων ευρώ !!!

















Με απαιτήσεις για νέα μέτρα στα δημοσιονομικά από την ΕΕ και πωλήσεις «κόκκινων» δανείων χωρίς διακρίσεις από το ΔΝΤ, άρχισε να διαμορφώνεται το σκηνικό της πρώτης αξιολόγησης η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου. Τον τόνο έδωσαν οι χθεσινές συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων με τους υπηρεσιακούς των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης. Στην πρώτη περίπτωση το πολυάριθμο τεχνικό κλιμάκιο που ασχολείται με τα δημοσιονομικά άρχισε να εξετάζει τους στόχους του νέου μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου μέχρι και το 2018.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΕ 215.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΩΝ !!!

ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ
Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να στείλει 215.000 «ραβασάκια» σε κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλη την Αττική για να πληρώσουν κλήσεις που εκκρεμούν και είναι απλήρωτες για χρόνια !!!













Τα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ είτε από τη Δημοτική Αστυνομία είτε από την Τροχαία, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έχουν επιβληθεί εδώ και χρόνια. Είναι κλήσεις από το 2011 και μετά, ενώ οι περισσότερες είναι για το διάστημα από το 2011 ως το 2013.

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Aς θυμηθούμε τι έγραφε ,μεταξύ άλλων, στην επιστολή της, η νεοδιορισμένη τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, απευθυνόμενη σε όλους τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των κρατών μελών της ΕΕ !!!




«Οι ΄Ελληνες δεν ζητούν να μην πληρωθεί το χρέος του ελληνικού Κράτους, για τη δημιουργία του οποίου βεβαίως οι ίδιοι ουδεμία ευθύνη φέρουν, αφού αυτό (το χρέος) οφείλεται αφενός μεν στην κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος από τις Κυβερνήσεις, αφετέρου δε στην εσφαλμένη οικονομική πολιτική η οποία εφαρμόστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, με βάση τα μνημόνια που επιβλήθηκαν από την Τρόικα και τα οποία αποδείχθηκαν ανεπιτυχή, αφού οδήγησαν σε μεγαλύτερη ύφεση, σε ανεργία και σε φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η DEUTSCHE BANK !!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 6,8 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 !!!

ΖΗΜΙΕΣ ΡΕΚΟΡ
Ζημίες ύψους 1,15 δισ. ευρώ παρουσίασε η Deutsche Bank το δ΄ τρίμηνο 2015 φτάνοντας συνολικά σε καθαρές ζημιές ύψους 6,8 δις !!!











Ζημίες ύψους 1,15 δισ. ευρώ παρουσίασε η Deutsche Bank το δ΄ τρίμηνο 2015, καθώς όλες οι δραστηριότητες της τράπεζας συνέχισαν την πτωτική τους πορεία, την οποία είχαν ξεκινήσει από την αρχή του 2015.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! ΜΕ ΝΕΑ 1,6 ΔΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2015 !!!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 85 ΔΙΣ
Την ίδια ώρα, από τις αρμόδιες αρχές, πέφτουν βροχή τα πρόστιμα και οι μηνυτήριες αναφορές για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή !!!













Με νέα «φέσια» προς την εφορία 1,647 δισ ευρώ έκλεισε ο Δεκέμβριος, σημαδεύοντας μια χρονιά όπου τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων έφτασαν περίπου στα επίπεδα του 2014.

ΑΥΞΗΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το υπουργείο Υποδομών αύξησε τις τιμές στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, όταν τον Οκτώβριο, ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί αμετάβλητη η τιμή τους !!!
Η νέα τιμολογιακή πολιτική θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου !!!

















Όταν τον Σεπτέμβριο του 2014 τα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες μειώθηκαν από 1,40 ευρώ σε 1,20 ευρώ και ταυτόχρονα μειώθηκε η χρονική διάρκεια ισχύος τους στα 70 από 90 λεπτά, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για "προσπάθεια παραπλάνησης του επιβατικού κοινού” και για αύξηση των τιμών.

100.000 ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ !!!

ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΠΝΕΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Περισσότεροι από 100.000 φάκελοι βρίσκονται σε εκκρεμμότητα στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας επειδή οι τράπεζες δεν τους έχουν εκδώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά !!!
Μάλιστα υπάρχουν τράπεζες που παραπλανούν τους δανειολήπτες λέγοντας τους ότι η προθεσμία λήγει τον Μάιο !!!
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_73.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/12/blog-post_895.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/12/40-31000.html



























Περισσότεροι από 100.000 φάκελοι βρίσκονται σε εκκρεμμότητα στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και για να συζητηθεί το αίτημα της ένταξης στο νόμο Κατσέλη, πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολητικά από τις τράπεζες. Ο κίνδυνος να απορριφθεί η αίτηση τους είναι κάτι παραπάνω από ορατός, καθώς ο μεγάλος όγκος απαιτήσεων για τα σχετικά δικαιολογητικά από την πλευρά των τραπεζών έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η έκδοση τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !!!

ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ;;;

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ
ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΕΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 35/2015 ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!
Η EUROBANK ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ !!!
Η ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ) ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑ !!!



ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Όταν οι εισπρακτικές, όπως εν προκειμένω η MELLON που σας τηλεφωνεί για λογαριασμό της ALPHA BANK, σας ζητούν να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμούς διαφορετικούς από εκείνους με τους οποίους εξυπηρετείτε συνήθως τα δάνεια και τις κάρτες σας, να απαιτείτε την παροχή όλων των αναλυτικών στοιχείων του λογαριασμού και του κατόχου του !!!




Δείτε στην φωτό το θράσσος MELLON & ALPHA BANK, που ζήτησαν σε κάτοχο κάρτας να καταθέσει για την εξυπηρέτηση της οφειλής του ποσό 158 ευρώ σε λογαριασμό αγνώστων στοιχείων και κατόχου και, μάλιστα, με την συνέργεια της ALPHA BANK, που δεν τα αναγράφει ούτε ακόμη στην απόδειξη της συναλλαγής, όπως έχει υποχρέωση !!!

Τι κανούργια τραπεζική μηχανή είναι πάλι αυτή ;;;
ΞΕΠΛΥΜΑ, ΑΠΑΤΗ, ή τι άλλο ;;;

ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ;;;

ΤΟ NEWPOST ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Πήγε να τους πει τα κάλαντα για το αγροτικό & το ασφαλιστικό !!!



Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Νίκο Νικολόπουλο να βγαίνει από το Μαξίμου…Αφού τον ενημερώσαμε ότι έχουμε στα χέρια μας αυτή την φωτογραφία τον ρωτήσαμε ποιος ο λόγος της επίσκεψης;

Ετοιμόλογος όπως πάντα μας είπε:

Ρε παιδιά αφού έβγαλα «κάλους» στις φωνητικές μου χορδές να φωνάζω «Το Μαξίμου Ακούει;» αποφάσισα να τους τα πω και από κοντά… δια ζώσης.

Ιδού και το πειστήριο :

ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 
Ανταλλαγή χρέους με πρόσφυγες προτείνουν οι F.T. για την Ελλάδα !!!




"Έφθασε η ώρα να φανούμε δημιουργικοί", επισημαίνουν οι Financial Timesσχετικά με το πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί το προσφυγικό με το ελληνικό πρόβλημα: Δία της διπλωματικής οδού, ήτοι μέσω μιας "λύσης - πακέτου".

Οι γενικές γραμμές της συμφωνίας θα ήταν απλές: Η Ελλάδα θα σφράγιζε τα βόρεια σύνορα, με τη βοήθεια της Ε.Ε., για να ανακόψει τις προσφυγικές ροές στην Ευρώπη και σε αντάλλαγμα, η Γερμανία θα συμφωνούσε σε μία αποφασιστική διαγραφή του ελληνικού χρέους, αλλά και σε άμεση χρηματοδοτική βοήθεια, προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την τρέχουσα κρίση.

Όσο για τους πρόσφυγες που φθάνουν στην Ελλάδα, θα φιλοξενούνται σε καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά υπό τη διαχείριση της Ε.Ε., με σκοπό να επιστρέψουν στον τόπο προέλευσής τους.

Η εφημερίδα αναγνωρίζει πως στο πρώτο άκουσμα, "παγώνει" κανείς απέναντι στην ιδέα "αποθήκευσης" των προσφύγων στην Ελλάδα, αλλά το χρέος θα μπορούσε πράγματι να είναι το "κλειδί" στο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ
http://www.capital.gr/story/3098595

ΔΙΠΛΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΝΕΑ ΕΓΚΛΥΚΛΙΟΣ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Έως και 7 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας ενώ μειώνονται δραματικά οι πρόωρες συντάξεις !!!












Αύξηση ορίων ηλικίας έως 2 έτη για ασφαλισμένους με 35ετία και έως 7 έτη για μητέρες ανηλίκων (οδηγοί ταξί ,ναυτικοί πράκτορες) και γονείς αναπήρων παιδιών προβλέπει για τους ελεύθερους επαγγελματίες η αναλυτική εγκύκλιος του ΟΑΕΕ που εστάλη στα υποκαταστήματα του οργανισμού βάσει του μνημονιακού νόμου που ψηφίστηκε τον Αύγουστο.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 1,9 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Πουλάμε το νερό με 1,9 ευρώ στο Αεροδρόμιο Μακεδονία γιατί πληρώνουμε ενοίκιο 57.395 ευρώ !!!




Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επικαλείται ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται το καφέ του αεροδρομίου για τις τιμές-χρυσάφι που έχει στα προϊόντα τουΜε μια επιστολή ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του καφέ στο πρώτο όροφο του Αεροδρομίου Μακεδονία κ. Γιώργος Ιωαννίδης απαντά στο ρεπορτάζ του protothema.gr για τις υψηλές τιμές που παρατηρούνται στα προϊόντα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr της 22.01.2016 το οποίο έφερε ως τίτλο « Σε «χρυσό» πληρώνουν το νερό και τον καφέ στο αεροδρόμιο Μακεδονία» διαπιστώθηκε ότι ο πελάτης για έναν καπουτσίνο καλείται να καταβάλει 5,50 ευρώ και για ένα μπουκάλι νερό 1,90 ευρώ.

ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΝ : Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ
Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (ΦΕΚ Β΄48 / 20-01-2016) .... θυμήθηκα τον μπακάλη της γειτονιάς μου (τότε που ήμουνα παιδί).




Γεννηθείς στις αρχές του '70, πρόλαβα αφ' ενός τον μπακάλη που "έκοβε" στο περίπου, αφ' ετέρου την κλασική ζυγαριά του μπακάλη (αυτήν με το στραβωμένο προς τα κάτω κόκκινο δείκτη) που ζύγιζε/έδειχνε κι αυτή στο περίπου.

Πήγαινα για μισό κιλό και έφευγα με 3/4 (ζυγισμένα αλλά όχι αναγκαστικά και επιβεβαιωμένα).

Γενικώς, η κατάσταση στο μπακάλικο ήταν .... στο περίπου ή στο πάνω-κάτω (πάνω στην τιμή, κάτω στα κιλά).

Αυτά ακριβώς θυμήθηκα βλέποντας την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, σχετικά με τον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών 2015: τον μπακάλη και το μπακαλίστικό του ζύγισμα.
Φτιάχνοντας λοιπόν τον κατωτέρω πίνακα, με λύπη μου διεπίστωσα ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ λογική πίσω από τον ορισμό των νέων αντικειμενικών ακιών (Τιμών Ζωνών).

Ειδικότερα :

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΤΣΙ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΕ & ΕΥΡΩ !!!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
Αντί να κάνουμε και εμείς ότι έκαναν οι Αυστριακοί, προτιμήσαμε να διασώσουμε τις τράπεζες, δολοφονώντας την κοινωνία και την εθνική μας οικονομία !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :   



Και ενώ η πραγματικότητα είναι αυτή που είδατε στο βίντεο, ο Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει να πουλάει τρέλα, ισχυριζόμενος σήμερα ότι είχε δήθεν σχέδιο εξαναγκασμού Μέρκελ και Ντράγκι να μας φέρουν βιώσιμη λύση !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

BINTEO : ΑΠΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
Τόσο απλό είναι !!!
Δείτε εδώ το βίντεο :




ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ !!!

2,70% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΔ 3ΜΗΝΟΥ
Ο τοκογλύφος στη Σοφοκλέους είναι φθηνότερος !!!




0,48% απόδοση, έχει το γερμανικό ομόλογο δεκαετίας.
0,79% απόδοση, έχει το γαλλικό ομόλογο δεκαετίας.
1,06% απόδοση, έχει το ιρλανδικό ομόλογο δεκαετίας.
1,57% απόδοση, έχει το ιταλικό ομόλογο δεκαετίας.
1,73% απόδοση, έχει το ισπανικό ομόλογο δεκαετίας.
3,04% απόδοση, έχει το πορτογαλικό ομόλογο δεκαετίας.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 25/1/16,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

2,70% απόδοση, έχουν τα έντοκα γραμμάτια Ελληνικού Δημοσίου, 3 ΜΗΝΩΝ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ (KONTRA CHANNEL) !!!

ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΣΚΑΝΔΑΛΟ FRAPORT-LUFTHANSA ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
Δείτε το βίντεο με το ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ να τα λέει έξω από τα δόντια !!!




ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην τριμηνιαία έκθεση του, μεταξύ των άλλων, εκφράζει επιφυλάξεις για την επάρκεια των δημοσιονομικών μέτρων του 2016 ενώ λέει όχι σε νέες φορο-επιβαρύνσεις !!!















Σε "αποδόμηση" των θέσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό προχώρησε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην νέα τριμηνιαία έκθεσή του για την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ 27/1 ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Με απόφαση της συντονιστικής τους επιτροπής οι συμβολαιογράφοι όλης της χώρας απεργούν από Τετάρτη 27/1 ως και Παρασκευή 29/1 !!!













Κανένας πλειστηριασμός δεν θα διεξαχθεί αύριο καθώς οι συμβολαιογράφοι απεργούν διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΣΟΚ !!! ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ !!!

ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
Σύμφωνα με την έρευνα ο αριθμός των πολιτών που αντιμετωπίζουν υψηλή στεγαστική επισφάλεια, κυμαίνεται από 94.000 έως 514.000 !!!
Ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως ο αριθμός των αστέγων τετραπλασιάστηκε μέσα σε 2 χρόνια, από τους 630 το 2011, στους 2.360 το 2013 !!!




















Περίπου 500.000 αθηναίοι πολίτες κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι, σύμφωνα με την «Κοινωνική επισφαλείς και έλλειψη στέγης στην Αθήνα, Διαδρομές Αποκλεισμού και ένταξης» που εξέδωσε το Παρατηρητήριο Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, και δημοσίευσε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
SSL Certificates