.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Δεν υπολογίζει Πρωθυπουργό, ΠτΔ και Βουλή !!!
Άδειασε και τον Ποτάμη, μετά τους Τσίπρα, Βαρουφάκη, Νικολούδη, Καμμένο, Νικολόπουλο, κλπ !!!
Ο Στουρνάρας αρνείται να δώσει στοιχεία για τα εμβάσματα πολιτικών στο εξωτερικό !!!




Πόντιος Πιλάτος !!!

Αδυναμία να αποστείλουν στη Βουλή στοιχεία για υπουργούς ή βουλευτές που μπορεί να μετέφεραν χρήματα από καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού, δηλώνουν τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), σύμφωνα με έγγραφά τους που διαβιβάστηκαν στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί ερώτηση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και βουλευτές του κόμματος. Η ερώτηση απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών και ο Γιάνης Βαρουφάκης διαβίβασε στις 3 Απριλίου τα απαντητικά έγγραφα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών δεν διαθέτει στοιχεία σχετικά με όσα αναφέρονται στην ερώτηση. Περαιτέρω, σημειώνουμε ότι ακόμη και αν διαβιβάζαμε την ερώτηση στις τράπεζες- μέλη μας, θα ήταν άνευ αντικειμένου, καθ’ όσον τα αιτούμενα στοιχεία διέπονται από το τραπεζικό απόρρητο, το οποίο αίρεται εν προκειμένω μόνο με σχετικό αίτημα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3α του Ν. 3213/2003», αναφέρει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και δηλώνει «στη διάθεση των βουλευτών για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση».

ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΡΤΑΣ ΕΤΕ 60%, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ !!! ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ 90% !!!









Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ μιλάμε με δράσεις, πράξεις και αποτελέσματα !!!
Και μαζί μας μιλάνε όλα τα μέλη του Κινήματος, που συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ & ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ !!!

koyikΣε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο υφυπουργός Επικράτειας Τέρενς Κουίκ σε ομιλία του στην Κομοτηνή !!!
Ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως και ο ίδιος θα ενταχθεί στην ρύθμιση καθώς επί 40 χρόνια μπορεί να ήταν συνεπείς φορολογούμενος, τα τελευταία έξι όμως χρόνια λόγω επαγγελματικών δυσκολιών αναγκάστηκε να πληρώνει μικρότερες δόσεις, όταν μπορούσε, με συνέπεια η εφορία, σε εφαρμογή του νόμου, να παρακρατά στην πηγή μέρος των χρημάτων του πριν μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό του, ενώ αποκάλυψε πως κατάσχεσε και το σπίτι του, που ήταν πολλαπλάσιας αξίας του χρέους του.
Για τη ρύθμιση των 100 δόσεων προς την εφορία, ο Τέρενς Κουίκ ανέφερε ότι, λόγω προετοιμασίας των υπαλλήλων μηχανογράφησης του ΥΠΟΙΚ «το σύστημα θα ανοίξει για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μετά το Πάσχα» και τόνισε ότι η ρύθμιση «θα σώσει κόσμο» και ότι είναι η «δημοφιλέστερη παρέμβαση της νέας κυβέρνησης».
«Βαρέθηκα να ακούω κάθε μέρα την ίδια κινδυνολογία για την πατρίδα μας. Ότι δήθεν βαδίζουμε στην καταστροφή. Οι δανειακές υποχρεώσεις που φόρτωσαν την Ελλάδα Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος με τα μνημόνιά τους, θα εκπληρωθούν και από τον Ιούλιο θα τρέξει πλέον ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα, που δεν θα έχει δηλητηριώδεις συνταγές»

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ PSI+ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΜΜΕ : 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, 720.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!

Όλη η αλήθεια για τα θαλασσοδανεισμένα ΜΜΕ, σε έναν τίτλο !!!
Ευχόμαστε στο ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, που δίνει βήμα στην αλήθεια και στις αποκαλύψεις,  να έχει εκπομπή και την επόμενη Κυριακή !!!




ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!! ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ !!!




Το αποκαλυψαμε ΕΔΩ πριν λίγες ημέρες !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/04/siemens.html

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

FT: Ερευνα των Βρυξελλών για παράνομες χρηματοδοτήσεις τραπεζών !!!




Η Ευρωπαϊκή Ένωση συλλέγει στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για αν διαπιστωθεί αν η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία είχαν παρανόμως αντασφαλίσει τράπεζες, οι οποίες ενίσχυσαν τα κεφάλαιά τους με περιουσιακά στοιχεία που θεωρούνται χαμηλής ποιότητας στην υπόλοιπη ευρωζώνη.

Στο μικροσκόπιο οι «αναβαλλόμενες απαιτήσεις»

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Financial Times η ουσία του ζητήματος βρίσκεται στις λεγόμενες «αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις» έναντι των κυβερνήσεων, δηλαδή τα χρήματα, τα οποία οι κυβερνήσεις οφείλουν αναδρομικά στις τράπεζες της χώρας τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προς το παρόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει πληροφορίες που ζητήθηκαν από τα κράτη μέλη για να διαπιστώσει εάν πρέπει να γίνει μια επίσημη έρευνα. Αξιωματούχοι που γνωρίζουν την υπόθεση ανέφεραν στην εφημερίδα ότι έχουν αρχίσει «συνομιλίες» ανάμεσα στα κράτη μέλη και τις αρχές ανταγωνισμού στις Βρυξέλλες.

ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!

Η ΔΕΗ θα διεκδικήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών με κάθε νόμιμο μέσο, συμπεριλαμβανομένου και του μέτρου των αποκοπών, σε συνάρτηση και με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των οφειλετών, δήλωσε απόψε ο υποψήφιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης !!!


Όπως τόνισε κατά την ακρόασή του στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, τα 290 εκατ. ευρώ της Χαμηλής Τάσης και τα 65 εκατ. της Μέσης Τάσης αφορούν σε πελάτες ληξιπρόθεσμους για πρώτη φορά και αναμένεται να εξοφληθούν, ενώ εκτίμησε ότι το σύνολο σχεδόν του 1,8 δισ. που είναι οι οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ είναι διεκδικήσιμο.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΟΑΕΕ !!!

Δικαστική απόφαση ακυρώνει κατάσχεση του ΚΕΑΟ σε βάρος ασφαλισμένου του ΟΑΕΕ !!!
Την οριστική αναστολή όλων των μέτρων εκτέλεσης από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (Κ.Ε.Α.Ο.) εναντίον επαγγελματία για οφειλές 13.079,22 ευρώ, αποφάσισε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ροδόπης.




Πρόκειται για μία απόφαση – σταθμό, η πρώτη που εκδίδεται πανελλαδικά και ήδη αποτελεί τον «μπούσουλα» για δικαστικές προσφυγές σε Πρωτοδικεία όλης της χώρας επαγγελματιών με οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία, που ζητούν την προστασία της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Χρόνος μετά από προσωρινή αναστολή τον Σεπτέμβριο του 2014 την οποία είχε εκδώσει τότε το Πρωτοδικείο Ροδόπης, με την απόφαση 77/2014 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ροδόπης έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής επαγγελματία της Κομοτηνής κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), που εκπροσωπείται εν προκειμένω από το διευθυντής της Υπηρεσίας Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (Κ.Ε.Α.Ο.) του υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Κομοτηνής.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ LOBBYSTAS !!!




Καλείται η Κυβέρνηση να διαψεύσει άμεσα την πληροφορία !!!

Αλίμονο στους Δανειολήπτες που δεν συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων τους !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!
Αυτά προβλέπει ο ψευτοθεσμός του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ και του ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν φοβόμαστε την οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση φέρει η κυβέρνηση !!!
Δεν φοβηθήκαμε επί ΣΑΜΑΡΑ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, θα φοβηθούμε τώρα ;;;

Απέναντι στον ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ και τον ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,  εμείς προτάσσουμε τον ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και τον ΚΩΔΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_297.html

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

Δεν πρόκειται να καταδικάσουμε τη χώρα, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, στη μακροπρόθεσμη ασφυξία, αποδεχόμενοι σήμερα όρους και μέτρα που την εγγυώνται !!!




Τα πέντε βασικά σημεία, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να κατασεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Ναυτεμπορική.
Αναλυτικά:

Λογικά επίπεδα πρωτογενών πλεονασμάτων (της τάξης του 1,5%, αντί για το άκρως υφεσιακό 4,5% που είχαν αποδεχθεί οι προηγούμενες κυβερνήσεις).
Μια λελογισμένη αναδιάρθρωση χρέους (χωρίς αναγκαστικά κούρεμα κάποιου μέρους της ονομαστικής αξίας) που να συνδέει τις αποπληρωμές με τον ρυθμό αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ.
Επενδυτικό πακέτο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων αποκλειστικά για την Ελλάδα, το οποίο θα πρέπει να διατεθεί ως επί το πλείστον στον ιδιωτικό τομέα, με νέες μη γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Αποτελεσματική αναδιάρθρωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω της ίδρυσης Κακής Τράπεζας (Bad Bank) από τους εναπομείναντες πόρους του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που να δίνουν ανάσες στους δημιουργικούς πολίτες και τις επιχειρήσεις που παράγουν εμπορεύσιμα αγαθά και διαθέτουν εξαγωγική προοπτική.

ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Δεν υπάρχει καμία νομική βάση στον ελληνικό ποινικό νόμο, που να στοιχειοθετεί το αδίκημα της εγκληματικής απιστίας στην περίπτωση της αθέτησης πληρωμής δόσης του ΔΝΤ !!!
Με το σκεπτικό αυτό θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή και να εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης οι Παπαδήμος και Βενιζέλος, για την αθέτηση πληρωμών των ομολόγων του PSI+ !!!


Διαβάζουμε σήμερα στο capital.gr :
Η μη πληρωμή του ΔΝΤ μπορεί να έχει ποινικές προεκτάσεις για τους ιθύνοντες !!!

Εάν η Ελλάδα αθετήσει πληρωμή ενώ διαθέτει χρήματα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα μπορούσε να μηνυθεί για εγκληματική απιστία (criminal breach of trust) η οποία επισύρει ισόβια ποινή, αναφέρει ο αρθρογράφος του Reuters Hugo Dixon σε tweet του το οποίο παραπέμπει σε άρθρο του Γιάννη Κουτσουμύτη στο ιστολόγιο Εurozone Times με τίτλο «Γιατί πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά απίθανο η Ελλάδα να μην πληρώσει το ΔΝΤ».

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτσομύτης, ένα σενάριο αθέτησης πληρωμής προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι απίθανο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η ρήτρα που υπάρχει στη δανειακή συμφωνία της Ελλάδας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) η οποία επί της ουσίας αναφέρει ότι ο EFSF έχει το δικαίωμα να κηρύξει την Ελλάδα σε καθεστώς αθέτησης πληρωμών των δανείων της εάν η ελληνική κυβέρνηση αποτύχει να αποπληρώσει το ΔΝΤ εγκαίρως και η «Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΔΝΤ έχει ειδοποιήσει το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ, ότι η εν λόγω επαναγορά ή πληρωμή οφειλών έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη».

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ & ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!

WELCOME TO BOBOLISTAN ΦΤΩΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!

MPOMPOLISTAN

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗΑΔΕΣ & ΠΙΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ !!!

Ακόμη και οι παρτίδες που παίζονται χρόνια, κάποια στιγμή τελειώνουν.

Και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι ΠΑΙΚΤΕΣ μαζεύουν βασιλιάδες, βασίλισσες, αξιωματικούς, πιόνια, κλπ..... και τα κλείνουν όλα μαζί .... στο ίδιο κουτί !!!

Η Βίκυ Σταμάτη "λύνει" τη σιωπή της :
Τι θα αποκαλύψει για να βγει από τη φυλακή ;;;
Θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση λέει ο συνήγορός της.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη.
Λίγες ημέρες μετά την απόδρασή της και μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής του Δρομοκαϊτειου, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προβεί σε συγκλονιστικές απόκαλύψεις.
Μετά την επιστροφή της στο Δρομοκαΐτειο, τα μέτρα ασφαλείας στο ίδρυμα είναι δρακόντεια κι αυτό ίσως να σημαίνει πως η σύζυγος του πάλαι ποτέ πανίσχυρου υπουργού θα προσπαθήσει να βρει έναν άλλο τρόπο για να αφήσει πίσω της τις ημέρες εγκλεισμού σε σωφρονιστικά ιδρύματα.
Αποκάλυψη «βόμβα»

ΦΟΡΑΣ ΡΟΥΧΑ HUGO BOSS ;;; ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΜΟΔΑ ΤΩΝ SS, ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!!

Hugo Boss: Ο μόδιστρος που έντυνε τον Χίτλερ και τις στρατιές των Ναζί !!!


Hugo-Boss-nazi-forms-1

Οι πρώτες στολές που έφτιαξε ο Boss, ήταν για τα παραστρατιωτικά σώματα των SS, των ταγμάτων εφόδου και της Νεολαίας !!!
O Hugo Ferdinand Boss ήταν πάντα ένας καλός Γερμανός πολίτης. Γεννημένος σε μια μικρή πόλη νότια της Στουτγάρδης, υπηρέτησε τη χώρα του κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1924 σε ηλικία 33 ετών ήταν ήδη ράφτης, όταν αποφάσισε να ανοίξει επιχείρηση εμπορίας ρούχων με 30 υπαλλήλους.
Ανάμεσα στους πρώτους πελάτες του ήταν ο Rudolf Born που του παρήγγειλε συχνά καφέ μπλουζάκια για την οργάνωση των εθνικοσοσιαλιστών, οι οποίοι αργότερα έγιναν γνωστοί ως Nαζί. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας, το νέο κόμμα ήταν ένας από τους καλύτερους πελάτες του Boss….

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΟ ΑΙΓΙΑΙΟ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ !!!

Καλά πληροφορημένος ο Κ. Βελόπουλος
Το Ελληνορωσικό deal για τα πετρέλαια στη Δυτική Ελλάδα !!!

O «υπερυπουργός» μοιράζει την τράπουλα στο γεωπολιτικό παιχνίδι και στοχεύει να αποκτήσει συμμετοχή -εκτός από των δυτικών συμφερόντων αγωγού TAP- και στο νέο αγωγό Turkish Stream ρωσικών συμφερόντων, παρά τη πιθανή δυσφορία από πλευράς ΗΠΑ ή και ΕΕ.  
Ο κ.  Λαφαζάνης, μετά την έλευσή του από τη Μόσχα, ανακοίνωσε τη στήριξη της κυβέρνησης στη διέλευση του ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του ελληνικού εδάφους για την τροφοδοσία της Ευρώπης, όπου θα αποτελεί την πρώτη ενεργειακή συμφωνία της Ελλάδας με τη Ρωσία έπειτα από επτά χρόνια, όταν προσπάθησε να προωθήσει ο Κώστας Καραμανλής να «περάσει» τον αγωγό South Stream. 
Η συμφωνία αναμένεται να «κλείσει» την ερχόμενη εβδομάδα κατά τη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα στις 8 Απριλίου.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !!!

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια έξω από τη Λαμία και τη Λεπτοκαρυά !!!



Σε συμβολικό «άνοιγμα» των διοδίων για μια ώρα προχώρησαν και κάτοικοι της ΠιερίαςΚινητοποίηση, μετά από κάλεσμα που απευθύνουν με ανακοινώσεις τους το Εργατικό Κέντρο και η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας αλλά και η συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιείται στο μετωπικό σταθμό διοδίων της Μαυρομαντήλας ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα, στο 216ο χλμ, έξω από τη Λαμία, όπου οι διαδηλωτές σήκωσαν συμβολικά τις μπάρες. Παράλληλα μετέχουν κινήσεις πολιτών και δημοτικές παρατάξεις.

Το κάλεσμα έγινε από πολλούς φορείς: Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, Εργατικό Κέντρο, ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, Αριστερή Παρέμβαση, Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται από άλλους φορείς και κινήσεις πολιτών και σε άλλους σταθμούς διοδίων της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας σημειώνει ότι μετέχει «σε όποια κινητοποίηση αποφασιστεί σε συνεργασία με όλους τους φορείς» ενώ συμπληρώνει ότι «είναι τραγικό σ΄ έναν αυτοκινητόδρομο που έχουμε πληρώσει εδώ και δεκαετίες μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας αλλά και των τελών κυκλοφορίας να λειτουργούν σε μία απόσταση 120 χιλιομέτρων συνολικά εννέα σταθμοί διοδίων» ενώ καλεί τους εργαζόμενους «να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την κατάργηση των διοδίων».

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ !!!


Ένα καλοστημένο σχέδιο στήθηκε εις βάρος όσων θα ταξιδέψουν στην επαρχία για τις γιορτές.

Χτυπάνε το κουδούνι σου και σου προτείνουν να συμμετέχεις σε μια δημοσκόπηση που θα πραγματοποιηθεί την Μ.Παρασκευή και ο ρόλος της είναι φυσικά φιλανθρωπικός για οίκους ευγηρίας εντός των αθηνών.

Εσύ αφού θα ταξιδέψεις λοιπόν τους απαντάς οτι δεν ενδιαφέρομαι ή δεν θα είμαι εδώ εκείνες τις μέρες.

Bingo σε τσάκωσαν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ !!!

Καταγγελίες για εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στο Συνήγορο του Καταναλωτή !!!




Η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” σε δύο επιστολές της προς τις αρμόδιες αρχές θίγει το ζήτημα των παρεχόμενων υπηρεσιών των εταιριών τηλεπικοινωνίας και συγκεκριμένα α) σχετικά με την ειδοποίηση των καταναλωτών σε περίπτωση υπέρβασης τόσο του 80% όσο και του 100% της κατανάλωσης του οικονομικού τους προγράμματος κατά την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής επικοινωνίας και β) σχετικά με την ελλιπή κάλυψη παραμεθόριων περιοχών από Ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ειδικότερα αναφορικά με το πρώτο θέμα η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” σημειώνει ότι «έχει δεχθεί πολυάριθμες καταγγελίες καταναλωτών, που αφορούν σε ιδιαίτερα σημαντική οικονομική τους επιβάρυνση, μετά την υπέρβαση του συμφωνηθέντος με την εταιρεία-πάροχο πακέτου. 

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ !!!

Συμμετέχουμε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας  και προστατεύουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html



ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ :
-- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-- ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ FUNDS
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 50%
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ 15 ΕΤΗ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 95.000 ΕΥΡΩ
-- ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΒΕ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ !!!

Αμείλικτα ερωτήματα για το βρώμικο ρόλο του Στουρνάρα !!!
Αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος του σε βάρος της χώρας !!!




Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες για τη στάση που κράτησε στα χρόνια του μνημονίου ο νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος – σημειωτέον – δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Περίεργες συμπτώσεις ή αλήθειες ενός καλά οργανωμένου σχεδίου;

Αν είναι αλήθεια τα όσα γράφονται για τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και προφανώς πρέπει να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως υπάρχουν πολλά κενά για τη στάση που κράτησε ο κ. Στουρνάρας το 2012 ως υπουργός Οικονομικών όταν η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ του ζήτησε να «συμμαχήσουν» απέναντι στον υπόλοιπο μηχανισμό διάσωσης προκειμένου να επιτύχουν ελάφρυνση του χρέους κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Αντ' αυτού, οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε στον Σόιμπλε και του αποκάλυψε την πρόταση της Λαγκάρντ.

Γιατί άραγε ο κ. Στουρνάρας έκαψε το σχέδιο Λαγκάρντ για κούρεμα 10 δισ;

Τα ερωτήματα για τη δράση του καθηγητή Οικονομικών είναι πολλά.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!

Μπλόκο στα 10.000.000 ευρώ της Παρευξείνιας Τράπεζας !!!


Φρένο στη σκανδαλώδη χρηματοδότηση της Παρευξείνιας Τράπεζας από τον κρατικό προϋπολογισμό με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, που κατά σύμπτωση αντιστοιχεί στο κεφάλαιο που έχασε από το κούρεμα (PSI) του 2012 και έχει σαν πρόσχημα την αγορά ιδιόκτητου από την τράπεζα ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, έβαλε με απόφασή του το Ελεγκτικό Συνέδριο, απορρίπτοντας την εκταμίευση του ποσού.
Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος που εισηγήθηκε και «έτρεξε» για λογαριασμό της προηγούμενης κυβέρνησης τη «χορηγία» των 10 εκατ. ευρώ με τις υπογραφές των συναρμόδιων υπουργών Βενιζέλου, Δένδια και Σταϊκούρα, βρίσκεται αίφνης να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα της Παρευξείνιας Τράπεζας με μισθό 180.000 ευρώ τον χρόνο, και μάλιστα κατά παρέκκλιση των εσωτερικών κανονισμών της τράπεζας.
O λόγος για τον Σεραφείμ Τσόκα, μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών γενικό γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές (Ιούνιος 2014) και εν συνεχεία γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (γ.γ. Πολιτικής Προστασίας), ο οποίος στις 15 Μαρτίου 2015 αναλαμβάνει έπειτα από πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης την τρίτη σημαντικότερη θέση στο Δ.Σ. της Παρευξείνιας Τράπεζας.
Ο εσωτερικός κανονισμός
SSL Certificates