.

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ & GAY ;;; ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ !!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ
Ικανοποιηθήκαμε από την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και πάμε σε πολιτική ενσωμάτωση για να διασωθούν μέσα από διορισμούς καριέρες, κοινοβουλευτικές έδρες και υπουργικοί θώκοι, με το αντιλαϊκό σύστημα της λίστας των εκλεκτών ;

.

Μετά την ψήφιση των Μνημονίων, ο κατήφορος συνεχίζεται για ένα πατριωτικό κίνημα, τους ΑΝΕΛ που αλλοιώς ξεκίνησαν.
Συνεχίστε λοιπόν, αλλά χωρίς εμένα.
Στον συνεχή πολιτικό αντιπατριωτικό σας κατήφορο, δεν θα σας ακολουθήσω, ούτε εσάς ούτε τα μνημονιακά αδελφάκια σας

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 45% ΣΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΘΥΡΙΔΕΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
Έρχεται φόρος 45% στα μετρητά από αδήλωτα εισοδήματα σε θυρίδες, στρώματα και εξωτερικό !!!



Κάτω από στρώματα, σε θυρίδες ή στο εξωτερικό. 
Αρκετά από αυτά τα χρήματα που έφυγαν το τελευταίο διάστημα από τις ελληνικές τράπεζες ήταν αδήλωτα. Σε αυτά ακριβώς στοχεύει η κυβέρνηση και ετοιμάζεται να τα φορολογήσει βάσει του γαλλικού συστήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα", το νέο σχέδιο νόμου προβλέπει πως κεφάλαια τα οποία δεν δηλώθηκαν να φορολογούνται με συντελεστή ακόμη και 45%, ανάλογα με την περίοδο κατά την οποία έγινε η απόκρυψή τους.

Αν για παράδειγμα κάποιος πολίτης δεν δήλωσε ένα ποσό το 2000, τότε θα φορολογηθεί για αυτό με τον τότε ισχύοντα συντελεστή 45%, το 2014 με ανώτατο 42% κτλ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας παραθέτει εκτιμήσεις στελέχους της κυβέρνησης που εξηγεί πως όσοι έχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες θα προτιμήσουν να συμμετέχουν στη ρύθμιση που έρχεται με το νομοσχέδιο, γιατί αν διαπιστωθεί η παράβαση το κράτος μπορεί να επέμβει και έτσι να χάσουν το 100% του ποσού, έπειτα από φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ !!! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΧΡΕΗ 200.000.000 ΕΥΡΩ
Δεν ζητούν νέο αρχηγό και πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία !!!
ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑ ΖΗΤΑΝΕ !!!
Για να του φορτώσουν τα γ@μησιάτικα όλων των προηγουμένων !!!
Δεν είναι κορόιδο ο Νίκος Χατζηνικολάου !!!
Είναι εδώ και πολύ καιρό πλέον επιχειρηματίας και δεν τρώει το ποίημα των απελπισμένων ορφανών του Κ. Καραμανλή, που ψάχνουν κάποιον πρόθυμο ηλίθιο για να τον κάνουν μπροστινό, προκειμένου να ξαναποκτήσουν πολιτική υπόσταση και να κάνουν και καμιά καινούργια μπίζνα !!!   


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Ο ΠτΔ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ & ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ 
Η κρίση του τραπεζικού συστήματος : Αποτέλεσμα ή αιτία της οικονομικής κρίσης;;;

Δυστυχώς, το νεοφιλελεύθερο «πρότυπο» κατάργησης του κρατικού ελέγχου επί των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων επηρέασε –κι εξακολουθεί ακόμη περισσότερο να επηρεάζει- την όλη δομή και λειτουργία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, πρωτίστως λόγω των γερμανικής «έμπνευσης» στοχεύσεων. Στοχεύσεων, οι οποίες αποβλέπουν από τη μια πλευρά στο να μην έχει η ΕΚΤ δυνατότητες υιοθέτησης πρακτικών ποσοτικής χαλάρωσης ανάλογες μ’ εκείνες της Fed. Και, από την άλλη πλευρά, στο να μείνει στο απυρόβλητο ενός αποτελεσματικού ευρωπαϊκού κεντρικού τραπεζικού ελέγχου το γερμανικό τραπεζικό σύστημα. 
          


Άρθρο-ΦΩΤΙΑ του ΠτΔ & καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Προκόπη Παυλόπουλου στο περιοδικό «Επίκαιρα»

Ουδείς μπορεί ν’ αμφιβάλλει πια ότι βιώνουμε την κορύφωση της παραμορφωτικής στρέβλωσης του κλασικού καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος.
Η στρέβλωση αυτή είναι απόρροια και της βασικής επιδίωξης του νεοφιλελευθερισμού να προκαλέσει πλήρη ανάπτυξη των αγορών χρηματοπιστωτικών προϊόντων, ανατρέποντας το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς κρατικού, lato sensu, ελέγχου των αντίστοιχων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Και μάλιστα, κατά προκλητική υποτίμηση της δραματικής εμπειρίας του κραχ του 1929. Η πορεία ανατροπής του ως άνω νομοθετικού καθεστώτος ελέγχου των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ακολούθησε, grosso modo, την εξής διαδρομή:

ΞΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΟΚ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
Ειδικές Επιτροπές - Τρόικες - θα ορίζουν τις εύλογες βασικές ανάγκες διαβίωσης των δανειοληπτών !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


«Ειδικές επιτροπές» θα επιβάλουν την «βασική διαβίωση» στα λαϊκά νοικοκυριά με ληξιπρόθεσμες οφειλές !!!

Στο έλεος «ειδικών επιτροπών» που θα καθορίζουν τη δόση που πρέπει να δίνει κάθε μήνα όποιο νοικοκυριό έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο και τις τράπεζες, αφήνοντάς του ως «περίσσευμα» μόνο τα ελάχιστα για την επιβίωσή του, τις λεγόμενες «βασικές εύλογες δαπάνες διαβίωσης», πρόκειται να βάλει στα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά η κυβέρνηση, με την πρόταση για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, που κατέθεσε στους εκπροσώπους των ΕΕ, ΕΚΤ, ESM και ΔΝΤ.

Η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευτεί με την αίτηση που κατέθεσε στις 9 Ιούλη προς τον ESM για το νέο δάνειο και το νέο μνημόνιο, ότι θα τροποποιήσει το καθεστώς των «100 δόσεων» ώστε να «αποκλείονται εκείνοι που δεν καταφέρνουν να πληρώσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους», να μειωθεί η διάρκεια της ρύθμισης «για όσους έχουν την ικανότητα αποπληρωμής νωρίτερα», να υιοθετηθούν «επιτόκια αγοράς» και να νομοθετήσει «την εξάλειψη το ανώτατου (ακατάσχετου) ορίου του 25% σε μισθούς και συντάξεις και μείωση όλων των κατώτατων ορίων των 1.500 ευρώ».

Στην ουσία η κυβέρνηση προτείνει την καθιέρωση… εξατομικευμένων «μνημονίων» ανά εργατικό – λαϊκό νοικοκυριό που έχει ληξιπρόθεσμα χρέη και θα υποχρεώνονται να κόβουν όλο και περισσότερα από την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών τους, προκειμένου να αποπληρώνουν τις δόσεις και να μην «κόβονται» τελείως από κάθε είδους ρύθμιση των χρεών τους.

Η πρόταση της κυβέρνησης για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων βασίζεται σε έκθεση 180 σελίδων της γιαπωνέζικης επενδυτικής τράπεζας «Nomura», η οποία έχει πολλά κοινά στοιχεία με την αντιλαϊκή πρόταση νόμου για τα ληξιπρόθεσμα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την 1/8/2014 και η οποία ήταν το πρώτο νομοσχέδιο που καταρτιζόταν στη βάση του περιβόητου «Προγράμματος της Θεσσαλονίκης». 


Προβλέπει μεταξύ άλλων :

ΕΔΩ ΒΟΥΛΗ !!! ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ κε ΑΛΕΞΙΑΔΗ
Ύποπτοι για μαύρο χρήμα 30 πρώην & νυν βουλευτές !!!




Ύποπτα εισοδήματα εμφανίζονται σε 30 «πόθεν έσχες» (πρώην και νυν ενδεχομένως) βουλευτών, τα οποία αφορούν το οικονομικό έτος 2012 (δηλώσεις 2013).

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε ενημέρωση προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η γ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Σύμφωνα με αυτήν, από τους 704 υπόχρεους, περίπου οι 30 φέρεται ότι διαθέτουν αρνητικό «πόθεν έσχες». Με άλλα λόγια, όπως εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ορίστηκε και πρόεδρος της Επιτροπής «Πόθεν Εσχες», αυτό σημαίνει ότι εκ πρώτης όψεως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν κάποια ποσά στις δηλώσεις τους.
Διερεύνηση

Σύμφωνα, πάντως, με τις εξηγήσεις που η ίδια παρείχε, σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο ότι και οι 30 έχουν αποκρύψει χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία, όμως σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις τους χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης. Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις ακόμη 40 προσώπων εμφανίζουν σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες εξετάζονται από τους ορκωτούς λογιστές που έχουν αναλάβει το έργο, και σύντομα θα κληθούν για εξηγήσεις. Υπενθυμίζεται ότι οι ορκωτοί λογιστές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει ενώπιον αντίστοιχων «προβλημάτων», όμως τελικά αποφάνθηκαν ότι όλα ήταν νομότυπα. Οσον αφορά τα πρόσωπα τα οποία έχουν μπει στη μαύρη λίστα, η κυρία Χαραλαμπίδου υποστήριξε ότι ούτε η ίδια τα γνωρίζει, καθώς οι σχετικοί φάκελοι δεν έχουν φτάσει στα χέρια της.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΝΟΙΚΙΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ
Η οικονομική δυσχέρεια δεν αποτελεί ούτε δικαιολογία ούτε αιτία μη καταβολής μισθώματος και δεν απαλλάσσει έναν ενοικιαστή από τις συνέπειες της υπερημερίας !!!




Η οικονομική δυσχέρεια δεν αποτελεί ούτε δικαιολογία ούτε αιτία μη καταβολής μισθώματος και δεν απαλλάσσει έναν ενοικιαστή από τις συνέπειες της υπερημερίας, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου με αφορμή περίπτωση αντιδικίας Δήμου της Βορείου Ελλάδος με ιδιώτη ενοικιαστή, που αφορούσε την τύχη ενός ενοικιαζομένου ακινήτου.

Σημειώνεται ότι το ακίνητο εκμισθωνόταν από ιδιώτη για τη χρήση του ως εστιατορίου. Ο εν λόγω ενοικιαστής, το 2008 είχε καθυστερήσει να καταβάλει στον ΟΤΑ-ιδιοκτήτη του ακινήτου, νοίκια οκτώ μηνών, δημιουργώντας συνολικά οφειλή 7500 ευρώ. Κατά το τέλος του 2008, ο Δήμος κατήγγειλε τη σύμβαση, και με αγωγή του αξίωσε να του επιστραφεί το ακίνητο. Σύμφωνα με το νόμο, η καταγγελία της σύμβασης επιτάσσει την αποπληρωμή της οφειλής εντός μηνός, αλλιώς η συμφωνία λύεται και το ακίνητο αποδίδεται στον ιδιοκτήτη. Ο ενοικιαστής δεν κατέβαλε τα ενοίκια εντός των προβλεπόμενων από την νομοθεσία τριάντα ημερών, αλλά τα κατέβαλε σε δύο δόσεις από τον δεύτερο μέχρι τον έκτο μήνα.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ & ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ !!!

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ 
Αλλιώς, σκηνές όπως αυτές του βίντεο που ακολουθεί θα αποτελούν την καθημερινότητα των ελεγκτικών μηχανισμών, που όσο και να ενισχυθούν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να τα βγάλουν πέρα κόντρα σε 10.000.000 Έλληνες !!!




Δεν είναι δυνατόν να την πέφτετε στους πλανόδιους μικροπωλητές των πανηγυριών, την ώρα που δεν έχετε εισπράξει δεκάρα τσακιστή από τις λίστες της μεγάλης φοροδιαφυγής και συνεχίζετε να ανέχεστε την κατάφωρη παρανομία να μην τοποθετούνται συστήματα εισροών-εκροών στα διυλιστήρια, διευκολύνοντας έτσι το λαθρεμπόριο καυσίμων !!! 




Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης που δέχτηκαν εφοριακοί από εξαγριωμένο πλήθος στο πανηγύρι των Μαριτσών, στη Ρόδο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ακούγονται ύβρεις, αλλά και προτροπές για λιντσάρισμα των ελεγκτών.


ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΕΛ !!! ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ !!!

Οι απατεώνες του FREDDO
ΔΕΙΤΕ πως η γνωστή αλυσίδα καφέ “ΜΙKEL” κοροϊδεύει τον κόσμο !!! 
ΝΤΡΟΠΗ σας ρε, είστε και ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία… ΚΡΙΜΑ !!!



“Στο υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας “ΜΙΚΕL” στην Καλλιθέα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τη μια μέρα η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 ευρώ, την επόμενη σου λένε 4 ευρώ και την μεθεπόμενη σου λένε δεν μπορείτε να παραγγείλετε δύο καφέδες πάρτε και δύο νεράκια γιατί πήγαμε την ελάχιστη στα 5 ευρώ.

Ας τους βάλουν χέρι τα κεντρικά! Γιατί μάλλον ούτε αυτοί το γνωρίζουν…

Αφήστε που κάθε μέρα σου ζητάνε να δώσεις από την αρχή τα στοιχεία σου. Ούτε μια καταχώρηση δεν είναι ικανοί να κάνουν.

Κρίμα γιατί είναι και Ελληνική εταιρεία. Αφήστε που μέσα στον καφέ οι βρωμιάρηδες υπάλληλοι του καταστήματος δεν πλένουν τα χέρια τους ποτέ όσο δουλεύουν και φτύνουν και μέσα στους καφέδες πολλές φορές. 

ΣΤΟ 35% Ο ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΞ !!!

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ, ΧΑΝΕΤΑΙ !!!
AKINHTΑ : Προσέξτε το Κτηματολόγιο !!!
Θα σας φάει τα ακίνητα το Δημόσιο, πριν τα προλάβουν οι τράπεζες !!!



Περίπου 10.000 ακίνητα αναμένεται να αλλάξουν χέρια μέχρι το τέλος του χρόνου και να περάσουν στη δικαιοδοσία του Δημοσίου.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, πρόκειται για τα λεγόμενα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη», τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο. Η κτηματογράφησή τους άρχισε την περίοδο 1997-1999 σε 340 περιοχές σε όλη τη χώρα και συνολικά μέχρι σήμερα φτάνουν τα 200.000.

Όπως προβλέπεται από τον νόμο, όσα ακίνητα δεν δηλωθούν εγκαίρως στο Κτηματολόγιο θα περιέρχονται στο Δημόσιο. Οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων μπορούν να προσφύγουν δικαστικώς, αλλά μόνο για να διεκδικήσουν χρηματική...αποζημίωση και όχι για να ανακτήσουν το ακίνητο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κτηματολογίου, από τα 200.000 ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη» περίπου 160.000 είναι οικόπεδα και αγροτεμάχια και 40.000 κτίρια, διαμερίσματα και καταστήματα.

ΒΙΖΙΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Ο ΜΟΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ !!!

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΑ HOT ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
Τα… μεροκάματα στην Μύκονο και οι Άραβες !!!





Στην εποχή που λόγω κρίσης οι γνωστές από τα κουτσομπολίστικα περιοδικά «βίζιτες» αντιμετωπίζουν προβλήματα και προσπαθούν να πιάσουν στην …Ψαρού της Μυκόνου ένα καλό …ψάρι για να βγάλουν τη χρονιά, κάποιες μικρότερου βεληνεκούς «βίζιτες», έχουν εξασφαλισμένο ένα καλό …μεροκάματο και bonus…

Δείτε πως:
Προσλαμβάνονται από γνωστό μαγαζί ως σερβιτόρες και πληρώνονται με ένα κανονικό μισθό. Σε συμφωνία και …συμπαιγνία με το μαγαζί, κάνουν τα γλυκά μάτια σε πλούσιους, κυρίως Άραβες και μόλις αυτοί …τσιμπήσουν, τους οδηγούν σε συνεργαζόμενα καταστήματα κοσμημάτων προκειμένου να πάρουν το…δωράκι τους για τις υπηρεσίες σεξ που υπόσχονται πως θα τους προσφέρουν. Το δωράκι είναι κόσμημα αξίας ή ρολόι. Στην περίπτωσή μας, ποτέ αυτά τα καλά κορίτσια δεν δέχονται να πάρουν λεφτά…

Οι ανερχόμενες βιζιτοπούλες, αφού πάρουν το δώρο και …αφιερωθούν για μία ή δύο νύχτες στον πλούσιο εραστή, επανέρχονται στο μαγαζί για δουλειά. Λίγο πριν, έχουν περάσει από το κατάστημα κοσμημάτων, έχουν επιστρέψει το δωράκι του Άραβα και έχουν πάρει ένα ποσοστό, γύρω στο 10% από την αξία του δώρου.

ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ VLTs: ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΟΜΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ 
Special Report : Η βρώμικη επέλαση του τζόγου στην Ελλάδα !!!


Κώστας Εφήμερος στο thepressproject.gr
Τις τελευταίες ημέρες τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο προκειμένου να επισημάνουν τους κινδύνους που κρύβει η καθυστέρηση της «επένδυσης» των VLTs (Video Lottery Terminals - aka: «κουλοχέρηδες»).
Ναι, καλά ακούσατε: ο κίνδυνος δεν βρίσκεται στο ότι τα «φρουτάκια» θα γεμίσουν τη χώρα αλλά ότι δεν την γεμίζουν αρκετά γρήγορα. Στη έρευνα που ακολουθεί θα παρουσιάσουμε μια σειρά από σημαντικά στοιχεία -ορισμένα από τα οποία απόρρητα- σχετικά με μια υπόθεση που οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν ή γνωρίζουν μέσω του διαθλαστικού κατόπτρου των συστημικών ΜΜΕ. Φίλοι και φίλες, καλωσήρθατε στην Ελλάδα: Στο απέραντο καζίνο της Ευρώπης.

«Μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και παρά τις έντονες αντιδράσεις, τόσο των βουλευτών όσο και της ελληνικής κοινωνίας, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επαναφέρει μετά το Πάσχα το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια. Θα μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο καζίνο με πρόσχημα ότι θα υπάρχουν κάποια φορολογικά έσοδα αλλά τα μόνα έσοδα που θα αυξηθούν στην πραγματικότητα θα είναι των «γνωστών αγνώστων μεγαλοεπιχειρηματιών»
Αλέξης Τσίπρας, Απρίλιος 2011

Το αφιέρωμα που ακολουθεί είχε μια δυσκολία στην παρουσίασή του αφού οι πτυχές ενός τόσο μεγάλου και πρωτοφανούς «σκανδάλου» μας οδηγούν να πιάσουμε το νήμα από διαφορετικές αφετηρίες. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ πριν σχηματίσετε προσωπική άποψη.

VLTs: Τι είναι και τι προκαλούν

Τα Video Lottery Terminals είναι η ψηφιακή έκδοση των παραδοσιακών «κουλοχέρηδων», γνωστά στην Ελλάδα και ως «φρουτάκια» (στο εξής θα αναφερόμαστε σε αυτά ως «κουλοχέρηδες» αφού δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι της αθώωσής τους μέσω του τεχνικού όρου VLT).

ΑΤΟΚΑ 12ΜΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ !!!

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ & ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΓΕ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ κας ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!
Παγκόσμια πατέντα χαριστικής διάταξης η απόδοση παρακρατούμενου φόρου μετά από 12 μήνες !!!
              

Γλιτώνουν τον φόρο του 20% επί διαφημίσεων τα κανάλια !!!

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν χθες τη σχετική ερώτηση στη Βουλή για την αναβολή είσπραξης του φόρου. 

Tο πιο σημαντικό χθες στη Βουλή για τα κανάλια, όμως, είχε να κάνει με την ερώτηση που κατέθεσαν ο Θανάσης Πετράκος κι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη νομιμότητα της απόφασης «της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την αναβολή είσπραξης του φόρου 20% επί των διαφημίσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς για έναν ακόμη χρόνο».

ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΣΕ 28 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Καρατόμησαν τον ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας και ενώ ερευνούσε 28 εξώφθαλμα σκανδαλώδεις υποθέσεις !!!



Με πολυσέλιδη επιστολή υπέβαλε την παραίτησή του ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Δημήτρης Κλούρας, πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η παραίτηση του Δ. Κλούρα υποβλήθηκε μετά από απαίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Κλούρας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, του ζητήθηκε να παραιτηθεί σε μια στιγμή που διερευνούσε μεταξύ άλλων την υπόθεση των 28 ακινήτων που ανήκαν στο Δημόσιο και στη συνέχεια, αφού πωλήθηκαν σε ιδιώτες με αξία πολύ κατώτερη της αντικειμενικής, μισθώθηκαν από το Δημόσιο με άκρως ετεροβαρείς γι’ αυτό όρους (υπόθεση “sales and lease back”).

Η επιστολή παραίτησης:

Με την από 5-8-2015 αίτησή του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδης, μού ζήτησε, χωρίς την παραμικρή αιτιολογία, την υποβολή της παραίτησής μου. Διαπιστώνοντας, ότι δεν υπήρχε πλέον η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας της κυβέρνησης μαζί μου, υπέβάλα σήμερα, αρμοδίως και ενώπιον του Υπουργού Οικονομικών, κου Ε. Τσακαλώτου, μετά τη συμπλήρωση πέντε ακριβώς μηνών από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μου, την παραίτησή μου. Με την παραίτησή μου αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω τα ακόλουθα:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ !!!
Τελικά «ξηλώνουν» τις 100 δόσεις !!!  Πλήρης επιβεβαίωση της «Αγοράς» !!!            


Στην πλήρη επιβεβαίωση της «Αγοράς» για το «ξήλωμα» της πολυδιαφημισμένης ρύθμισης των 100 δόσεων προχώρησε και σήμερα ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός επιβεβαίωσε πως στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές μελετώνται εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, που θα υποχρεώσουν ορισμένους εύπορους οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε λιγότερες δόσεις από τις 100.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη :

Και όμως, τις αλλαγές αυτές και την αποκάλυψη της «Α» του περασμένο Σαββάτου, είχε σπεύσει αρχικά να… διαψεύσει το υπουργείο Οικονομικών, αναφέροντας στην ανακοίνωση του ότι «Δημοσίευμα εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι θεσμοί “ξηλώνουν και τις 100 δόσεις”, ενώ παραθέτει και μια σειρά από “άγριες διαθέσεις της τρόικας”, όπως γράφει χαρακτηριστικά. Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ουδέποτε, άλλωστε, συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα στα τεχνικά κλιμάκια ή στη συνάντηση των υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟ & ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ !!!

Γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου

ΔΑΝΕΙΑ στο Παλαιό και Νέο ΤΤ - Eurobank: Το Μεγάλο Μυστικό !!!
Το Παλαιό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ετέθη σε εκκαθάριση το 2013 (ΦΕΚ Β` 76/18-1-2013).
Τα περιουσιακά στοιχεία του Παλαιού ΤΤ (ενεργητικό, στεγαστικά δάνεια κλπ.) μεταβιβάστηκαν στο Νέο ΤΤ, ΕΚΤΟΣ των περιουσιακών του στοιχείων (στεγαστικών δανείων και άλλων) που αναφέρονται στο ΦΕΚ 74 Β`/18-1-2013, σελ. 2746), Παρ. 1, ια)i.ii και ιδ.



Στην συνέχεια το Νέο ΤΤ συγχωνεύτηκε με την Eurobank τον Οκτώβριο του 2013, η οποία πήρε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Νέου ΤΤ.
Συνεπώς στην Eurobank ΔΕΝ μεταβιβάστηκαν τα στεγαστικά δάνεια του Παλαιού ΤΤ, που ΔΕΝ μεταβιβάστηκαν στο Νέο ΤΤ (δηλ. τα στεγαστικά δάνεια που αναφέρονται στο ΦΕΚ 74 Β`/18-1-2013, σελ. 2746), Παρ. 1, ια)i.ii kai ιδ.).

Η Eurobank όμως απαιτεί από τους δανειολήπτες και τα δάνεια του Παλαιού ΤΤ τα οποία ΔΕΝ μεταβιβάστηκαν στον Νέο ΤΤ και φυσικά ΔΕΝ μεταβιβάστηκαν ούτε στην Eurobnak μετά την συγχώνευση της τελευταίας με το Νέο ΤΤ.

Γι` αυτό εάν η Eurobank σας απαιτήσει τα δάνεια αυτά στο δικαστήριο (με διαταγή πληρωμής) καταθέστε μια "ένσταση έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης" εναντίον της και το δικαστήριο θα την πετάξει αμέσως έξω από την δίκη.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΤΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΣΤΑ ΑΒ !!! ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ;;;

ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ
Ψωνίζετε ΜΟΝΟ ελληνικά προϊόντα από ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταστήματα και αλυσίδες λιανικής !!!
Αρκετά κάναμε μάγκες τους ξένους στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης και, επειδή μας έχουν πλέον για μεγάλα κορόιδα, για ευχαριστώ θέλουν τώρα να μας πάρουν σπίτια, χωράφια, λεφτά, χρυσαφικά και ασημικά !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Μελέτη Τράπεζας της Ελλάδος :  Η λύση για τα κόκκινα δάνεια !!!
Ποιος σώφρων δανειολήπτης θα μπορούσε ποτέ να εμπιστευθεί τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;;;



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.html

Οι δύο εναλλακτικές μορφές παρέμβασης για την αναδιάρθρωση των προβληματικών χαρτοφυλακίων«Η ένταση των τραπεζικών κρίσεων των τελευταίων δεκαετιών συχνά ανάγκασε τις κυβερνήσεις σε άμεση παρέμβαση για την ανάταξη του τραπεζικού συστήματος και την προστασία των καταθετών. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των κρίσεων ήταν η υπέρμετρη διόγκωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων», αναφέρεται σε μελέτη που δημοσιεύεται στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA !!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!

ΣΤΑ 400 ΔΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ & ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΪΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤτΕ
Οι Έλληνες Φορολογούμενοι ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ 300 ολόκληρα Δις για τη διάσωση των χρεοκοπημένων συστημικών τραπεζών, που σήμερα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν 120 μόλις Δις καταθέσεων !!!

Με τα ίδια χρήματα θα είχαμε κλείσει όλες μαζί τις χρεοκοπημένες συστημικές τράπεζες και θα είχαμε χρηματοδοτήσει τη λειτουργία ενός νέου, υγιούς και μη διαπλεκόμενου τραπεζικού συστήματος, που θα μπορούσε εύκολα να διαχειριστεί και να κουρέψει όλα τα δάνεια, εξυπηρετούμενα & κόκκινα, να εγγυηθεί το 100% των καταθέσεων χωρίς τραπεζικές αργίες, capital controls και ουρές στα ΑΤΜ's και να χρηματοδοτήσει τις παραγωγικές επενδύσεις και την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας !!!

Στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ καταθέσαμε αναλυτική, ρεαλιστική πρόταση μεταρρύθμισης του τραπεζικού μας συστήματος, ενσωματωμένη στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη, και καταγγείλαμε το οικονομικό έγκλημα της δήθεν διάσωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, κατονομάζοντας τους δράστες και κοστολογώντας τη ζημία που προέκυψε από τις πράξεις και τις παραλήψεις τους για την εθνική μας οικονομία !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BANKING
ΑΝΑΒΑΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 15,48 Δις + ELA 86 Δις + ΕΚΤ 40 Δις + TARGET2 118 Δις + 1η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ 40 Δις = 299 Δις + ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 110 Δις = 409 Δις !!! 

Προσοχή !!!
Ο υπολογισμός προϋποθέτει ότι οι δημοσιευθείσες από τις τράπεζες εκθέσεις τους στην ΕΚΤ είναι αληθείς, ενώ δεν περιλαμβάνονται οι υποχρεώσεις προς τρίτους στο εξωτερικό από swaps, επαναγορές, επισφάλειες τιτλοποιήσεων, κλπ !!!
Δηλαδή, γράψτε 450 Δις για νάχετε ήσυχο το κεφάλι σας !!! 

Στα 15,48 δισεκ. διαμορφώνονται οι αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις των τραπεζών στην Ελλάδα σε σύνολο κεφαλαίων περίπου 27 δισεκ. αντιστοιχούν δηλαδή στο 57% των συνολικών κεφαλαίων όταν στην Γερμανία είναι 9% και στις τράπεζες της Νοτίου Ευρώπης πλην Ελλάδος 24%.
Όμως, οι τράπεζες έχουν μακροχρόνιες περιόδους για να καλύψουν τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις ενώ άμεσης ανάγκης είναι μόνο η αναβαλλόμενη φορολογία από μεταφορά ζημιών.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η δομή της εξάρτησης των τραπεζών από την ρευστότητα του ευρωσυστήματος ΕLA και ΕΚΤ και οι οφειλές τους στο σύστημα TARGET2, που σήμερα ανέρχονται στα 118 Δις. 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ BANKINGNEWS :


CAPITAL CONTROLS: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΙΡΕΣΙΑ !!!

Τι αλλάζει σε επιταγές, αναλήψεις και Τειρεσία
Νέες διευκρινίσεις για τους περιορισμούς στην ανάληψη μετρητών, τη μεταφορά κεφαλαίων αλλά και τις επιταγές παρέχει με 34 ερωταπαντήσεις η Ελληνική Ένωση Τραπεζών !!!






Σε ό,τι αφορά τις επιταγές τονίζει πως αν έχει βεβαιωθεί από την πληρώτρια τράπεζα αδυναμία πληρωμής με ημερομηνία από την 20η Ιουλίου 2015 μέχρι την 31η Αυγούστου 2015, όπως και γραμμάτια εις διαταγήν και συναλλαγματικές με ημερομηνία λήξης εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, που δεν εξοφλήθηκαν, δεν εμφανίζονται στον Τειρεσία, εάν αποδεδειγμένα εξοφληθούν το αργότερο μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2015
Ειδικότερα:
1. Τι αλλάζει με την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου;
Από τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015, καταργήθηκε η τραπεζική αργία και όλα τα καταστήματα των τραπεζών είναι ανοιχτά για το συναλλακτικό κοινό. Επιπλέον, με τη νέα Πράξη όλες οι τραπεζικές εργασίες επιτρέπονται με εξαίρεση εκείνες οι οποίες ρητά απαγορεύονται σύμφωνα με την εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
2. Τι ισχύει με τις αναλήψεις μετρητών;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ : Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50'
....... η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στη σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις, είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε και υπάρχουν άγνωστοι, πολλοί που δεν ξέρουν, αλλά που αξίζουν... 
Γιώργος Σεφέρης, «Πολιτικό Ημερολόγιο Α' 1935-1944» και «Β' 1945-1947, 1949, 1952», εκδόσεις Ικαρος, 1979 και 1985 



Η πολιτική, με τη στενή της έννοια, δεν μ' απασχόλησε ποτέ σαν σκοπός ζωής. Αργότερα, όταν μπήκα στο υπουργείο και βρέθηκα εξαρτημένος από την πολιτική, πάλι δεν μου πέρασε από το νου πως θα μπορούσα να γίνω ποτέ, σαν πολίτης, περισσότερο από ένας τίμιος οπαδός και, σαν υπηρέτης του κράτους, περισσότερο από ένας ικανός βοηθός. Είχα άλλα ενδιαφέροντα, που τα τοποθετούσα ψηλότερα από τις πρόσκαιρες αυτές ασχολίες και που ήταν η ζωή μου Σάββατο 19 Ιουλίου 1941. 

Ο Τσουδερός τώρα που τον βλέπω περισσότερο: στεγνός, ψυχρός, άψυχος. "Είναι μόνος", λέει η Μαρώ, "αισθάνεται μόνος". Οχι. Είναι μικρός άνθρωπος, χωρίς αέρα, χωρίς καμία πλατιά χειρονομία. Τώρα νομίζει πως έχει κερδίσει την εύνοια του βασιλιά και πως θα μείνει πρωθυπουργός επί ζωής. Οπου και να ταξιδέψουν, θα κουβαλούν πάντα μαζί τους το ίδιο δηλητήριο της αυλοδουλείας και της μικροπολιτικής. 

ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ & ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ
Παρέλαση στους ανακριτές από βαρόνους και νταβατζήδες !!!





Εργολάβοι, προμηθευτές, έμποροι όπλων, τραπεζίτες και καναλάρχες πάνε κατηγορούμενοι για κακούργημα !!!

Μαυρος Σεπτέμβρης έρχεται για τους βαρόνους, τους νταβατζήδες της διαπλοκής και μεγαλόσχημους εργολάβους που θησαύρισαν πενταπλασιάζοντας το κόστος των δημοσίων έργων τους προμηθευτές, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που άρπαξαν θαλασσοδάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων, τους εμπόρους όπλων καθώς και πολλές άλλες κατηγορίες τρωκτικών του δημοσίου που είχαν διασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία, από το παλαιό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 4 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ !!!

ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ
Π. Κουρουμπλής : Υποχρεωτικές εξετάσεις για την πρόληψη 4 μορφών καρκίνου !!!



Με στόχο να δοθεί περισσότερη έμφαση στην πρόληψη και να περιοριστούν οι πολυδάπανες θεραπείες, το υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στο να καταστήσει υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις συχνές μορφές καρκίνου.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας και θα θέσει σε διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς, αφορά τη μαστογραφία και το τεστ pap για τις γυναίκες, το PSA (προστατικό αντιγόνο) και την κλινική εξέταση του προστάτη για τους άνδρες, ενώ και για τα δύο φύλα θα είναι επιβεβλημένη η διενέργεια κολονοσκόπησης και τεστ κοπράνων.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΠολΔ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ
Οι δανειστές τώρα ετοιμάζουν τσουνάμι πλειστηριασμών, που θα καταστρέψουν, εκτός από τους δανειολήπτες, και τις ίδιες τις τράπεζες, αφού θα καταρρεύσει η κτηματαγορά και οι αξίες των ακινήτων των δανειακών χαρτοφυλακίων στα ενεργητικά τους !!! 





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.html


Τα κόκκινα δάνεια βρέθηκαν στο επίκεντρο του δεύτερου μέρους των σημερινών διαπραγματεύσεων κορυφής με τους θεσμούς..
Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης δήλωσε ότι "καταθέσαμε αλλά δεν συζητήσαμε την πρότασή μας για τα κόκκινα δάνεια". 
Εξήγησε ότι το σχέδιο θα καλύπτει όλα τα είδη δανείων: τα επιχειρηματικά, τα στεγαστικά, τα καταναλωτικά.  Επεσήμανε όμως ότι οι προτάσεις κινούνται στο πνεύμα των αρχικών θέσεων που είχαν γίνει, αλλά πρόσθεσε με νόημα ότι έχουν περάσει και 3 μήνες διαπραγματεύσεων, προοιωνίζοντας έτσι κάποιες αλλαγές.
Ξεχάστε την bad bank και τον ενιαίο φορέα διαχείρισης των κόκκινων δανείων και βρείτε τα με τα funds, λένε τώρα οι Βρυξέλλες !!!
Απερρίφθη σύμφωνα με πληροφορίες από τους "θεσμούς" το αίτημα που ανεπίσημα είχαν υποβάλει οι τραπεζίτες για τη δημιουργία μίας bad bank που θα συγκέντρωνε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. ESM και ΕΚΤ εκτιμούν ότι τα νομικά και πρακτικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν καθιστούν αδύνατη την υλοποίηση της προσδοκίας των τραπεζιτών. Και φαίνεται πως ούτε το μοντέλο τύπου Ιρλανδίας είναι επιθυμητό.

Στις συναντήσεις τραπεζικών στελεχών με αξιωματούχους του ESM, του SSM και της ΕΚΤ, κατέστη σαφές ότι η καλύτερη λύση για τις τράπεζες θα είναι να έρθουν σε συμφωνία με τα distressed funds. Και εμμέσως πλην σαφώς υπεδήχθη ότι κακώς έχουν μέχρι στιγμής οι τράπεζες απορρίψει προτάσεις των funds για αγορά δανείων. Και τούτο παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις των funds κυμαίνονται στο 10% της αξίας των δανείων, με εξαίρεση τα ναυτιλιακά δάνεια όπου φέρονται διατεθειμένη να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ ΤΟΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν.128/1975 !!!

Ειρηνοδικείο Κορίνθου 575/2015 
Ακυρώνεται διαταγή πληρωμής λόγω παράνομου τοκισμού της εισφοράς του Ν. 128/1975 !!!



Το μυστικό της επιτυχίας στην άμυνα του δανειολήπτη είναι ο διαβασμένος δικηγόρος και το καλό δικόγραφο !!!

Με την υπ' αριθμ 575/2015 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Κορίνθου δέχτηκε την ανακοπή κατά το μέρος που με αυτήν προβλήθηκε, ότι η τράπεζα προέβη παράνομα σε κεφαλαιοποίηση, τοκισμό και ανατοκισμό της εισφοράς του Ν. 128/1975.
Το Δικαστήριο επαναλαμβάνει την εξαιρετική αιτιολόγηση, για την απόρριψη της ένστασης αοριστίας, την οποία πρόβαλλε η Τράπεζα. Η αιτιολόγηση αυτή διατυπώθηκε για πρώτη φορά στην υπ' αριθμ 77/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ακράτας.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες υπ' αριθμ 4393/2015 και 5222/2015 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που επαναλαμβάνουν την ίδια αιτιολόγηση, τείνει να γίνει η σύγχρονη νομολογιακή τάση, στην εξέταση της ένστασης αοριστίας, όπως αυτή προβάλλεται παγίως από την εκάστοτε Τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΦΤΑΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ 23% Ή ΤΟ ΕΥΡΩ ;;;

7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ;;;
87 ευρώ πλήρωσαν 3 λουόμενοι για 1 ομπρέλα, 3 ξαπλώστρες και 1 μπουκάλι νερό !!!
Όσοι ακόμη πληρώνετε αυτά τα εξωφρενικά ποσά για να κάνετε τα μπάνια σας, μην τολμήσετε να ξαναδιαμαρτυρηθείτε για τίποτα !!!
Ότι κακό και να σας κάνουν, σας αξίζει !!!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ LIDL ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ !!!

ΜΜΕ: ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΘΕΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ & ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Γιατί οι αρμόδιοι Υπουργοί επέτρεψαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στους καταγγελλόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς, κατά δήλωσή τους, να μην τιμολογούν κανονικά, σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και τον ΚΒΣ, το χρόνο που διέθεταν προεκλογικά στα κόμματα για την εκ του νόμου δικαιούμενη τηλεοπτική τους διαφήμιση και προβολή, φοροδιαφεύγοντας έτσι, ως προς την καταβολή των παρακρατούμενων φόρων αλλά και του φόρου εισοδήματος, που θα αναλογούσε στα μεγαλύτερα ανά χρήση έσοδα, που θα ήταν υποχρεωμένοι να λογιστικοποιήσουν στα βιβλία τους, εφόσον τιμολογούσαν κανονικά, ανεχόμενοι μάλιστα -οι Υπουργοί- τον νομικά έωλο και προδήλως αυθαίρετο ισχυρισμό τους περί δήθεν δικαιώματός τους για συμψηφισμό με τις πάσης φύσης υποχρεώσεις τους, φορολογικές και μη, επιτρέποντάς τους έτσι να φοροδιαφεύγουν και στερώντας κατά τα ανωτέρω τον κρατικό προϋπολογισμό από σημαντικά έσοδα, την ώρα που, στον αντίποδα, μείωναν με μεγάλη ευκολία τους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές και τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών, που ζουν κάτω από το ευρωπαϊκό όριο φτώχειας ;;;

Συνιστούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ οι ανωτέρω πρόδηλες φορολογικές παραβάσεις την περίπτωση της μεγάλης φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, όπως αντίστοιχα ισχύει για όλους τους κοινούς και μη διαπλεκόμενους Έλληνες θνητούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις, που διώκονται, συλλαμβάνονται με το αυτόφωρο και οδηγούνται στις φυλακές, για φορολογικά αδικήματα πολύ μικρότερου μεγέθους από τα καταγγελλόμενα ;;;



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ LIDL ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Και τηλεφωνικά η αναγγελία μέτρησης κατανάλωσης ρεύματος !!!
                 



Οι καταναλωτές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης θα μπορούν από σήμερα να αναγγέλουν τηλεφωνικά τις ενδείξεις της τακτικής (προγραμματισμένης)καταμέτρησης του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας του ακινήτου τους, όχι μόνο στα κατά τόπους γραφεία του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), αλλά και στο τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών 11500.

Όπως ανακοίνωσε ο Διαχειριστής η δυνατότητα αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί στις περιπτώσεις που η τακτική (προγραμματισμένη) λήψη ένδειξης από τον μετρητή δεν κατέστη δυνατή, είτε επειδή δεν βρίσκεται σε προσβάσιμο σημείο του ακινήτου, είτε επειδή ο καταναλωτής απουσίαζε και έλαβε τη σχετική ειδοποίηση επίσκεψης των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ (στην οποία αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα επίσκεψης).

ΚΑΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ PSI !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Κος Μιχάλης Σάλλας, αναφορικά με το κούρεμα των Ελληνικών Ομολόγων.




Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχ. Σάλλας, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων αναφορικά με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, δήλωσε:

Αυτοί που υποστηρίζουν το μεγάλο «κούρεμα» των Ελληνικών Ομολόγων, δηλαδή το πάνω από 21%, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Στην πρώτη ανήκουν εκείνοι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ούτε από την κατάρρευση της Ελλάδας και φυσικά ούτε από τα χαρτοφυλάκια τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν έχουν καταλάβει τίποτα από τις συνέπειες αυτής της ενέργειας και το πιθανότερο ούτε καν περί ποίου «κουρέματος» πρόκειται.  Το λυπηρό είναι ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται και άνθρωποι που οφείλουν να καταλαβαίνουν.

Με βάση τις συμμετοχές που εκτιμάται ότι δηλώθηκαν για το εθελοντικό PSI της 21ης Ιουλίου, εάν δεχτούμε ότι αντί για το 21% «κούρεμα» που προέβλεπε η απόφαση αυτή, τώρα το εθελοντικό «κούρεμα» θα φθάσει στο 50%, τότε οδηγούμαστε σε μία επιπλέον μείωση του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους ουσιαστικά κατά  20 έως 25 δισεκ. ευρώ περίπου, σε παρούσες αξίες, και όχι κατά 180 δισεκ. ευρώ, που πολλοί, είτε από αφέλεια είτε από ελλιπή ενημέρωση, πιστεύουν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ !!!

Καταγγέλλει ο Δημήτρης Αντωνίου

Η Τράπεζα MILLENIUM και η απατεώνισσα δικηγόρος Τσάγκου. 
Η Millennium έχει κλείσει από το 2013 (εξαγοράστηκε από την Πειραιώς), όπως φαίνεται από το παρακάτω ΦΕΚ. 
Όμως μια απατεώνισσα δικηγόρος Τσάγκου, του γραφείου Συμβουλάκης (Κυρ. Λουκάρεως 1, Αμπελόκηποι) παρουσιάζονταν στα δικαστήρια ως πληρεξούσιοι της κλειστής τράπεζας κι έπαιρναν αυτοκίνητα, δάνεια κλπ. από τους οφειλέτες. 
Αυτό γινόταν μέχρι που τους αποκάλυψα εγώ στο δικαστήριο (ως μάρτυρας) και στον εισαγγελέα μετά από μήνυσή μου για απάτη επί δικαστηρίω. Ήδη είναι κατηγορούμενοι για τα εγκλήματα αυτά. 
Όμως, δεν σταμάτησαν να εγκληματούν !!! 
Τώρα παρουσιάζονται απατηλά στα δικαστήρια ως δήθεν πληρεξούσιοι της Πειραιώς (που εξαγόρασε την Millenium), χωρίς η Πειραιώς να έχει ιδέα (εξακριβωμένα). 
Γι αυτό, 1) Κάντε ένσταση πληρεξουσιότητας εναντίον των στα δικαστήρια, 2) Καταθέστε μήνυση εναντίον των για απάτη επί δικαστηρίω κατ` εξακολούθηση και κατ` επάγγελμα, 3) Καταγγείλτε τους στο ΣΔΟΕ (το έχω καταγγείλει), 3) Φτύστε τους.

Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό ΦΕΚ :


ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ : ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10ΕΤΙΑΣ !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ
Ανοίγουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των φοροφυγάδων !!!



Αλλάζει άμεσα όλο το πλαίσιο ελέγχου της μεγάλης φοροδιαφυγής με τους δανειστές να ζητούν μάλιστα αυτές οι μεταρρυθμίσεις να αποτελέσουν προαπαιτούμενο για τη συμφωνία. Στο πλαίσιο αυτό, πιστοποιημένοι ελεγκτές θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα των φορολογικών δηλώσεων και στους τραπεζικούς λογαριασμούς με στόχο τη διασταύρωση στοιχείων και κινήσεων σε βάθος δεκαετίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, οι έλεγχοι θα γίνονται πλέον με τα εξής στάδια:
  • Εισαγγελική παραγγελία ή εντολή ελέγχου.
  • Πιστοποιημένοι ελεγκτές (υπάρχουν περίπου 100 στο ΚΕΦΟΜΕΠ) θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα των φορολογικών δηλώσεων και τους τραπεζικούς λογαριασμούς οπότε θα μπορούν να δουν άμεσα υπόλοιπα καταθέσεων αλλά και κινήσεις σε βάθος δεκαετίας.
  • Αφού γίνουν οι διασταυρώσεις ο ελεγκτής θα στέλνει ειδοποιητήριο έγγραφο στον οικονομικό εισαγγελέα.
  • Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διατάζει τη δέσμευση κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του ελεγχόμενου ώστε η αρμόδια ελεγκτική Αρχή να κάνει τους τελικούς ελέχους.
Αναλυτικά τα 4 στάδια θα προβλέπουν:

2η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΣ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ
  • Τη διάσωση μέσω του ΕΜΣ, θα την πληρώσουν μέτοχοι, ομολογιούχοι & καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ, δλδ όλοι μαζί ποσοστό μικρότερο από το 5% των Ελλήνων !!!
  • Τη διάσωση όμως μέσω του ΤΧΣ, θα την πληρώσουμε όλοι μαζί οι Έλληνες, αφού θα επιβαρύνει στο σύνολό της το δημόσιο χρέος της Ελλάδος, όπως έγινε και με την 1η ανακεφαλαιοποίηση το 2012.


Τι δουλειά έχουμε λοιπόν να διασώσουμε εμείς, που δεν είμαστε ούτε μέτοχοι, ούτε ομολογιούχοι, ούτε μεγαλοκαταθέτες, τις χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες που μέχρι σήμερα μας έχουν κοστίσει περισσότερα από 300 Δις ως φορολογούμενοι ;;;

Τι λόγο έχουμε να σώσουμε ξανά τις τράπεζες εμείς οι μικροκαταθέτες μέχρι 10.000 ευρώ, που εκπροσωπούμε το 93% του συνόλου των καταθέσεων, που σε κάθε περίπτωση καλύπτονται από την εγγύηση του ΤΕΚΕ, το οποίο με τη σειρά του χρηματοδοτείται από τις εισφορές που πληρώνουν οι τράπεζες από τα 300 Δις των ενισχύσεων που έχουν ήδη λάβει από το 2008, με τα οποία μας έχουν χρεώσει ως φορολογούμενους για δέκα γενιές ;;;

Τι λόγο έχουμε εμείς, το 93% των Ελλήνων, να διασώσουμε τις περιουσίες, τις επενδύσεις και τις αποταμιεύσεις των προνομιούχων Ελλήνων του 5%, ιδιωτών, δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων, που μεταξύ άλλων είναι εκείνοι που στηρίζουν επί πέντε ολόκληρα χρόνια τα μνημόνια και τις καταστροφικές οικονομικές και νομισματικές πολιτικές των δανειστών ;;;

Γιατί θα πρέπει εμείς να πληρώσουμε τις λάθος επιλογές τους ;;;

Και γιατί αυτοί θα πρέπει να μας ξανακάνουν συνεταίρους στην όποια τυχόν ζημία τους, την ώρα που δεν μας μοίρασαν δεκάρα τσακιστή από τα κέρδη και τους τόκους τους ;;;

Η επιλογή μας λοιπόν είναι αυτονόητη.
Ανακεφαλαιοποίηση από τον ΕΜΣ !!!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΑΡΚIΝΟΨΩΜΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ LIDL !!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ
Τα Lidl πουλάνε για ψωμί με 0,34 λεπτά, τον αφρό με τα διογκωτικά, με ότι καρκίνο και «Ε» μπορεί να έχει ένα προϊόν !!!
                  


Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας τι κάνει ;;; Τα «παίρνει ;;; Τι στο διάολο γίνεται πια ;;;
Είμαι φούρναρης (και όχι αρτοποιός) από το 1992. Βγάζω το ψωμάκι μου πουλώντας ψωμάκι με ιδρώτα, μόχθο και αίμα, ξενυχτώντας καθημερινά. Τα παιδιά μου τα βλέπω 2 ώρες κάθε μέρα τα απογεύματα από τις…7 έως τις 9 που πρέπει να κοιμηθώ για να ξυπνήσω στις 2 τα ξημερώματα, με κρύο, χιόνια, βροχές και καύσωνα, για να πάω στον φούρνο μου και να ζυμώσω για να βγάλω το ψωμάκι μου.

23 χρόνια αυτή η δουλειά, χωρίς γιορτές, Σαββατοκύριακα, διακοπές. Ανελλιπώς και έντιμα κάθε μέρα προσπαθώ για την οικογένειά μου και τους 4 νόμιμους υπαλλήλους που απασχολώ στο μαγαζί μου. Πληρώνω φόρους, ΦΠΑ και ίσως με την ίδια μου την ζωή, αφού το σύνδρομο των φουρναραίων εξαπανέκαθεν ήταν να πεθαίνουν από καρκίνο των πνευμόνων από το αλεύρι που αναπνέουμε καθημερινά και κατακάθεται εκεί.

Το ψωμί μου κοστίζει 0.43 λεπτά του ευρώ (χωρίς υπαλλήλους, απούλητα, φόρους, ενοίκιο). Μόνο υλικά, ρεύμα, νερό.

Και έρχονται τα Lidl και μου πουλάνε το ψωμί με… 0.34 λεπτά τον αφρό, με τα διογκωτικά, με ότι καρκίνο και «Ε» μπορεί να έχει ένα προϊόν και τρέχουν τα πρόβατα οι καταναλωτές και τα αγοράζουν. Το κακό όμως δεν είναι αυτό.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΤ & ΑΘΗΝΑ 9,84 !!!

EΡT & 9,84 : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ 
Για απάτες και λαθροχειρίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην ΕΡΤ παραπέμπτονται Παναγόπουλος και Χουλιάρας και για το ραδιόφωνο 9,84 του Δήμου Αθηναίων ολόκληρο το ΔΣ !!!



Ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ προκάλεσαν στο Ελληνικό Δημόσιο η κακοδιαχείριση και οι λαθροχειρίες στην ΕΡΤ και επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου ο οποίος τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΒΗΜΑ της Κυριακής» παραπέμπεται να καταδικαστεί για κακούργημα όπως επίσης και δεκάδες στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας 9,84 για απάτες και απιστία, με τα χρήματα που φέρονται να «ενθυλάκωσαν» από το 2011-2010 να φτάνουν το ασύλληπτο ποσόν των 35 εκατ. ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα σχετικά πορίσματα των ελεγκτών που τώρα οδηγούν τους υπευθύνους ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης προκειμένου να εξηγήσουν για το «πού πήγαν» τόσο τεράστια ποσά…

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΕΙΑ !!!

Επιτέλους, ο Σταθάκης βάζει τέλος στην αισχροκέρδεια
Αυτές είναι οι ανώτατες τιμές πώλησης προϊόντων σε λιμάνια, αεροδρόμια και πλοία. Πέρασε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση !!!



Μέσα στον ορυμαγδό μίζερων και θλιβερών ειδήσεων είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σαν αυτή του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος έβαλε μία και καλή τέλος στην αισχροκέρδεια που αντιμετωπίζαμε καθημερινά όλοι μας σε πλοία, λιμάνια, αεροδρόμια αλλά και κυλικεία σχολείων.

Η εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσίευσε εχθές τις ανώτατες τιμές στις οποίες θα μπορούν να πωλούνται συγκεκριμένα τρόφιμα και ποτά σε χώρους όπως λιμάνια, αεροδρόμια, πλοία και γήπεδα μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.

Αναρωτιέται μάλιστα κανείς γιατί δεν έχουν αποδοθεί πολιτικές ευθύνες σε όλους τους υπουργούς οικονομικών που έχουν περάσει από αυτή τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, που σε μόνιμη βάση επέτρεπαν αυτού του είδους την αισχροκέρδεια. Ενώ για το μπαρ ενός πλοίου η τροφοδοσία και τα πάγια έξοδα είναι λίγο έως πολύ τα ίδια με ένα οποιοδήποτε συνοικιακό μαγαζί, εντούτοις είχαν το δικαίωμα, μέσω ενός άγραφου νόμου, στο να κρατούν υπερβολικά υψηλές τις τιμές με συνήθως πολύ χαμηλά επίπεδα ποιότητας.

BEST SELLER ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!

ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ....... ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!
Ο παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος του εγγονού της Γκρέις Κέλι με την Ιταλίδα αριστοκράτισσα, στο ιδιωτικό νησί της νύφης !!!




Παρουσία γαλαζοαίματων και εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκε και ο θρησκευτικός γάμος του εγγονού της Γκρέις Κέλι, Πιερ Κασιράγκι, και της αριστοκράτισσας Ιταλίδας καλλονής Μπεατρίς Μπορομέο.
Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε μερικές ημέρες μετά τον πολιτικό στο Μονακό, στο ιδιωτικό νησάκι «San Giovanni» της οικογένειας της νύφης στη λίμνη Ματζόρε της Ιταλίας, ενώ για τη δεξίωση μεταφέρθηκαν στο κάστρο της οικογένειας.
Η νύφη επέλεξε για την τελετή ένα κατάλευκο λιτό δαντελένιο νυφικό διά χειρός Giorgio Armani, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη και ο γαμπρός ένα γκρι φράκο. Στη συνέχεια, ο Πιέρ Κασιράγκι άλλαξε και έβαλε ένα μαύρο κοστούμι, ενώ και η νύφη επέλεξε μια μακριά λευκή τουαλέτα επίσης Giorgio Armani, η οποία θύμιζε νυφικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

REAL NEWS: ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS !!! Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!!

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΚΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Σήμερα η εφημερίδα Real News ασχολείται με την ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού (ΕΑ) στο σκάνδαλο SIEMENS !!!


Πρώην πρόεδρος ΕΑ Ζησιμοπουλος (επιλογή Τσοχατζόπουλου), νυν πρόεδρος ο Κυριτσάκης (επιλογή Χατζηδάκη). Κανείς από τους δυο δεν τόλμησε να ξεκινήσει έρευνα για το μέγα σκάνδαλο, προστατεύοντας την SIEMENS από πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα ο Χατζηνικολαου τους ξεβρακώνει αποκαλύπτοντας ότι ακόμα και το Πακιστάν τους πίεσε σε επίπεδο Ανταγωνισμού (ειδική αναφορά στην επίθεση της ΕΑ εναντίον μου). 

Ήδη προσωπικά ασχολήθηκα με το θέμα με αναφορά μου στις 23/6/2015 στην Πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας σχετική ενημέρωση. Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς:
ΑΘΗΝΑ 23-6-2015
ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,

PLAN 4001 !!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ IMF BITCH !!!

ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Η ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ
Και τί δεν ζητά το ΔΝΤ για να εκταμιεύσει τη δόση των 25 Δις !!!
Την ίδια ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτεί πολύ σκληρά μέτρα για να εκταμιεύσει προς τη χώρα μας τη δόση ύψους 25 δισ. ευρώ.




«Λίγος χρόνος για να γίνουν πολλά» διαμηνύουν στελέχη που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση.

Οπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το Mega, οι τέσσερις επικεφαλής των θεσμών, που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο επαφών με την ελληνική πλευρά, σήμερα μελετούν τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, κυρίως από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών συνθέτουν τον καμβά του φετινού προϋπολογισμού, πάνω στον οποίο θα "χτίσουν" τις προβλέψεις για την επόμενη τριετία και θα "κουμπώσουν" τα μέτρα που απαιτούνται για να μην χαθούν οι νέοι στόχοι, με την Αθήνα πάντως να διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν νέα προαπαιτούμενα.

ΝΤΟΥΜΠΑΪ: ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ 2009, ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 39% & ΣΗΜΕΡΑ .......

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
Κατάλαβες Γιάνη Βαρουφάκη πως παίζονται τα πραγματικά παίγνια ;;;
Η Στάση Πληρωμών δεν προαναγγέλεται. 
Απλά γίνεται !!! 
Όπως έγινε και με την τραπεζική αργία & τα capital controls !!!
               




AΠΟ ΤΑ 23,5 ΔΙΣ.ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΑ 14,4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ !!! 
Πώς το ΝΤΟΥΜΠΑΪ έκανε αναδιάρθρωση του κατά 100% εξωτερικού του χρέους !!!
Το αραβικό εμιράτο ήρθε σε συμφωνία με τους πιστωτές του για «κούρεμα» του χρέους κατά 39% !!!

2000-2008: Το φτωχό σε πετρέλαιο εμιράτο χρηματοδοτεί με δανεικά «φούσκα» ακινήτων μέσω κρατικών εταιρειών (Dubai World,κατασκευαστική Νakheel).

2009: Η διεθνής κρίση οδηγεί σε κατάρρευση τιμών ακινήτων και σε σκάσιμο της «φούσκας».

Νοέμβριος 2009: Το εμιράτο αδυνατεί να αποπληρώσει χρέη 26 δισ.δολαρίων και ανακοινώνει εξάμηνο «πάγωμα» των οφειλών, δλδ. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Αναστάτωση στις αγορές.

21 Μαρτίου 2010: Το Ντουμπάι παρουσιάζει σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους και ξεκινά διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους των πιστωτών για επιμήκυνση ή περικοπή («κούρεμα») χρέους.

20 Μαΐου 2010: Ανακοινώνεται η συμφωνία με την επιτροπή των 90 πιστωτών (ανάμεσά τους οι τράπεζες ΗSΒC, Royal Βank of Scotland,Βank of Tokyo) για «κούρεμα» του χρέους κατά 39%,από τα 23,5 δισ.δολάρια στα 14,4 δισ.δολάρια,και παράλληλη επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής: τα 4,4 δισ. δολάρια σε πέντε χρόνια,τα υπόλοιπα 10 δισ.δολάρια σε οκτώ. 


49+1 φωτογραφίες από καταστάσεις που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ μόνο στο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ Ντουμπάι !!!


SSL Certificates