.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ : ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 
ΤΗΣ ΣYΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ & ΤΟ ΕΥΡΩ
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ

Αρθρο 140, παρ. 3, Συνθήκη της Λισαβώνας !!!

Υπήρχαν πάντα οι «αυτοί». Καμία έκπληξη, λοιπόν, σχετικά με τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα να εξαθλιωθούν ακόμη περισσότερο οι πολλοί για να κερδίσουν οι λίγοι. Απόγονοι εκείνων που το ’41 έλεγαν «ευτυχώς ήρθαν να μας σώσουν οι Γερμανοί» και αντίγραφα εκείνων που στα Δεκεμβριανά προσκυνούσαν τον στρατηγό Σκόμπυ. Πάντα θα υπάρχουν «αυτοί» και πάντα η Ιστορία θα τους κρύβει για να μη ζούμε μέσα στη ντροπή οι υπόλοιποι.
                         


Οι «αυτοί» είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες που υπόσχονται στους πολιορκητές πως τίποτε δεν θ’ αλλάξει και ότι μπορούν να πολιορκούν ήσυχοι. Είναι η απόδειξη ότι ο κίνδυνος για την ελευθερία μπορεί άνετα να μην κυκλοφορεί μόνο με μαύρα μπλουζάκια και ξυρισμένο κεφάλι, αλλά να φοράει κουστούμια και να έχει μαλλί κομμωτηρίου.

Διότι την Πέμπτη στο Σύνταγμα αυτό φώναξαν όσοι συμμετείχαν στη γιορτή των εν Ελλάδι γερμανών χριστιανοδημοκρατών. Φώναξαν την πίστη τους στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, στο φασισμό των τραπεζών, στα κέρδη των φοροφυγάδων, στην περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων, στον αφανισμό των συνταξιούχων. Φώναξαν «Ζήτω και Χάιλ η νέα γερμανική αυτοκρατορία». Συνειδητά το έπραξαν, κανένα άλλοθι ηλιθιότητας.




Οι «αυτοί» συστήνονται ως φιλελεύθεροι, ευρωπαϊστές, υπέρμαχοι της ελεύθερης αγοράς και της ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα. Ποιος αρμοδιότερος να τους απαντήσει άραγε από τον πρόεδρο των Ιταλών βιομηχάνων που μόλις προχτές τα έχωσε στον Ιταλό πρωθυπουργό λέγοντας: «Είναι αποκαρδιωτικό το ότι η Ιταλία δεν καλείται, πλέον, σε σημαντικές ευρωπαϊκές συναντήσεις. Στην Ευρώπη υπάρχει μια διαρχία που αποτελείται από την Γερμανία και την Γαλλία και δεν βρίσκω σωστή την διαρχία αυτή». Ο πρόεδρος των Ιταλών βιομηχάνων ενοχλείται από την ηγεμονία της Γερμανίας, αλλά «αυτοί» οι τριτοκλασάτοι γιάπηδες είναι ενθουσιασμένοι.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Αν θέλουν την ταπείνωσή μας, θα υποστούν τη διάλυση της Ευρώπης !!!
                                       


«Μας ζητούν να χτυπήσουμε με σαδισμό τους πιο αδύναμους Ελληνες. Λες και δεν έχουν χτυπηθεί πέντε χρόνια τώρα. Λες και αν τους πλήξουμε με νέα μισανθρωπικά μέτρα η ελληνική οικονομία θα βγει από την κρίση. Λες και το ΕΚΑΣ ήταν το πρόβλημα που η Ελλάδα βρίσκεται στη σκοτοδίνη της κρίσης», τόνισε σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Οι δανειστές απαιτούν να κόψουμε το ΕΚΑΣ, να φορολογήσουμε το ηλεκτρικό ρεύμα με 23% ώστε αυτά τα χρήματα να τα ρίχνουμε για χρόνια πολλά στη 'μαύρη τρύπα' του χρέους»,πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Την ρήξη δεν την έχουμε στο τραπέζι αλλά πρέπει να μπορούμε να τη διανοηθούμε. Θα έχουν από εμάς τη μία λογική πρόταση μετά την άλλη αλλά δεν θα υπάρξει πουθενά η ταπείνωση. Αν θέλουν την ταπείνωση μας, θα υποστούν την διάλυση της Ευρώπης. Η ρήξη πρέπει να γίνει εδώ, με το κατεστημένο, με τον ίδιο μας τον κακό εαυτό», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

ΑΔΩΝΙ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ;;;
Άδωνις: Αν χρεοκοπήσουμε, οι γυναίκες θα γίνουν ή παραδουλεύτρες ή εκδιδόμενες, όπως στην Ουκρανία !!!

                


Εκτίμησε πως εάν η χώρα πάει σε εκλογές οι τράπεζες θα κλείσουν και την ίδια ώρα… θα υπάρχουν λεηλασίες στους δρόμους.
Με την Ουκρανία προσομοίασε την Ελλάδα σε περίπτωση που χρεοκοπήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τόνισε μάλιστα ότι φίλος του στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες...

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΚΑΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ !!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ & ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Διαβάζοντας την ΑΓΩΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ της Μαίης Ζαννή κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ακόμη και ο πιο αφελής Έλληνας καταλαβαίνει γιατί συγκεκριμένες ελληνικές οικογένειες είναι τόσο φανατικά προσκολημένες στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!





ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΥΖΟΥΝ
ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ
ΥΠΕΡ ΤΡΟΪΚΑΣ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;

  • 1.000.000 το χρόνο εισπράττει το Μητσοτακέικο από το Ελληνικό Δημόσιο, την ώρα που διαμαρτύρεται για το μεγάλο και σπάταλο κράτος !!!
  • Τίγκα στα δώρα από τη SIEMENS όλη η οικογένεια !!!
  • 600.000 εισόδημα το χρόνο έχει ο κος Κώστας Μπακογιάννης, που δεν πληρώνει τα 5.000 της διατροφής για το παιδί του !!!

Κατάλαβες τώρα 
ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ διοργανώνουν το


Του Στάθη Παλαιολόγου, από το PRESS-GR

Μια τέτοια αντιδικία ασφαλώς δεν είναι ασυνήθιστη ανάμεσα σε γονείς παιδιών. Εν προκειμένω όμως πρόκειται για τρία δημόσια πρόσωπα με πολιτική δραστηριότητα και μάλιστα στον ίδιο χώρο και επίσης ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
Κατ' αρχάς ο Κώστας Μπακογιάννης, νυν δήμαρχος Καρπενησίου, θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Ελλλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.
Δεύτερον, η Μαίη Ζαννή, που ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών το 2012, σήμερα είναι Αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και (όπως αποκάλυψε πρώτο τοspirospero.gr εδώ και πολλές μέρες) προορίζεται για υποψήφια με το ευρωψηδέλτιο της ΝΔ, χωρίς από την πλευρά της να υπάρξει οποιαδήποτε σχετική αντίδραση.
Τρίτον, η Ντόρα Μπακογιάννη είναι βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και όπως η ίδια έχει δηλώσει θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής εφόσον της το ζητήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Επομένως και τα τρία πρόσωπα βρίσκονται στο προσκήνιο της πολιτικής και κομματικής ζωής. Γι αυτό και  η συγκεκριμένη αντιδικία -που άλλωστε θα ξεδιπλωθεί και ενώπιον της δικαστικής αίθουσας μεθαύριο το πρωί, αν δεν υπάρξει και νέα αναβολή...- έχει εκ των πραγμάτων δημόσιο ενδιαφέρον όπως προκύπτει από την αίτηση - αγωγή 24 σελίδων που έχει καταθέσει η κ. Ζαννή.και την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη στη συνέχεια:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων)
ΑΙΤΗΣΗ

Της Μαρίας-Βαρβάρας Ζαννή του Παύλου και της Ασπασίας-Λίνας,ελεύθερης επαγγελματίακατοίκου Αθηνών και στην οδό (....)  ενεργούσης τόσον ατομικώς όσον και ως ασκούσης την επιμέλεια και γονική μέριμνα της ανηλίκου θυγατρός της, Ολυμπίας-Ασπασίας Ζαννή-Μπακογιάννη.

ΚΑΤΑ

Του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη του Παύλου και της Θεοδώρας, Δημάρχου Καρπενησίου, κατοίκου Αθηνών και στην οδό (....), και ως εκ της υπηρεσίας του στο Δημαρχείο Καρπενησίου.
Άλλως, και όλως επικουρικώς, συμφώνως με τη διάταξη της § 1 του άρθρου 1490 ΑΚ, δι’ ής επιτρέπεται η επικουρική εναγωγή προσώπων, της Θεοδώρας (Ντόρας) Μπακογιάννη, το γένος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συζ. Ισίδωρου Κούβελου, κατοίκου Αθηνών και στην οδό (....) υπό την ιδιότητά της ως γιαγιάς του ανηλίκου τέκνου μου.

************************

Ι. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ & ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ 20% ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ !!!

Περικοπές συντάξεων
20% προτείνουν οι θεσμοί





Αμεσες και έμμεσες περικοπές τόσο των παλαιών όσο και των νέων συντάξεων, που μεσοσταθμικά μπορεί να φθάσουν έως και το 20%, περιλαμβάνει η πρόταση των εκπροσώπων των θεσμών, σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Εργασίας.

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ : ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ "ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ" !!!



ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΑ-ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
Από το 27.17΄ και μετά, ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της σύγκρουσης με τον ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

























Σύμφωνα με τον κ. Μαριά στο άρθρο 7 του Κανονισμού 3603/1993 του Συμβουλίου της 13ης Δεκεμβρίου 1993 το οποίο αναφέρει επί λέξει τα εξής: 
«Η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή τις Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες προς το δημόσιο τομέα για την εκπλήρωση υποχρεώσεων έναντι του ΔΝΤ, δεν θεωρείται πιστωτική διευκόλυνση κατά την έννοια του άρθρου 104 της συνθήκης. Με την διαδικασία αυτή θα αποκτούσε ελευθερία κινήσεων η ελληνική κυβέρνηση και θα κέρδιζε πολύτιμο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Και ακόμη :

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ»

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Ευχαριστώ τον κ. Gerry Rice, που έδωσε άμεση απάντηση στην επιστολή μου, για το γνωστό θέμα που προέκυψε με τη δήλωση Ρουμελιώτη στη Βουλή.


Με μία προσεκτική ανάγνωση του περιεχομένου της, διαπιστώνεται, ότι η απαντητική επιστολή έχει πολύ ενδιαφέροντα σημεία. Στην μετάφραση που έχω κάνει, οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου, αλλά τα συμπεράσματα καλό είναι να εξαχθούν κατά τη κρίση του καθενός ξεχωριστά.

Πάντως γίνεται η παραδοχή, ότι δύο Έλληνες δημοσιογράφοι μετείχαν του ΔΝΤ προγράμματος υποτροφιών, που φαίνεται ότι κανείς μας δεν ήξερε. Περιμένω από την ΕΣΗΕΑ ή την ΠΟΕΣΥ ή οποιονδήποτε άλλο φορέα να γνωστοποιήσει, αν υπήρξε πρόσκληση ενδιαφέροντος από το ΔΝΤ, για αυτά τα ταξίδια «υποτροφίας» με ανοικτή συμμετοχή για όλους τους δημοσιογράφους ή, τελικά, έγινε ΕΠΙΛΟΓΗ με άλλες διαδικασίες.
Σε ό, τι αφορά στην μη γνωστοποίηση των ονομάτων των δύο δημοσιογράφων, έχω να κάνω το εξής σχόλιο:

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ELA !!! ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

Από τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ προκύπτει ότι, από το Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα, η συνολική φυγή των καταθέσεων από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν ξεπερνά τα 30 Δις !!!

Ρωτάγαμε λοιπόν εύλογα, εδώ και 3 ολόκληρους μήνες, 
γιατί οι ελληνικές τράπεζες χρειάστηκαν κατά το ίδιο διάστημα περισσότερα από 80 Δις ELA, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ήταν σχεδόν μηδενικός την 31/12/2014 ;;; 

Που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα της έκτακτης αυτής παροχής ρευστότητας ;;;  

Γιατί δεν επαρκεί η μέχρι σήμερα χορηγηθείσα ρευστότητα του ELA, με αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα ΤτΕ & ΕΚΤ να συζητούν την συνεχή αύξηση του ορίου ;;; 

Τι κάνουν για το ζήτημα αυτό Κυβέρνηση και ΥΠΟΙΚ ;;; 
Έχουν έστω και την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται στο τραπεζικό σύστημα ή βολεύονται με τις απαντήσεις περί απορρήτου του Γιάννη Στουρνάρα ;;;  

ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!!

pretenteris

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: 20.000 ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ
Έχουν ήδη εκδοθεί οι διαταγές πληρωμής και οι τράπεζες αναμένουν την ανακοίνωση της συμφωνίας για να τις επιδώσουν, εκμεταλλευόμενες την προθεσμία των 60 ημερών που προβλέπεται από το νόμο !!!




Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, αποτελεί τη μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών, ιδιαίτερα τώρα που μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και, παράλληλα, δεν προστατεύεται η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΝ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΚΟΡΔΑ !!!

ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
Δικογραφία στη Βουλή για ποινικές ευθύνες του πρώην υφυπουργού Αθανάσιου Σκορδά !!!
               
Δικογραφία στη Βουλή για ποινικές ευθύνες του πρώην υφυπουργού Αθανάσιου Σκορδά

Νέα υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος με επιχορηγήσεις για επενδύσεις που έμειναν μόνο στα…χαρτιά βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης ενώ ήδη παίρνει και τον δρόμο για τη Βουλή. Η δικογραφία «φωτογραφίζει» ενδεχόμενη εμπλοκή του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Αθανάσιου Σκορδά και για το λόγο αυτό διαβιβάστηκε στη Βουλή για να ερευνηθούν τυχόν ποινικές του ευθύνες.

Στενός συνεργάτης άλλωστε του κ. Σκορδά είναι πλέον κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απιστία, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που αφορά την υπόθεση της επιχορήγησης στην εταιρεία «Ελληνική Βιομηχανία Ανακύκλωσης ΑΒΕΕ», που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με ποσό ύψους 800.000 ευρώ. Μαζί του κατηγορούμενοι είναι άλλοι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης για το αδίκημα της απιστίας σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου . τη δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Διαφθοράς που εκτός από τη Βουλή διαβίβασε το φάκελο και στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) για τη διερεύνηση πιθανών φορολογικών αδικημάτων.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ
Ηλεκτρονικό Περιουσιολόγιο: Πώς θα δηλώσουμε τα περιουσιακά στοιχεία τον Ιούλιο !!! 

        



Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που από τον επόμενο μήνα πρέπει να δηλώσουν στο Περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες.
Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται!

Η εγκύκλιος για το νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο είναι πλέον έτοιμη και βρίσκεται στη φάση της συλλογής υπογραφών μεταξύ των υπηρεσιών. Με το νέο σύστημα όλοι θα δηλώσουν τα πάντα - από ακίνητα και καταθέσεις μέχρι δάνεια, οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους και μετρητά που έχουν στο σπίτι ή σε θυρίδες. Αν παραλείψουν να δηλώσουν κάτι, κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα, αφού θα κατάσχονται τη στιγμή που θα τα ανακαλύψει το κράτος!

Κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥ !!!

O Στουρνάρας δεν θα πάει στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής
Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος άφησε να διαρρεύσει από κύκλους προσκείμενους σε εκείνον, ότι δεν έχει λάβει επίσημη «πρόσκληση», αλλά κι ότι ακόμη κι αν πάρει δεν θα μπορούσε την Δευτέρα, που κρίνεται η τύχη της χώρας
.

                    




Συγκεκριμένα συνεργάτης του σχετικά με την πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου να τον καλέσει στην Επιτροπή Διαφάνεις και Θεσμών ανέφερε ότι «ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Στουρνάρας, σέβεται τους Έλληνες βουλευτές, και άλλωστε τα δυο χρόνια που ήταν υπουργός είχε ανταποκριθεί και πάντοτε τους ενημέρωνε. Όχι μόνο στη Βουλή άλλα και κατ ιδίαν, παρά τη δυσκολία της συγκυρίας και ουδέποτε επιφύλασσε εκπλήξεις για την οικονομική συγκυρία»,

Ο ίδιος ανέφερε ότι «σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου φέρεται να έχει κληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Siemens. Παρά τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχει λάβει πρόσκληση. Ακόμα όμως και αν λάβει, την ερχόμενη Δευτέρα δεν είναι δυνατόν να προσέλθει στη Βουλή, διότι οι βασικοί πυλώνες του οικονομικού μας συστήματος πρέπει να είναι σε επιφυλακή».

ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ 1953, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!! ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ;;;

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Σαν σήμερα το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας !!!



Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Με την υπογραφή της συμφωνίας για την διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 η γερμανική μεταπολεμική οικονομία έθετε τα θεμέλια του μετέπειτα «οικονομικού θαύματος», πιστεύει η Γερμανίδα ιστορικός Ούρσουλα Ρόμπεκ- Γιασίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης:

«Η συμφωνία του Λονδίνου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο οικονομικό θαύμα της Γερμανίας. Μπορεί μάλιστα να υποστηριχθεί ότι χωρίς τη διαγραφή του χρέους δεν θα υπήρχε οικονομικό θαύμα».

Η DAILY TELEGRAPH ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΔΝΤ, ΕΚΤ & ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ H ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚH ΕΚΔΟΧΗ TOΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
Οι θεματοφύλακες της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας προκαλούν εσκεμμένα bank run στις ελληνικές τράπεζες, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρο το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα, επιδεικνύοντας τον ζήλο τους να αναγκάσουν έτσι την Ελλάδα να γονατίσει !!!
                  



Greek debt crisis is the Iraq War of finance !!!
Guardians of financial stability are deliberately provoking a bank run and endangering Europe's system in their zeal to force Greece to its knees !!!

Rarely in modern times have we witnessed such a display of petulance and bad judgment by those supposed to be in charge of global financial stability, and by those who set the tone for the Western world.

The spectacle is astonishing. The European Central Bank, the EMU bail-out fund, and the International Monetary Fund, among others, are lashing out in fury against an elected government that refuses to do what it is told. They entirely duck their own responsibility for five years of policy blunders that have led to this impasse.

They want to see these rebel Klephts hanged from the columns of the Parthenon – or impaled as Ottoman forces preferred, deeming them bandits - even if they degrade their own institutions in the process.

ΣΟΚ !!! ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ !!! ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ
Κοινή εταιρία που θα κατασκευάσει και θα λειτουργήσει το νέο αγωγό φυσικού αερίου συστήνουν Ελλάδα και Ρωσία, καθώς την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη έπεσαν οι υπογραφές για τον Greek Stream.
              




ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελληνικής Δημοκρατίας και το Υπουργείο Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εφεξής αποκαλούμενα ως τα Μέρη, σε μια προσπάθεια να ενδυναμωθεί η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια μέσω της διαφοροποίησης οδεύσεων φυσικού αερίου στις Ευρωπαϊκές αγορές, με πρόθεση να ενισχυθεί η αμοιβαία επωφελή συνεργασία, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα εφοδιασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας με φυσικό αέριο από τη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς του φυσικού αερίου προς τις τρίτες χώρες με την πρόθεση να υποστηρίξει ένα νέο σύστημα αγωγών φυσικού αερίου που θα ξεκινά από τη Ρωσική Ομοσπονδία και θα διέρχεται μέσω της Μαύρης Θάλασσας και του εδάφους της Τουρκικής Δημοκρατίας και μέσω του εδάφους της Ελληνικής Δημοκρατίας ως διαμετακομιστή (Νότιος Ευρωπαϊκός Αγωγός) με σκοπό να εφοδιάζει με φυσικό αέριο τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σκοπό την ανάπτυξη ευνοϊκών συνθηκών για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη τις Διεθνείς Συνθήκες και Oργανισμούς στους οποίους η Ελληνική Δημοκρατία και η Ρωσική Ομοσπονδία είναι συμβαλλόμενα μέρη ή μέλη, και ειδικότερα, τη Συμφωνία της 30ης Ιουνίου 1993 για την προώθηση και την αμοιβαία προστασία των επενδύσεων, τη Συμφωνία της 26ης Ιουνίου 2000 για την αποφυγή διπλής φορολογίας και την αποτροπή φοροδιαφυγής αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου, καθώς και τη Συμφωνία της 29ηςΑπριλίου 2008 για την συνεργασία κατά την κατασκευή και εκμετάλλευση αγωγού φυσικού αερίου στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας συμφώνησαν τα εξής:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

Οι δικαστές (ΤΩΡΑ) σκίζουν τα μνημόνια !!!
Με μια σειρά αποφάσεών τους Ελεγκτικό Συνέδριο και Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνουν «μνημονιακές» και αντισυνταγματικές τις περικοπές μισθών και συντάξεων διάφορων κατηγοριών εργαζομένων !!!




Το χέρι αυτό, δηλαδή η ελληνική Δικαιοσύνη, διάγει μια σχεδόν επαναστατική περίοδο, δεδομένου ότι, με τις πρόσφατες αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις των ανώτατων δικαστικών θεσμών, εμπράκτως καταργεί τους μνημονιακούς νόμους, χωρίς να περιμένει καμιά συμφωνία με τους εταίρους και χωρίς να νοιάζεται πώς και από πού θα αποδοθούν τα οφειλόμενα.
Φυσικά οι άνθρωποι που είδαν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους αισθάνονται ανακούφιση με τις θετικές γι’ αυτούς αποφάσεις της Δικαιοσύνης, η οποία από την άλλη μεριά μοιάζει να μη συνυπολογίζει τις οικονομικές δυσχέρειες που άλλωστε δεν είναι δική της δουλειά.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΜΜΕ !!!

ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ
Καταπέλτης η Ζωή για ΜΜΕ και Τράπεζες στον καιρό του μνημονίου !!!
             


Τα ΜΜΕ που έχουν υποστηρίξει το μνημόνιο τα πέντε τελευταία χρόνια καταφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που αναπαρήγαγε το κλίμα τρομοκρατίας εν όψει πιθανής μη αποπληρωμής της δόσης στο ΔΝΤ.

Ενώ επρόκειτο για την ανακοίνωση των πορισμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έθεσε ερώτηση στην πρόεδρο της Βουλής για το αν συμφωνεί με τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης κι αν συμφωνεί με την επιλογή να μην πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ στο τέλος του μήνα.

 


Αφού υποστήριξε την κυβέρνηση κι είπε πως τα πορίσματα της Επιτροπής μπορούν να αποτελέσουν εργαλεία για όσους διαπραγματεύονται υπέρ του ελληνικού λαού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση. Κατηγόρησε τα ΜΜΕ που όπως είπε "επιδιώκουν να δημιουργήσουν σύγχυση και να προκαλέσουν τρόμο" παραποιώντας το περιεχόμενο της Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ 
Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: 
Δεν θα πληρωθεί το χρέος !!! 
Επιβεβαιώνεται η προφητεία !!!                                       




Ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός, ήταν ένας από εκείνους που επιβεβαιώθηκαν κατά την γνώμη αρκετών.

Σας παρουσιάζουμε το αυθεντικό κείμενο γραφής, με την γλώσσα και την γραμματική την σωστή ελληνική.

«Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα!

 




200 χρόνια πριν , ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μας αποκάλυψε ... ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο Ελληνικό «χρέος». Ιδού οι συγκεκριμένες προφητείες του για το Ελληνικό «Χρέος»:

α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»!

β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Δέσμευση του Γιώργου Σταθάκη στο Νίκο Νικολόπουλο, για τη ρύθμιση των Κόκκινων Δανείων !!! 
             


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, αποτελεί τη μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών, ιδιαίτερα τώρα που μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και, παράλληλα, δεν προστατεύεται η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο απασχολεί αρκετούς πολίτες και πολλά νοικοκυριά.
Ο λόγος γίνεται για την ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» που αποτελεί προεκλογική δέσμευση για την κυβέρνηση. 


Για το λόγο αυτό είχε συνάντηση ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Σταθάκη.

ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ LIMIT UP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
The IMF "Trained" Greek Journalists In Washington To Spin Stories In Favor Of Troika !!!
Tyler Durden's picture
           
















ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΣΑΣ !!!
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ZEROHEDGE !!!
In what can only be described as a shocking testimony, Greece’s former representative to the IMF, Panagiotis Roumeliotis, in front of the special parliamentary committee on the Greek debt, said that several Greek journalists were “trained” in Washington D.C. in order to support the positions of the IMF and the European Commission in Greek media.
Roumeliotis testified that…
“The IMF trained” greek journalists so that “Greek journalists can promote the positions of the IMF and the European Commission in Greek media.”
According to Roumeliotis, the seminars and training classes took place in Washington D.C., as well as various sessions taking place in Greece.
Roumeliotis refused to disclose the names of the journalists involved, in what can only be described as overt and excessive western propaganda, bordering on illegal actions undertaken by the IMF and European Commission given the state of Greece’s debt burden.
Parliament President and head of the committee, Zoe Konstantopoulou, noted that the committee investigating Greece’s debt would seek to discover the names of the journalists that took part in Washington’s training sessions.
Roumeliotis noted that when he was in Washington D.C. he accidentally met with Greek journalists who told him that they were invited to attend seminars on the function of the IMF.He said that the committee can ask the organization’s Director of Communications Department, Gerry Rice, for a list of journalists’ names who attended such seminars in D.C.
Konstantopoulou adopted the proposal and appointed a committee member to draft a formal request to the IMF…

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ : ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Το διακανομισμό των οφειλών προς τη ΔΕΗ σε 100 δόσεις ζητά ο Νίκος Μαυραγάνης !!!



   
Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με τις ρυθμίσεις της ΔΕΗ για τις οφειλές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έκανε ο βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης.

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης είχε καταθέσει στις 29/5/2015 επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Λαφαζάνη, με την οποία ζητούσε να υπάρξει ρύθμιση που να δίνει τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς τη Δ.Ε.Η. σε 100 δόσεις θεωρώντας ότι η υιοθέτηση μιας τέτοιας ρύθμισης θα συνέβαλε άμεσα στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα αποτελούσε επιβεβλημένη επιχειρηματική κίνηση της Δ.Ε.Η. και θα βοηθούσε έμμεσα αλλά ουσιαστικά την πραγματική Οικονομία.

Κατά τη συζήτηση της ερώτησης ο αρμόδιος Υπουργός χαρακτήρισε την ερώτηση γόνιμη και εξέφρασε την άποψη ότι η Δ.Ε.Η. έπρεπε να κινηθεί προς την προτεινόμενη κατεύθυνση.

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ !!! ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ 141,9 ΔΙΣ ΤΟΥ EFSF !!!

ΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
Ρέγκλινγκ : Αν δεν πληρώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ, μπορεί να ζητήσουμε πίσω τα δάνεια των 141,9 Δις ευρώ !!!
              



Ταυτόχρονα, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας «βάζει πάγο» στην Αθήνα για το ζήτημα διευθέτησης του χρέους, τονίζοντας ότι είναι βιώσιμοΑνοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει την άμεση εξόφληση όλων των δανείων που έχει δώσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) άφησε ο επικεφαλής του, Κλάους Ρέγκλινγκ!

Στη συνέντευξη Τύπου για την ετήσια έκθεση του ESM, o Κλάους Ρέγκλινγκ ρωτήθηκε τι συνεπάγεται η αθέτηση της πληρωμής της δόσης από την Ελλάδα προς το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα.

Η απάντηση προκάλεσε... σάλο, αφού ο επικεφαλής του ESM είπε ότι είναι επιλογή («choice») να ζητήσει την άμεση και όχι σε δόσεις εξόφληση των δανείων που έχουν ήδη δοθεί στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό ανέρχεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, σε 141,9 δισ ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !!!

Έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές της Πιερίας
Κατερίνη: «Μαϊμού» ασφαλιστήρια Ι.Χ. πουλούσαν επιτήδειοι !!!

         


Τα συμβόλαια που κρατούσαν στα χέρια τους ασφαλισμένοι ήταν πλαστά Τη δράση επιτήδειων που ξαφρίζουν ανυποψίαστους πολίτες, πουλώντας τους πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια Ι.Χ. αυτοκίνητων, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πιερίας.

Προηγήθηκαν καταγγελίες ιδιοκτητών οχημάτων, σύμφωνα με τις οποίες, ενώ οι ίδιοι κατέβαλλαν κανονικά το αντίτιμο για την αγορά νέου συμβολαίου, θεωρώντας -επομένως- ότι είναι ασφαλισμένοι, στην πραγματικότητα όμως αποδείχθηκε ότι τα συμβόλαια που κρατούσαν στα χέρια τους ήταν πλαστά και ως εκ τούτου ήταν ασφαλιστικά ακάλυπτοι. Εκτός από την οικονομική ζημιά την οποία υφίστανται τα θύματα, κινδυνεύουν με ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, που σχετίζονται με τη χρήση πλαστού συμβολαίου.

Με αφορμή τις παραπάνω καταγγελίες, που στην παρούσα φάση -πάντως- είναι μεμονωμένες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με χρήσιμες συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων, προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

ΣΟΚ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ
Τα παιδιά σας θα εκπαιδεύονται για… τρανσέξουαλ, συμφώνα με νέο, γερμανικό σχολικό πρόγραμμα  !!!
Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». 

180615 TRANSEXUAL

Τι θα λέγατε, αν ο 15χρονος γιός σας ερχόταν μια μέρα από το σχολείο στο σπίτι και σας ανέφερε για μια συνομήλικη συμμαθήτριά του, η οποία δεν θέλει πλέον να είναι κορίτσι, διότι αποφάσισε από εδώ και στο εξής ότι θέλει να είναι αγόρι ;;;

Οι περισσότεροι από εμάς θα κοροϊδεύαμε το έφηβο κορίτσι, ή θα κουνούσαμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι μας. 

Τι συμβαίνει όμως όταν ο γιός σας σας αναφέρει ότι οι εκπαιδευτικοί του δάσκαλοι υποστήριξαν ολοφάνερα αυτό το γεγονός αποφασίζοντας από εδώ και στο εξής το κορίτσι να πηγαίνει στις… ίδιες τουαλέτες με τα αγόρια ;;;   
Και μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσουν τα ίδια τα αγόρια αν συμφωνούν με την απόφαση τους ;;;

Και όμως αυτή η είδηση δεν πρόκειται για φανταστική ιστορία αλλά για πραγματικό γεγονός σε ένα δημόσιο σχολείο της Γερμανίας, νότια του Αμβούργου. 

Εντάσσεται στο νέο σχολικό πρόγραμμα της γερμανικής εκπαίδευσης, όπου δεν αναγνωρίζεται στους μικρούς μαθητές το φυσιολογικό τους φύλο αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν να συμπεριφέρονται αμφισεξουαλικά. 

Αυτός είναι ο περίφημος νέος «εκπαιδευτικός πολιτισμός» της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!



24-9-2014. Η ΙΝΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΤΟΝ .. ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ! (650.000.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ). ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!!
ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ;;; 74.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ !!!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (1.5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) ;;; 

NO STALINISM IN GREECE !!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ !!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!


ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!! ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΧΩΡΙΣ ΜΑΤ, ΞΥΛΟ & ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Για πρώτη φορά (αριστερά) οι Έλληνες μείναμε στην Ευρώπη, όχι με το ζόρι, ούτε με φράχτες, ΜΑΤ, κουκουλοφόρους, ξύλο, ληγμένα χημικά και δακρυγόνα !!!



Και για πρώτη φορά (ξανά αριστερά) είδαμε το προαύλιο της Βουλής γεμάτο διαδηλωτές, αλλά χωρίς μπαχαλάκηδες, εμπρησμούς, μολότωφ, επεισόδια και σπασμένα μάρμαρα από την πλατεία να σκάνε πάνω στα κεφάλια του  κόσμου !!!

Αυτή τη φορά μείναμε πραγματικά στην Ευρώπη.
Και όχι λόγω της ομολογουμένως μεγάλης συγκέντρωσης.
Αλλά λόγω του αδιαμφισβήτητου γεγονότος ότι, για πρώτη φορά από το 2010, η Ελλάδα έδωσε στα διεθνή ΜΜΕ την εικόνα μιας πραγματικά δημοκρατικής, ευρωπαϊκής χώρας, στην οποία οι πολίτες διατηρούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της διαμαρτυρίας και των δημοσίων συγκεντρώσεων, χωρίς σιδερόφραχτο το κτίριο της Βουλής και με ολοσχερή την απουσία των ΜΑΤ και του Παρακράτους των μπαχαλάκηδων, που εδώ και δεκαετίες χρεώνεται στην αριστερά.

Πως σας φάνηκε λοιπόν κε Δένδια, κλπ δικτατορίσκοι των Αθηνών, εσείς που χορτάσατε τους Αθηναίους με ξύλο και ληγμένα χημικά, που σήμερα διαδηλώσατε ελεύθερα στην Αθήνα, εισεχόμενοι μάλιστα και στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Βουλής, του οποίου η πρόσβαση ήταν ελεύθερη σε όλους τους Πολίτες χάρη στις εντολές της Προέδρου της Βουλής, την οποία εσείς οι ίδιοι, πριν λίγες μόλις ημέρες, κατηγορήσατε και λοιδωρήσατε για την επιλογή της να σας προσφέρει απλόχερα περισσότερη δημοκρατία από εκείνη που δικαιούστε σύμφωνα με τις ημέρες και τα έργα σας ;;; 

Πως ήταν άραγε να διαδηλώνετε χωρίς να ξυλοκοπείστε, ούτε από την Αστυνομία της αριστεράς, ούτε από το Παρακράτος, δηλαδή το βαθύ κράτος, που χρόνια τώρα εσείς που το εκτρέφετε και το υποθάλπτετε, το χρεώνετε στην αριστερά ;;;

Που ήταν όλοι αυτοί οι κακοί κομμουνιστές με τις κουκούλες, τις βόμβες και κάποιοι ακόμη με τα κονσερβοκούτια, να σας διαλύσουν, να σας δείρουν ή ακόμη και να σας σφάξουν ;;;


2012                                           2015

Σήμερα λοιπόν ξεβρακώθηκε ολόκληρο το Παρακράτος της Μεταπολίτευσης.
Μια εγκληματική οργάνωση κοινών ποινικών, Ελλήνων και αλλοδαπών, που δρούσε επί 40 ολόκληρα χρόνια υπό τις οδηγίες και τον έλεγχο ελληνικών και ξένων υπηρεσιών και πρεσβειών.

Και αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της δημοκρατίας.
Thank you Adonis κλπ. μνημονιακά απόβλητα του κάδου της πολιτικής ανακύκλωσης των Μνημονίων !!!

Ας θυμηθούμε λοιπόν όλοι μαζί τις εικόνες που ακολουθούν από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος, τότε που Παπουτσής, Δένδιας, κλπ. Δικτατορίσκοι των Αθηνών έδερναν και ψέκαζαν με ληγμένα χημικά τους Πολίτες, προκειμένου αυτοί να υποταχθούν στους νόμους, τις τροπολογίες και τις ΠΝΠ των μνημονίων, συνεπικουρούμενοι από τους κουκουλοφόρους του Παρακράτους της Μεταπολίτευσης, που εξέθρεψε και υπόθαλψε επί 40 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό σύστημα που πέθανε τον Γενάρη του 2015, αλλά αρνείται ακόμη επιμόνως να παραλάβει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του !!! 

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΚΟΥ ΑΛΕΞΗ .......


ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ, ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ;;;

ΕΥΛΟΓΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, τη χειρονομία της ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ με την οποία διέταξε τον καλό υπάλληλο του MEGA (κατά δήλωσή του) ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, να κόψει ΑΜΕΣΩΣ, με ευγένεια όμως και σεβασμό στην ηλικία και τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, τον ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ, μόλις αναφέρθηκε στην απαγορευμένη για τους τηλεθεατές συντεχνία των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!
           






ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μην το πάρετε προσωπικά κα ΤΡΕΜΗ.
Δεν θέλουμε να σας αδικήσουμε.
Το αντιλαμβάνεστε άλλωστε και από τη φωτογραφία σας που επιλέξαμε, η οποία είναι ότι καλύτερο σας αφορά και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!


BLOOMBERG : Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΕ 5 ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ !!!

ΓΟΡΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΛΑΓΚΑΡΝΤ & ΔΝΤ
Πέντε χρόνια ελληνικής δυστυχίας σε πέντε γραφήματα !!!



Η αποφασιστικότητα του Αλέξη Τσίπρα να αντιτάσσεται στα δημοσιονομικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές της Ελλάδος, πηγάζει από τις καταστροφικές συνέπειες που είχαν για τη χώρα τα πέντε χρόνια λιτότητας, επισημαίνει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg.

Η ανεργία βρίσκεται για χρόνια σε επίπεδα Μεγάλης Ύφεσης καθώς η χώρα έχει δει το ένα τέταρτο του ΑΕΠ να αφανίζεται. Η σοβαρότητα αυτών των απωλειών στο εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν υποστεί οι Έλληνες, οδηγούν σε ένα δύσκολο δρόμο για τη χώρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της σημερινής στασιμότητας.
SSL Certificates