.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΒΖ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΒΖ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης μπορεί να χρωστά στους τευτλοπαραγωγούς 1 εκατ ευρώ από την περσινή παραγωγή που εισκόμισαν οι αγρότες στην εταιρεία και 13 εκατ. ευρώ για την εφετινή καμπάνια που έχει ολοκληρωθεί και να έχει οφειλές στη ΔΕΠΑ και στους προμηθευτές της, εντούτοις για τους διοικούντες της, φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν. 

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χρήστος Ρώσσιος, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης, ανέλαβε καθήκοντα στις 15 Απριλίου 2016 και μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Παντελή Μάνη ανέλαβαν να «τρέξουν» το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας που είχε συμφωνήσει ο τότε υπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Σταθάκης με την Τράπεζα Πειραιώς. 

Η πρώτη κίνηση του κ. Ρώσσιου ήταν να κάνει σέρβις στο αυτοκίνητό του με έξοδα της εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου έκοψε δύο τιμολόγια στο όνομά του σε συνεργείο αυτοκινήτων της Καλαμαριάς για ανταλλακτικά και εργασίες συνολικής αξίας 700 ευρώ.
Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου δεν αντιστοιχεί σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο, δηλαδή σε αυτοκίνητο της εταιρείας, για αυτό και τα τιμολόγια έχουν κοπεί στο όνομά του. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 5 Μαΐου, 2016 δίνεται εντολή στη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσίων της εταιρείας από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Μάνη για εξόφληση των τιμολογίων.

Ειδικότερα, στο εσωτερικό σημείωμα που έχει υπογράψει ο κ. Μάνης με θέμα: Εξόφληση Τιμολογίου συνολικής αξίας 700,01 ευρώ αναφέρονται κατά γράμμα τα εξής:
«Σας διαβιβάζουμε τιμολόγια με
1) αριθμό 1681 και συνολικής αξίας 280,44 ευρώ,
2) με αριθμό 11314 και συνολικής αξίας 419,57 ευρώ που αφορά συντήρηση αυτοκινήτου, που αφορούν έξοδα του Προέδρου της Ε.Β.Ζ. κ. Χρ. Ρώσσιου.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες».

πηγη: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates