.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΜΕ & ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ
«Εμείς ελέγχουμε και εποπτεύουμε τις τράπεζες και όχι τα δάνεια που δίνουν ξεχωριστά», είπε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η διευθύντρια (από το 2015) της Τράπεζας της Ελλάδος Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου, η οποία Εποπτεύει τη λειτουργία των τραπεζών !!!




















Και μετά εξήγησε ότι η ΤτΕ έδινε γραπτώς και προφορικώς οδηγίες συμμόρφωσης όταν διαπίστωνε συστηματικά προβλήματα επισφαλούς δανεισμού, όπως στα δάνεια προς τα ΜΜΕ και στα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Αλλά το χειρότερο ήταν όταν ομολόγησε πως «όταν διαπιστώνεται επισφαλής χορήγηση δανείων -δίχως δηλαδή τις απαιτούμενες εγγυήσεις- τότε υποχρεώνουμε τις τράπεζες να αυξήσουν τις προβλέψεις τους και εάν τα πράγματα πάνε ακόμα πιο άσχημα να τις υποχρεώσουμε να ενισχυθούν κεφαλαιακά», δηλαδή υποχρεώνουν τις τράπεζες που έδιναν θαλασσοδάνεια αφειδώς προς τα «δικά τους» ΜΜΕ και τα «δικά τους» κόμματα να ανακεφαλαιοποιηθούν... με λεφτά του ελληνικού λαού. 

Κατά τα λοιπά μετά το 2014 η Ελλάδα με την Τράπεζα της Ελλάδος έχει το καλύτερο ίσως σε όλο τον κόσμο σύστημα παρακολούθησης των τραπεζικών δανείων, τόνισε η κ. Παπαγιαννίδου και επέμεινε ότι η σημερινή κατάσταση των επιχειρήσεων, των κόκκινων δανείων και των τραπεζών οφείλεται στην κρίση και τη μεγάλη οικονομική ύφεση...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates