.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Κα ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!! ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ: SBC CHANNEL !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ & Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Γράφει ο Γιώργος Νούλας


ΤΟ SBC CHANNEL ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ

Το κόψιμο της συχνότητας έγινε κατ' εφαρμογή αμετάκλητης δικαστικής απόφασης !!!
               



Δεν είναι ολιγάρχες, ούτε φυγόδικοι και καταζητούμενοι οι εργαζόμενοι του SUNNY TV που διεκδικούν νομίμως τα δεδουλευμένα τους, αφού επί 2,5 ολόκληρα χρόνια η ιδιοκτησία του SBC Channel δεν κατάβαλε δεκάρα τσακιστή από τις συμβατικές της υποχρεώσεις στο SUNNY TV, ούτε στους εργαζόμενούς του που είχε προηγουμένως απολύσει ομαδικά !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΣΑ ΕΤΑΙΡΑ SBC ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ :
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ MEDIA ;;;

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ KAI AΠOΛYMENOI ΤΟΥ SUNNY ;;;

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΣΑ ΕΤΑΙΡΙΑ SBC Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ JERONIMO GROOVY (SUNNY) ΓΙΑ 2,5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ME AΠOTEΛEΣMA NΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ SBC ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ SUNNY TV, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ SBC !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ PLAN B' ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ !!!

ΝΤΕΛΙΑ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ !!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ !!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΗΣ SIEMENS !!!

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ;;;

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ
Διαψεύδεται κατηγορηματικά από την κυβέρνηση το δημοσίευμα ότι οι θεσμοί ζητούν την κατάργηση της ρύθμισης των 100 δόσεων ή ακόμη και την δυσμενή για τους οφειλέτες τροποποίηση των προϋποθέσεων υπαγωγής !!!
Θα δούμε εντός ολίγων ημερών ποιος θάχει τελικά δίκιο !!!
Νίκος Χατζηνικολάου ή Αλέξης Τσίπρας ;;;


ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΤΗΝ 21/06/2015 ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
Και όπως πάντα βρέθηκε ο συνήθης ύποπτος ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Επιλεκτική διαγραφή δανείων : Ερώτηση και ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_251.html




Τις σοβαρότατες καταγγελίες για επιλεκτικές διαγραφές δανείων μετέφερε στη Βουλή ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , κ. Νίκος Νικολόπουλος μέσω ερώτησης και ΑΚΕ που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Νικολόπουλος επικαλούμενος δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας http://kinima-ypervasi.blogspot.gr, στις 21.6.2015, περί επιλεκτικών διαγραφών δανείων, αναφέρει στην ερώτηση του : “Οι φορολογούμενοι πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε ποιών τα δάνεια κούρεψαν και διέγραψαν οικειοθελώς οι τράπεζες, με τα χρήματα με τα οποία χρέωσαν τους φορολογούμενους για την ανακεφαλαιοποίηση και την ενίσχυση της ρευστότητάς τους!”

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ STYLE: ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ !!!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Κι όμως το λαχούρι πουκάμισο του Γιάνη κάνει 285 ευρώ !!!
             


Βρετανικής εταιρείας που εδρεύει στο Μπράιτον το α-λα Φλωρινιώτη πουκάμισο του τέως ΥΠΟΙΚ Διέλυσε την οικονομία, έφτασε την χώρα στα πρόθυρα ενός Grexit υπονόμευσε τη διαπραγμάτευση, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του για υποκλοπή ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι τόσο... χαλαρός που πήγε με λαχούρι πουκάμισο στη Βουλή. 




Το εν λόγω πουκάμισο δε, είναι τόσο ιδιαίτερο που κάποιος θα το σκεφτόταν να το φορέσει ακόμα και αν επρόκειτο να πάει στη παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του.

Βέβαια ο τέως υπουργός μπορεί να κόντεψε να... ρίξει το Twitter με τα σχόλια για την αισθητική του ρούχου του, με τους χρήστες να τον παρομοιάζουν ακόμα και με τον συνονόματό του Γιάννη (με δύο νι) Φλωρινιώτη -γνωστό για τις extreme εμφανίσεις του, όμως η... πικρή αλήθεια είναι πως αυτό το πουκάμισο το έχει... χρυσοπληρώσει.

Καλύτερος και από τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ θα είναι ο Γιάνης στο νέο ΣΠΟΤ του ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ !!!




Τι αν κι αν στα social media οι περισσότεροι υποστήριζαν πως πρόκειται για κάποιο φθηνό κομμάτι άγνωστης εταιρείας; O Γιάνης τους ξεγέλασε όλους. 


ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

Iταλική επανάσταση - Μatteo Renzi :
Αυτό που γίνεται στην Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχιστεί !!!

Έρχονται εξελίξεις τον Σεπτέμβριο στην ΕΕ, με πρωταγωνιστές τους Matteo Renzi & Gianni PIttela, που έχουν πλέον αντιληφθεί ότι η επόμενη Ελλάδα θα είναι η Ιταλία !!!
Θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!!




Μια «επανάσταση» απέναντι στην αδυσώπητη μονοκρατορία της Γερμανίας και του «γερμανικού ευρώ» ετοιμάζεται στην Ιταλία, καθώς πληθαίνουν οι φωνές από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας ότι η πολιτική αυτή της λιτότητας δεν οδηγεί πουθενά.




Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έκανε την αρχή λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Ευρώπη δεν σημαίνει μόνο οικονομική πολιτική».

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στα μέλη της συνέλευσης των Ιταλών διπλωματών, υπογράμμισε ότι «η ήπειρος μας στην φάση αυτή δεν μπορεί να σωθεί μόνον με την λιτότητα. Βρισκόμαστε στην Ευρώπη διότι πρέπει να γίνει και πάλι το σημείο αναφοράς για ιδεώδη, αξίες, ελπίδες» για να συμπληρώσει:

ΕΡΕΥΝΑ: TO 69% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Έρευνα Bridging Europe
To 69% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τα μεγάλα κανάλια !!! Δείτε ποιο MEGALO κανάλι είναι ο «πρωταθλητής» στις αρνητικές γνώμες !!!




Περίπου επτά στους δέκα Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, σύμφωνα με έρευνα του think tank Bridging Europe, ενώ αντίστοιχο ποσοστό συμφωνεί με τον διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, το 69% δεν εμπιστεύεται την ενημέρωση που παρέχουν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα αναφορά με την κάλυψη της εσωτερικής πολιτικής επικαιρότητας και ευρύτερα της κρίσης στην Ευρωζώνη, σε αντίθεση με το μόλις 18% που δείχνει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα, το 72% υποστηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την επαναχάραξη του ραδιοτηλεοπτικού χάρτη, ενώ μόλις το 18% είναι αρνητικό.

Όσον αφορά στο κατά πόσο τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ πρέπει να αποπληρώσουν τα χρέη τους ή είναι καλύτερα να πτωχεύσουν, το 85% συμφωνεί με την αποπληρωμή, με το 13% να προτιμάει την πτώχευση.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ !!!

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ & ΘΕΣΜΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ
Οι δανειστές απαιτούν οι τράπεζες να ξεκινήσουν κατασχέσεις !!! 
Ζητούν και την κατάργηση του νόμου Κατσέλη !!!




Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/2000000.html

Για την επιμονή της Τετράικας - πάει πια η Τρόικα - να επιβάλλει στην κυβέρνηση την αναθεώρηση αλλά ακόμη και την κατάργηση του νόμου Κατσέλη έκανε λόγο ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Αναφερόμενος στο θέμα αυτό το οποίο απασχολεί χιλιάδες δανειολήπτες και νοικοκυριά ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖ. Ε. Σ.), δήλωσε τα εξής :

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο στην ουσία θα καταργήσει τον νόμο Κατσέλη. Στην καλύτερη περίπτωση τόνισε ότι η κυβέρνηση θα διαφοροποιήσει τον νόμο Κατσέλη με πολύ πιο αυστηρούς όρους σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα για όσους θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στον συγκεκριμένο νόμο. 

ΣΟΥΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;; ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Οι τράπεζες θα σου δανείσουν με τόκο τα δικά σου χρήματα, δλδ αυτά με τα οποία σε χρέωσαν για να μπορούν να σε δανείσουν !!!


Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!! ΣΚΛΗΡΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟ !!!

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!! ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ;;;

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;
Κατόπιν πιέσεων του Β.Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις !!!






Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέο μνημόνιο:Κατόπιν γερμανικής προφανώς απαίτησης και έμπνευσης η συνεδρίαση στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναβάλλεται και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή παραπέμπεται στις καλένδες στο πλαίσιο της καθ΄υπόδειξη των δανειστών νέας “ελληνογερμανικής φιλίας”.

Έτσι ως αποτέλεσμα αυτής αλλά και της κατάπτυστης συμφωνίας που “σφραγίστηκε” στις Βρυξέλλες ματαιώθηκε η κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών, μεταξύ των οποίων και η επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, που είχε προγραμματιστεί για αύριο στις 12:00 το μεσημέρι.

Τις επιτροπές θα ενημέρωνε ο Περιφερειακός Εκπρόσωπος για την Ευρώπη του Γραφείου του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ. Jan Jarab.

Να σημειώσουμε ότι η επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών είχε την ομόθυμη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων ενώ ομιλία είχε εκφωνήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Κώστας Ήσυχος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Νίκος Χουντής και σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ τις θέσεις των άλλων κομμάτων εξέφρασαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κι επίσης στο βήμα ανέβηκε μεγάλος αριθμός βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ & ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ Η ΕΥΑ ΚΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ !!!

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
Έκανε βόλτα στα σοκάκια στην Αντίπαρο και την ανάγκασαν να αποχωρήσει !!!




Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή, ενώ βρισκόταν στην Αντίπαρο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο indymedia, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο» αναφέρει:

«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων( πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπαρου.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 5.500.000 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 5.500.000 ΕΥΡΩ
Θα καταθέσει μετά τον 15Αύγουστο ο Σταύρος Παπασταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ !!!





Στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση κλήθηκε να δώσει κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, για τα αδικήματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της φοροδιαφυγής.

Η εμπλοκή του Παπασταύρου ήρθε με τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς φαίνεται ως κάτοχος λογαριασμού μαζί με τη μητέρα του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος το αρνείται, υποστηρίζοντας ότι είναι διαχειριστής του λογαριασμού, ο οποίος ανήκει στον επιχειρηματία Μιωνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπασταύρου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο δικηγόρος και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ελβετική HSBC για τον οποίο ελέγχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα, δεν είναι δικό του κεφάλαιο.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΑΜΙΣΤΕΡΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ !!!

ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ 
Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για τα υψηλά εισοδήματα ζητούν οι θεσμοί !!!




Την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για τα υψηλά εισοδήματα ζητούν οι θεσμοί, ενώ ξεκινά η διαβούλευση με τους εκπροσώπους των θεσμών, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, ούτως ώστε να υπάρξει νέο πλαίσιο συλλογικών διαπραγματεύσεων έως το τέλος του 2015.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ και ESM) θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών να κάνουν λόγο «για συνάντηση γνωριμίας».

Σημειώνεται ότι με την άφιξη της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, στην Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης, συμπληρώθηκε το «καρέ» των εκπροσώπων των θεσμών, καθώς στην πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη από χθες οι Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESΜ).

Σύμφωνα με τον Antenna.gr, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι τα τεχνικά κλιμάκια συνέχισαν και σήμερα τις εργασίες τους, με στόχο να καθορίσουν τον μακροπρόθεσμο ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, καθώς και τους παράγοντες που τον καθορίζουν.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιοι παράγοντες:

- Υπήρξε ειδική συνάντηση στα τεχνικά κλιμάκια για τις κρατήσεις φόρων υπέρ τρίτων.

- Μελετάται η σύσταση διυπουργικής επιτροπής, με στόχο την απλοποίηση των αδειών λειτουργίας των επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι ήδη έχει καταργηθεί σε 103 περιπτώσεις η υποχρεωτική έκδοση άδειας λειτουργίας.

- Οι θεσμοί ζητούν την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 8% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να οδηγήσει σε φοροδιαφυγή. Η ελληνική πλευρά θεωρεί ότι είναι πολιτική απόφαση και αφορά στην ανακατανομή των οικονομικών βαρών στον πληθυσμό της χώρας.

ΦΟΡΟΣΟΚ !!! ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ 6.000 ΕΥΡΩ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ 5.709 ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΡΩΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ;;;
Έμπορος με κέρδη 6.000 ευρώ, με 3 ανήλικα τέκνα, με σπίτι παραχωρούμενο απο τους γονείς του 90 τ.μ. μόλις, με Ι.Χ. πενταετίας 1390 κ.εκ. και σύνολο τεκμηρίων 12.000 ευρώ, καλείται να πληρώσει φόρο 5.709 ευρώ, όπως βλέπετε στο εκκαθαριστικό !!!




Στον φόρο συμπεριλαμβάνεται 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , έκτακτη εισφορά 122,50 ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους 1751,75 ευρώ.

Ανακγάζουν 700.000 μικρομεσαίους και ελέυθερους επαγγελματίες να γίνουν φοροκλέφτες, να μεταφέρουν τις φορολογικές τους έδρες στη Βουλγαρία και να εργάζονται σε καθεστώς παραοικονομίας, αγοράζοντας εικονικά τιμολόγια για να γλυτώνουν τον ΦΠΑ και να μειώνουν τα κέρδη τους, κόβοντας διπλές αποδείξεις από ταμειακές μαϊμού και διατηρώντας το προσωπικό τους ανασφάλιστο, σε καθεστώς μαύρης εργασίας.

Ας κάνουν έναν απλό υπολογισμό οι ηλίθιοι λογιστές των θεσμών πόσα έσοδα χάνονται από το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, όταν από τις 700.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες ζουν κατ' αρχήν οι οικογένειές τους, δηλ. τουλάχιστον 2.000.000 Πολίτες και οι οικογένειες των υπαλληλων τους, δλδ τουλάχιστον 1.500.000 πολίτες, ήτοι συνολικά 3.500.000 Πολίτες !!!


ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΧΑΡΙΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ;;;

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ  ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΝΗ ;;;
Αυτό θα ρωτάνε πολύ σύντομα όλοι οι Έλληνες και, ο Γιάνης, θα είναι δυστυχώς αναγκασμένος να απαντάει ότι χάριζε Δις στις τράπεζες με το γνωστό κόλπο των εγγυήσεων του δημοσίου, ότι τους επέτρεψε να κατασπαταλήσουν τη ρευστότητα του ELA, στεγνώνοντας λογαριασμούς, ταμεία & ΑΤΜ και φεσώνοντας παράλληλα το TARGET 2 κατά 118 Δις και ότι, τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να κλείσει τις τράπεζες, για να γλυτώσει Στουρνάρα και τραπεζίτες από το ξύλο !!!
BRAVO YANIS !!!
Πιο μαλάκας πεθαίνεις !!!





ΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΓΠΣ & ΚΕΠΥΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ;;;

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι που πουλούσαν επί 12 ολόκληρα χρόνια τα αρχεία του TAXIS, με το σύνολο των δεδομένων των φορολογικών μας δηλώσεων και του εντύπου Ε9, όχι μόνο σε εταιρείες εμπορίας δεδομένων αλλά, πρωτίστως, σε εισπρακτικές εταιρείες, τράπεζες, τηλεφωνίες, call centers και εταιρείες telemarketing !!!




Πρόστιμο στη ΓΓΠΣ για διαρροή φορολογικών δεδομένων !!!

Πλήθος απόρρητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν το σύνολο των φορολογουμένων στην Ελλάδα, διέρρευσαν σε εταιρείες εμπορίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διαρροή προσωπικών δεδομένων του συνόλου των Ελλήνων φορολογουμένων προς εταιρείες εμπορίας προσωπικών δεδομένων συνέβαινε επί τουλάχιστον δώδεκα χρόνια, λόγω ανεπάρκειας των μέτρων ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Το γεγονός, το οποίο σημειωτέον δεν αμφισβητείται ούτε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, διαπίστωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ στο υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας παράλληλα την ισχυροποίηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία των φορολογουμένων. Στην Αρχή προσέφυγε εκ νέου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ζητώντας μείωση του προστίμου και πίστωση χρόνου για τη συμμόρφωση με την απόφαση, ωστόσο η προσφυγή απορρίφθηκε (απόφαση 117/2014).

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΚΑΪ & ΑΛΑΦΟΥΖΟ !!!

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται την παράνομη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και την προκλητική διαπλοκή του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου µε το κράτος και το τραπεζικό σύστημα, που του επέτρεψαν να καταλάβει αυθαίρετα και χαριστικά την ενεχυριασμένη στην ΑΤΕ και ανακληθείσα από το ΕΣΡ τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας του σταθμού SEVENX, χωρίς μάλιστα να αναλάβει και τα χρέη του ;;;


ΣΟΚ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ 80ΧΡΟΝΗΣ !!! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
Ας το ευθυμήσουμε λοιπόν λιγάκι !!!



ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ FACEBOOK ;;;

ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ & ΠΟΛΥ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
Υποκλοπές καταγγέλλει η Ραχήλ Μακρή !!!                 

                 


Συντονισμένες επιθέσεις στο προφίλ της στο Facebook καταγγέλλει η βουλευτής Κοζάνης, συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, κάνοντας λόγο για «δουλειά από επαγγελματίες» και «καθαρά πολιτική στοχοποίηση».

Παράλληλα, η κα Μακρή υποστηρίζει ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό της, αφήνοντας αιχμές για «ροζ αποχρώσεις» και καταλήγει λέγοντας ότι «τον λόγο έχουν πλέον οι αμερικανικές Αρχές».

Διαβάστε την ανάρτηση

Για Τρίτη φορά το προφίλ μου στο Facebook έπεσε μετά από επίθεση που δέχτηκα. Ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά ρίχνουν το προφίλ μου καθώς και το γεγονός οτι απαιτείται η χρήση ειδικού κωδικού που είναι αδύνατον να κατέχει κάποιος εάν δεν παρακολουθεί και το τηλεφώνο μου αποδεικνύει οτι η δουλειά γίνεται από επαγγελματίες και έχει καθαρά πολιτική στοχοποίηση.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ;;;

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ !!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ DER SPIEGEL
Τα λεφτά τους στη Βουλγαρία βγάζουν οι Έλληνες !!!



Αυτή θα είναι η ταφόπλακα του 3ου Μνημονίου !!!
Δεν θα μείνει δεκάρα τσακιστή στις τράπεζες ενώ, η φυγή των επιχειρήσεων, θα αυξήσει κατακόρυφα την ανεργία και θα μειώσει τα έσοδα στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Προβλέπεται κατάρρευση προϋπολογισμού !!!

Στην Βουλγαρία πηγαίνουν τα λεφτά τους οι Έλληνες μετά την επιβολή των capital controls στην Ελλάδα. Οι Έλληνες βγάζουν τα λεφτά από το στρώμα και τα μεταφέρουν στις Βουλγάρικες τράπεζες. Το ίδιο κάνουν και με τις επιχειρήσεις τους.

Σε ρεπορτάζ του το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel γράφει:
«Οι αυστηροί έλεγχοι που προστατεύουν τις ελληνικές τράπεζες από την κατάρρευση, οδηγούν σε μαζική έξοδο προς τη φτωχότερη χώρα της ΕΕ».

Η υπάλληλος της Βulbank του μεγαλύτερου τραπεζικού ιδρύματος της Βουλγαρίας, στη Σόφια λέει:
«Για τους Έλληνες πολίτες είναι πολύ απλό να ανοίξουν σε εμάς λογαριασμό σε ευρώ ή σε Βουλγαρικά Λεβ. Πρέπει απλώς να επισκεφθούν ένα από τα υποκαταστήματά μας και να δείξουν μία ταυτότητα ή ένα διαβατήριο».

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην Βουλγαρία χρειάζεται μόνο μερικές ώρες. Οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω Internet είναι απ' ευθείας δυνατές με υπολογιστή ή smartphone και η κάρτα ηλεκτρονικών πληρωμών εκδίδεται εντός πέντε ημερών.

Όλα μπορούν να γίνουν και στο Σαντάσκι, μία πόλη μόλις 20km από τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας.

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ !!!

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΑΜΗΛΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ
Λίφτινγκ στον ΕΝΦΙΑ για 6.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων !!!
   


Σε περιορισμένο «λίφτινγκ» στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περισσότεροι από 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι, σχεδιάζει να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, εφόσον βέβαια εξασφαλίσει το «ΟΚ» από τους θεσμούς.

Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που εξετάζονται δεν θα επηρεάσουν τον ετήσιο εισπρακτικό στόχο των 2,65 δις ευρώ, καθώς η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί τους δανειστές ότι θα διατηρήσει τον ΕΝΦΙΑ τόσο το 2015 όσο και το 2016 για να εξασφαλίσει έσοδα ύψους 5,3 δις ευρώ τη διετία.

Ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί και φέτος με βάση τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες, οι οποίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας υπερβαίνουν τις εμπορικές τιμές σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά ακόμα και το 50%.

Για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται διάφορες προτάσεις που αφορούν στα εξής:

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ !!!

ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΟΙ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Μοσκοβισί: Η νέα συμφωνία θέτει τέρμα στο τραπεζικό απόρρητο στην Ελβετία !!!
       


Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας για τους πολίτες της ΕΕ, μέσω της αυτόματης ανταλλαγής τραπεζικών πληροφοριών από το 2018, προβλέπει η Συμφωνία που υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αρμόδιες αρχές της Ελβετίας, στις 27 Μαΐου 2015, τόνισε ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.

Αυτό προκύπτει από απάντηση του επίτροπου του σε σχετική ερώτηση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλη​ς στην ερώτησή του έθετε το θέμα της φορολογικής συμφωνίας που υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση με την Ελβετία, με αντικείμενο την «αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών για τους Ευρωπαίους καταθέτες σε ελβετικές τράπεζες», η οποία θα αντικαθιστούσε τη «διμερή συμφωνία για τη Φορολόγηση Καταθέσεων μεταξύ της ΕΕ και της Ελβετίας, που ισχύει από το 2005» και ζητούσε από την Κομισιόν να πληροφορηθεί εάν «υπάρχει η δυνατότητα, με βάση την υπό έγκριση Συμφωνία ΕΕ - Ελβετίας, για παροχή φορολογικών και τραπεζικών πληροφοριών Ευρωπαίων πολιτών για παρελθόντα έτη, στα πρότυπα των ρυθμίσεων της αντίστοιχης συμφωνίας ΗΠΑ-Ελβετίας», καθώς επίσης εάν «σκοπεύει να προτείνει στο Συμβούλιο ένα σχέδιο για τον συστηματικό έλεγχο των φαινομένων φοροδιαφυγής Ευρωπαίων πολιτών, μέσω του τραπεζικού απορρήτου των ελβετικών τραπεζών».

ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ;;; ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΛΦΟΥΖΟΥ & ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ !!!

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!  Φυγάδευσαν τον εκλεκτό δικηγόρο του Αλαφούζου και του συστήματος Αθανασίου με τον μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία !!!



ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !!!
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ;;;
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΪΖΕ !!!
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ (για να πάει σαν κύριος και να εξαφανίσει τα «ένοχα μυστικά»;

Πλήθος ερωτημάτων γεννά η πρόσφατη απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, κ. Ευγενίας Ζωχιού, η οποία με μια πρωτοφανή ενέργεια έδωσε… φτερά στον δικηγόρο, Ασημάκη Ασημακόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά από αδικήματα, ώστε να «πετάξει» εκτός της χώρας, αφού δεν του επέβαλλε καν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου.

Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση για τις δικαστικές αρχές, με την οποία αντιμετωπίζεται με απαράδεκτη επιείκεια, απίστευτα προκλητική, ένας κατηγορούμενος ο οποίος – σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εμφανίζεται να έχει οικειοποιηθείποσό 500.000 ευρώ, το οποίο του κατέθεσε οΑλέξανδρος Αβατάγγελος, εκ των πρωταγωνιστών στη δικογραφία των υποβρυχίων, για να το καταβάλλει ως εγγύηση στο ελληνικό δημόσιο για την αποφυλάκισή του.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΦΟΡΟΙ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ, Νο1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ
Καταργούνται φόροι υπέρ τρίτων ύψους 2 Δις ευρώ !!!


Καταργούνται φόροι υπέρ τρίτων ύψους 2 δισ. ευρώ - «Κραχ» σε 23 Ταμεία

Στην κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων προχωρά η κυβέρνηση από τις αρχές του επόμενους έτους ενώ παράλληλα επιχειρεί μια καταγραφή της «τρελής» λίστας με έμμεσες επιβαρύνσεις των πολιτών οι οποίες στην πλειοψηφία τους δεν έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, η κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων θα τινάξει στον αέρα κυρίως τα επικουρικά ταμεία.
Ο κατάλογος που έχει δημιουργηθεί από μια πρώτη καταγραφή αναφέρει 199 φόρους υπέρ τρίτων, οι 93 εκ των οποίων σχετίζονται με τα ασφαλιστικά ταμεία, οι 40 επιβαρύνουν την τουριστική αγορά και 25 καταβάλλονται υπέρ διαφόρων νομικών ενώσεων.
Όπως αναφέρει το Εθνος, το ξήλωμα της παράλογης πολλές φορές λίστας ξεκίνησε με σχετικές υπουργικές αποφάσεις, συνεχίζεται με τη νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας για φόρους υπέρ τρίτων που αποτελούν έσοδα επικουρικών ασφαλιστικών ταμείων και θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο με την επικαιροποιημένη λίστα των φόρων που ετοιμάζουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης για να τη θέσουν υπόψη της τρόικας.
Ορισμένες από τις επβαρύνσεις είναι:

ΠΡΩΤΙΑ !!! EUROBANK & WIND ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ !!!

Μην ντρέπεστε... λέγονται Eurobank, Λάτσης και Wind
Η παγκόσμια δημοσιογραφία συγκλονίζεται από μια σημαντική διαρροή: η Διεθνής Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) έδωσε στη δημοσιότητα μέρος των 28.000 εγγράφων που αποδεικνύουν τη συστηματική φοροαποφυγή δισ. ευρώ από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Ανάμεσά τους η EFG Eurobank (της οικογένειας Λάτση) και η Wind… αλλά αυτό δεν θα το διαβάσετε σχεδόν πουθενά !!!



Εδώ και καιρό συζητάμε για την ποιότητα της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά η κατάσταση που παρουσιάσαμε σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα μελετάται ως case study για το πώς μοιάζει ο πάτος της.

Το σκάνδαλο σε μια παράγραφο

Αυτό που αποκαλύπτει σήμερα το ICIJ μέσω των συνεργαζόμενων με αυτό ΜΜΕ ανά τον κόσμο (δυστυχώς το TPP δεν έχει το status των ΝΕΩΝ, τα οποία ανέλαβαν τη διερεύνηση του ελληνικού τμήματος) είναι μια τεράστια υπόθεση φοροαποφυγής, στην οποία ενέχονται εκτός από πολυεθνικές και ισχυρά πολιτικά συμφέροντα. Πρόκειται για ένα νόμιμο σύστημα, σύμφωνα με το οποίο οι εταιρείες μπορούν να πετυχαίνουν ξεχωριστές συμφωνίες με κράτη προκειμένου να έχουν ειδική φορολόγηση. Το ICIJ σήμερα αποκάλυψε ότι οι αρχές του Λουξεμβούργου μέσω ελεγκτικών εταιριών έκαναν συμφωνίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο προκειμένου να μεταφέρεται στο Δουκάτο η φορολόγηση των κερδών των εταιριών, νόμιμα, απλά... και εντελώς ανήθικα, αφού ουσιαστικά οι μεγάλες εταιρείες με αυτό τον τρόπο δεν φορολογούνται στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

Πόσο μεγάλο είναι το σκάνδαλο

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΔΙΟΦΥΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
Δεν σταματάει να καταστρέφει το προφιλ του, στο βωμό της πάση θυσία και με κάθε κόστος, θετικής ή αρνητικής δημοσιότητας !!!
Βαρουφάκης: «Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης και κάρφωνε τον αριστερό πατέρα μου»




Στο Γερμανικό περιοδικό Stern, ο Γιάνης Βαρουφάκης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη μητέρα και πως γνώρισε τον πατέρα του. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΟ PLAN B' !!! Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΗ !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 
Στη Βουλή η μήνυση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη για το Plan Β' !!!




ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/to-plan-b-ianh.html

Στη Βουλή διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, τη μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Αθηνών Παναγιώτη Γιαννόπουλου, κατά του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αναφορικά με τις ενέργειές του για το Plan B.

ΑΛΕΞΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! Ή ΚΑΝΤΕ ΤΟ Ή ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Διαταγές έξωσης 70 οικογενειών ακύρωσε η νέα δήμαρχος της Μαδρίτης !!!

Στην Ελλάδα του 3ου Μνημονίου, επειδή Δήμαρχοι κλπ αυτοδιοικητικοί δεν έχουν παρόμοια θεσμική & νομοθετικη δυνατότητα, μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, παραμένει η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



«Βρίσκονταν σε εξέλιξη 70 διαδικασίες, αλλά σήμερα αυτές οι οικογένειες πήραν πίσω τα σπίτια τους. Κανένας δεν θα πεταχτεί στον δρόμο», είπε η ΚαρμέναΗ νεοεκλεγείσα αριστερή δήμαρχος της Μαδρίτης ακύρωσε σήμερα τις διαταγές έξωσης σε βάρος 70 οικογενειών που ζουν σε εργατικές κατοικίες και εξασφάλισε τη διαμονή άλλων 2.000 οικογενειών σε τέτοιες εστίες, που είχε τεθεί σε κίνδυνο.



Η κίνηση αυτή προστίθεται στα μέτρα που λαμβάνει το δημοτικό συμβούλιο υπό την Μανουέλα Καρμένα, την οποία υποστηρίζει το κόμμα Ποδέμος, υπέρ των προγραμμάτων στέγης σε μια χώρα όπου η φούσκα των ακινήτων και το σκάσιμό της είχε αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες οικογένειες να χάσουν τα σπίτια τους.

"Βρίσκονταν σε εξέλιξη 70 διαδικασίες, αλλά σήμερα αυτές οι οικογένειες πήραν πίσω τα σπίτια τους. Κανένας δεν θα πεταχτεί στον δρόμο", είπε η Καρμένα έπειτα από μια συνάντησή της με ακτιβιστές.

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ : ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας
Σε θέση μάχης πανελλαδικά οι δικηγόροι για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας !!!





Συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγωνθέση μάχης έχουν λάβει πανελλαδικά οι δικηγόροι για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Στο πλαίσιο της επιστράτευσης αυτής εκτάκτως συγκαλείται την ερχόμενη Παρασκευή η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για να καθορίσει τη στάση του δικηγορικού σώματος απέναντι στο νέο Κώδικά Πολιτικής Δικονομίας που θα καταθέσει στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος, στο πλαίσιο των επιτακτικών προϋποθέσεων που τέθηκαν κατά την πρόσφατη συμφωνία των θεσμών.

Παράλληλα, η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος η οποία συνήλθε σήμερα το βράδυ στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καλεί τόσο την κυβέρνηση όσο και τον υπουργό Δικαιοσύνης να καταθέσουν στην Βουλή το σχέδιο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που συντάχθηκε με την συμμετοχή εκπροσώπων των δικηγόρων και όχι το παλαιότερο σχέδιο που έχει αποδοκιμάσει με δημοψήφισμα η δικηγορική κοινωνία και περιέχει διατάξεις σε βάρος των πολιτών.

TO ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ PLAN B' ΤΟΥ ΓIANH ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ & Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ

Τα παράλληλα νομίσματα είναι εξαιρετικές νομισματικές λύσεις και, σήμερα, κυκλοφορούν τουλάχιστον 40 εντός ΕΕ & ΕΖΕΣ !!! 





ΚΑΝΕΝΑ ENΑΛΛΑΚΤΙΚΟ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ !!! 


ΕΤΣΙ, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ (IOU = ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ) ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ IOU ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΤ & ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 

Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΓΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (πχ BARTERCARD), ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

Η έκδοση και χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος, παράλληλα με το επίσημο νόμισμα, είναι μια λύση που τη συναντούμε σε διάφορες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Μ. Βρετανία, την Ελβετία, τη Γερμανία, την Ιταλία, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ειδικά στη Γερμανία, πέραν του ευρώ, σήμερα κυκλοφορούν περισσότερα από (20) είκοσι επιπλέον παράλληλα, τοπικά νομίσματα.

Τα Γενικά Χαρακτηριστικά του Εναλλακτικού - Παράλληλου Νομίσματος

Το παράλληγλο νόμισμα εκδίδεται μόνο σε χαρτί (όχι κέρματα), πρέπει υποχρεωτικά να διαφέρει κατά πολύ από το επίσημο τραπεζογραμμάτιο της κυρίως νομισματικής κυκλοφορίας και να έχει υποδιαιρέσεις, ενώ απαγορεύεται ρητά να είναι εκπεφρασμένο στο επίσημο νόμισμα της νομισματικής κυκλοφορίας (πχ ευρώ). 


Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

AYTA EINAI TA 50 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΧΡΙ 100% !!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ ΜΕΧΡΙ 100%
50 επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ μέχρι και 100% !!!





Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων.

Την κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να τη διεκδικήσουν μέσα από δύο προγράμματα, την «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και το «Επιχειρούμε Δυναμικά».

Η «Η» παρουσιάζει τη λίστα αυτών των επαγγελμάτων όπως προκύπτει από την πρώτη ανάγνωση των προδημοσιεύσεων των δύο δράσεων.

Αυτά εντάσσονται στην κατηγορία προγραμμάτων του ΕΣΠΑ «Επανεκκίνηση ΕΠΑνΕΚ» και σύμφωνα με πληροφορίες το «Επιχειρηματική Ευκαιρία» θα είναι το πρώτο πρόγραμμα που θα προκηρυχθεί μέσα στον Ιανουάριο.
Το «Επιχειρηματική Ευκαιρία» απευθύνεται σε άνεργους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων τους με κάλυψη λειτουργικών εξόδων (ενοίκια, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, πρώτες ύλες, ασφαλιστικές εισφορές κ.λπ.) καθώς και θέσεων απασχόλησης. Τα έργα που μπορούν να υπαχθούν κυμαίνονται από 28.000 έως 40.000 ευρώ, με 100% ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής μέχρι και 40% της δημόσιας δαπάνης.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Κα ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ & ΣΚΑΪ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ & ΛΑΤΣΗ ;;;

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ & ΛΑΤΣΗΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ
Τι γίνεται μέσα στο μαγαζί σας κα Λούκα Κατσέλη ;;;
Μήπως προτίθεστε να χορηγήσετε και νέα δάνεια στον ήδη θαλασσοδανεισμένο κο Αλαφούζο και σε εταιρείες συμφερόντων του μετόχου σας κου Λάτση, για να στήσουν, όπως πάντα, με ξένα κόλυβα, τα νέα ΜΜΕ που θα προπαγανδίζουν στους Έλληνες το δόγμα της επαναδιάσωσης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, για να μην κληθούν ποτέ οι ίδιοι να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε ;;;




Πριν από δύο βδομάδες τα «Παραπολιτικά» είχαν αποκαλύψει μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Μαριάννα Λάτση, εμφανίζονταν να συνομιλεί με το αφεντικό του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο, διερευνώντας το ενδεχόμενο της κοινής επιχειρηματικής πορείας στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. 

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είχε προκαλέσει έκπληξη, αλλά και πολλά ερωτηματικά στους παροικούντες την επιχειρηματική Ιερουσαλήμ. Κι όμως το σενάριο που αποκαλύψαμε παίζει και μάλιστα πολύ δυνατά.

Για τη συμμαχία του Γιαννάκη του Αλαφούζου με την Λάτση, έχει ενημερωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δείχνει να προβληματίζεται για την εξέλιξη.  

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ :
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΚΤΕΣ !!!



Οι Έλληνες πλέον μπορούν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να κάνουν συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με το εξωτερικό για πληρωμές και αγορές προϊόντων από το Internet. 

Αν και αυτή η δυνατότητα υπάρχει από το περασμένο Σάββατο, κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, ωστόσο αποκαλύφθηκε, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχαν τη Δευτέρα φορείς της αγοράς όπως το ΕΒΕΑ και οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΟΥ !!!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ
Όταν η Κα Κατερίνα Σαββαΐδου χάριζε φόρους στα κανάλια !!!

1_53.jpg

         

Βέβαια, τώρα, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (η κυρία Κατερίνα Σαββαΐδου, παρακαλώ) δείχνει υπερβολική ευαισθησία σε άλλα θέματα!

Και διατάσσει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από υπαλλήλους, σχετικά με το χακάρισμα των ΑΦΜ από τον Γιάνη Βαρουφάκη, μετά το δημοσίευμα της Καθημερινής. Να δούμε τι θα βγάλει η ΕΔΕ της ανεξάρτητης Κατερίνας Σαββαΐδου.

Να υπενθυμίσουμε μόνο πως ήταν η ίδια, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, όταν με εγκύκλιό της δυο-τρεις μέρες πριν από τις εκλογές απάλλασσε τα τηλεοπτικά κανάλια από την υποχρέωση να πληρώσουν μέσα στο 2015 φόρους για τιςτηλεοπτικές διαφημίσεις - το είχε αποκαλύψει η «Εφημερίδα των Συντακτών» !!!

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ : ΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Μοναδικοί ωφελημένοι από το νέο ΚΠολΔ οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που προστατεύουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ :
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, κάποιοι μας έλεγαν τρελούς και άλλοι απατεώνες.
Σήμερα όμως μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά ακόμη και το φιλοτραπεζικό capital.gr !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Δεν μας χαρίστηκε τίποτα !!!
Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τις γνώσεις, τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα μας, που τελικά οδήγησαν την ελληνική δικαιοσύνη να μας δικαιώσει με αμετάκλητες πλέον δικαστικές αποφάσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ :

ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Fiat Chrysler ανακαλεί 1.400.000 αυτοκίνητα λόγω ΧΑΚΕΡΣ !!!


Στην ανάκληση τουλάχιστον 1,4 εκατομμυρίων οχημάτων της στις ΗΠΑ προχώρησε η Fiat Chrysler εξαιτίας ανησυχιών σε θέματα ασφάλειας που ενδέχεται να προκύψουν στα συστήματα των αυτοκινήτων.

Την περασμένη Τρίτη το περιοδικό τεχνολογίας Wired ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι χάκερς είχαν καταφέρει να αναλάβουν τον έλεγχο ενός Jeep Cherokee μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας του οχήματος το οποίο είχε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC αναφέρει ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Chrysler αφορά στην εθελοντική ανάκληση των οχημάτων με σκοπό να πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο λογισμικό του συστήματος ώστε να εξαλειφθεί το ενδεχόμενο επίθεσης από χάκερς.

Τα αποτελέσματα των μελετών των ερευνητών ασφαλείας Τσάρλι Μίλερ και Κρις Βαλάσεκ αποδεικνύουν ότι είναι εφικτό χάκερς να καταφέρουν να καταλάβουν τον έλεγχο ενός Jeep Cherokee εξ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου το οποίο συνδέεται με το δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Οι δύο ερευνητές ασχολούνται εδώ και χρόνια με τη μελέτη των συστημάτων ελέγχου των αυτοκινήτων και αναπτύσσουν τρόπους με τους οποίους είναι δυνατή η αποφυγή οποιασδήποτε παραβίασης αυτών.

Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ - Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟ & ΤΡΙΠΛΟ-ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
Την εκχωρούσαν δύο και τρεις φορές τα κόμματα στις τράπεζες, εξασφαλίζοντας παράνομα δάνεια, τα οποία στη συνέχεια έγιναν θαλασσοδάνεια και τα πληρώσαμε οι Πολίτες με την ανακεφαλαιοποίηση και την ενίσχυση της ρευστότητας του χρεοκοπημένου ελληνικού τραπεζικού συστήματος !!!



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις αποκαλύψεις !!!
Το σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζουμε !!!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
Έρευνα του πρώτου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης δίνει μια άλλη διάσταση για τα δημόσια αγαθά που η Ελλάδα πρέπει να (ξε)πουλήσει. Συγκεκριμένα, προχωρά σε αποκαλύψεις για τα 14 πιο κερδοφόρα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που θα παραχωρηθούν στη γερμανική εταιρεία Fraport.





Υπάρχουν ειδήσεις που δεν θα δείτε στην ελληνική τηλεόραση. Είναι αυτές που χαλάνε την αφήγηση για το πως το τρίτο μνημόνιο θα «σώσει», όπως και τα προηγούμενα, τη χώρα. Την ώρα που πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι και αναλυτές, πάσης φύσεως, ασχολούνται με τη βαρουφακιάδα, προτιμώ να παρακολουθώ κάποιους άλλους που βάζουν στο μικροσκόπιο τους όρους της συμφωνίας, για το νέο πρόγραμμα με τους δανειστές.

Ναι, δημοσιογράφοι από άλλες χώρες, τολμούν να εξετάζουν το αυτονόητο. Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά από το νέο μνημόνιο;

Έρευνα του πρώτου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης δίνει μια άλλη διάσταση για τα δημόσια αγαθά που η Ελλάδα πρέπει να (ξε)πουλήσει. Συγκεκριμένα, προχωρά σε αποκαλύψεις για τα 14 πιο κερδοφόρα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που θα παραχωρηθούν στη γερμανική εταιρεία Fraport.

Ο Δήμαρχος της Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος (120.000 κάτοικοι, ένα εκατομμύριο τουρίστες τον χρόνο) δηλώνει στην κάμερα: «Το αεροδρόμιο φέρνει πολλά χρήματα, γιατί πρέπει να το δώσουμε; Είμαστε σε κρίση, έτσι δεν είναι; Αν στερηθούμε τα μέσα παραγωγής πλούτου σε αυτή τη χώρα για να αναζωογονήσουμε την οικονομία, πώς θα το κάνουμε τότε;».

SSL Certificates