.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ !!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΩΝ 30 ΛΕΠΤΩΝ
Όπως οι σκύλοι !!!
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyjet, του Ομίλου easyGroup και του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation βρέθηκε στην Αθήνα για την επίσημη τελετή απονομής των βραβείων «Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016» και μίλησε για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.



Αναφέρθηκε αναλυτικά στον ρόλο του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation και στους τομείς που δραστηριοποιείται, επισημαίνοντας ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν, όσο οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ανάγκη.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να φέρει και στην Ελλάδα, μετά τη Βρετανία, τα σούπερ μάρκετ των φτωχών «easyfoodstore» αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του κατάλληλου χώρου όπου θα στεγάσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.


Ειδικότερα στην ερώτηση αν υπάρχει σκέψη να φέρει στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» easyfoodstore ο κ. Χατζηιωάννου ανέφερε ότι: «Τα easyfoodstore λειτουργούν στο Λονδίνο και σκέφτομαι να φέρω το συγκεκριμένο brand στην Ελλάδα. Βλέποντας την ανάγκη αυτών των ανθρώπων εκτιμώ, ότι αν έχεις 100 προϊόντα όλα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά σίγουρα θα έχει μεγάλη ανταπόκριση. Το έχω σκεφτεί…Easyfoodstore στην Ελλάδα. Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα το έκανα στο κέντρο ή στον Κηφισό σε μια περιοχή με μεγάλους δρόμους και πάρκινγκ. Ωστόσο, πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο. Στο κέντρο η τροφοδοσία γίνεται πολύ δύσκολα και δημιουργούνται προβλήματα. Το μέλλον θα δείξει».

Επίσης, αναφέρει ως επενδυτική ευκαιρία τα ακίνητα στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων απέκτησε πρόσφατα για την στέγαση του Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.


ΠΗΓΗ
http://www.economy365.gr/article/19102/o-mr-easy-jet-fernei-stin-ellada-soyper-market-me-konserves-ton-30-lepton

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates