.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ Η ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΧΩΝΙ) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ !!!

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !!! 400 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!


ΠΗΓΗ
http://lobbystas.gr/%CF%81%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-83-183-%CF%81%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ 6 ΔΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
Έκτακτο: Έρχονται κατασχέσεις εξπρές !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Έρχονται νέα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης στα ταμεία από τις 1 Οκτωβρίου !!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!

ΠΑΜΕ ΣΥΡΙΑ ;;;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 13 ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 80.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ
Αναλυτικά τα 13 προγράμματα για 80.000 ανέργους που εξήγγειλε ο ΟΑΕΔ !!!




Νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ από τα οποία αναμένεται να ωφεληθούν περισσότεροι από 80.000 άνεργοι παρουσίασε στο πλαίσιο της ΔΕΘ η διοικητής του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη.

Η διοικητής του ΟΑΕΔ Καραμεσίνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, είπε ότι από τα 13 νέα προγράμματα θα ωφεληθούν περισσότεροι από 80.000 άνεργοι. Πρόσθεσε ότι η υλοποίησή τους έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ παρουσίασε τις δράσεις του ΟΑΕΔ, που πραγματοποιηθήκαν την περίοδο Μαρτίου – Αυγούστου 2015.

Ειδικότερα, τα νέα προγράμματα είναι:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ !!! ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΚΑΛΤΣΟΝ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ !!!

ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ
Μεϊμαράκης: Να ζητήσουμε από τους εταίρους εθνικό σχέδιο, αντί της εφαρμογής Μνημονίου !!!





"Στόχος μας είναι να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή,με την συμμετοχή όλων των κομμάτων,ώστε να εκπονήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο με συγκεκριμένο προσανατολισμό ως το Πάσχα του 2016 και να πάμε στους Εταίρους μας στην Ευρώπη και να τους πούμε ότι έχουμε Σχέδιο και Πρόγραμμα,αντι της εφαρμογής Μνημονίου".

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαρακης,σε ομιλία του στον Βόλο προς τους εκπροσώπους των φορέων της Μαγνησίας.Τόνισε ότι επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας,με σταθερή διακυβέρνηση του τόπου,όπου θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα,αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

Η ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ
Τι κερδίζουν πραγματικά οι εταιρείες καυσίμων ;;;
Σε σύνολο 14 εταιρειών το μεικτό περιθώριο διαμορφώνεται μόλις στο 3,6% με μόλις μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά του υγραερίου (Coral Gas) να έχει διψήφιο ποσοστό (14%) ενώ η BP Ελληνική έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο (8,1%). Στον αντίποδα το σύνολο των εταιρειών κινούνται πέριξ του 3-4%, με το χαμηλότερο μεικτό περιθώριο κέρδους να εμφανίζει η ΕΤΕΚΑ (1,5%). Η Coral βρίσκεται στο 4,1% ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες εμφάνισαν μεικτό περιθώριο κέρδους κάτω από το 4% με την ΕΚΟ να κινείται στο 3,7%, την Ελληνικά Καύσιμα στο 2,8% .



Του Χάρη Φλουδόπουλου

Κατά καιρούς πολλά ακούγονται, λέγονται και γράφονται σε σχέση με τον κλάδο των πετρελαιοειδών, ο οποίος πράγματι εμφανίζει σημαντικές παθογένειες και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με μεγαλύτερο το θέμα του λαθρεμπορίου και της εισφοροδιαφυγής. Ωστόσο ενδιαφέρον έχει να εξεταστεί το που βρίσκονται οι εταιρείες του κλάδου και ποια είναι αυτή τη στιγμή η εικόνα ως προς την κερδοφορία τους αλλά και τα περιθώρια κέρδους που εμφανίζει η αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την έρευνα του ΙΟΒΕ, ο κλάδος έγραψε εκ νέου ζημιές, οι οποίες συνολικά για τις εταιρείες μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών ανήλθαν σε 65,8 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 98 εκατ. ευρώ το 2013.

Τι δείχνουν όμως τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στους ισολογισμούς σε σχέση με τα περιθώρια κέρδους των εταιρειών;

ΧΑΜΟΣ !!! Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Στο HOT DOC η λίστα των 5 Δις ευρώ με τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ !!!
Το τεύχος 83 του HOT DOC αποκαλύπτει τη λίστα με τα φυσικά πρόσωπα και τις εταιρίες που έλαβαν τα "αγύριστα" δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας, συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ. 
Πρόκειται για τα δάνεια που συγκροτούν σύμφωνα με τον αρμόδιο για την καταπολέμηση της Διαπλοκής υπουργό Επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Τα δάνεια που με κύρια ευθύνη των κατά καιρούς διοικήσεων, των πολιτικών ηγεσιών αλλά και των δανειοληπτών που "φέσωσαν" το ελληνικό Δημόσιο, μετέτρεψαν την Αγροτική Τράπεζα σε κουμπαρά της διαπλοκής.



ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ & ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΗΝΟ
Δήμαρχος Λέσβου: Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου και να μπω φυλακή !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


SOS εκπέμπει ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός μέσω του Realfm 97,8, λέγοντας ότι η κατάσταση στο νησί είναι εκρηκτική και ότι με τον τρόπο που λειτουργεί αυτή τη στιγμή ο δήμος για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει, κινδυνεύει να πάει φυλακή.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου τόνισε: "Λέω εδώ και πολύ καιρό ότι κρατώ στα χέρια μου μια βόμβα, καίγεται το φιτίλι και πρέπει να το σβήσουν πριν φτάσει στο να γίνει η έκρηξη. Τώρα είμαστε στο σημείο μηδέν της έκρηξης. Έχω ζητήσει απεγνωσμένα να κηρυχθεί ο τόπος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν έχει γίνει. Έχω στείλει επιστολή στην πρωθυπουργό για το θέμα αυτό, σήμερα έκανα ένα κάλεσμα ως ύστατη προσπάθεια πίεσης να μην συμμετάσχουμε καν στις εκλογές".

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ;;;

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞΥ ΒΑΓΓΕΛΑ
Ευάγγελου Μεϊμαράκη, καθώς και των Ευάγγελου Βενιζέλου, Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου, είχαν ζητήσει οι αρμόδιες δικαστικές αρχές μετά το ανακριτικό πόρισμα του ΥΠΕΘΑ, που ενέπλεκε και τον σημερινό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με τα υποβρύχια.


Σύμφωνα με το επίμαχο πόρισμα που πέρασε στα χέρια των ανακριτών και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στη Βουλή, η εμπλοκή του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη συνίσταται στη χρηματοδότηση του γερμανικού ομίλου HDW που είχε αναλάβει να υλοποιήσει την αμαρτωλή σύμβαση για την κατασκευή των υποβρυχίων παρά το γεγονός πως δεν εκτελούσε τις εργασίες που προέβλεπε η αρχική συμφωνία. 

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!

ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ
Σου αρέσουν τα H&M ;;; Και μένα μου αρέσουν !!! 
Έχουν πάντα πάμφθηνα ωραία ρούχα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που να ταιριάζει στο στυλ σου κι αν χαλάσει κάτι που θα πάρεις από κει δεν σε πειράζει και πολύ, γιατί συνήθως δεν στοιχίζει πάνω από 15 ευρώ.




Λίγες μέρες πριν όμως, αποφάσισα ότι θα θυσιάσω το shopping therapy στα συγκεκριμένα καταστήματα και αφορμή στάθηκε μια κωμική εκπομπή που στο τελευταίο της show τοποθέτησε στο στόχαστρο την βιομηχανία της μόδας. Η εκπομπή ανήκει στον John Oliver.

Την στοχοποιεί όχι γιατί εντείνει τον καταναλωτισμό μας, ούτε γιατί το να ασχολείσαι με την μόδα είναι επιφανειακό, αλλά γιατί συνηθίζουμε να περιφανευόμαστε για τις χαμηλότιμες αγορές σε τέτοιου είδους καταστήματα χωρίς να υπολογίζουμε κάτι πολύ σημαντικό. Πως έφτασαν αυτά τα ρούχα στα χέρια μας.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΟΙΚΟΣ MOODY'S !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
Moody's: Υποβάθμισε το αξιόχρεο των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών σε C !!!




Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε στη βαθμίδα C το αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων ομολόγων, υψηλότερης και χαμηλότερης διασφάλισης τεσσάρων τραπεζών - της Alpha Bank, της Eurobank, της Εθνικής και της Πειραιώς – από Caa3 και Ca, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, ο Moody’s επιβεβαίωσε στη βαθμίδα Caa3 το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο των καταθέσεων των παραπάνω τραπεζών και της Τράπεζας Αττικής με αρνητικές προοπτικές. Με τις αξιολογήσεις αυτές ολοκληρώνεται η επανεξέταση με προοπτική υποβάθμισης των αξιόχρεων των ελληνικών τραπεζών, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο 2015.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΓΙΑΣ !!!

ΤΟΝ ΗΠΙΕ Ο SEXY ΒΑΓΓΕΛΑΣ !!! ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ !!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ & ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Δείτε το νέο προεκλογικό ΣΠΟΤ των ΑΝΕΛΛ και θα καταλάβετε !!!



Όλα τα λεφτά του ΣΠΟΤ η κουτσομπόλα θειά - όλοι έχουμε στην οικογένεια από μία ίδια - που αν δεν μάθει τι περιμένει ο Πανάρας στο ΚΑΤ, θα σκάσει !!! 

BINTEO : ΣΦΑΓΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ !!!

ΑΛΗΤΗΣ & ΜΑΦΙΟΖΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
Οι τράπεζες πίσω από το σκάνδαλο !!!
Οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένοι πολιτικοί μαζί με άλλους, έκαναν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος της τάξεως των 10 Δις, μέσω συγκεκριμένων τραπεζών !!!




Aπό το φθινόπωρο του 2010 υπήρχαν στα συρτάρια του ΣΔΟΕ οι καταθέσεις του Ιωσήφ Λιβανού για τις δραστηριότητες ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» του κυκλώματος κτηματομεσιτών που εμπλέκουν τον τότε πρόεδρο της Βουλής Ε.Μεϊμαράκη και τους δύο πρώην υπουργούς Γ.Βουλγαράκη και Μ.Λιάπη, στην Ανατολική Αττική, τη Γλυφάδα και την Κρήτη, αλλά μόλις το 2012 διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία και απο τότε δεν ξαναυπήρξε η παραμικρή εξέλιξη!... Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News το 2012 οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ....




Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες....

Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΑΪ & ΚΟΣΙΩΝΗ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών σας !!!


Ήταν μια συνέντευξη (δεύτερος γύρος χαρακτηρίστηκε από κάποιους) που αναμενόταν με αγωνία, χωρίς τελικώς να έχει την ένταση της πρώτης. Παρόλα αυτά το κλείσιμο, ικανοποίησε τελικώς τις προσδοκίες, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απευθύνει στην Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΙ, την φράση «Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών».



Ιδιαίτερη ένταση υπήρξε κατά το κλείσιμο της συνέντευξης, όταν η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ρωτήθηκε σχετικά με το κανάλι της Βουλής, η ίδια απάντησε με ονόματα και αιχμές προς τον ΣΚΑΙ και στελέχη του, με την Σία Κοσιώνη να βιάζεται να κλείσει λόγω έλλειψης χρόνου την συνέντευξη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καταλήγει λέγοντας: 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS !!!

CAPITAL CONTROLS
Eπτά νέες αλλαγές εξήγγειλε ο Νίκος Χριστοδουλάκης !!!
          


Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης εξήγγειλε επτά αλλαγές με σκοπό τη χαλάρωση των capital controls.

Οι αλλαγές αυτές είναι:

ΟΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ & ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ !!!

ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ, ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ & ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Γέμισε η Βούλα, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη από απίθανους καραγκιόζηδες, οι γνωστοί ανεπάγγελτοι με μηδενικές δηλώσεις, οι οποίοι διαθέτουν εκτός από τουπέ και ύφος, συγκεκριμένη στρατηγική για να καταφέρουν να παντρευτούν τις πλούσιες θυγατέρες επιφανών οικογενειών !!!



Το χθεσινό πόστ της Μαρίας Περδικέα για τους σύγχρονους προικοθήρες μόνο μεγάλες αλήθειες αναδείκνυε. « Ζουν ανάμεσα μας, οδηγούν Smart, φοράνε ρόλεξ, είναι large, προέρχονται απο «καλές» οικογένειες και κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρούν την πλούσια νύφη» γράφει η συνάδελφος, πράγμα που συμβαίνει απο συγκεκριμένα τυπάκια που ζουν στα νότια προάστια.

Γέμισε η Βούλα, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη από απίθανους καραγκιόζηδες, οι γνωστοί ανεπάγγελτοι με μηδενικές δηλώσεις, οι οποίοι διαθέτουν εκτός από τουπέ και ύφος, συγκεκριμένη στρατηγική για να καταφέρουν να παντρευτούν τις πλούσιες θυγατέρες επιφανών οικογενειών.

Οι περισσότεροι πουλάνε το παραμύθι ότι είναι φραγκάτοι, ότι ο μπαμπάς έχει ναυτιλιακή, η μαμά κάνει φιλανθρωπίες, έχουν εργοστάσια, το παίζουν επιχειρηματίες και γενικώς πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Οι περισσότεροι. Διότι πλέον ακόμη κι αυτοί που κάποτε έχασαν πολλά από την υπερέκθεση πλεόν λειτουργούν πολύ διαφορετικά. Έχουν μαζευτεί έχουν φιλτράρει τις επαφές τους και έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΣΕΙΣ & ΑΓΩΓΕΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ
Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των εταιρειών δημοσκοπήσεων, των εκπροσώπων τους και των εκτελεστικών μελών των διοικητικών τους συμβουλίων, για όλες τις δημοσκοπήσεις τους που υπερέβησαν σε απόκλιση το λεγόμενο στατιστικό λάθος !!!


pulse2_0


ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ & ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ & ΔΗΘΕΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ !!!

Όπως λένε οι Αμερικάνοι υπάρχουν τριών ειδών ψέματα: “τα ψέμματα, τα μεγάλα ψέματα και οι δημοσκοπήσεις”. Δείτε τις νεες δημοσκοπήσεις για λογαριασμό καθεστωτικών μέσων που θέλουν πάση θυσία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, με την σύμπραξη του Σταύρου “Ναι σε ολα” Θεοδωράκη και του πάλαι ποτέ γραφικού Λεβέντη, που πλέον του δίνουν απίστευτο τηλεοπτικό χρόνο. Κάτι που δεν κάνουν με την μόνιμα τρίτη δύναμη Χρυσή Αυγή, που ούτε καν με τις στημένες δημοσκοπήσεις τους, δεν μπορούν να μειώσουν την ανοδική τάση της.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Διαταγή πληρωμής κατά του Δημοσίου: Αντισυνταγματική η απαγόρευση εκτέλεσης εις βάρος του (νομολογία) !!!





ΑΠ 369/2014: Διαταγή πληρωμής κατά του Δημοσίου. 
Αντισυνταγματική η απαγόρευση εκτέλεσης εις βάρος του Δημοσίου κατ’αρ.1 παρ.2 ν.3068/2002. 

Η απαγόρευση εκτέλεσης κατά του Δημοσίου των αποφάσεων των διοικητικών δικαστηρίων πριν αυτές γίνουν αμετάκλητες κατ’ άρθ. 19 παρ.1-2 ν. 1715/1951 δεν εμποδίζει την έκδοση διαταγής πληρωμής με βάση τελεσίδικη και όχι αμετάκλητη αναγνωριστική απόφαση διοικητικού δικαστηρίου. «Κατά μεν τη διάταξη του άρθρου 94 παρ.4 εδάφ. γ' του Συντάγματος, όπως ισχύει μετά την αναθεώρησή του με το από 6.4.2001 Ψήφισμα της Ζ' Αναθεωρητικής Βουλής "οι δικαστικές αποφάσεις εκτελούνταιαναγκαστικά και κατά του Δημοσίου και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, όπως νόμος ορίζει", κατά δ' αυτή του άρθρ. 95 παρ.5 του Συντ. " Η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. 

ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ, Ο ΕΝΦΙΑ & ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ !!!

ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ
Οι επιβαρύνεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο καταλογισμός του ΕΝΦΙΑ και το νέο ποινολόγιο της εφορίας είναι οι τρεις πρώτες φορολογικές αλλαγές που θα κληθεί να ρυθμίσει άμεσα η νέα κυβέρνηση στο Eurogroup του επόμενου Σαββάτου !!!



Το ξήλωμα της ρύθμισης των 100 δόσεων ήταν απαίτηση της τρόικας που τώρα υλοποιείται παρότι έχει αποφέρει στα κρατικά ταμεία περίπου 800.000.000 ευρώ.

Προς την κατεύθυνση αυτή το υπουργείο οικονομικών σχεδιάζει αλλαγές για όλους:

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOW BIZ !!!

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Νίκος Μουρατίδης : Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τις μανούλες !!!




Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει για το παρελθόν και το παρόν του καλλιτεχνικού επιπέδου στην Ελλάδα και τα βάζει με τους «αμόρφωτους και ατάλαντους».

Η συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν»:

- Περιμένατε τέτοια πορεία στη ζωή σας, τέτοια καριέρα;
Όχι. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μπερδέψει λίγο. Όσο ήμουν πιτσιρικάς και δούλευα, κακόμαθα, με την έννοια ότι δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους. Όλο αυτό που έζησα μετά μου έκανε πολύ φθηνό. Έχοντας δουλέψει με τη Μελίνα Μερκούρη, την Ειρήνη Παππά, με μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, μετά αισθανόμουν ότι όσο πήγαινα έπεφτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι έχει πέσει γενικά το γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις.

ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΑΔΩΝΗ !!!

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ BUNDESBANK: ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Πρόταση-σοκ Bundesbank: Βάλτε χέρι στις περιουσίες πολιτών αν κινδυνεύετε με χρεοκοπία !!!
Ζητά να επιβάλλεται κεφαλικός φόρος προτού ζητηθεί βοήθεια από άλλες χώρες !!!





Στην πρόταση-σοκ ότι χώρες που απειλούνται με χρεοκοπία θα πρέπει να αντλούν χρήματα από τον ιδιωτικό πλούτο των πολιτών τους μέσω ενός εφάπαξ φόρου επί της περιουσίας τους, πριν ζητήσουν βοήθεια από άλλες χώρες, προχώρησε η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, Bundesbank.

«Ένας φόρος επί της περιουσίας αντιστοιχεί στην αρχή της εθνικής ευθύνης, σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι είναι υπεύθυνοι για τις υποχρεώσεις της κυβέρνησής τους πριν ζητηθεί η αλληλεγγύη άλλων κρατών» αναφέρει η Bundesbank στη μηνιαία έκθεσή της.

Η γερμανική κεντρική τράπεζα προειδοποιεί πως ένας τέτοιος φόρος εμπεριέχει σημαντικούς κινδύνους και η εφαρμογή του δεν θα ήταν εύκολη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να εξετασθεί μόνο σε απολύτως εξαιρετικές περιπτώσεις, για παράδειγμα για να αποφευχθεί μια υποβόσκουσα κρατική χρεοκοπία.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!! ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΘΑΝΟΥ & ΖΩΗ !!!

ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡΥΒΗ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Μεταναστευτικό: Τι έκανε η υπηρεσιακή κυβέρνηση που δεν έκαναν οι προηγούμενες !!!





Η νέα κυβέρνηση ανέλαβε την άμεση εφαρμογή δράσεων, κάτι που δεν έκανε η απερχόμενη υπουργός, επικαλούμενη δήθεν αξεπέραστα εμπόδια !!! 

Στην Ελλάδα Αβραμόπουλος – Τίμερμανς !!!

Τη “βόμβα” του προβλήματος του μεταναστευτικού και των προσφυγικών ροών, που άφησε η παραιτηθείσα κυβέρνηση, κρατά στα χέρια της η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, η οποία σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα υπουργεία, πρωτοστατούντος του Υπουργειου Ναυτιλίας και του αρμόδιου Υπουργού ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, καταβάλει προσπάθειες να δώσει ένα τέλος στο αδιέξοδο που βιώνει η Ελλάδα τόσους μήνες, με στόχο την άμεση αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αλληλεγγύης και κοινοτικών κονδυλίων.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας, Χρήστου Ζώη, με τον Διευθυντή του Οργανισμού για την Διαχείριση της Συνεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα της Ευρώπης (FRONTEX), κ. Fabrice Leggeri και το επιτελείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα τα θέματα συνεργασίας και συντονισμού των επιχειρήσεων της FRONTEX και του Λιμενικού Σώματος.


Συμφωνήθηκε, να ενταθούν ακόμα περισσότερο οι κοινές προσπάθειες ενίσχυσης του ελέγχου και της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών.
Τονίστηκε επίσης, πως προτεραιότητα είναι η προστασία της ασφαλείας της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, όπως και η ασφάλεια των συνόρων και επισημάνθηκε από την Ελληνική πλευρά η ανάγκη ενίσχυσης, τόσο των πόρων, όσο και των μέσων του Λιμενικού Σώματος.


Η νέα κυβέρνηση ανέλαβε την άμεση εφαρμογή δράσεων, κάτι που δεν έκανε η απερχόμενη υπουργός επικαλούμενη αξεπέραστα εμπόδια – το οποία τώρα ως δια μαγείας φαίνεται να μην είναι τόσο ανυπέρβλητα – με αποτέλεσμα το πρόβλημα πλέον να έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και τα νησιά να αδυνατούν λόγω της ανοργανωσιάς και της γραφειοκρατίας να υποδεχθούν τη μεγάλη εισροή προσφύγων. Η Βασιλική Θάνου έχει επιβεβαιώσει τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης προς την Κομισιόν να θέσει ως προτεραιότητα τη διαχείριση των αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών στη χώρα και στην Ευρώπη, ενώ ανακοίνωσε την Τετάρτη τέσσερις δράσεις, οι οποίες αναμένεται να εξειδικευθούν σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν όλα τα συναρμόδια υπουργεία.

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ;;; ΒΑΓΓΕΛΑ ;;; ΠΑΝΑΡΑ ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ........

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
Ακροδεξιός, Κεντροδεξιός ή Κρυφοδεξιός ;;;




Αν είσαι ακροδεξιός, ψηφίζεις στεγνά ΒΑΓΓΕΛΑ, τον παλιό Ρέηντζερ με το κλασσικό προφίλ του καφενόβιου κωλομπαρά της 10ετίας του 80', που εκφράζει αυτό που σήμερα λέμε "σοβαρή Χρυσή Αυγή".

Αν είσαι κεντροδεξιός, ψηφίζεις χαλαρά ΠΑΝΑΡΑ, που εκφράζει τον καραμανλικό δεξιό που, παρότι έφυγε από το μαγαζί, συνεχίζει ακόμη να ντρέπεται για τις προεκλογικές αφίσες Βορίδη & Άδωνη με το λογότυπο της ΝΔ.

Αν τέλος είσαι κρυφοδεξιός, δηλαδή αυτό που λέμε "κρυφή", τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ψηφίζεις αβίαστα & αβασάνιστα ΛΑΦΑΖΑΝΗ, για να βγάλεις στα σίγουρα τον ΒΑΓΓΕΛΑ, που στο κάτω-κάτω γουστάρει περισσότερο τις κρυφές !!!

Μα εγώ, επιμένει ο αναγνώστης, είμαι απλός ΔΕΞΙΟΣ !!!
Χωρίς διακριτικά και συνιστώσες και χωρίς ταμπέλες "ακροδεξιός" ή κεντροδεξιός".

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΥΡΑ ΖΩΗ ;;;

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Η Πρόεδρος ΖΩΗ που τα χώνει σε κυβέρνηση και Τσίπρα, στηρίζει ως συνιστώσα τον ΛΑΦΑΖΑΝΗ της δραχμής και της σοβιετικής φαντασίωσης και, παράλληλα, καλύπτει τον προσωρινό πρόεδρο-αυτοφωράκια ΒΑΓΓΕΛΑ και βγαίνει ξανά απόψε στον Σκαϊ των θαλασσοδανείων και της διαπλοκής με την ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, με την οποία υποτίθεται ότι έχει σκοτωθεί, για να βοηθήσει έτσι με τον τρόπο της τη δημοσκοπική άνοδο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
Ρε για πόσο μαλάκες μας έχετε ρεεεεεε !!!





Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΠΛΟΚΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ !!!
107 εκατομμύρια δώρο από τον Μεϊμαράκη στους Γερμανούς και η εισαγγελική παραγγελία στα αζήτητα! 

Να ποιοί έστησαν την αποστασία και την πτώση της κυβέρνησης.

Ένα άθλιο θέατρο επτά μήνες στην βουλή, όπου η Κωνσταντοπούλου παρίστανε τον Αρχάγγελο της κάθαρσης (και εμείς τρώγαμε το παραμύθι) ενώ κρατούσε στο συρτάρι όλο το σκάνδαλο των εξοπλιστικών που κατέστρεψε την χώρα. Μεϊμαράκης, Βενιζέλος, Παπαντωνίου οι εμπλεκόμενοι υπουργοί πέραν του Τσοχατζόπουλου.
Γιατί η πρόεδρος της Βουλής δεν έπραξε τα δέοντα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Α.Π. είχε στείλει τη δικογραφία για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Βενιζέλο και Μεϊμαράκη από τον Φεβρουάριο του 2015;

Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ομολογουμένως μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την οποία η Δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και έχει παραπέμψει σε περισσότερα από τριάντα άτομα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"
Συνέντευξη παραχώρησε σε εφημερίδα της Πελοποννήσου ο Νίκος Νικολόπουλος !!!



Διαβάστε....
Οι αντίπαλοί σας, σας κατηγορούν, και μάλιστα χλευαστικώς, ότι χαλάσατε τον κόσμο σε βάρος του μνημονίου, και εν τέλει αποδεχθήκατε μνημόνιο ίδιο και χειρότερο. Σημασία έχει η «σκληρή διαπραγμάτευση» ή το αποτέλεσμα;
Νικολόπουλος: Θα σας απαντήσω ως εξής: Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι ανήκουν σε δύο «στρατόπεδα». Στο πρώτο ανήκουν οι… πρόθυμοι. Δηλαδή, όσοι υπηρέτησαν τις κυβερνήσεις που δέχονταν αδιαμαρτύρητα όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και ποτέ δεν....
τόλμησαν να χτυπήσουν τη διαφθορά, την διαπλοκή, την γραφειοκρατία, την φοροδιαφυγή. Με λίγα λόγια, εκείνοι που έριξαν την χώρα στην «κόλαση» των μνημονίων και επί πέντε χρόνια την άφησαν να  σαρώνεται χωρίς ελπίδα ανάκαμψης.
Στο δεύτερο «στρατόπεδο» είναι οι… δραχμιστές. Όσοι δεν πιστεύουν στην ευρωπαϊκή ιδέα και πολεμούν την 60 χρονη εθνική στρατηγική. Και οι οποίοι αποδείχτηκε πως εκ των πραγμάτων ταυτίζονται με τα σχέδια του Σόϊμπλε και τους πιο ακραίους αντιευρωπαϊκούς κύκλους.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο «στρατόπεδα» βρίσκεται το δικό μου. Ένα «στρατόπεδο» που προφανώς δεν λέει «σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω», αλλά ούτε και θα επέτρεπε να σαρωθεί η χώρα από τους νέους μαυραγορίτες, επιστρέφοντας σε εθνικό νόμισμα χωρίς να συντρέχουν οι αναγκαίες προϋποθέσεις.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΤΤΕΟ ΡΕΝΤΖΙ !!!

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
Ρέντσι: Δεν αφήνουμε να μας πει  η ΕΕ ποιους φόρους να μειώσουμε !!!




«Θα μειώσουμε μόνοι μας τους φόρους, δεν αφήνουμε να μας πει η Ευρωπαϊκή Ένωση τι πρέπει να κόψουμε», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, σε σημερινή συνέντευξή του στο ιταλικό ραδιόφωνο Rtl 102,5.

Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός πρωθυπουργός τόνισε: «Όταν πρέπει να μιλήσουμε για την μετανάστευση, στις Βρυξέλλες είναι όλοι διακοπές. Όταν γίνεται συζήτηση για φόρους, ξυπνούν όλοι μαζί. Τους φόρους τους θα τους μειώσουμε μόνοι μας. Δεν θα αφήσουμε να μας πει η Ευρωπαϊκή Ένωση τι να κόψουμε» .

«Απ΄ότι φαίνεται, και φέτος, στις Βρυξέλλες, έκανε μεγάλη ζέστη», πρόσθεσε με νόημα ο Ρέντσι.

Η παρέμβασή του αυτή αναφέρεται στην στάση κοινοτικών ιθυνόντων οι οποίοι, τις περασμένες ημέρες, άφησαν να διαρρεύσει ότι η προτεραιότητα, για την Ιταλία, είναι η μείωση των φόρων στον τομέα της εργασίας και όχι σε εκείνο των ακινήτων.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΕΣΤΑΛΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ
Αναστολή έως 16/10 για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ 23% !!!





Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου 2015 θα δοθεί για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ 23%.

2010: ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2014-2015 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 80 ΔΙΣ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ
Το 2010 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ομολογεί στο MEGA ότι θα χρειαστούμε άλλα 80 Δις για το 2015 !!!
Ήξεραν τα πάντα από το 2010, δώσανε την καυτή πατάτα στα χέρια του ΤΣΙΠΡΑ και σήμερα μιλάνε για ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ !!!




Ο προφήτης Παπακωνσταντίνου, είχε “προβλέψει” σε συνέντευξή του στο Mega από το 2010, ότι σήμερα η χώρα μας θα υποχρεωθεί να πάρει νέο δάνειο ύψους 80 δις ευρώ, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι κάτι το φυσιολογικό, αφού «το έχουμε κάνει κι άλλες φορές».




Όχι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο συνωμοσιολόγων. Είναι γνωστό άλλωστε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού οι μεγάλοι ηγέτες του πλανήτη δεν κυβερνούν με το σήμερα, αλλά σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας. Το σημερινό δράμα του ελληνικού λαού δεν είναι κάτι που έτυχε, αλλά ήταν προσυμφωνημένο από το Καστελλόριζο. Οι μνημονιακές δυνάμεις της χώρας γνώριζαν από το 2010 ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία το 2015 και ότι προκειμένου να αποφευχθεί, θα λάμβανε  δάνειο ύψους 80 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!! ΕΤΥΧΕ Ή ΠΕΤΥΧΕ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;
Πόσο τυχαία μπορεί άραγε να είναι η θεωρία της αριστερής παρένθεσης, όταν το κάστρο της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης έπεσε - όπως πάντα - από μέσα ;;;

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015



Πόσους επίδοξους ηγέτες μπορεί άραγε να αντέξει ο προοδευτικός χώρος ;;;
Και πόσοι από δαύτους έχουν άραγε συναίσθηση του γνώθι σε αυτόν και του πολιτικού τους αναστήματος ;;;

Ο χειρότερος εμφύλιος στην Ελλάδα ήταν και παραμένει ο αριστερός.
Και επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, πρέπει κάποια στιγμή ο μέσος αριστερός ψηφοφόρος να αρχίσει να προβληματίζεται αν το μοναδικό αυτό πολιτικό φαινόμενο made in Greece είναι τυχαίο ή αν πρόκειται για οργανωμένο πολιτικό σχέδιο, με χορηγούς και χρηματοδότες από την απέναντι όχθη του ποταμιού.

ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Δεν έχει παραγραφεί η υπόθεση !!!
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο Μητρόπουλος !!!




Δεν έχει παραγραφεί η υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Αλέξη Μητρόπουλο, σύμφωνα με την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Η υπόθεση αφορά -αρχικά- υπεξαίρεση δικηγορικής αμοιβής από γυναίκα εφοπλιστή, την οποία δεν έπρεπε να εισπράξει μόνο για τον εαυτό του ο κ. Μητρόπουλος. Η δικαστική διαμάχη του απερχόμενου αντιπροέδρου της Βουλής με δύο δικηγόρους για το προαναφερθέν ζήτημα, έθεσε στο μικροσκόπιο των Οικονομικών Εισαγγελέων τον κ. Μητρόπουλο.

Όπως αναφέρεται ρητά στη δικαστική απόφαση (925/2009) του Αρείου Πάγου, το αίτημα του Αλέξη Μητρόπουλου για αναίρεση, με σκοπό να μην καταδικαστεί για την υπεξαίρεση της σχετικής δικηγορικής αμοιβής, έχει απορριφθεί.

Σε δημοσίευμα της Γιάννας Παπαδάκου στο tovima.gr, υπογραμμίζεται πως η απόφαση που δικαιώνει έναν από τους δύο δικηγόρους που προσέφυγαν στα δικαστήρια εκδόθηκε από το Α' Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Ρήγα και είναι αναρτημένη από τότε στο διαδίκτυο, γεγονός που αποτέλεσε και ουσιαστικά το λόγο που στις εκλογές του 2012 δεν κατέβηκε υποψήφιος με το ΠαΣοΚ.

Η εν λόγω απόφαση αναφέρει πως ο κ. Μητρόπουλος έπεισε την πελάτισσα των τριών δικηγόρων να καταβάλει όλη την αμοιβή σε λογαριασμό του. «Ο εναγόμενος εφεσίβλητος εισέπραξε για τον εαυτό του το ποσό των 1.600.000 δολαρίων ΗΠΑ, ήτοι εισέπραξε επιπλέον του ποσού των 1.000.000 δολαρίων που δικαιούνταν ως αμοιβή του από το συνολικό ποσό των 3.000.000 δολαρίων το ποσό των 600.000 δολαρίων» σημειώνεται.

Επίσης προκύπτει, όπως αναφέρεται στην απόφαση, ότι είχε αναλάβει την υποχρέωση να εισπράξει για τον συνάδελφό του «άλλο ποσό και να το εμβάσει στην Τράπεζα Κύπρου, κάτι που δεν έκανε».

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 
Νίκη στη μάχη με τους πιστωτές για την Αργεντινή !!!



Η χώρα της Λατινικής Αμερικής δικαιώθηκε έναντι των πιστωτών της στις ΗΠΑ, καθώς ένα ομοσπονδιακό εφετείο στο Μανχάταν αποφάσισε ότι δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση των χρημάτων της κεντρικής τράπεζας της χώρας, που τηρούνται στη Νέα Υόρκη, από τους κατόχους ομολόγων της που δεν έχουν αποπληρωθεί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το εφετείο έκρινε ότι ο Τόμας Γκρίεζα, ο δικαστής του αμερικανικού δικαστηρίου, στο οποίο είχαν προσφύγει οι ομολογιούχοι, έσφαλε το 2013, όταν δεν δέχθηκε το αίτημα της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής να απορρίψει την αγωγή τους λόγω κρατικής ασυλίας. Το εφετείο διέταξε τον Γκρίεζα να απορρίψει την αγωγή των πιστωτών.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ & ΜΙΖΕΣ !!!

ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ !!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ !!!

ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ
Η Ραχήλ Μακρή δε δίστασε να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια των πολιτικών της ΝΔ !!!



Η κα Μακρή κατήγγειλε ότι η μισή ΝΔ είναι σε λίστες της Siemens κι άλλες λίστες ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλοντας : "Υπάρχει δικογραφία που κουκούλωσαν 3,300 σελίδες για τον κο Μειμαράκη που  το λαικό στυλ περνάει στον κόσμο. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ 6 ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ !!!

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Σπίρτζης σε Μεϊμαράκη: Το 80% των έργων έχουν αναδόχους έξι εταιρείες, σε αυτούς υπόσχεστε να επιστρέψει το χαμόγελο !!!



Τεκμηριωμένη απάντηση του τ. Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, για δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη περί των μεγάλων έργων:

Κύριε Μεϊμαράκη, στους εργολάβους υπόσχεστε να επιστρέψει το χαμόγελο και όχι στους έλληνες πολίτες.

Με περίσσιο θράσος, χθες, σε προεκλογική ομιλία στην Πάτρα, ο κ. Μεϊμαράκης, στην προσπάθεια του να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ και να φορέσει κεντρώο προσωπείο είπε:

«Είμαστε εμείς που κάναμε τα μεγάλα έργα. Είμαστε εμείς που όλα τα έργα προόδου φέρνουν τη σφραγίδα της Ν.Δ. Εμείς είμαστε το κόμμα της προόδου. Εμείς είμαστε οι άνθρωποι της προόδου».

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η ΕΚΤ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ
Η ΕΚΤ ζητάει νέα στοιχεία για την αξιολόγηση των τραπεζών της Ευρωζώνης !!!




Νέα στοιχεία για την αξιολόγηση της ευρωστίας των τραπεζών της Ευρωζώνης και της δυνατότητάς τους να χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζαζητά η ΕΚΤ με οδηγία που τροποποιεί τους κανόνες για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτική της. Παράλληλα, με την ίδια οδηγία (ECB/2015/27), προβλέπεται η διεύρυνση των τίτλων που κάνει δεκτούς η ΕΚΤ ως ενέχυρα για τη χρηματοδότηση των τραπεζών, επιτρέποντας να χρησιμοποιούνται για τον σκοπό αυτό και «μη διαπραγματεύσιμοι τίτλοι χρέους που βασίζονται σε επιλέξιμες πιστωτικές απαιτήσεις».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΚΤ ζητά από τις τράπεζες να δίνουν τριμηνιαία στοιχεία για τους συντελεστές κεφαλαίων, μόχλευσης και ρευστότητάς τους σε ατομική και ενοποιημένη βάση, σύμφωνα με τις εποπτικές απαιτήσεις. Στην αξιολόγησή της για την ευρωστία των τραπεζών, η ΕΚΤ μπορεί να λαμβάνει υπόψη τις πληροφορίες αυτές ή πληροφορίες συγκρίσιμου επιπέδου.

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΝΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΟΖ !!!

ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΚΗΣ ΑΟΖ
EKTAKTO: "Κτύπησαν" κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου στην αιγυπτιακή ΑΟΖ !!! 

Δείχνει ότι υπάρχει θησαυρός και στην ελληνική ΑΟΖ !!!



Η ιταλική πετρελαϊκή εταιρία ΕΝΙ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που βρέθηκε ποτέ στη Μεσόγειο, στην ΑΟΖ της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με την ΕΝΙ, το κοίτασμα θα μπορούσε να δώσει περίπου 30 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου και καλύπτει μια έκταση περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

To κοίτασμα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ισραηλινά Λεβιάθαν και Ταμάρ και το κυπριακό κοιτασμα Αφροδίτη και η έναρξη εξόρυξής του σε επτά χρόνια από σήμερα θα δώσει στην Αίγυπτο πόρους ίσους με 10 δισ. δολάρια ετησίως και θα μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της Ευρώπης για φυσικό αέριο μέχρι ποσοστού 10% αυτού που καταναλώνεται σήμερα ετησίως.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το κοίτασμα θεωρείται βέβαιο ότι συνορεύει με ένα ένα άλλο που βρίσκεται εντός της ελληνικής ΑΟΖ το οποίο πιθανόν είναι μεγαλύτερο και από αυτό της Αιγύπτου!

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΤΑΙ Κα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΟΧΙ Η ΠΡΩΤΗ
Όλγα Γεροβασίλη: Ας πει στον ελληνικό λαό ο Μεϊμαράκης τι θα κάνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Στο ζήτημα της προάσπισης της πρώτης κατοικίας από τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει η εκπρόσωπος του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Την ώρα που η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή πολιτική με λαϊκισμούς και ύβρεις, εμείς ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.
Έχουμε αποδείξει και υποσχόμαστε o Έλληνας πολίτης δεν θα χάσει το σπίτι που μένει αυτός και η οικογένειά του.
Καλούμε τον κ. Μεϊμαράκη να απολογηθεί γιατί εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, ΚΛΠ. ΜΕΧΡΙ 30/09/2015 !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Αθήνα, 31 Αυγούστου 2015
Σας δημοσιεύουμε την υπουργική απόφαση η οποία εστάλη σήμερα στο τυπογραφείο για δημοσίευση (το Φ.Ε.Κ. θα το γνωρίζουμε αύριο πρωί) και της οποίας το περιεχόμενο έχει ως εξής:





1) Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21.7.2015 υπουργικής απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525).

2) Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από 1 Σεπτεμβρίου 2015.

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ !!!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Ο ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ 
Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στους Γαργαλιάνους και τις έφαγαν !!! 




Νέο περιστατικό προπηλακισμού σε βάρος εφοριακών και ενός αστυνομικού που τους συνόδευε, καταγράφηκε στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων όπου το κλιμάκιο επιχείρησε να κάνει έλεγχο στον ιδιοκτήτη ενός καφενείου το βράδυ της Παρασκευής.

Οι τρεις εφοριακοί, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν 64χρονο θαμώνα του καταστήματος ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και τους προπηλάκισε, ενώ ταυτόχρονα τους εξύβριζε. Μόλις προσπάθησε να παρέμβει ο αστυνομικός που συνόδευε το κλιμάκιο, ο... θερμόαιμος θαμώνας διαπληκτίστηκε μαζί του και τον χτύπησε!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΞΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΛΟΓΩ ΚΑΨΟΥΡΑΣ !!!

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ
Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έβγαινε στο Ερωτοδικείο με θέμα συζήτησης αν προτιμούσε ΣΤΗΘΟΣ ή ΜΠΟΥΤΙ, ενώ ήταν καψούρης με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, για το στήθος της οποίας δήλωνε ότι θα ξύριζε μέχρι και το μουστάκι του !!! 





Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης :



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τότε βουλευτής της Ν.Δ., έξω από τα αυστηρά κλισέ της σοβαροφάνειας, χωρίς ρετούς, χωρίς την ξύλινη γλώσσα που μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μιλάει για τον έρωτα και για τη ζωή.

Όταν ο έρωτας συναντιέται με την πολιτική τότε βγαίνει το αληθινό πρόσωπο της εξουσίας.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως δεν τον ξέρετε… Χωρίς αυταπάτες, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς μετεωρισμούς στο New Channel με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση Κορυφής (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Το μετέωρο ερωτικό βήμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη :

«Με συνομιλήτρια την Άννα Μαρία Λογοθέτη , μπλοκάρω..» είχε δηλώσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε εκείνη την εκρηκτική τους συνεύρεση..

Ακόμη για χάρη της ήταν διατεθειμένος να ξυρίσει το μουστάκι του – σήμα κατατεθέν της κρητικής λεβεντιάς του- επειδή δεν άρεσε στην χαριτόβρυτη Άννα Μαρία. 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Επειδή στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη δεν μπορούν να περιλαμβάνονται ΜΟΝΟΝ οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, επιλέγουμε την μικρότερη τραπεζική οφειλή από την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, παραιτούμαστε ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη οφειλή από το δικόγραφο, και την οφειλή αυτή την περιλαμβάνουμε στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη, προκειμένου έτσι να νομιμοποιούμαστε να διεκδικήσουμε το κούρεμα ή ακόμη και την ολική διαγραφή των οφειλών μας σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Νέες λύσεις για τις κατασχέσεις και τις διώξεις
Με 200 ευρώ θα γλιτώσουν από το κυνήγι της Εφορίας 3.500.000 μικροοφειλέτες !!!


Κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν να επεκταθούν οι ρυθμίσεις που ίσχυαν για τους δανειολήπτες και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φορτώθηκαν με φόρους - Τι προβλέπει το τρίτο μνημόνιο Νέους τρόπους για να γλιτώσουν τις κατασχέσεις και τις διώξεις θα έχουν πλέον στα χέρια τους εκατομμύρια φορολογούμενοι, τους οποίους κυριολεκτικά γονάτισαν τα βάρη του μνημονίου.

Στηριζόμενοι στον νόμο Κατσέλη, κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν να επεκταθούν οι ρυθμίσεις που ίσχυαν για τους δανειολήπτες και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φορτώθηκαν με φόρους για εισοδήματα τα οποία δεν είχαν πια λόγω της κρίσης.

Το τρίτο μνημόνιο προβλέπει πλέον ότι όσοι αποδεδειγμένα έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία προσφεύγοντας στα δικαστήρια και πληρώνοντας 200 ευρώ -εφόσον τα βρουν- (το παράβολο δηλαδή) που υποχρεωτικά θα τους ζητήσει κατ' ελάχιστο ο δικηγόρος τους μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους - εν μέρει ή συνολικά.

1ος τρόπος:

26.000.000 ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Αντί να κάνει βόλτες στα τηλεπαράθυρα, δούλεψε σκληρά και πέτυχε ιστορικό ρεκόρ αφίξεων 26.000.000 τουριστών και εσόδων άνω των 15 δις ευρώ !!!




Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο :

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Διάγγελμα Γ. Παπανδρέου 
Καστελόριζο, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010


«Χθές,ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για το πραγματικό μέγεθος του Ελλείμματος του 2009.   ...

Είναι ανάγκη, ανάγκη Εθνική και Επιτακτική, να ζητήσουμε και επισήμως από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ενεργοποίηση του Μηχανισμού Στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε.

Έχω ήδη δώσει εντολή στον Υπουργό Οικονομικών, να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες»

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

-επί τη βάσει των εκ του Νόμου προϋποθέσεων:
Καθίσταται πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι ο Πρωθυπουργός την δεδομένη στιγμή διέπραξε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εις βάρος της Ελλάδος.

SSL Certificates