.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΟ HOLLYWOOD ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ !!!

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Όταν τα πετρέλαια του ΙΡΑΝ τα λήστευαν οι Δυτικοί, ο Ξέρξης στις ταινίες του Hollywood εμφανιζόταν όπως απεικονίζεται και στις τοιχογραφίες των αρχαίων Περσών !!!


Τώρα που το ΙΡΑΝ είναι στοχοποιημένο από τους Δυτικούς, ο Ξέρξης μεταμορφώθηκε σε καρνάβαλο από Gay Pride παρέλαση, γνωρίζοντας πόσο εχθρικοί είναι οι Ιρανοί απέναντι στην ομοφυλοφιλία. 

 

Βλέπετε δηλαδή πως το Hollywood που ελέγχεται από τους περιούσιους ταυτίζεται και ενισχύει την ατζέντα της Νέας Τάξης !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΙΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ !!!

ΝΟΜΟΣ 128/75 : ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Γνωρίζετε πως όσοι έχετε συνάψει συμβάσεις στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών, καταβάλλετε την περίφημη εισφορά 0,6% του νόμου 128/75 ;;; 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν πρόκειται για κάποια «ψιλά γράμματα» με στόχο να ευνοηθούν οι τράπεζες !!! 


Η εν λόγο εισφορά 0,6% του νόμου 128/1975 η οποία εμφανίζεται στις συμβάσεις δανείων. Όταν θεσπίστηκε η εισφορά αυτή, σκοπός της ήταν η επιδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων, σκοπός ο οποίος έχει καταργηθεί καθώς απαγορεύεται από την κοινοτική νομοθεσία !!! 

Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ (Товарищ Христо Zois) !!!





Товарищ Христо Zois ...... δηλαδή αν δεν απείχες από τα κοινά, θα σε βλέπαμε φωτό και στο Λευκό Οίκο ;;;


Στο Κάιρο τσακώσαμε προχθές τον ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ, 
που .... όλως τυχαίως ..... συμμετείχε στην αποστολή που συνόδευσε τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αίγυπτο.

Προηγουμένως, στις 10 Απριλίου, οι δημοσιογράφοι που συνόδεψαν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, τον τσάκωσαν ......... ξανά όλως τυχαίως .......... στο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας και, μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ταξίδεψε μαζί τους στην ίδια πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Πες μας καχύποπτους και συνομωσιολόγους ...... αλλά πως γίνεται ρε TOVARICH CHRISTO (Товарищ Христо) να δηλώνεις ότι απέχεις 
και μέσα σε ένα μήνα να σε τσακώνουμε τη μια με τον Πρωθυπουργό στη Μόσχα και την άλλη με τον Πρόεδρο στην Αίγυπτο ;;;

ΒΙΝΤΕΟ : ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ !!!

Γράφει η Ραχήλ Μακρή

Μερικοί έχασαν την ψυχραιμία τους και επιδόθηκαν σε προσωπικές επιθέσεις και σεξιστικά σχόλια, όπως αυτό που δέχθηκα από τον κ. Μητσοτάκη. 
Λυπάμαι που η ένδεια των επιχειρημάτων του κ. Μητσοτάκη τον οδήγησε στον κατήφορο των προσβολών επί προσωπικών επιλογών.
Του απαντώ ότι εξηγήσεις θα πρέπει να δώσει αυτός και ιδίως όταν από τις εξακόσιες κλήσεις που βρέθηκαν στην τηλεφωνική συσκευή του κ. Χριστοφοράκου οι τετρακόσιες αφορούσαν αυτόν και τους οικείους του.



Εξηγήσεις θα πρέπει να δώσει αυτός, γιατί ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και βαφτιστήρι του πατέρα του, διέθεσε 300.280 ευρώ άνευ ΦΠΑ από πόρους που διαχειρίζεται ο δήμος του για την ψηφιοποίηση του αρχείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που εδρεύει σε άλλο δήμο με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο σε εξοπλιστικά.

ΣΕΙΣΜΟΣ 7.8 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !!!

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,8 της κλίμακας ρίχτερ έπληξε σήμερα το Νεπάλ κοντά στην πρωτεύουσα Κατμαντού, σκοτώνοντας τουλάχιστον 688 ανθρώπους, καθώς και δεκάδες σε τρεις γειτονικές χώρες, ισοπέδωσε σπίτια, ναούς και προκάλεσε χιονοστιβάδες στο Έβερεστ στην αιχμή της σεζόν !!!



Οι αρχές φοβούνται πως ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να ανεβεί δραματικά, περισσότερες πληροφορίες προέρχονται από απομονωμένες και απομακρυσμένες περιοχές της περιφέρειας. 

ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ !!! ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

Έλληνες εκλεγμένοι και υπάλληλοι στην Ε.Ε. σαμποτάρουν την διαπραγμάτευση, δηλώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση απαρτίζεται από τρομοκράτες, βομβιστές και κομμουνιστές !!!



Δείτε το βίντεο από το 13:20 και μετά : 

 


ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ !!! ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Κοτζιάς : Θέλουν να μας στηρίξουν ή να δείξουν τι συμβαίνει σε μια χώρα με αριστερή κυβέρνηση ;;;




Σέβομαι τη Γερμανία αλλά όχι την πολιτική που ασκεί για την Ελλάδα - Θέλουμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό και στο τέλος θα το κάνουμε"Θέλουν να μας στηρίξουν για να έχουμε ανάπτυξη... ή αποφασίζουν να αφήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίζει δυσκολίες, να την τιμωρήσουν και να δώσουν ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μια χώρα που έχει αριστερή κυβέρνηση" αυτό το δίλλημα θέτει στην Ευρώπη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters από την Νέα Υόρκη, χθες, τελευταία ημέρα της πενθήμερης επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Ο κ. Κοτζιάς, τονίζει ότι σέβεται τη Γερμανία, όχι όμως και τη γερμανική πολιτική ή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το Βερολίνο την ελληνική οικονομία, επισημαίνοντας, όπως αναφέρει το Reuters, ότι η Αθήνα και οι εταίροι της στην ευρωζώνη θα πρέπει να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό για την κατάρτιση πολιτικών που θα αναζωογονήσουν την ανάπτυξη και θα επιτρέψουν στη χώρα να αποπληρώσει τα χρέη της.

ΠΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ & ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΥΡΩ !!!

Διαβάστε με προσοχή τις λεπτομέρειες του άρθρου, για να μην σας παραμυθιάζουν με τον τρόπο λειτουργίας του ELA !!!

Τα αεροπλάνα με τα ευρώ μεταφέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ, που τυπώνονται για λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος σε τυπογραφεία του εξωτερικού !!!




Σε αντίθεση με τα κέρματα, τα τραπεζογραμμάτια ευρώ δεν έχουν εθνική όψη που να αναφέρουν την χώρα που έχουν εκδοθεί. 
Αυτές οι πληροφορίες είναι σε κωδικοποιημένη μορφή στον πρώτο χαρακτήρα του αύξοντα αριθμού κάθε τραπεζογραμματίου. 

Ο πρώτος χαρακτήρας του αύξοντα αριθμού προσδιορίζει με μοναδικό τρόπο τη χώρα που εκδίδει τα τραπεζογραμμάτια.
Για παράδειγμα: "G0076....".
Το γράμμα «G» σημαίνει ότι προέρχεται από την Κύπρο.

Οι υπόλοιποι 13 χαρακτήρες είναι αριθμοί οι οποίοι, όταν προστίθενται δίνουν έναν μονοψήφιο αριθμό που έχει σχέση με την χώρα προέλευσης.
Ακολουθεί ο πίνακας με τις χώρες προέλευσης.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ BONUS ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

Γράφει ο Νίκος Μανιάτης

Εκτός από τη συνήθη προμήθεια που έπαιρναν όλοι οι τραπεζικοί κατά τη χορήγηση δανείων, στα δάνεια ελβετικού φράγκου υπήρχε και έκτακτο bonus, που κυμαινόταν από 0,20% έως 0,50% της χορήγησης και μοιραζόταν μεταξύ διευθυντή καταστήματος και υπαλλήλων σε αναλογία 30% - 30% - 40% !!!

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ !!!



Επειδή έχω παρακολουθήσει τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται ενάντα στους δανειολήπτες Ελβετικού κι επειδή αυτό που συμβαίνει είναι εντελώς άδικο και έπρεπε να έχει δοθεί λύση που αυτή είναι μία " Μετατροπή σε ευρώ με την ισοτιμία της ημερομηνίας χορήγησης" παραθέτω κάποιες σκέψεις και επιχειρήματα που ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 

1. Οι αρχικές πιστοποιήσεις του 2005 δόθηκαν χωρίς εξετάσεις σε όλους ανεξαιρέτως τους διευθυντές τουλάχιστον στην Εθνική με πιθανή γνώση της ΤτΕ!! 

2. Το να είναι πιστοποιημένος κάποιος δεν σημαίνει ότι ενημέρωσε σωστά τον πελάτη. Κι αυτό γιατί είχε συμφέρον και όφελος να προωθήσει το συγκεκριμένο προϊόν αφού οι Τράπεζες έδιναν μπόνους σε όποιον υπάλληλο ή Διευθυντή έδινε περισσότερα δάνεια σε Ελβετικό. Αρα ο "πιστοποιημένος" απιστοποίητος είχε πιθανόν προσωπικό συμφέρον να πουλήσει σε ελβετικό και όχι να ενημερώσει τον πελάτη !! Υπάρχουν σχετικές εγκύκλιοι για τα μπόνους . 

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΚΑΦΕ, ΚΛΑΜΠ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ !!!

ΦΟΒΕΡΗ κομπίνα σε καφετέρια και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι !!!



Τέλος σε μία απίστευτη κομπίνα έβαλε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς συνέλαβε τον διαχειριστή και ομόρρυθμο μέλος εστιατορίου - καφετέριας στην Αθήνα για μη έκδοση αποδείξεων μεγάλης αξίας.

Οπως διαπιστώθηκε, για το διάστημα από τα τέλη του 2009 έως τις αρχές του 2014 η επιχείρηση εξέδιδε μέσω ειδικά διαμορφωμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή παράνομες αποδείξεις λιανικών συναλλαγών, τις οποίες εκτύπωνε σε θερμικό χαρτί, όμοιο με τo προβλεπόμενο, ώστε ο πελάτης να πείθεται ότι έλαβε το νόμιμο παραστατικό. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί περισσότερες από 15.500 αποδείξεις.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας συμπεριλαμβάνεται και ο αδερφός του, επίσης διαχειριστής και ομόρρυθμο μέλος της επιχείρησης

Η ελεγχόμενη εταιρεία απέφυγε την απόδοση ΦΠΑ, το ύψος του οποίου θα προσδιοριστεί από την αρμόδια ΔΟΥ, υπολογίζεται όμως σε χιλιάδες ευρώ.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθη προχθές (16-02-2015) το πρωί 55χρονος ημεδαπός, διαχειριστής και ομόρρυθμο μέλος εταιρείας που λειτουργεί ως εστιατόριο - καφετέρια στην Αθήνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ποινικές και διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, και συγκεκριμένα για μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων λιανικών συναλλαγών μεγάλης αξίας.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 51χρονος αδερφός του συλληφθέντα, επίσης διαχειριστής και ομόρρυθμο μέλος της επιχείρησης.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της επιχείρησης, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, εντοπίστηκαν δύο νόμιμες σε χρήση ταμειακές μηχανές και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που εξέδιδε παράνομες - εικονικές αποδείξεις, οι οποίες προσομοίαζαν με τις προβλεπόμενες.

Πώς είχε στηθεί το κόλπο


ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ !!!

Η άνεργη και αμόρφωτη έφηβη, που έχτισε από το μηδέν μια πρωτοποριακή επιχείρηση 20.000.000 Λιρών !!!
Η Βρετανίδα μεγιστάνας εσωρούχων Μισέλ Μον, 43 ετών, είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση τόσο για επίδοξους επιχειρηματίες, όσο και για όλους όσους απογοητεύονται εύκολα και νομίζουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν !!!

  
Η ζωή της μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι !!!
Η σκωτσέζα δημιουργός της βρετανικής μάρκας Ultimo, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996, μεγάλωσε σε μια φτωχή περιοχή της Γλασκόβης, εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 χωρίς προσόντα, και έμεινε έγκυος στα 18.
Αλλά τα προβλήματα δεν ήταν αυτά. Επεσε θύμα ληστείας και επίθεσης έξω από το γραφείο της, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2011 και το δύσκολο διαζύγιό της της κόστισε σχεδόν τη μισή περιουσία της.
Η Μον έχει γράψει για το ταξίδι της από άνεργη έφηβη στη δημιουργία μας από τις πιο εμβληματικές μάρκες εσωρούχων του κόσμου στο νέο της βιβλίο «Ο αγώνας μου στην κορυφή».
Σήμερα, η περιουσία της εκτιμάται σε 30 εκατομμύρια δολάρια (καθαρή αξία).
Δείτε παρακάτω μερικούς σταθμούς της ζωής της, μέσα από το βιβλίο της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ;;;

Ανάλυση Guardian: Πόσα και που χρωστάει η Ελλάδα !!!

Οι επόμενοι μήνες είναι άκρως καθοριστικοί για την Ελλάδα. 
Μπορεί μέχρι τώρα να εξασφάλιθσε τα χρήματα για τις πληρωμές των δόσεων προς το ΔΝΤ, ωστόσο οι δόσεις που ακολουθούν προς το Ταμείο, την ΕΚΤ και τα T-bills, είναι πολύ μεγαλύτερες των προηγούμενων μηνών. 
Το διάγραμμα που ακολουθεί δείχνει πως πηγαίνουν οι αποπληρωμές ανά μήνα και δείχνουν έκτυπα πως ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος προμηνύονται «καυτοί» - και όχι λόγω καιρικών συνθηκών.
Ο δεύτερος πίνακας δείχνει πως αν η Ελλάδα καταφέρει να ξεπεράσει τον κάβο του καλοκαιριού, θα έχει μπροστά της κάποιους πιο διαχειρίσιμους -από οικονομικής άποψης- μήνες. 
Είναι χαρακτηριστικό πως το Νοέμβριο δεν έχει να πληρώσει καμία δόση, ενώ ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος δεν είναι τόσο δεσμευτικοί.

EXOYN ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ !!!

Ποια διαθέσιμα ρε λαμόγια βλαχοδήμαρχοι ;;;
Οι περισσότεροι είστε για τη φυλακή, χρωστάτε και στους αγέννητους, ενώ έχετε κατακλέψει και καταχρεώσει τους Δήμους σας !!!




Είστε μονίμως ελλειμματικοί και συντηρείστε επί 40 ολόκληρα χρόνια με τα χρήματα του κράτους !!!
Ζείτε, τρώτε και κονομάτε, χάρη στην ελεημοσύνη του κρατικού προϋπολογισμού και των εκάστοτε κυβερνήσεων !!!

Και έχετε το θράσος ρε βλαχοδήμαρχοι να απαιτείτε από το κράτος να έχετε λόγο και βέτο ως προς την επιλογή της τράπεζας και το είδος του λογαριασμού που θα χρησιμοποιείται εκάστοτε, για τη διαχείριση της κρατικής ελεημοσύνης που τσεπώνετε κάθε χρόνο, στις πλάτες των Ελλήνων που παράγουμε με τα δικά μας μέσα και χρήματα το ψωμί που τρώμε ;;;

Αν θέλετε λοιπόν να μιλάτε για διαθέσιμα, αφαιρέστε από αυτά που σας ζήτησε η κυβέρνηση να καταθέσετε στην ΤτΕ, το σύνολο της χρηματοδότησης της μαύρης τρύπας σας από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Το πρόσημο είναι ΜΕΙΟΝ και το νούμερο ΚΟΚΚΙΝΟ.

Αυτά είναι τα πραγματικά ταμειακά σας διαθέσιμα.
Κόκκινα και Αρνητικά !!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ PROTON BANK !!!

Παραιτήθηκαν όλοι οι συνήγοροι στην υπόθεση της Proton Bank !!!






Εμπλοκή σημειώθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα επισφαλή δανεια της Proton Bank την περίοδο που επικεφαλής ήταν ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Όλοι οι συνήγοροι υπεράσπισης παραιτήθηκαν επικαλούμενοι απόφαση της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, με βάση την οποία μετά τη δεύτερη διακοπή της ποινικής δίκης, είναι υποχρεωμένοι να απέχουν από τα καθήκοντα τους, εκτός και αν υφίσταται κίνδυνος παραγραφής του αδικήματος. Όπως επεσήμαναν οι συνήγοροι εφόσον παραβούν την οδηγία του ΔΣΑ , απειλούνται ακόμη και με αφαίρεση της επαγγελματικής άδειας τους για δυο μήνες.

Το δικαστήριο αναμένετα να προβεί στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων. Ωστόσο και αυτό δεν ειναι σιγουρο οτι θα διασφαλίσει την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς δεν αποκλείεται και εκείνοι να δηλώσουν κώλυμα λόγω της απόφασης του ΔΣΑ. Ακόμη όμως και αν τελικώς αποδεχθούν το διορισμό τους, το πιθανότερο είναι οτι η εκδίκαση θα διακοπεί προκειμένου οι νεοδιορισθέντες να ενημερωθούν επί της ογκωδέστατης δικογραφίας.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ : ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ 1.800.000 Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ;;;

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ζόρικα
Εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση των 1,8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο Λεωνίδας Μπόμπολας αναμένει η αρμόδια εφορία !!!


Ήδη η έρευνα που έχει γίνει δείχνει ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της φοροδιαφυγής του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα, διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Ελλάκτωρ.
Η εμφάνιση αλλά και η κατάθεση των 1,8 εκατ. ευρώ φέρνει νέα προβλήματα στην οικογένεια Μπόμπολα.
Οι αρμόδιες φορολογικές αρχές αναμένουν από στιγμή σε στιγμή την εντολή από τον οικονομικό Εισαγγελέα που θα τους δίνει το δικαίωμα να αρχίσουν έρευνα που θα πιστοποιεί ότι είναι νόμιμα (έχoυν φορολογηθεί) τα 1,8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.
Η έρευνα θα έχει ως επίκεντρο μόνο το ποσό της κατάθεσης που έγινε στην εφορία.
Ήδη η έρευνα που έχει γίνει δείχνει ότι ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.
Πηγή του υπουργείου Οικονομικών έλεγε ότι σε αυτή τη φάση ακόμη και για τον κ. Μπόμπολα δεν είναι εύκολο να βρει 1,8 εκατ. ευρώ. 


ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Μετά την ανακοίνωση αυτή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το Κούρεμα των Δανείων μας πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!! 
Οι γερμανικές τράπεζες έχουν τη μεγαλύτερη έκθεση διασυνοριακών δανείων στην Ελλάδα !!!



Από τα σχεδόν 46,8 δισ. δολάρια που όφειλαν στο εξωτερικό οι Έλληνες δανειολήπτες, στις γερμανικές τράπεζες αντιστοιχούσαν 13,3 δισ. δολάρια, στις αμερικανικές 12,7 δισ. δολάρια και στις βρετανικές 12,2 δισ. δολάριαΟι γερμανικές τράπεζες είχαν τη μεγαλύτερη έκθεση διασυνοριακών δανείων στην Ελλάδα - ακολουθούμενες από τις αμερικανικές και τις βρετανικές τράπεζες - στο τέλος του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank for International Settlements, BIS).

Από τα σχεδόν 46,8 δισ. δολάρια που όφειλαν στο εξωτερικό οι Έλληνες δανειολήπτες, στις γερμανικές τράπεζες αντιστοιχούσαν 13,3 δισ. δολάρια, στις αμερικανικές 12,7 δισ. δολάρια και στις βρετανικές 12,2 δισ. δολάρια.

Οι ολλανδικές τράπεζες έχουν έκθεση 1,7 δισ. δολάρια, οι γαλλικές 1,6 δισ. δολάρια και οι ιταλικές 1,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, που έχουν συλλεχθεί από 31 χώρες και αντανακλούν τον "τελικό κίνδυνο", που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και ενέχυρα.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

Επίτευγμα της Τράπεζας Αττικής η αυτόνομη η πορεία της !!!



Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ δεν έχει ανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα, δεν έχει χρησιμοποιήσει εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου και δεν έχει πουλήσει ούτε ένα ευρώ δανείων σε κοράκια του εξωτερικού !!!

Με αυτόνομη πορεία θα συνεχίσει η Τράπεζα Αττικής και ήδη πηγές της διοίκησης εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο βασικός μέτοχος που διαχρονικά είναι το ΤΣΜΕΔΕ , θα καλύψει άνετα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τον Ιούνιο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, η συζήτηση για συγχώνευση με την Εθνική αλλά και το να αποτελέσει η Αττικής την bad bank απορρόφησης των κόκκινων δανείων άλλων Τραπεζών έχει οριστικά εγκαταλειφθεί.
Στο στρατηγείο της οικονομικής πολιτικής έχει αποφασιστεί η Αττικής να συνεχίσει την πορεία της και να αποτελέσει μία boutique Τράπεζα η οποία θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή δομή και ιδιαίτερα στον κλάδο των υποδομών όπου και αποτελεί πυλώνα ο βασικός μέτοχος του Ιδρύματος, το ΤΣΜΕΔΕ. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ΑΜΚ, όπως άλλωστε ορίζουν τα πρωτόκολλα για την φερεγγυότητα των Τραπεζικών ιδρυμάτων. 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ BLOOMBERG !!! ΣΙΩΠΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ !!!

Τα ελληνικά ΜΜΕ, που σπεύδουν με πρωτοφανή ταχύτητα να αναμεταδώσουν οτιδήποτε αρνητικό για την Ελλάδα παίζεται στα ξένα ΜΜΕ, χωρίς μάλιστα να μπουν ούτε στον κόπο της διασταύρωσης, με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζονται καθημερινά, τρώγοντας κάθε φόλα που κυκλοφορεί στην παγκόσμια μιντιακή αγορά,  αυτή την ανάλυση του BLOOMBERG την έθαψαν εντελώς !!!

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

Διαβάστε την λοιπόν εδώ κατ' αποκλειστικότητα !!!

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ !!!

ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΘΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

Όλα τα λεφτά .... των θεσμών .... η Δανέζα πρωθυπουργός Helle Thorning Schmidt, που συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέματα με τον θαυμασμό των ανδρών και το μίσος των γυναικών, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες !!!

Η γυναίκα είναι ΘΕΑ !!!
Το φοράει το ταγεράκι, δεν την φοράει αυτό !!!
Ότι και να βάλει πάνω της, είναι πάντα κλασάτη, κομψή και σέξι !!!

Αυτή τη φορά έκανε μεγάλη αβάντα στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!
Έσκασε μύτη στις Βρυξέλλες ντυμένη ΣΥΡΙΖΑ !!!

Απολαύστε την οι άντρες ......... και μισήστε την οι γυναίκες ......

Η ΕΛΠΙΔΑ .... ΗΡΘΕ !!!


heller1  heller1

ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ !!!

Μπράβο στην ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ που τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, για να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα !!!

Το μεγαλύτερο της όμως επίτευγμα είναι ότι κατάφερε να γίνει δεκτή στη Σαουδική Αραβία, χωρίς να υποχρεωθεί να φορέσει μαντήλα στο κεφάλι !!!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Διαγραφές, παγώματα και ρυθμίσεις δανείων ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς !!!

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πουλιέται για κοινωνική παροχή της Τράπεζας, η νομοθετική υποχρέωση του Ν. 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση !!!
Η δράση αυτή καλύπτει ποσά μέχρι 20.000 ευρώ και αφορά μόνο τους δανειολήπτες που θα κατορθώσουν να ενταχθούν στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση !!!
Δηλαδή καλύπτει μόνο δανειολήπτες που διαθέτουν μηνιαίο εισόδημα μέχρι 200 ευρώ, συν 20 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί !!!

Πόσοι από εσάς έχετε τις προϋποθέσεις για να κατορθώσετε να ενταχθείτε στο νέο, φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς ;;;


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΦΑΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!
Στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς αναγράφονται τα εξής :
«.........Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας.......» !!!

Αυτό σημαίνει Marketing !!!
Θα τρέξουν όλοι οι δανειολήπτες στα καταστήματα της τράπεζας, και όταν το 90% από αυτούς διαπιστώσουν ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα, θα πάρουν για ΚΑΡΟΤΟ μια προσφορά ΡΥΘΜΙΣΗΣ, προκειμένου να αποδεχθούν εγγράφως τις οφειλές τους κατά κεφάλαιο και τόκους και για να υπογράψουν νέες, έγκυρες συμβάσεις, αφού οι παλιές είναι όλες, αν όχι άκυρες στο σύνολό τους, τουλάχιστον καταχρηστικές !!!

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης !!!

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι :

1. Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Πιστωτικές Κάρτες.

2. Παγώνει τα Στεγαστικά Δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

Το βαθύ σύστημα έχει ήδη ετοιμάσει την επόμενη μέρα στην τεχνολογία του ελέγχου των μαζών !!!
Ήρθε η ώρα να γίνουν ρομποτάκια οι απανταχού της γης λοβοτομημένοι ραγιάδες, που σύντομα θα σχηματίζουν ουρές στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών για να αγοράσουν το νέο αυτό gadget !!!




Σύστημα τηλεχειρισμού ανθρώπων δοκιμάζεται στη Γερμανία !!!
Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πού θα πας, απλά καταλήγεις εκεί, λένε οι ερευνητές !!!


Χρησιμοποιώντας ένα απλό κινητό τηλέφωνο που επικοινωνεί με ηλεκτρόδια τοποθετημένα στα πόδια, γερμανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα πρωτότυπο σύστημα καθοδήγησης ανθρώπων.

Το σύστημα «cruise control για πεζούς», όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του στο Πανεπιστήμιο Λάιμπνιτς του Ανόβερου, βασίζεται σε μάλλον απλή τεχνολογία: έναν ελεγκτή που λαμβάνει ασύρματα εντολές από μια εφαρμογή για smartphone, και μερικά ηλεκτρόδια που προήλθαν από μια συσκευή μασάζ αγορασμένη στο Amazon.

Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά κάθε μηρού και ενεργοποιούν τον ραπτικό μυ, έναν μακρόστενο μυ που εκτείνεται από τη λεκάνη μέχρι την εσωτερική πλευρά του γονάτου και ελέγχει την περιστροφή των ποδιών.

Όταν ο χειριστής δώσει εντολή για στροφή προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, το αντίστοιχο ηλεκτρόδιο δημιουργεί στον περιπατητή μια αίσθηση «σαν γαργάλημα», η οποία τον παρακινεί να στρίψει.





Ο χρήστης πάντως, δεν κινδυνεύει να οδηγηθεί στον γκρεμό παρά τη θέλησή του. «Ένα σχόλιο που έκαναν οι εθελοντές ήταν πως είχαν πάντα την αίσθηση πως θα μπορούσαν να αγνοήσουν το σήμα και να ανακτήσουν τον έλεγχο των κινήσεών τους» λέει ο Μαξ Φάιφερ, επικεφαλής της ομάδας, μιλώντας στο περιοδικό Wired.

ΕΛΕΟΣ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ !!!

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ !!! ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!

Νίκος Παππάς προς Γιάννη Στουρνάρα : Να είσαι πιο συνεργάσιμος !!!



Η πρόταση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ για την υιοθέτηση του θεσμού του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, αποκτά καθημερινά περισσότερους υποστηρικτές !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_297.html

«Η υπομονή έχει και τα όριά της» λέει το σχετικό γνωμικό και προφανώς αυτή τελειώνει για την κυβέρνηση και την σχέση της με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Η κυβέρνηση λοιπόν έστειλε μήνυμα δια στόματος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ζητώντας του να συνεργαστεί για την διαφάνεια στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Μιλώντας στη Wall Street Journal, ο Νίκος Παππάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας θα είναι πιο συνεργάσιμος για τα θέματα αυτά στο μέλλον».

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του κ. Στουρνάρα να δώσει στοιχεία για τα δάνεια των μέσων ενημέρωσης.

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ : ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA !!!

Χρειάστηκε να περάσουν 50 λεπτά από την έναρξη του δελτίου ειδήσεων για να κάνει αναφορά η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ στο θέμα !!!



Στην υπόθεση σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα για φοροδιαφυγή 4 εκ ευρώ, αναφέρθηκε πενήντα λεπτά από την έναρξή του, το δελτίο ειδήσεων του Mega . Η Όλγα Τρέμη έκανε λόγο για «φορολογική εκκρεμότητα που ήταν στη φάση της διευθέτησης» και παράλληλα εξέφρασε «τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που γεννά ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης και η εξάντληση κάθε αυστηρότητας στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία».

Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε από την Όλγα Τρέμη: «η φορολογική εκκρεμότητα του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα μπήκε στο αρχείο μετά την οριστική διευθέτησή με πρωτοβουλία του ιδίου».

«Η φορολογική εκρεμμότητα βρισκόταν στη φάση τη διευθέτησης και μάλιστα είχε δοθεί από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές προθεσμία ένδικων μέσων ή συμβιβασμού μέχρι τις 30 Απριλίου του 2015. 
Ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης πάντως και η εξάντληση κάθε αυστηρότητας στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία που είναι σε διαδικασία διευθέτησης των υποχρεώσεών του και η προσπάθεια να σπιλωθεί η επαγγελματική και προσωπική του εικόνα δημιουργεί προβληματισμό. 

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!! 4 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

Τους έχουμε ξεσκίσει !!!

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
  1. ΕΞΩΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ, ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ
  2. ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ
  3. ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ
  4. ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρες τις αποφάσεις !!!

Η ΤΥΦΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία να ερευνήσει στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα στην Κύπρο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο επιδεικνύει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, επικαλούμενη κυρίως το γεγονός πως η υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας απασχολεί μόνο την κυπριακή Δικαιοσύνη !!!




Στο τεύχος 75 το HOT DOC παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ερευνήσει όπως θα όφειλε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου και των εταιρειών του. 
Η Κυπριακή Βουλή, η Κυπριακή Αστυνομία, η Τράπεζα της Ελλάδας, και η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου με πορίσματά τους θέτουν σοβαρά θέματα νομιμότητας για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν τα μετοχοδάνεια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΜIG. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν κινητοποιείται.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

Φρένο στη διαδικασία πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας που είχε κινηθεί σε βάρος δανειολήπτη σε ελβετικό φράγκο βάζει δικαστική απόφαση !!!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με την υπ' αριθμόν 3965/2015 απόφασή του, έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δανειολήπτης, «μπλοκάροντας» τον πλειστηριασμό των ακινήτων του μέχρι την κύρια συζήτηση της αγωγής τον Ιούνιο του 2016.

Η υπόθεση αφορά σε επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη που το 2007 έλαβε από τράπεζα επιχειρηματικό δάνειο, ύψους 376.700 σε ελβετικό φράγκο, ποσό που αντιστοιχούσε τότε σε 230.000 ευρώ, με 3ετή προστασία δόσης. Τα επόμενα χρόνια ο δανειολήπτης κατέβαλε για την αποπληρωμή του δανείου το ποσό των 148.000 ευρώ, ώσπου το 2012, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας -όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του- τού στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει την καταβολή των δόσεων.

Κατόπιν, η τράπεζα κατήγγειλε το δάνειο λόγω καθυστερούμενων οφειλών και εξέδωσε διαταγή πληρωμής, ενώ -παράλληλα- προχώρησε σε κατάσχεση του συνόλου της ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη και επέκειτο πλειστηριασμός της. Όλα αυτά την ώρα που η τράπεζα, ύστερα κι από τις διαδοχικές ανατιμήσεις του ελβετικού φράγκου, προσδιόριζε τη δανειακή οφειλή σε 237.798 ευρώ (252.066 ελβετικά φράγκα).

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΛΑΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΕΠΟ !!!




Αρ. Πρ. 1847/20-4-2015
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Υφαρπαγή" πλαστής φορολογικής ενημερότητας από την ΕΠΟ, προκειμένου η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να εισπράξει έκτακτη επιχορήγηση 1,4 εκατ. ευρώ, αποκάλυψε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. 
Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ απευθύνθηκε σε άλλη ΔΟΥ από εκείνη στην οποία ανήκει για να πάρει την ενημερότητα(!), πράγμα το οποίο κατάφερε, αλλά τελικά η απάτη των ποδοσφαιρο-παραγόντων αποκαλύφθηκε και ο Στ. Κοντονής αποφάσισε να μην δοθούν τα χρήματα. Οι αποκαλύψεις έγιναν στη Βουλή, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η υπόθεση ξεκίνησε, όταν ο τ. υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε να δώσει έκτακτη επιχορήγηση προς την ΕΠΟ ύψους 1.434.100 ευρώ, που θα δρομολογούνταν σε ερασιτεχνικά σωματεία. Το Ελεγκτικό Συνέδριο με απόφασή του, στις 17 Νοεμβρίου 2014, μπλόκαρε την απόδοση των χρημάτων, επειδή η ΕΠΟ έχει χρέη προς το Δημόσιο. Πώς αντέδρασε η ΕΠΟ; Πήρε αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας από την ΙΖ’ ΔΟΥ Αθηνών με ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου 2014, ώστε να το παρουσιάσει και να πληρωθεί το σύνολο των 1,4 εκατ. ευρώ.

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

EKTAKTO !!!  Συνελήφθη με το αυτόφωρο για φοροδιαφυγή ο Λεωνίδας Μπόμπολας !!!
Χρωστούσε 14.000.000, τα ρύθμισε σε 12 δόσεις, πλήρωσε 1.800.000 ευρώ, ανεστάλη η ποινική του δίωξη και αφέθη ελεύθερος !!!





Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας, Λεωνίδας Μπόμπολας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Newsbomb, ο Λεωνίδας Μπόμπολας οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα.

Tα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας «Άκτωρ» είναι αυτά της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Ο γνωστός επιχειρηματίας οδηγείται ενώπιον της Εισαγγελίας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΑΜΜΑ ΤΟΥ !!!

Είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψηφίζουν τέτοια σούργελα ;;;
Θα μπορούσε ποτέ να σώσει την Ελλάδα ένας φλούφλης που έφτασε στα 60+ του χρόνια στο διαζύγιο, επειδή η μαμμά του έκοψε το χαρτζηλίκι ;;;




ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

Μήνυμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Μελβούρνη
Βαρουφάκης: Αντιμετωπίζουμε πραξικόπημα, όχι με τανκς όπως το 1967, αλλά μέσω τραπεζών





Οι διαπραγματεύσεις είναι εξουθενωτικές γιατί το ΔΝΤ και οι εταίροι ασκούν καταστροφική πολιτική - Ακόμα και ένας δεκάχρονος κατανοεί πλέον πως το τεράστιο δάνειο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα σε αυστηρά μέτρα λιτότητας, ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας«Εξουθενωτικές» χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς o Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε μήνυμά του, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Μελβούρνη.

Ακόμα και ένας δεκάχρονος κατανοεί πλέον πως το τεράστιο δάνειο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα σε αυστηρά μέτρα λιτότητας, τη στιγμή που το εθνικό εισόδημα της Ελλάδας έχει μειωθεί 25%, ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Βαρουφάκης. «Στο τέλος αν έχεις μια άρρωστη αγελάδα και την κτυπάς συνεχώς για να παράγει περισσότερο γάλα, το μόνο που θα πετύχεις είναι να την εξασθενίσεις περισσότερο και να μην παράγει καθόλου γάλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;;; ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στις ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων και Μεγάλου Πλούτου !!!
Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα η εφορία που ελέγχει τη λίστα Λαγκάρντ !!!




Ν. Βαλαβάνη : Δεν πληρώνω το λογαριασμό γιατί θα είναι σαν να υποκύπτω στον εκβιασμό των συστεγαζόμενων εταιρειών που δεν καταβάλουν τις οφειλές τους στη ΔΕΗ.

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την ώρα που το κράτος αναζητά διακαώς έσοδα για να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητας το οποίο παραδέχονται δημόσια υπουργοί όπως ο Δημήτρης Μάρδας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, την ίδια στιγμή το κτήριο που φιλοξενεί την εφορία που είναι αρμόδια για τον έλεγχο, μεταξύ άλλων, της λίστας Λάγκαρντ είναι χωρίς ρεύμα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα!

Κι αυτό για τί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), χωρίς καμία προειδοποίηση, έκοψε το ρεύμα σε δεκάδες επιχειρήσεις και γραφεία, που στεγάζονται στο 17όροφο κτήριο της λεωφόρου Κηφισίας στο οποίο φιλοξενούνται οι ΔΟΥ Μεγάλου Πλούτου και Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Η πολιτική προϊστάμενος των δύο εφορειών από τις οποίες προσδοκώνται έσοδα από ελέγχους, Νάντια Βαλαβάνη, το πρωί της Τετάρτης δήλωσε ότι δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό των ιδιωτών οφειλετών και παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κανένας έλεγχος αφού δεν δουλεύει κανένας υπολογιστής.



«Θα μπορούσα να δώσω εντολή και να πληρωθεί η οφειλή μέσα σε μισή ώρα. Έτσι όμως θα ήταν σαν να δίνω το "οκ" σε εταιρείες με πολύ μεγάλο πλούτο να μην πληρώνουν τις οφειλές τους επειδή μπορεί να συστεγάζεται με μια εφορία» δήλωσε η αναπλητρώτρια υπουργός Οικονομικών στο MEGA.

«Δεν πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν και είναι στη λογική μεροδούλι-μεροφάι» συμπλήρωσε η κυρία Βαλαβάνη.

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

Δεν υπάρχει έξοδος από το ευρώ !!!
Οι απειλές του GREXIT είναι η μεγαλύτερη επικοινωνιακή απάτη των δανειστών, για να κρατάνε σε ομηρία Πολίτες και Κυβερνήσεις !!!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!
ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ & ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

Το ενιαίο νόμισμα είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ (Άρθρο 140, παρ. 3, Συνθήκη Λισαβώνας) !!!
Αυτός είναι ο εφιάλτης Δανειστών & Βερολίνου !!!
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να αυτοκτονήσουμε !!!



Ντράγκι: Δεν προβλέπεται Grexit από τις Συνθήκες !!!

Η αποχώρηση ενός κράτους μέλους από την Ευρωζώνη δεν προβλέπεται στις Συνθήκες επανέλαβε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή τουΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου.

Ερωτηθείς από τον κ. Χρυσόγονο αν η συμμετοχή ενός κράτους – μέλους στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη, καθώς και αν η ΕΚΤ θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της για την αποφυγή ενός αντίθετου σεναρίου, ο κ. Ντράγκι επεσήμανε ότι αμετάκλητος χαρακτήρας του ευρώ είναι μέρος της αρχιτεκτονικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την εποχή της Συνθήκης του Μάαστριχτ.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ επανέλαβε ότι οι Συνθήκες δεν προβλέπουν αποχώρηση κανενός κράτους – μέλους, ενώ πρόσθεσε ότι η επιτυχία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ) εξαρτάται από την πλήρη συμμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών - μελών της Ευρωζώνης με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις σε ότι αφορά τις επιδιωκόμενες οικονομικές πολιτικές.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Κατασχετήριο στα γραφεία της ΝΔ και δέσμευση των λογαριασμών της !!!

nea-xreokratia

Πνιγμένη στα χρέη είναι πλέον και με τον νόμο η Νέα Δημοκρατία αφού το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δέσμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από..τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτηρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει. 
Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας και τα ανεξόφλητα ενοίκια.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΤΗΛ. 2111044114 !!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Απενοχοποιηθείτε οι άνεργοι και τα φτωχοποιημένα θύματα των Μνημονίων !!! 
Συνειδητοποιήστε ότι η μόνη μας ευθύνη είναι η λάθος επιλογή των πολιτικών ηγεσιών της μεταπολίτευσης τις οποίες εμπιστευθήκαμε !!!

Μην κάθεστε όμως με σταυρωμένα τα χέρια, υποταγμένοι στη μοίρα που σας επιφύλαξε το Δόγμα του Σοκ.
Κάντε τη ντροπή σας ΟΡΓΗ και διεκδικείστε τη ζωή, την περιουσία και τη αξιορπέπεια που σας έκλεψαν !!!  


Ντρέπομαι.
Περνάνε τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες ... και τα χρόνια.

Μπαίνοντας στην ανεργία νόμιζα πως θα ήταν ένα πέρασμα, ένα διάλειμμα για ξεκούραση και μετά από λίγο μια νέα δουλειά θα έρθει. Ενάμιση χρόνο μετά, κι ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι.

Καθημερινό άγχος για όλα. Να πληρώσω νοίκι και λογαριασμούς πρώτα, μην τυχόν και μείνω χωρίς σπίτι και χωρίς ρεύμα, και μετά να τρως μακαρόνια - και κρέας αν τύχει. Δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει η μέρα που θα τρώω για 4 ημέρες ζάχαρη με ψωμί, αφού δεν υπήρχε τίποτα άλλο στα ντουλάπια.

Αργά και σταθερά, μέρα με την μέρα, απομονώνομαι από όλους.. Δεν μπορώ να ακολουθήσω πια φίλους και γνωστούς και δεν θέλω να γίνομαι βάρος.

Ντρέπομαι που στα 32 μου χρόνια έχω ανάγκη ακόμη τα 100€ της μάνας και τα 100€ της γιαγιάς μου... Ντρέπομαι. Ακόμη κι αν δεν έχω φαγητό για εμένα, ντρέπομαι να ζητήσω κάτι παραπάνω.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

Eμπάργκο τέλος !!!
Ήρθαν οι Ρώσοι ειδικοί για τον έλεγχο των ελληνικών εταιρειών με σκοπό από τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων στη Ρωσία !!!


Εμπάργκο τέλος: Ήρθαν οι Ρώσοι επιθεωρητές - Ξεκινάνε οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων από τον επόμενο μήνα
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ρωσικής αγοράς στη Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία και Κύπρο.

Ο υπεύθυνος ρωσικός οργανισμός «Rosselhoznadzor», ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2015, τον έλεγχο των προμηθευτών των γεωργικών προϊόντων στις προαναφερθείσες χώρες αναφέρει ο Alexei Alekseenko.


Ο έλεγχος των προμηθευτών στις τρεις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν προγραμματισμένος για τις αρχές Απριλίου, αλλά στην συνέχεια η ημερομηνία άλλαξε. Ο έλεγχος περιλαμβάνει όλες οι γεωργικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προμήθειες στην ρωσική αγορά.

«Περίπου 24 εταιρείες θα ελεγχθούν στην Ελλάδα, αρκετές στην Ουγγαρία, ενώ στην Ινδία τέσσερις ή πέντε εταιρείες. Η Κύπρος ζήτησε για τεχνικούς λόγους λίγο χρόνο, ώστε να ελέγξει τις εταιρείες της Νήσου, ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος στις 27 Απριλίου, για περίπου έξι έως οκτώ εταιρείες », δήλωσε ο Alexeenko.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο έλεγχος θα πρέπει να λήξει στις 30 Απριλίου. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αμέσως στις χώρες, καθώς και τα τελικά αποτελέσματα θα είναι έτοιμα μέσα σε λίγες ημέρες μετά την επιθεώρηση.

Η Ρωσία τον Αύγουστο του 2014 περιόρισε τις εισαγωγές προϊόντων διατροφής από τις χώρες που είχαν επιβάλει κυρώσεις εναντίον της, μεταξύ άλλων και των τριών χωρών από την ΕΕ.

Η απαγόρευση περιλάμβανε , το βόειο κρέας, το χοιρινό κρέας, τα πουλερικά, λουκάνικα, το ψάρι, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και ορισμένα άλλα προϊόντα. Ωστόσο, ορισμένες χώρες εκτός ΕΕ, όπως η Ελλάδα και η Ουγγαρία, στράφηκαν προς την Μόσχα με το αίτημα να ακυρωθεί ή ακόμη και να μειωθεί το εμπάργκο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μελετάται η δυνατότητα αυτή και για την Κύπρο.

Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ !!!

SSL Certificates